Παρόντες χρήστες | 10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 10 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| A new Threat ? Death for All !! [Τελος] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vongola Decimo Marines
Posts : 1935 Join date : 14/10/2010 Age : 27 Location : Maritca City !!!
| Θέμα: Απ: A new Threat ? Death for All !! [Τελος] Δευ Φεβ 07, 2011 10:32 am | |
| "Ο Θρυλος λεει πως στην ακρη του βουνου ζει ενα υπερφυσικο πλασμα ! Πηγενε εκει και σφαξτο ! Φερε πισω την καρδια του ως αποδηξει οτι το εσφαξες !" Μολις τον ακουσα να λεει τις ζαμπονιες του ειπα : " Ρε Δεν Μας Χεζεις λεω Και Εγω ?!" Τοτε εβγαλα το Κολτ μου και του εριξα κατεφθειαν στο κεφαλι ! Μολις τον ειδα να σωριαζετε κατω νεκρος, πανηγυρησα και φωναξα "HEAD SHOT !! HELL YEAH YOU ARE GOING DOWN Χταποδις !" Οι φυλακες μολις ειδαν τον χταποδι ψοφιο, ετρεξαν γρηγορα και σημαναν τας συναγερμο. | |
| | | Vongola Decimo Marines
| Θέμα: Απ: A new Threat ? Death for All !! [Τελος] Δευ Φεβ 07, 2011 10:36 am | |
| Μεσα Σε Δεφτερα χιλιαδες ψαροκροκετες μαζεφτικαν γυρο απο το φρουριο. Ολοι με συμαδεβαν με τα οπλα τους. Μολις τους ειδα δεν εχασα χρονο και καλεσα γρηγορα τας δρακος μυ και τον καβαλικεψα. Τοτε χρησιμοποιοντας το μηχανικο μου χερι τους γεμισα με τρυπες και η πρωτη σειρα απο αφτους πνιγηκε στο αιμα. Οι Υπολιποι που δεν εγειναν σουρωτηρια, δεν εχασαν χρονο και ξεκινησαν να με πυροβολουν με οτι οπλο εχουν. | |
| Θέμα: Απ: A new Threat ? Death for All !! [Τελος] Δευ Φεβ 07, 2011 10:42 am | |
| Τοτε διεταξα τον δρακο να κανει μετοπικη επιθεση. Πεταξαμε με τεραστεια ταχυτητα απο πανω τους αποφεβγοντας οτι και να μας εριχναν και ταφτοχρωνο ο δρακος μου τους ελουζε με φωτια κανοντας τους καρβουνα. Αφου αποτελειωσα πολλους και ειμειναν αλλοι τοσοι, πηδηξα απο τη πλατη του δρακου μου για να τον βοηθησω να τους αποτελειωση. Επιτα απο ωρες μαχης οι πιο πολλοι ψωφισαν και αλλο τοσοι ετρεχαν για την ζωη τους. Αφου καθαρισα γρηγορα την πολλη με την βοηθεια του δρακου μου, πηγα κατεφθειαν στον αρχηγο τους. | |
| Θέμα: Απ: A new Threat ? Death for All !! [Τελος] Τετ Φεβ 09, 2011 4:20 am | |
| Μπηκα μεσα στο αρχηγειο του και με μαγκια προχωρισα προς το γραφειο του και κολισα το μηχανικο μου χερι στον κροταφο του. Τοτε του ειπα " τελεφταιες λεξεις ?" και εκεινος μου αποκρυθικε με φοβο " ναι ! Απλος γιατι ?" Παραξενεφτικα με την ερωτηση του και ειπα "γιατι τι?" Εκεινος εφθεος απαντησε "Γιατι καταστρεψες την αφτ6οκρατορια μου ?Γιατι θελεις την ζωη μου ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ?" Νεβριασα με αφτο που ειπε και πριν τον σκωτωσω του ειπα " Ρωτας το γιατι ?! Ειναι ολοφανερο ! Σκωτωνεις ανθρωπους εν ψυχρο, οθεις τον νομο στα ακρα και στην παρανομια !!! Ενα ζωω σαν εσενα δεν πρεπει να ζησει !"
| |
| Θέμα: Απ: A new Threat ? Death for All !! [Τελος] Τετ Φεβ 09, 2011 4:26 am | |
| ο Ψαρανθρωπος ξεκινησε να ειδρονει !! λιγο πριν τον σκωτωσω ειπε με μεγαλη απορια " Πως καταφερες να μαθεις για εμενα και την τοποθεσια της πολης μου ?!" Η ενταση κορυφοθηκε ειμουν στο τοσο να τον σκωτωσω αλλα δεν θα τον αφηνα να φυγει με την απορια και να με στοιχειονει ... και ετσσι του απαντησα "Οταν ειμουν στην πολη ειδα δυο ψαρανθρωπους να λιστεβουν αθωες οικογενειες και τοτε αποφασισα να δρασω ! Τους πηρα κυνηγη μεχρι να τους πιασω και η πολη καταστραφικε οσο προσπαθουσα αλλα αξιζε τον κοπο !! Μολις τους επιασα τα ξερασαν ολα για να σωθουν !! Και τωρα να με !! Ο θανατος σου θα λυτρωσει το νιση και θα ξαναφερει την χαρα πισω στην πολη των ανθρωπων!" Γελασε λιγο υπουλα και ειπαι "Ποτε δεν περιμενα να χασω απο ανθρωπο, το κατωτερο ον !" Οπλισα το μηχανικο μου χερι κανοντας τον χαρακτηριστικο ηχο και ειπα "Δεν ειμαι απλος ανθρωπος ! Ειμαι Cyborg !" Μολις τον ειπα τον πυροβολισα στον κροταφο και τον αποτελειωσα. | |
| Θέμα: Απ: A new Threat ? Death for All !! [Τελος] Τετ Φεβ 09, 2011 4:29 am | |
| Αφου τον αποτελειωσα φωναξα τον δρακο μου πισω ωστε να φυγουμε γρηγορα απο το νιση πριν ερθουν οι μαρινς και εχει παλι κυνηγη. Καβαλισα τον δρακο μου και ξεκινησαμε να πεταμε, τοτε καταφωνης οι πληρωμενοι μαρινς ηρθαν για εμενα αλλα εφτασαν πολλη αργα, εγω ειμουν στα ουρανια και πεταγα γαληνια προς το ηλιοβασιλεμα ενο αναρωτιομουν ενα τροπο να πουλησω τα πραγματα που μαζεψα απο τις αποστολες των ψαρανθρωπων αλλα και την αντιδραση της παγκοσμιας κυβερνησης μετα απο αφτον τον σαματα . | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: A new Threat ? Death for All !! [Τελος] Δευ Φεβ 14, 2011 8:27 am | |
| Όνομα:Vongola Decimo Haki Points: - Player of the Week Points: 6 Beli: 24.000 Bounty/Fame Points:+8.000.000 Post:30(6.000) | |
| | | | A new Threat ? Death for All !! [Τελος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|