.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:37 am

αφού είχα καταφέρει να πίσω τον γερο να μου δόση πληροφορίες για τον θησαυρό μου είχε δόση ένα μήνυμα που του το είχε δόση ο καπετάνιος του πριν πεθάνει, το μήνυμα έγραφε την ακριβής τοποθεσία και το ποιος έχει τον χαρτί θησαυρού
-Χαχαχα, αυτοί οι ανόητοι μαρινς δεν θα σταματήσουν ποτέ να με κυνηγάνε αν δεν πάρουν πίσω αυτά που τους έκλεψα!! Χαχαχαχα!! Εγώ όμως ποτέ δεν θα τα δώσω πίσω!! Αγαπημένο μου πλήρωμα, αφήνω αυτό το γράμμα ως την τελευταία μου εντολή ως καπετάνιος σας. Όποιος είναι αρκετά άξιος μπορεί να πάει στο Blue Island της North Blue Sea και να βρεί τον υπαξιωματικό των μαρίν ονόματι Λες!! Αυτός έχει τον χάρτη του θησαυρού μου!!!-
εγώ ήμουν από την east και έτσι δεν είχα καμια ιδέα για το τη πράγμα υπάρχει στην north σε αυτό το νησί όμως αφού ήθελα τον θησαυρό είχα άνοιξη τα πανιά μου για την north blue

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Τρι Ιαν 25, 2011 1:50 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:37 am

είχα ταξίδεψε για πάνω από τρεις μέρες από την east για να παο στην north άμεσος κατάλαβα την διαφορα της θάλασσας και του αέρα στην north όλα ήταν πιο κρύα αλλα δεν είχα χρόνο για τέτοια πήγα απλός μέσα στην καμπίνα μου και φόρεσα κάτι πιο ζεστό γιατί το πρώτο μου μέλημα ήταν να βρω έναν χαρτί της north και πληροφορίες για το νησί blue
όσο καιρό και να είχα ταξιδέψει στην east δεν είχα δει τέτοιες καταιγίδες και χιονοθύελλες εδώ πέρα όλοι την ώρα άλλαζε ο καιρός ποτε δεν έμενε στάσιμος για λίγο
είχαν πέραση δυο μέρες από τότε που είχα μπει στην north δεν είχα δει ούτε ένα νησί ούτε κάποιο πλοίο και η προμήθειες του ταξιδιού μου τελείωναν γρήγορα όσο και να έκανα οικονομία αυτές φεύγαν
τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά έτσι και εκείνο το βράδυ το τρίτο μου βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι δεν ξέρω γιατί ίσος από την αλλαγή του κλίματος δεν είχα ιδέα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:37 am

όμως στο τέλος από την κούραση πάντα με έπιανε ο ύπνος
το επόμενο πρωινό που ξύπνησα και βγήκα στο κατάστρωμα είδα πως είχα πέσει σε μια πρωινή ομίχλη επειδή όμως δεν είχα τι να κάνω έψαχνα γύρο από το πλοίο μου για κάνα πολιτισμό έστω μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι μου
τελικά έπειτα από λίγα λεπτά βλέπω ένα μικρό φωτάκι στο βάθος
- επιτέλους πολιτισμός ας παο από εκεί πριν το χάσω
άμεσος πήγα και έστριψα το πλοίο μου προς το φως
δεν άργησε πόλη μέχρι που τελικά το έφτασα όταν είδα τη είναι χάρηκα εν μέρη γιατί ήταν ένα πλωτό εστιατόριο όχι πόλη μεγάλο βεβαια αλλα είχε φάει
έριξα την άγκυρα μου πήδηξα στο εστιατόριο και πήγα έκατσα στο μπαρ διπλα ακριβώς από τον σεφ
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:38 am

στην άρχει δεν με πήρε είδηση ότι ήμουν εκεί έτσι τον φώναξα
- e εσέι είσαι ο σεφ εδώ μήπως μπορείς να μου ετοιμάσεις καθ να φάω γιατί έχω μέρες να φάω καλά
μόλις γύρισε και τον είδα ήταν ένας γερος που είχε σκουριάσει από τον χρόνο έπειτα έρχεται κοντά μου με κοιτάει καλά στο πρόσωπο και μου λέει
- δεν πρέπει να είσαι από τα μερί μας έτσι... περισσότερο για τα φλορακια της east blue μου μοιάζεις... ξέρεις καθ ξένε να προσεχείς γιατί η θάλασσα μας δεν καλοδέχεται ποτε τους ξένους... αλλα εγώ τους καλοδεχομε βεβαια αν έχεις λεφτά πάνω σου
- ναι ναι έχω ορίστε μερικά δώσε μου να φάω τώρα

έβαλε τότε διαφορες ποικιλίες με φαγητά στην φωτιά και άρχισε να μου μαγειρεύει περίμενα λίγα λεπτά ως που τα πρώτα πιάτα ήταν έτοιμα και ξεκίνησα να τρώω βεβαια δεν ήταν και από τα καλύτερα που είχα φάει αλλα ήταν καλύτερο από το μουχλιασμένο ψωμί που έτρωγα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:39 am

όταν τελικά τα έφαγα όλα είδα ότι πάνω σε ένα ράφι είχε έναν χάρτη έτσι τον ρώτησα
- να σε ρωτήσω ο χάρτης εκεί της north είναι.... αν είναι μου τον πουλάς

- ναι της north είναι αλλα δεν είναι για πούλημα... αλλα ορίστε στον χαρίζω μιας και είσαι από τους λίγους πελάτε που είχα από την east... αλήθεια δεν μου είπες ποιος είναι ο λόγος της επίσκεψης σου στην θάλασσα μας

- επειδή σε συμπάθησα θα στο πω θέλω να παο στο blue island

- a αστο μην μου πεις τίποτα άλλο θες να πας και να γίνεις ένας ηλίθιος marine

- όχι κανεις λάθος εγώ είμαι ένας από τους πιο ξακουστούς πειρατές στην east εδώ ήρθα για έναν χάρτη θησαυρού που υπάρχει σε εκείνο το νησί.. αλήθεια όμως πως ήσουν σίγουρος πως θα μπω στους marine???
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:40 am

τότε ο γερος άρχισε να γελάει με την ψυχή του μέχρι που τον σταμάτησα και μου είπε
- ξερής γιατί ονόμασαν αυτό το νησί έτσι..όχι.. θα σου πω εγώ επειδή από μακριά αν το δεις θα το πέρασης για μπλε από τα πολλά κτίρια τον marine που υπάρχουν εκεί πέρα... ξέρεις εκεί είναι μερικές από της μεγαλύτερες βάσης εκπαίδευσης marine... αλήθεια πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις θα το ρισκαρις για τον θησαυρό που μπορεί να μην υπάρχει
- ναι θα το ρισκάρω και θα το βρω γιατί δεν κωλώνω σε μερικούς marine εγώ
- xaxax λοιπόν τότε θα χρειαστείς μια μικρή βοήθεια

άνοιξε τον χαρτί του και μου έδειξε το σημείο που ήταν το blue island εκεί πέρα μου έδειξε μια μικρή κρυφή σπηλιά που υπάρχει για να κρύψω το πλοίο μου
- αλλα να θυμάσαι το ξημέρωμα να πας που έχει ομίχλη και δεν θα σε δουν γιατί άμα πας το βράδυ από τα φώτα θα σε δούνε σίγουρα ξερής εκεί η νύχτα γίνετε μέρα από όλα τα φώτα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:41 am

είχε έρθει η ώρα τότε να φύγω έτσι αφού ευχαρίστησα τον γερο για της συμβουλές του συνέχισα το ταξίδι του θησαυρού
είχα ταξιδέψει δυο μέρες και μια νύχτα χωρίς να σταματήσω καθόλου μέχρι που στην μέση της δεύτερης νύχτας άρχισα να το βλέπω όπως είχε πει και ο γερος
- σε αυτό το νησί η νύχτα γίνετε μέρα από τα φώτα

έτσι και εγώ αυτό έβλεπα ασκετα που ήμουν πόλη μακριά από το νησί έβλεπα το φως να φτάνει σε απόσταση χιλιομετρων,αφού το είχα δει περίμενα λίγες ώρες για το πρωινό τριήμερο όπως μου είχε πει ο γερος
- για να καταφέρεις να μπεις πρέπει να μπεις με την πρωινή ομίχλη αλλιώς θα σε δουν με τα φώτα τους
περίμενα με ανυπομονησία μέχρι που μετά από λίγες ώρες από πίσω μου έβλεπα αυτήν την ομίχλη
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:41 am

όταν τελικά με είχε κάλυψη ξεκίνησα και εγώ μαζί της, προχωρούσα αθόρυβα στην ίδια ταχύτητα μαζί της είχα γίνει ένα μονο αν κάποιος πρόσεχε πόλη θα καταλάβαινε ότι είχε πλοίο εκεί αλλα αν γινόταν αυτό δεν θα προλάβαινε να μιλήσει γιατί θα τον έψηνα
τα φώτα είχαν σβήσει στο νησί και εγώ είχα βρει την σπηλιά όπου έκρυψα μέσα της το πλοίο μου, αφού είχα σιγουρέψει το πλοίο μου έβαλα μια κουκούλα και βγήκα έξω
από την στιγμή που βγήκα παρατήρησα την αυξημένη περιπολία τον marine
- πρέπει να είμαι πόλη προσεχτικός εδώ πέρα
καθώς προχωρούσα στο νησί πέρασα έξω από μια από της βάσης τον marine και εκεί πέρα είδα τοιχοκολλημένες μερικές άφησες wanted έψαξα για την δικιά μου αλλα δεν την είδα έτσι σκέφτηκα
- ίσος να μην με ξέρουν ακόμα εδώ... ωραία αυτό μου δίνη μια τρομερή ιδέα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:42 am

συνέχισα τον δρόμο μου στο νησί ως που όταν είχε πια ξημερώσει και είχε χαθεί αυτή η ομίχλη είδα ότι βρισκόμουν σε μια μικρή πόλη
πήγα και κρύφτηκα σε μια στέγη ενός σπιτιού για λίγη ώρα μέχρι που τα μαγαζιά άρχισαν να ανοίγουν και στους δρόμους κυκλοφορούσαν άνθρωποι, τότε πήδηξα στον δρόμο και πήγα σε ένα μπαρ και ρώτησα τον μπάρμαν
- συγγνώμη να σας κάνω μια ερώτηση πια από όλες της βάσης διήκει ο υπαξιωματικος les
- a ώστε θα έχουμε και άλλον marine με το μέρος μας θα σου πω εγώ ξένε... λοιπόν θα πας πρώτα στην μεγάλη πόλη τα κτίρια της φαίνονται και από εδώ πέρα... μετά θα ακολουθήσεις της ταμπέλες που γράφει justice θα σε βγάλουν έξω από την πόλη μετά εκεί πέρα θα το δεις
- ευχάριστο πόλη αντίο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:43 am

άρχισα να ακόλουθο της οδηγίες του άνδρα για το πως θα φτάσω στην βάσει τον marine
όμως πρώτα ήθελα να σιγουρευτώ για το σχέδιο μου ήθελα να δω αν θα με αναγνώριζε κάννης marine έτσι οποια παρέα marine έβλεπα σταματούσα και τους έλεγα
- πια πιστεύετε είναι η πιο καλή σχολή για έναν marine
όλοι όμως το ίδιο μου έλεγαν

- η σχολη του υπαξιωματικού les βγάζει τα καλλίτερα κομμάτια αλλα δύσκολα μπαίνει κανεις εκεί πέρα

αφού είχα πια σιγουρευτεί ότι δεν με γνώριζαν στην north προχώρησα προς την βάσει τον marine
μετά από μια ώρα περπάτημα τα κατάφερα να φτάσω στην πύλη εκεί πέρα ήταν ένας φρουρός έτσι πήγα σε αυτόν και του είπα
- είμαι εδώ για να δηλώσω για την εκπαίδευση μου στους marine

- και τη σε κάννη να πιστεύεις ότι είσαι αρκετά σκληρός για να τα βγάλεις εις πέρα εδώ καλύτερα να πας σε μια άλλη βάση μικρέ
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:43 am

μόλις μου το είπε αυτό σφίγγω την γροθιά μου και του λέω
- θες να δεις τη με κάνει να το πιστεύω πόλη καλά
γυρνάω και του σκάω μια γροθιά στην μάπα και αυτός πέφτει κάτω ξερός καθώς προχωρούσα για να μπω στην βάση είπα
- αυτό με κάνει να το πιστεύω
μόλις πέρασα την πίλοι είδα ότι και άλλη marine είχαν δει τη είχα κάνει στον φρουρό και έτσι άρχισαν να μου επιτίθενται όλοι τους έτσι και εγώ χτύπαγα τον έναν μετά των άλλον αλλα δεν χρησιμοποιούσα της δύναμης μου για να μην της μάθουν
συνέχισα έτσι μέχρι που μετά από λίγο που είχε άρχιση να γίνετε μεγάλη φασαρία κάποιος από πάνω φώναξε
- σταματήστε εκεί που είστε τη έγινε εδώ πέρα

- υποαξιωματηκε les αυτός εδώ ο τύπος μπήκε μέσα και άρχισε να χτυπάει εμείς απλός αμυνθήκαμε

- και ποιος είναι αυτός ο τύπος φανερώσου ξένε
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:44 am

όλοι η marine άνοιξαν έναν δρόμο και εγώ προχώρησα και μόλις είδα τον λες και του είπα
- εγώ προκάλεσα όλην την φασαρία κύριε... αλλα είχα λόγο ο φρουρός στην πίλοι μου είπε να δω τη αξίζεις και έτσι εγώ απλός του έδειξα... ήρθα εδώ πέρα για να κατατακθο στους marine κύριε και θα κάνω τα πάντα για αυτό θέλω να με προπονήσετε εσείς και όχι κάποιος άλλος
- xaxaxaxa άνδρες θα έπρεπε να ντρέπεστε ένας μονος του σας έριξε κάτω... πέστε και παίρνετε σκουλήκια... όσο για εσένα ξένε έλα να σε δω στο γραφείο μου
από όλους τους marine ακόμα και από εμενα ακούστηκε μια ίδια φράσσει
- μάλιστα υποαξιοματηκ les
μπροστά μου τότε ήρθε ένας marine και μου είπε
- ακολουθάμε ξένε
εγώ άρχισα να τον ακόλουθο χωρίς δεύτερη κουβέντα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:45 am

με οδήγησε μέχρι την πόρτα του λες και εκεί με άφησε εγώ χτύπησα την πόρτα και μπήκα μέσα ήταν ο λες και μου είπε
- κλισέ την πόρτα πίσω σου... λοιπόν ξερής κάτι πιστεύεις πως μονο με την δυνάμει μπορείς να μπεις στο ναυτικό

- όχι κύριε έχω και τα προσόντα και πιστεύω πως με την δικια σας καθοδήγηση θα γίνω ακόμα καλύτερος

- ξέρεις λίγη έχουν αντέξει από την προπόνηση μου δεν μιλάω για αυτούς που είδες έξω εγώ δεν έχω αναλάβει κανέναν τους για αυτό πέσανε είναι ανίκανη

- κύριε πιστεύω πως θα τα βγάλω is πέραν θα αποδείξω την αξία μου
- πόλη καλά όπως επιθυμείς σήμερα είσαι ελεύθερος αλλα αύριο το πρωί σε θέλω στην είσοδο της πύλης... μπορείς να πηγαίνεις τώρα

έφυγα από εκεί πέρα χαρούμενος γιατί το σχέδιο μου πήγαινε μια χαρά
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:46 am

η μέρα συνεχίστηκε ομαλά γνωρίστηκα με μερικούς marine και κάναμε λίγη συζήτηση αλλα εμενα αυτό που με έκαιγε ήταν ο χαρτί και όλη την ώρα σκεφτόμουν
- που μπορεί να τον κρήβη

τελικά η μέρα και η νύχτα πέρασε και το πρωί εγώ ήμουν ακριβώς στην πίλοι της βάσης με αυτά τα γέλια ρούχα δεν έβλεπα τυπωτά απόλυτος από εκείνη την ομίχλη πάλι, ξαφικά μέσα στην ομίχλη άκουσα κάποιον να περπατά και ξαφνικά μου επιτέθηκε τον απέφυγα τελευταία στιγμή αλλα αυτός χάθηκε και πάλη μέσα στην ομίχλη εγώ άρχισα να τον ψάχνω αλλα δεν τον έβλεπα αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται εγώ τον απέφευγα συνεχεια δεν με είχε πετύχει ούτε μια φορα έτσι είπα
- αρκετά δεν είμαι ο κυνηγημένος εγώ

άρχισα να πεζό τότε στο δικό του παιχνίδι κρύφτηκα και εγώ στην ομίχλη και άρχισα να τον ψάχνω στο τέλος όμως δεν τον άκουσα καθόλου και ήρθε και με χτύπησε από πίσω ύστερα έκατσε πάνω μου και μου είπε
- βλέπεις alucard αυτό είναι το πρώτο σου μάθημα θα έχει και αλλα τέτοια

ήταν ο λες και μόλις με είχε ρεζιλέψει
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:47 am

συνεχίσαμε όλοι την μέρα τότε και όλες της άλλες μέρες να προπονούμαι μαζί με τον λες κάθε μέρα μου έβγαζε την πίστη ollo και χειρότερα είχε πέραση ένας ολόκληρος μηνας και δεν με είχαν καταλάβει ως τότε μέχρι που μια μέρα με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε
- alucard σήμερα περιμένω τα νέα wanted post και επειδή έχω κατη δουλειές στην πόλη πρέπει να φύγω... εσύ το μονο που έχεις να κανεις είναι να της πάρεις και θα της βάλεις σε έναν φάκελο που θα σου δώσω κατάλαβες
εκείνη την στιγμή ανοίγει ένα θησαυρό φυλάκιο και από μέσα βγάζει έναν φάκελο όμως όσο τον είχε ανοιχτό εγώ παρατήρησα έναν παλιό χαρτί τυλιγμένο άμεσος από το κεφαλή μου πέρασε
- αυτό είναι επιτέλους
μου έδωσε τον φάκελο αλλα έκλεισε το θησαυρό φυλάκιο και εγώ δεν ήξερα τον κωδικό
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:47 am

αφού έφυγε εγώ περίμενα λίγη ώρα σκευτοντας πως θα βρω τον κωδικό ξαφνικά άρχισαν να έρχονται τα νέα wanted post στην άρχει δεν ήταν τίποτα τα σπουδαία αλλα το τελευταίο ήμουν εγώ γράφοντας
- alucard έχει χαθεί για πάνω από ένα μηνα από την east για αυτό δείτε μήπως είναι στης θάλασσες σας
έβαλα τα αλλα post στον φάκελο και έκαψα το δικό μου μετά έφυγα από το γραφείο και σκεφτόμουν
- κοντεύω να αποκαλυφθώ... σήμερα το βράδυ πρέπει να γίνουν όλα πρέπει να πάρο τον χάρτη και να φύγω από εδώ πέρα

εκείνη η μέρα πέρασε δύσκολα όλοι την ώρα βρισκόμουν σε υπέρ ένταση μήπως και με έβλεπαν
τελικά όταν σκοτείνιασε σηκώθηκα για να δράσω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:48 am

άρχισα να προχωρώ κρυφά προς το δωμάτιο του λες μήπως και έβλεπα κάνα στοιχειο για τον συνδυασμό του κωδικού σε όλους τους διαδρόμους υπήρχαν φρουροί αλλα εγώ τους απέφευγα ως που βρέθηκα έξω από το δωμάτιο του λες εκεί πέρα είδα έναν φρουρό αυτόν έπρεπε να τον βγάλω από την μέση αθόρυβα έτσι έτρεξα κατά πάνω του τον έπιασα και τον έδεσσα ύστερα τον έκρυψα σε να ντουλάπι
αφού μπήκα στο δωμάτιο του λες είδα ότι κοιμόταν "αρχετα" βαθιά και έτσι εγώ ξεκίνησα να ψάχνω το δωμάτιο του
δεν αφίσα μέρος να ψάξω ως που σε μια στιγμή το μάτι μου πέφτει πάνω σε μια κορνίζα του γιου του λες που είχε πεθάνει και έτσι σκέφτηκα
- τώρα το θυμήθηκα ο λες μου είχε πει για έναν γιο που του πέθανε αυτός πρέπει να είναι ο κωδικός η μέρα θανάτου του γιου του
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:48 am

βγήκα τότε από το δωμάτιο του και άρχισα να προχωρώ προς το γραφείο του καθώς προχωρούσα ξαφνικά άρχισα να ακούω την σειρήνα
- όχι με κατάλαβαν πρέπει να βιαστώ
άρχισα να τρέχω τότε προς το γραφείο του λες στους διαδρόμους έβλεπα άλλους marine αλλα ευτυχώς δεν ήξεραν τη είχε συμβεί ως που έφτασα έξω από την πόρτα του γραφείου αλλα όταν παο να την ανοίξω ήταν κλειδωμένη έτσι βάζο γρήγορα το δάκτυλο μου στην κλειδαριά και στέλνω μια δέσμη φωτιάς όπου την λιώνω μετά μπαίνω μέσα και τρέχω στο θησαυρό φυλάκιο δοκιμάζω την ημερομηνία του θανάτου του γιου του και αυτό άνοιξε πήρα άμεσος τον χαρτί τον άνοιξα για λίγο να δω και είδα ότι αυτός ήταν μετά τον τύλιξα και πάλι και καθώς έφευγα άκουσα από το γραφείο του το fax εκεί πέρα σταμάτησα και είδα ότι ένα νέο fax με το πρόσωπο μου είχε έρθει όμως αυτήν την φορα με νέο bounty 58.000.000 το περνώ και γράφω πάνω του
- λείπαμε δάσκαλε
ύστερα πηδάω από το παράθυρο και άρχισα να τρέχω προς το πλοίο μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

έτρεχα και κρυβόμουν όσο μπορούσα γιατί όπου και να έβλεπα είχε φως και από όλες της βάσεις είχαν ξυπνήσει όλοι η marine και με έψαχναν εγώ μπήκα τότε σε ένα παλιό σπίτι και περίμενα την πρωινή ομίχλη έβλεπα όλοι την ώρα τη γινόταν παντού marine σε όλους τους δρόμους
τελικά όταν είχε έρθει η ομίχλη άρχισα να περπατώ μέσα της όπως μου είχε μάθει ο λες χωρίς να με καταλάβει κάννης
πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα στο πλοίο μου πριν χάσω την ομίχλη γιατί άμα την έχανα πιστεύω θα έβρισκαν την κρυψώνα μου
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:49 am

τελικά κατάφερα μετά από πόλη τρέξιμο να φτάσω στο πλοίο μου και να ανοίξω τα πανιά όμως μόλις βγήκα από την σπηλιά είχα φανερωθεί γιατί η ομίχλη είχε διαλυθεί όλοι η marine άρχισαν τότε να με πυροβολούν εγώ όμως τότε αφού είχα αποκαλυφθεί άρχισα να χρησιμοποιώ της δυνάμεις μου και να τους καίω τον έναν μετά τον άλλον
μετά από λίγο που βγήκα στην θάλασσα είδα μπροστά μου 2 πλοία marine και ήταν έτοιμα να μου ρίξουν όμως ξαφνικά άνοιξαν δρόμο και με άφησαν να περάσω είχα μεγάλη απορία να μάθω τη συναινεί ποιος ήταν ο λόγος που με άφησαν να φύγω
όταν είχα απομακρυνθεί "αρχετα" κοίταξα πίσω μου και είπα
- συγγνώμη για όλα λες
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 1:49 am

Την Ίδια Ώρα Στο Γραφείο Του Λες

μπήκε στο γραφείο του και είδε ότι το θησαυρό φυλάκιο είχε παραβιαστεί και μετά πάνω στο γραφείο του πρόσεξε ένα Wanted post όταν το σήκωση και είδε ότι ήμουν εγώ το έσφιξε στην παλάμη του και πήρε το den den mushi του και είπε
- πιάστε τον τον θέλω ζωντανό

αλλα μετά όταν είδε με τα κιάλια του τα δυο πλοία να με είχαν κλήση άνοιξε το wanted post και είδε ότι είχα γράψει
- λείπαμε δάσκαλε
μετά πήρε ξανά το den den mushi του και διέταξε
- εδώ υπαξιωματικός λες αφήστε τον να πέραση...
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 2:00 am

Όνομα: Alucard
Haki Points: -
Player of the Week Points: 6
Beli: 19,000
Bounty/Fame Points:+5,000,000
WorstΑdmin
Civilian
Civilian
WorstΑdmin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]   Alucard and marine trainer  [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 2:03 am

Πίσω απ'τον χάρτη λέει το εξής:

"Χαχαχαχα!! Πάντα είχα την φήμη του πλακατζή!! Και αυτό δεν πρόκειται να άλλαζε ακόμα και μετά τον θάνατο μου. Ο θησαυρός μου είναι κρυμμένος, στη Loguetown στο υπόγειο του σπιτιού του πιστού μου φίλου Τζον"

σημείωση:Ο Τζον είναι ο γέρος που σου έδωσε το γράμμα. Ο θησαυρός βρίσκεται σπίτι του.

Alucard and marine trainer [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού]
» Alucard and the big star in my eyes [Τέλος - Κυνήγι Θησαυρού]
» [Τέλος-Αποστολή] Το κυνήγι του θησαυρού!
» Marine Vs Future Ex-Marine[Τελος]
» Alucard and one new ship[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: