.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Kill those traitors[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 11:59 pm

Έπειτα από ένα πολυήμερο ταξίδι φτάσαμε στην Αραμπάστα. Δεν ήθελα ακόμα να κάνω αισθητή την παρουσία μου κ έτσι αποφάσισα να μεταμφιεστώ κ να πάω το βράδυ σε κάποιο μέρος για να κοιμηθώ κ το επόμενο πρωί να πάω στο παλάτι. Άρχισα να περιπλανιέμαι στην πόλη για να βρω ένα ήσυχο κ ωραίο κατάλυμα. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Alubarna μια μεγάλη πόλη στην οποία βρίσκεται και το παλάτι. Μετά από λίγη ώρα εξερεύνησης εντόπισα ένα πανδοχείο. Μπαίνω μέσα κ αμέσως γίνομαι αντιληπτός απ'τον ιδιοκτήτη.
-Πώς μπορώ να σε εξυπηρετήσω ξένε?
-Θέλω ένα δωμάτιο για τη νύχτα.
-Φυσικά. Ορίστε το κλειδί. Το δωμάτιό σου βρίσκεται επάνω.
-Θέλω επίσης φαγητό κ ένα μπουκάλι σάκε.
-Αμέσως κύριε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:00 am

Αφού έφαγα κ ήπια, έπεσα για ύπνο. Ήμουν πολύ κουρασμένος απ'το ταξίδι κ ένας καλός ύπνος ήταν ότι έπρεπε. Το πρωί δεν άργησε να φτάσει κ ένας δυνατός ήλιος με ξύπνησε αφού είχα αφήσει το παράθυρο ανοιχτό.. Σηκώθηκα γεμάτος όρεξη. Ήρθε η ώρα να συναντήσω το φιλαράκι μου. Έχοντας πάρει όλα μου τα πράγματα μαζί κ φορώντας την επίσημη στολή μου κατευθήνθηκα στο παλάτι της Αραμπάστα. Μόλις έφτασα ζήτησα απ'τους φρουρούς να με πάνε στον Pell. Ζήτησαν να μάθουν ποιος είμαι κ τότε αποκάλυψα την ταυτότητά μου. Έτσι λοιπόν με οδήγησαν κατευθείαν σ'αυτόν.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:07 am

Μπήκαμε μέσα στο παλάτι κ πήγαμε στον κεντρικό κήπο. Μου είπαν να κάτσω και να περιμένω εδώ. Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε ο Pell. Μόλις με είδε ο Pell ενθουσιάστηκε.
-Destro, ήρθες επιτέλους!! Σε περιμένα με ανυπομονησία! Και τι βλέπω?? Πήρες προαγωγή??
-Καλώς σε βρήκα φίλε μου. Ναι αλλά δεν με κάλεσες για να μιλήσουμε γι'αυτό σωστά??
-Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Την τελευταία φορά που ήσουν εδώ μας βοήθησες να σώσουμε τη χώρα απ'την επανάσταση που ετοιμαζόταν. Έτσι σώθηκαν πολλές ζωές. Όλο αυτό που έγινε τότε, είχαμε υποψίες ότι γινόταν υπό τις οδηγίες των Revo του Dragon αλλά απ'ότι φαίνεται κάναμε λάθος σ'αυτό.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:11 am

-Πώς προέκυψε αυτό το συμπέρασμα?? Υπάρχουν αποδείξεις??
-Αυτό ακρίβως ήταν που μας παραξένεψε. Δεν υπήρχαν αποδείξεις για τίποτα. Ούτε για ανάμειξη του Dragon ούτε το αντίθετο φυσικά. Έτσι ξεκινήσαμε μια έρευνα. Μετά από πολύ ψάξιμο ανακαλύψαμε ότι ο κεντρικός εγκέφαλος κρύβεται ανάμεσα μας. Είναι κάπου στην Αραμπάστα. Το θέμα είναι ότι κρύβεται πολύ καλά πίσω απ'τη θέση που έχει. Θυμάσαι του τύπους με τα τατουάζ στα χέρια?? Αυτοί είναι τα τσιράκια του. Υπάρχουν κρυμμένη παντού μέσα στην χώρα. Έχουμε καταφέρει να καθαρίσουμε το παλάτι απ'αυτούς κ να περιορίσουμε τον αριθμό τους στη χώρα. Το μόνο που μένει είναι να πιάσουμε όλα τα υψολόβαθμα στελέχη κ φυσικά τον αρχηγό τους!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:16 am

-Ο οποίος είναι?? Γιατί απ'ότι κατάλαβα γνωρίζεται ήδη το όνομά του!!
-Mr.Crocodile ή αλλιώς Mr.0 όπως είναι το μυστικό του όνομα.
Πετάγεται ένας τύπος από πίσω μας ο οποίος δεν είναι άλλος απ'τον Σμόκερ.
-Καιρό έχουμε να τα πούμε Destro. Ή μάλλον Vice-Admiral Destro. Μήπως να περιμένω διαταγές σας πριν ενεργήσω???
-Σμόκερ...Ξέρω ότι είσαι αρκετά ξεροκέφαλος κ κάνειςό,τι θες οπότε να σε διατάξω δεν θα βγάλει κάπου. Επίσης τι βλακείες είναι αυτά που τσαμπουνάς εεε?? Πώς γίνεται ένας
Shichibukai να κρύβεται πίσω απ'όλα?? Τι έχει να κερδίσει???
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 12:24 am

-Τον θρόνο μου κ ένα παντοδύναμο όπλο για να απειλήσει τον κόσμο.
Ακούγεται εκ νέου μια άλλη φωνή η οποία ανήκει στον βασιλιά της Αραμπάστα Cobra!
-Ο Crocodile γνωρίζει καλά ότι μ'ένα τέτοιο όπλο στην κατοχή του θα γίνει παντοδύναμος.
-Μεγαλειότατε, για ποιο όπλο μιλάτε?? Αλλά κ αν δεχτώ αυτά που λέτε πως μπορώ να κινηθώ χωρίς αποδείξεις εναντίον ενός Shichibukai??
-Φοβάσαι μικρέ μήπως φας τα μούτρα σου??
-Σταμάτα εσύ!! Μπορώ να τσακίσω τον Crocodile κ τον κάθε Crocodile όποτε θελήσω. Εγώ άλλο ρώτησα!!
-Έχουμε τις μαρτυρίες όλων των μελών της οργάνωσης του και έτσι μάθαμε το μυστικό του όνομα δίχως όμως να μπορούμε να ταυτοποιήσουμε την αληθινή ταυτότητα του. Έπειτα συνδυάσαμε κάποιες ύποπτες κινήσεις του κ καταλήξαμε σ'αυτό το συμπέρασμα. Εγώ ο ίδιος υπογράφω γι'αυτό. Και έχω ήδη κινητοποιήσει τον στρατό μου προς την Rainbase εκεί που εδρεύει αυτό το κάθαρμα!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 7:51 am

-Τα πράγματα είναι σοβαρά. Μου αρκούν αυτά που άκουσα. Ήρθε η στιγμή να δώσουμε ένα τέλος σ'αυτήν την κατάσταση.

Αμέσως αρχίσαμε τις κινητοποιήσεις! Ο Σμόκερ ετόιμασε όλους τους άντρες του ναυτικού που υπήρχαν στην περιοχή ενώ ο Πελ όλο το στρατό της Αραμπάστα. Ο βασιλιάς Κόμπρα ενημέρωσε τους πρώην επαναστάτες ότι θα δεχτεί οποιονδήποτε θελήσει να βοηθήσει σ'αυτήν την εκστρατεία. Ο πρώην αρχηγός τους ο Κόζα αμέσως μπήκε στον αγώνα. Ένας τεράστιος στρατός είχε πλέον σχηματιστεί κ όλοι μαζί ξεκινήσαμε για την Rainbase.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 7:57 am

Πέρασαν 3 ημέρες και ο στρατός μας βρέθηκε να πολιορκεί την πόλη, στην οποία υπήρχαν αρκετά μέλη της οργάνωσης του Crocodile. Ένας προς ένας όσοι μας αντιστάθηκαν έπεσαν μπροστά στη δύναμη του στρατού μας. Οι συλλήψεις ανήλθαν σε χιλιάδες!!! Στην πόλη επικρατούσε ένα παραλήρημα. Εγώ απ'την άλλη ήθελα να δώσω ένα γρήγορο τέλος σ'όλη αυτήν την ιστορία. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να συλλάβω τον εγκέφαλο αυτής της επιχείρησης. Η στιγμή που θα βρισκόμουν αντιμέτωπος μ'ένα Scichibukai είχε φτάσει πολύ κοντά!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 8:01 am

Κατευθύνθηκα αμέσως προς το καζίνο στο οποίο κ ήξερα ότι βρισκόταν ο προδότης αυτός. Η σύλληψη του όμως δεν θα ήταν καθόλου εύκολο πράγμα. Λίγο πριν μπω στο Καζίνο συνάντησα το πρώτο μου εμπόδιο. Ήταν ένας γελοίος τύπος με στολή κύκνου που χόρευε συνεχώς σαν μπαλαρίνα!!

-Un, Deux, Trois!! Από μένα δεν περνά κανείς!!

Και πάει να με κλωτσήσει. Εγώ αμέσως πιάνω το πόδι του κ τον εκσφεντονίζω αρκετά μακριά απ'το καζίνο.

-Πάει ο πρώτος!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 8:05 am

Συνεχίζω προς το καζίνο κ αμέσως μόλις ανοίγω την πόρτα μια γυναίκα μου επιτίθεται. Είχε μετατρέψει τα χέρια της σε καρφιά αλλά μιας κ ήμουν λόγκια η επίθεση της ήταν άκαρπη. Σηκώνω το χέρι μου κ τις ρίχνω μερικές ακτίνες οι οποίες την ακινητοποιούν. Μαζί της ήταν ένας ψηλός κ γεροδεμένος άντρας. Το όνομα του ήταν Daz Bones κ ήταν επαγγελματίας δολοφόνος. Τον αναγνώρισα αμέσως μιας κ είχα δει ποστερ του στο παρελθόν. Είχε κ αυτός φρόυτο το οποίο τον μετέτρεπε σε ατσάλι. Η δύναμη μου όμως μπορούσε να τον ξεπεράσει άνετα. Έβγαλα τα σπαθιά μου κ αφού τα τύλιξα με φλόγες τον πετσόκοψα!! Το τελευταίο κάστρο πριν τον βασιλιά είχε πέσει!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 8:19 am

Μόλις ο Daz Bones έπεσε στο έδαφος ακούστηκε ένα δυνατό γέλιο. Κοίταξα προς την κορυφή του καζίνο κ τότε τον είδα. Ο Crocodile ήταν εκεί.

-Χαχαχαχαχαχα!!! Ο νέος Vice Admiral ήρθε αυτοπροσώπως για μένα!! Κοίτα να δεις που μας νόμιζα συμμάχους!!
-Μη μιλάς άθλιε πειρατή!! Σφετερίστηκες την ασυλία που σου'δωσε η κυβέρνηση κ δημιούργησες ουκ ολίγα προβλήματα σ'αυτήν την χώρα. Ήρθε ο καιρός για να πληρώσεις!!
-Χαχαχαχαχαχα!!! Ευτύχως είσαι κ εσύ εδώ κ με κάνεις να γελάω!! Τώρα όμως πέθανε!!!
Sables!!

Δημιουργεί μια δυνατή αμμοθύελλα κ την στέλνει επάνω μου!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 8:24 am

Αμέσως εγώ μετατρέπομαι σε έναν τεράστιο φλεγόμενο γίγαντα και μια επική μάχη ξεκινά. Άμμος εναντίον ήλιου κ η σύγκρουση συνεχίζεται. Το πρώτο θύμα αυτής της σύγκρουσης είναι το καζίνο το οποίο καταστρέφετε ολοσχερώς. Ο Σμόκερ μόλις αντικρίζει αυτήν την εικόνα αντιλαμβάνεται ότι μια επική μάχη έχει μόλις αρχίσει κ διατάζει εκκένωση της περιοχής για να αποφευχθούν τα θύματα. Εν τω μεταξύ ο Mr.0 κ γω συνεχίζουμε δίχως σταματημό να πολεμάμε.

Την επόμενη μέρα...

-Vice Admiral Destro H Arabasta σε ευγνωμωνεί. Για άλλη μια φορά μας έσωσες!!

Αυτά ήταν τα λόγια του βασιλιά ύστερα απ'την σύλληψη του Crocodile.

Συνεχίζεται...
BadBoy
Civilian
Civilian
BadBoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kill those traitors[Τέλος]   Kill those traitors[Τέλος] - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ Ιαν 29, 2011 11:35 am

Όνομα: Destro
Haki Points: -
Player of the Week Points: 10
Beli: 88.000
Bounty/Fame Points: 30.000.000

Kill those traitors[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Kill her!!!
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος]Τhe end of my mission: Kill Captain Kuro[Αποστολή]
» [Αρχη]Traitors...traitors everywhere!!!
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: