.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 6:51 am

Ήμουν πλέον σ'ένα παράξενο νησί ψηλά στον ουρανό. Αυτό ήταν το συμπέρασμα που είχα βγάλει μέχρι στιγμής. Στο μυαλό μου ήρθαν κάποιες ιστορίες που είχα ακούσει μικρός για νησιά στον ουρανό. Απ'ότι φαίνεται οι ιστορίες ήταν αληθινές. Αυτές οι ξαφνικές εκρήξεις κ το νερό της θάλασσας που πεταγόταν ψηλά ήταν ο τρόπος με τον οποίο φτάσαμε σ'αυτό το μέρος. Και δεν πρέπω να ξεχάσω κ εκείνη την γριά που μου ζήτησε ένα εξωφρενικό ποσό για να μπορέσω να μπω στο νησί αυτό.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Νοε 16, 2010 7:20 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 6:54 am

Πραγματικά ήταν ένα πολύ παράξενο μέρος.
Τα σύννεφα έμοιαζαν με θάλασσα.
Αναρωτιόμουν αν μπορεί να κολυμπήσει κανείς εδώ.
Η περιέργεια μου γρήγορα βρήκε απάντηση.
Ένας απ'τους άντρες μου δέχτηκε να βουτήξει κ έτσι να δούμε τι θα γίνει.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 6:55 am

Παίρνει λοιπόν φόρα κ πέφτει απ'το πλοίο πάνω στα σύννεφα. Αυτό που είδαμε όλοι δεν το περίμενε κανείς από μας. Μπορούσε κ κολυμπούσε μέσα στα σύννεφα!
-Αυτό είναι φοβερό!!!
-Παιδιά ελάτε να το δοκιμάσετε κ σεις!!
Φωνάζει δυνατά...Αρκετοί απ'τους άντρες μου βούτηξαν μέσα στα σύννεφα.
-Είναι λες κ βρίσκεσαι στη θάλασσα. Μόνο που αυτή εδώ είναι άσπρη!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 6:56 am

Μάζεψαμε μετά απ'αυτήν την περιπέτεια όλους όσους είχαν βουτήξει κ συνεχίσαμε το ταξίδι μας σ'αυτήν την περίεργη άσπρη θάλασσα.
Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως φτάσαμε ως εδώ.
Τι ήταν αυτό που μας οδηγήσε σ'αυτην τη θάλασσα.
Ήθελα να καταλάβω πως βρεθήκαμε εδώ για να μπορέσω έτσι να βρω μια λύση και να επιστρέψουμε πίσω στη Μεγάλη Γραμμή.
Γιατί τα νερά μας ανέβασαν αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιος τρόπος για να κατέβουμε.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 6:59 am

Το πλοίο μας διέσχιζε τη θάλασσα κανονικά κ όλα ήταν ήρεμα.
Αλλά κάθε φορά που επικρατούσε τόση ηρεμία κάτι κακό γινόταν.
Πάντοτε. Σ'όλα μου τα ταξίδια μέχρι τώρα αυτό το είχα καταλάβει καλά.
Και φυσικά ούτε αυτό το ταξίδι στον ουρανό έμελλε να είναι διαφορετικό.
Ξαφνικά βλέπω έναν τύπο να κινείται απειλητικά εναντίον μας.
-Πειρατές?? Ακόμα κ στον ουρανό δεν μ'αφήνουν σε ησυχία...
Είπα κ ετοιμάστηκα για μάχη!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:01 am

Ο αντίπαλος μου ήταν ένας χοντρός τύπος(έμοιαζε με μπάλα), με μακριά κόκκινα μαλλιά, ένα ζευγάρι γελοία γυαλιά κ επίσης είχε κ φτερά κάτι που μ'έκανε να πιστέψω πως είναι zoan type devil fruit user.
-Θα πεθάνεις ανόητε καταπατητή!! Πώς τολμάς να μπαίνεις στον χώρο του θεού κ να μην πληρώνεις την είσοδό σου???
Και στέλνει μια μπάλα πάνω μου που σκάει και με ρίχνει κάτω!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:04 am

Ενώ πέφτω κάτω στο μυαλό μου έρχονται όλες εκείνες οι εικόνες από αντιπάλους μου οι οποίοι μπορούσαν να με χτυπήσουν παρά το γεγονός πως είμαι logia user.
Προσπαθούσα να καταλάβω πως αυτός ο χοντρός τύπος κατάφερε να με χτυπήσε κ δεν πέρασε η μπάλα του από μέσα μου. Ίσως να ήταν βρεμένη με θαλασσινό νερό ή μπορεί να ήταν φτιαγμένη από seastone.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:04 am

Συνέρχομαι γρήγορα απ'το σοκ κ ξεκινάω την αντεπίθεση μου. Αλλά αυτός ο χοντρός με κάνει να έχω κ άλλες απορίες γι'αυτό το μέρος.
-Είσοδο?? Για ποια είσοδο μιλάς?? Για εκείνη την ανόητη γριά λες που μας φώναξε κάτι όταν πλησιάζαμε σ'αυτό το μέρος?? Αν θες να έχεις κόσμο που πληρώνει είσοδο θα έπρεπε να βάλεις μια νέα κ όμορφη γυναίκα κ όχι αυτήν εδώ την πατσαβούρα!! Και ποιος είναι ο θεός που μου τσαμπουνάς??
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:07 am

