| Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 4:59 am | |
| αφού είχα καταφέρει μετά από τόσο καιρό να πάρω τον χάρτη του θησαυρού τίποτα δεν με σταμάταγε πια έτσι αφού είχα απομακρυνθεί αρκετά από το blue island αποφάσισα να ανοίξω τον χάρτη και να δω που θα είναι ο επόμενος προορισμός μου που θα βρισκόταν ο χάρτης όταν τον άνοιξα και είδα μου φαινόταν γνωστό αυτό το νησί που ήταν το X μέχρι που το θυμήθηκα - a ναι αυτή είναι η logtown μα τη στο καλο σήκωσα τον χάρτη στον αέρα με κατεύθυνση τον ήλιο να δω αν είχε τίποτα κριμένο και ναι είχε σε μια γωνια κάτω είχε έναν μαύρο λεκέ έτσι τον γύρισα από την άλλη και είδα τα έξεις λόγια γραμμένα "Χαχαχαχα!! Πάντα είχα την φήμη του πλακατζή!! Και αυτό δεν πρόκειται να άλλαζε ακόμα και μετά τον θάνατο μου. Ο θησαυρός μου είναι κρυμμένος, στη "Loguetown" στο υπόγειο του σπιτιού του πιστού μου φίλου Τζον"
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Τρι Ιαν 25, 2011 5:09 am, 1 φορά | |
|
| |
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 4:59 am | |
| έμμηνα με το στόμα ανοιχτό με αυτά που έγραφε ο χάρτης από πίσω έτσι αρχίζω να φωνάζω - πως τη πέρασα όλα αυτά για το τίποτα ταξίδεψα πάλεψα καθυστέρησα να παο στην grand line για αυτό ενώ θα μπορούσε ο τζον να μου τον δόση από την άρχει... δεν το πιστεύω!!!! ποιος κάννη ένα τέτοιο ταξίδι επιστροφής τώρα όμως δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς έπρεπε για μια ακόμη φορα να κάνω το μακροί δρόμο της επιστροφής γιατί ποιος ξερή τη πλούτη έχει ο θησαυρός έτσι έστριψα το πλοίο μου και ξεκίνησα το μακροί δρόμο για την east blue | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:00 am | |
| ταξίδεψα για ακόμη μια φορα 3 μέρες και 3 νύχτες για να φτάσω επιτέλους στην east blue εκεί όλα μου φαίνονταν πιο ήσυχα και η θάλασσα και ο ουρανός και επιτέλους είχα βγάλει αυτό το παλτό από πάνω μου - αυτά είναι ζεστασιά της μητρικής μου θάλασσας όχι άλλο σε εκείνη την παγωμένη θάλασσα επειδή ήμουν κοντά στην logtown κατευθύνθηκα προς τα εκεί αλλιώς θα είχα πάει σε κάποιο άλλο για να πάρο και προμήθειες γιατί όλες μου είχαν τελείωση αλλα και πάλι η απόσταση μου από την logtown ήταν 2 μέρες ταξίδι η πρώτη μέρα είχε πέραση δύσκολα γιατί η κύλια μου γουργούριζε από την πεινα που αισθανόμουν έτσι είχα πάει πιο νωρίς για ύπνο για να μην σκέφτομαι το φάει | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:00 am | |
| την δεύτερη μέρα είπα να δοκιμάσω της ικανότητες μου στο ψάρεμα γιατί αν καθόμουν και άλλο χωρίς να φάω μονο τα κόκαλα μου θα έφταναν στην logtown έτσι πήρα το τελευταίο κομμάτι κρέατος που μου είχε μήνη το έδεσα σε ένα αγκίστρι και το πέταξα στην θάλασσα η απόλυτη βαρεμάρα καθόμουν ακίνητος ούτε εγώ ξέρω για πόσην ώρα και δεν είχε τσιμπήσει κανένα ψαρή είχα αρχίσει να σκέφτομαι τότε - μήπως δεν τους αρέσει το κρέας.... μπα αφού εγώ τρελαίνομαι για το κρέας πρέπει να αρέσει και στα ψαρια... ναι μάλλον δεν θα έχει ψαρια σε αυτήν την περιοχή.... aaa πεινάω πεινάω δώστε μου να φάω!!!! ξαφνικά καθώς φώναζα το καλάμη άρχισε να κουνιέται - a κατη έπεισα κατη έπεισα επιτέλους xaxaxaxa
| |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:01 am | |
| άρχισα να τραβάω το καλάμη πάνω αλλα αυτό δεν έλεγε να ανεβεί σε αντίθεση με τραβούσε κάτω - πρέπει να είναι κάτι πόλη μεγάλο θα φάω καλά σήμερα σε ευχάριστο east blue με προσεχεις καλά καθώς τραβούσα με όλην μου την δύναμη σε μια φάση τραβάω την πετονιά και επιτέλους και επιτέλους κατάφερα να το τραβήξω αλλα όταν βλέπω στο αγκίστρι μου δεν είχε τίποτα εκτος από το κομμάτι κρέατος το τράβηξα πάλι πίσω στο πλοίο μου για να το έβγαζα και να το έψηνα αφού δεν έπιανα τίποτα και ξαφνικα το νερό αρχίζει να τραντάζεται σαν να γινόταν κάποιος υπό θαλάσσιος σεισμός πήγα άμεσος και άρχισα να κρατιέμαι όσο πιο δυνατά μπορούσα από το κατάρτι του πλοίου μου μέχρι που ξαφνικά από την θάλασσα άρχισε να βγαίνει ένα βουνό | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:01 am | |
| όταν μετά από λίγο σταμάτησε να κουνιέται η θάλασσα πήγα κοντά στο βουνό και άρχισα να το χτύπο με το ξερή μου αλλα περίεργο η επιφάνεια του ήταν μαλακια, καθώς συνέχιζα να το πιέζω σε μια φάση ανοίγει από το βουνό ένα τεράστιο μάτι εκεί πέρα κατάλαβα τη ήταν και φώναξα - ΕΝΑ SEA MONSTER!!!!! μετά αυτό άρχισε να σηκώνεται και άλλο μέχρι που έδειξε το τεράστιο το σώμα και πήγε να μου επιτεθεί εγώ τότε του φώναξα - ο όχι δεν θα το κανεις αυτό σφίγγω την γροθιά μου και την ανάβω με φωτιά και μετά πριν προλάβει το τέρας να με χτυπήσει του ρίχνω ένα κύμα φωτιάς και του έκαψα την μούρη του μετά από αυτό έπεσε κάτω και κείτονταν στην επιφάνεια της θάλασσας νεκρό | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:02 am | |
| επειδή το είχα σκοτώσει δεν το άφησα θα το άφηνα έτσι πήγα στην κουζίνα μου πήρα ένα μαχαίρι και μετά βγήκα έξω και έκοψα ένα μεγάλο κοματη από το κρέας του τέρατος γέμισα ένα βαρέλι με το κρέας του και ένα άλλο μεγάλο κομμάτι του το έψησα και το έφαγα όταν πια είχα χόρταση και είχα πάρει δύναμη σήκωσα την άγκυρα και συνέχισα τον δρόμο μου για την logtown
έκανα αρκετά χιλιόμετρα μέχρι που βράδιασε έτσι είπα - ωραία πιστεύω αύριο θα είμαι στην logtown άρα ας πάω να κοιμηθώ τώρα που είμαι και χορτάτος πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου στην καμπίνα και χωρίς να το σκεφτώ με είχε πάρει ο ύπνος και έβλεπα ωραία όνειρα ότι ήμουν σε ένα δασος με κρεατοδέντρα και συνεχεια έπαιρνα και έτρωγα από ένα κομμάτι κρέατος | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:02 am | |
| το επόμενο πρωί που ξύπνησα είδα στο κρεβάτι μου πολλά πούπουλα αναρωτήθηκα από που είχαν έρθει αλλα σύντομα η απορία μου λύθηκε είχα φάει το μαξιλάρι μου στον ύπνο αφού συμμάζεψα την καμπίνα πήγα και έκανα ένα κρύο ντούς γιατί δεν είχα ζεστό νερό μετά έφαγα και το τελευταίο κομμάτι κρέατος από το τέρας και μετά βγήκα στο κατάστρωμα έκανα της απαραίτητες εργασίες και ξεκίνησε το πλοίο μου μετά από κάνα δίωρο ταξίδι άρχισα να βλέπω την logtown και έτσι είπα - ωραία είμαι ένα βήμα πιο κοντά στον θησαυρό τώρα... ελπίζω να βρω γρήγορα τον γερο και να με πάει στο σπίτι του μετά από 10 λεπτά είχα μπει στο λιμάνι της πόλης και αφού έριξα την άγκυρα πήδηξα έξω από το πλοίο μου | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:03 am | |
| ξεκίνησα άμεσος να ψάχνω τον γερο αρχικά από την αγορά όπου αγόραζα και προμήθειες για το ταξίδι μου ψώνισα αρκετά πράγματα τόσα που πίστευα ότι θα γεμίσω το αμπάρι μου με φάει αφού είχα εξασφάλιση της προμήθειες μου για το ταξίδι μου άρχισα να πηγαίνω και στα μπαρ της πόλης και να ρωτάω για τον γερο τζο αλλα κάννης δεν τον είχε δει εδώ και μέρες ως που ήρθε ένας τύπος και μου είπε - e εσύ δεν είσαι αυτός που ψαχνή τον τζο - ναι εγώ είμαι μήπως ξερής που μπορώ να τον βρω - ναι ξέρω αλλα δεν θα σου αρέσει και πόλη... λοιπόν άκου πριν καθ μέρες τον έπιασαν η marine γιατί είχε μεθύσι και άρχισε να μαλώνει με όλους και τώρα είναι στην φιλάκι στην βάση των marine... έλα θα σε παο να σου δείξω πιο είναι το παράθυρο του | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:04 am | |
| αφού με πήγε και μου έδειξε πιο ήταν το παράθυρο του έφυγε και εγώ σκέφτηκα να περιμένω να νυχτώσει για να παο να του μιλήσω έτσι πήγα σε ένα μπαρ και αρχισα να πίνω ρούμι μέχρι να νυχτώσει ξαφνικά όμως καθώς έπινα το αυτή μου έπεσε σε μια συζήτηση καθ ανδρών - να σου λέω τον πιάσαν και θα τον φέρουν εδώ για να τον κρεμάσουν είχα περιέργεια να μάθω ποιον έπιασαν και έτσι πήγα κοντά του και του είπα - ποιον έπιασαν και θα τον κρεμάσουν - τον πειρατή rivals πρώτη φορα τον άκουγα αυτόν και έτσι δεν έδωσα σημασία αντίθετος όταν είδα έξω είχε νυχτώσει και εγώ άρχισα να προχωρώ προς της φυλακες | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:04 am | |
| όταν έφτασα κάτω από το παράθυρο του είδα ένα χτίριο που είχε άμεση πρόσβαση με το παράθυρο του τζο έτσι ανέβηκα όσο πιο γρήγορα και αθόρυβα μπορούσα τελικά όταν έφτασα τον φώναξα - τζο είσαι εκεί πες μου είσαι καλά - e πόιος είναι εκεί πέρα - εγώ ο alucard - a alucard ποσο χαίρομαι που σε βλέπω λοιπόν πήρες τον χαρτί του θησαυρού - αυτό θα το συζητήσουμε άλλη φορα τώρα πες μου πως θα σε βγάλω από εδώ μέσα - όχι δεν θέλω να ανακατευθείς καθόλου σε αυτό το θέμα σύντομα θα με αφήσουν να βγω εξάλλου δεν σκότωσα και κανέναν λίγο παραπάνω ήπια με έχουν βάλει και άλλες φορες μέσα πήγαινε τώρα πριν σε δουν και μπλέξουμε και η δύο μας | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:05 am | |
| έτσι και έκανα πήγα και πήρα ένα δωμάτιο σε ένα hotel διπλα από την φιλάκι και περίμενα μέχρι να τον αποφυλάκιζαν η μέρες περνούσαν αλλα αυτός δεν έβγαινε όταν τελικά είχα βαρεθεί να περιμένω βγήκα από το hotel και άρχισα να περπατώ στην πόλη είδα ότι σε ένα μέρος είχαν μαζευτεί πόλη άνθρωποι και έτσι πήγα και εγώ να δω τη γινόταν ήταν μια παρέλαση είδα πόλους marine να περπατούν σε μια παράταξη ως που σε μια στιγμή από μπροστά μου είδα να περνάει ένας τύπος αλυσοδεμένος και τότε θυμήθηκα τα λόγια του τύπου στο μπαρ - θα εκτελέσουν τον rivals εδώ στο νησί μας η συνωστισμός πήγαινε μέχρι της φυλακες όπου είχαν και τον τζο μέχρι εκεί τους ακολούθησα αλλα φρόντισα να μάθω και πιο ήταν το παράθυρο του γιατί δεν ήθελα ένας πειρατής να πεθάνει όχι όσο ήμουν εγώ στο νησί | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:05 am | |
| έτσι πήγα μετά στο hotel μου και ποιμένα μέχρι να βραδιάσει η ώρα περνούσε γρήγορα και τελικά όταν είχε πια βραδιάσει εγώ φόρεσα μια κουκούλα για να μην με αναγνώριση κάννης και πήγα να τον σώσω εκείνο το βράδυ τα μετρα ασφαλειας ήταν πιο πολλά δεν υπήρξε καμια ελπίδα να περάσω από την είσοδο έτσι πήγα από την πίσω μεριά και άρχισα να σκαρφαλώνω μέχρι που έφτασα στο παράθυρο του εκεί πέρα τον είδα και του είπα - e εσύ πες μου γιατί σε κλείσαν μέσα χωρίς να κουνηθεί καθόλου μου είπε - γιατί ήθελα να ζήσω το όνειρο μου - ωραία μονο αυτό ήθελα να ακούσω θα σε βγάλω εγώ από εδώ μέσα έπιασα τότε τα κάγκελα με τα χερια μου και άρχισα να τα λιώνω με την θερμότητα τον χεριών μου το έκανα σε όλα αυτό μέχρι που τα έλιωσαν | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:07 am | |
| άμεσος βγήκε ο rivals και αρχίσαμε να τρέχουμε προς το λιμάνι οποιον marine και να βλέπαμε τον σκοτώναμε και τον κρίναμε χωρίς να μας καταλάβει κάννης τελικά όταν φτάσαμε στο λιμάνι και έκλεψε μια βάρκα μου είπε - πάμε ας φύγουμε από εδώ πέρα - εγώ θα μηνώ έχω κατη δουλειές ακόμα να κάνω εδώ πέρα - τη... πόλη καλά αλλα σε παρακαλώ δείξε μου το πρόσωπο σου θέλω να ξέρω τον άνθρωπο που με έσωσε αφού ξεσκεπασα το πρόσωπο μου αυτός μου είπε - e στάσου σε ξέρω εσένα δεν είσαι ο alucard καταζήτησε και εσύ... να ξερής θα σε θυμάμαι και σου χρωστάω την ζωή μου όταν θα με χρειαστείς θα βρεθώ εκεί αντίο αυτά είπε και απομακρύνθηκε από το λιμάνι εγώ μετά πήγα τρέχοντας χωρίς να με καταλάβει κάννης και πάλη στο hotel όπου εκεί πέρα έπεσα για ύπνο | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:07 am | |
| το επόμενο πρωί ξύπνησα από τον ηχώ της σειρήνας της φυλακής έκατσα και άλλο ξαπλωμένος χαμογελώντας γιατί ήξερα ότι είχα ρεζηλεψι τον smoker αλλα ήταν κρίμα που κάννης δεν ήξερε ότι εγώ το έκανα, εκείνη την μέρα δεν βγήκα καθόλου από το hotel από την αυξημένη παρουσία τον marine που υπήρξε στο νησί αλλα την επομενη μέρα το πρωί που είδα έξω από το παράθυρο μου είδα τον τζο να βγαίνει έξω από της φυλακες και έτσι πήγα και τον συνάντησα όταν ήταν πια μονος του - τζο φιλε μου επιτέλους - ο alucard δεν μου είπες τον πήρες τον χάρτη - ναι εδώ είναι αλλα πως μπόρεσες να μου το κάννης αυτό - δεν ήθελα alucard αλλα αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του καπετάνιου μου έπρεπε να την σεβαστό έλα τώρα πάμε στο σπίτι μου να σου δώσω τον θησαυρό μιας και είσαι ο πρώτος που καταφέρνει να επιστρέψει από αυτό το ταξίδι - τη έχεις στήλη και άλλους - ναι τη νόμιζες πως ήσουν ο μοναδικός | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 5:08 am | |
| αφού πήγαμε στο υπόγειο του σπιτιού του μου έδωσε το σεντούκι του θησαυρού λέγοντας μου - δεν ξέρω γιατί αλλα σε αυτό το νησί δεν πρέπει να ανοιχτή θα πρέπει να βγείς στα ανοιχτά της θάλασσας για να το άνοιξης - πόλη καλά ελπίζω να μην είναι και αυτό κανένα άλλο κόλπο έτσι - όχι όχι δεν είναι μην ανησυχείς αποχαιρέτησα για μια ακόμη φορα τον τζο έβαλα το σεντούκι στην πλάτη μου και πήγα μέχρι το πλοίο μου εκεί πέρα άμεσος έβαλα το σεντούκι στην καμπίνα μου για να το ανοίξω αφού φύγω από το νησί και μετά άμεσος βγήκα έξω σήκωσα άγκυρα άνοιξα πανιά και απομακρύνθηκα από το λιμάνι της logtown | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] Τρι Ιαν 25, 2011 7:36 am | |
| Όνομα: Alucard Haki Points: - Player of the Week Points: 6 Beli: 19,000 Bounty/Fame Points:- Post:3200
Θησαυρός:30,000 beli & Log Pose | |
|
| |
| Alucard and one new part of my life [ΤΕΛΟΣ - Κυνήγι Θησαυρού] | |
|