-Ασέβειαααααα!! Συνεχίζεις με το ίδιο βιολί εσύ!! Η ασέβεια σου θα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στον χαμό!!!
-Σταμάτα πια αυτές τις ανόητες φωνές!! Μου έχεις πάρει το μυαλό μ'αυτήν την γελοία φωνή που έχεις χοντρομπαλά!!! Απάντα στις ερωτήσεις μου.
-Τι πρόβλημα έχεις με τη φωνή μου?? Και ποιος είναι ο χοντρομπαλάς?? Θα πληρώσεις που αποκαλείς έτσι έναν ιερέα της Skypiea!!!
Όλα αυτά γίνονται ενώ οι δυο μας πολεμάμε συνεχώς. Προσπαθώ να τον χτυπήσω με τα σπαθιά μου αλλά αυτός τα αποφεύγει λες κ ξέρει τι θα κάνω!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:10 am

Είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι αφάνταστα.
Ο χοντρομπαλάς απέφευγε όλα μου τα χτυπήπατα.
Άρχιζα να πιστεύω πως ήταν df user κ πως μπορούσε με τη δύναμη του να προβλέπει τις κινήσεις μου.
Απόφασισα λοιπόν να κάνω μια καινούρια κίνηση την οποία δεν θα μπορούσε με τίποτα να αποφύγει.
Έτσι λοιπον αρχίζω κ βγάζω απ'το σωμά μου μικρές ηλιακές μπάλες, τόσες πολλές που τον περικυκλώνω.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:12 am

Το σχέδιο μου ήταν απλό. Αφού μπορούσε να δει τις κινήσεις μου δεν είχα άλλη επιλογή απ'το να μην το αφήσω ελεύθερο χώρο για να κινηθεί.
Αυτές οι μπάλες ήταν ιδανικές για την μάχη αυτή.
Αν ο χοντρός ακουμπούσε μια μπάλα αυτή θα ανατιναζόταν κ θα τον έστελνε στα θυμαράκια. Δεν μπορούσε να ξεφύγει πλέον.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:15 am

Έτσι κ έγινε κ στη μάχη. Με μια άγαρμπη κίνηση ακούμπησε μια απ'τις μπάλες μου κ αυτές άρχισαν να ανατινάζονται με τη σειρά σαν μια αλυσίδα.
Η αλυσιδωτή αυτή έκρηξη είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει ο τύπος μέσα στην λευκή θάλασσα. Αυτό με κανε σίγουρο νικητή. Εφόσον ο αντίπαλος μου είχε φάει ένα φρούτο του διαβόλου. Αλλά απ'ότι φαίνεται είχα κάνει λάθος εκτιμήση γτ ο τύπος βγήκε απ'τη θάλασσα κ μου επιτέθηκε ξανά.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:16 am

Ο τύπος πάει να μου αντεπιτεθεί αλλά κ εγώ αποφεύγω τις μπάλες που μου ρίχνει.
-Είσαι αρκετα αργός χοντρούλη μου!! Οι επιθέσεις σου δεν μπορούν να με αγγίξουν!! Αποφεύγω λόγω ταχύτητας την επίθεση!!
-Συνεχίζεις να με προσβάλεις εεεε?? Δεν έχεις βάλει μυαλό ακόμα κ αυτό με εξοργίζει!!
Θα μου το πληρώσεις ακριβά αυτό!!!

-Δεν έχεις καταλάβει με ποιον πολεμάς ακόμα!! Τώρα θα δεις τι θα πει πραγματική οργή ανόητη χιονόμπαλα!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:17 am

Αποφάσισα να κάνω μια παρόμοια επίθεση με πριν.
Δημιουργώ μια τεράστια μπάλα φωτιάς κ την ρίχνω κατα πάνω του. Είναι τόσο μεγάλη κ έχει φύγει με τέτοια ταχύτητα που ο τύπος δεν μπορεί να την αποφύγει. Άρχισε να ιδρώνει μετά απ'αυτήν την τροπή που πήρε η μάχη!!
-Ετοιμάσου να νιώσεις την απόλυτη δύναμή μου!!
Τώρα ήρθε το τέλος σου. Αυτή η μάχη κρίθηκε κ είμαι ο απόλυτως νικητής.
Ιδού η απόλυτη δύναμή μου!!!!!

Πηγαίνω προς το μέρος μου κ τον πετσοκόβω με τα ξίφη μου τα οποία έχουν τυλιχθεί στις φλόγες. Ο χοντρός αυτός τύπος έχει πέσει κάτω αναίσθητος.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 7:19 am

Οι άντρες μου ξεσπούν σε κραυγές μετά απ'τη νίκη μου αυτή αλλά εγώ παραμένω συγκρατημένος. Η αγωνία μ'έχει φάει καθώς βλέπω πως όσο προχωράει το ταξίδι μου τόσο περισσότερη είναι κ η αντίπαλη που μπορούν να με αγγίξουν κ αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θέλω να γίνω δυνατότερος.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]   Sun goes to heaven 2!!![Τέλος] I_icon_minitimeΤρι Νοε 16, 2010 3:29 pm

Όνομα:Destro
Haki Points:0
Player of the Week Points:6
Beli:13.000
Bounty:Είναι Marine
http://www.onepiecegr-rpg.com

Sun goes to heaven 2!!![Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Sun goes to heaven!!![Τέλος]
» Sun goes to heaven 3!!![Τέλος]
» Heaven and Hell[ΤΕΛΟΣ]
» Sun goes to heaven 4!!! Αναλαμπές του παρελθόντος!![Τέλος]
» Sun goes to heaven 5!!! Αναλαμπές του παρελθόντος!![Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: