| The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 2:55 pm | |
| Γυρναω προς την μερια που ακουστηκε αυτη η γνωριμη φωνη και βλεπω τους μαριν να ανοιγουν εναν διαδρομο για να περασει ο Rockvale.. Ηταν αυτος που στοιχιματιζα να εμφανηστει πρωτος ωστε να τελειωσουν ολα..
Περιμενα οτι θα ψωφαγες σε εκεινο το νησι... Ξεπερνας τις πρωσδοκιες μου...λεει βγαζοντας την μπλουζα του και δινοντας την σε ενα μαριν...
Πολλα λες...
Γυρναω μια μπουνια προς το μερος του... Μαζι του πρεπει να πηρε και καμποσους μαριν-κυνηγους το χτυπημα μου αλλα καθως ανασηκωνα το χερι βλεπω οτι μεσα στους νεκρους δεν ηταν ο Rockvale !!
Εισαι αργος ....μου λεει στεκοντας απο πισω μου.... Πως το εκανε αυτο?! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 3:07 pm | |
| Δοκιμαζω αλλη μια φορα να τον χτυπησω,κινουμενος αυτην την φορα ποιο γρηγορα αλλα παλι βλεπω οτι το χτυπημα μου βρικε στοχο μονο μερικους μαριν-κυνηγους και ο Rockvale στεκοταν λιγο πιο περα...
Δεν προκητε ποτε να με πετιχεις με αυτον τον γιγαντα... Εχω φαει το Speed Speed no Mi φρο....χωρις να τον αφησω να ολοκληρωσει τον αρπαζω με το χερι. Μολις ανοιγω λιγο την παλαμη ομως δεν βρισκοταν εκει..
ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ και λοιπον.. Το φρουτο μου μου δινει μεγαλη ταχυτητα οποτε δεν ειναι δυνατον να με πετυχεις οσο και να προσπαθεις...τοτε εγω πεταω σε μεγαλη επιφανεια ενα πυχτο κωλοδες δηλητηριο...
Ποσες φορεσ πρεπει να σου το πω? Δεν γιν..
Για κοιτα καλυτερα! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 3:17 pm | |
| Παρατηροντας ο Rockvale τα ποδια του ειχα παγιδευτει μεσα στο δηλητηριο και δεν μπορουσε να ξεφυγει..
Υπολογισα σε τι αποσταση θα εφευγες οταν εβλεπες οτι επιτιθομαι οποτε εριξα σε ολο τον χωρο οπου θα σταματαγες περιπου για να σιγουρευτω..μετα ομως απο αυτην την ενεργεια ενιωθα πολη αδυναμος και αποροφησα πισω το ομοιωμα μου.. Το να εκτοξευσω σε μια τοσο μεγαλη επιφανεια τετοια ποσοτητα και αυτου του δηλητηριου μου τραβιξε πολυ δυναμη και ημουνα ηδη στα ορια μου..
Αντρες !!! Ριξτε του τα διχτυα !! Μα εσεις κυριε μας ειπατε να μην ανακατευ... ΕΙΠΑ ΡΙΞΤΕ ΤΑ !!
Και τοτε οι μαριν οπου μιλαγανε μαζι του που πετανε ενα τεραστιο διχτυ... Ημουν πολυ κουρασμενος για να το αποφυγω και μολις με επιασε ολες οι δυναμεις μου εξαφανιτικανε... Καταρα σε οποιον ανακαλιψε το kairoseki υλικο... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 3:25 pm | |
| ΧΑΧΑΧΑ !! Μολις την πατησες πειρατη !! Και σου εχω μια εκπληξη.... ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΕΞΩ !!
Εμφανιζονται κατι μαρινς οπου σερνανε ενα κλουβι με εναν τεραστιο δρακο μεσα !! Ηταν πανεμορφο σαν πλασμα,πρωτη φορα βλεπω κατι παρομοιο. Το δερμα του δεν ηταν ετσι οπως το περιμενα,ειχε αντι για λεπια φτερα αλλα ενα εκθαμβωτικο αλλα παραληλα τρομαχτικο παρουσιαστικο... Κοπανιοτανε μεσα στο κλουβι και μολις τον εφεραν κοντα μου σταματησε και με κοιταξε στα ματια....
Λυπαμε...του ψιθυρισα κοιταζωντας τον στα ματια... Ειχα αποτυχει,ο δρακοσ μαζι με ολα τα υπολοιπα ζωα θα πεθενανε για μια ασκοπη θησεια και την απληστια ενος ανθρωπου για την αθανασια...
ΛΥΠΑΜΕ !!ξανα φωναζω καθως δακρυα κυλουσανε απο τα ματια μου..
ΧΑΧΑΧΑ τι ειναι αυτα Chris? Πρωτη φορα βλεπω πειρατη να κλαει? ΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 3:40 pm | |
| Και ειχε δικιο... Ειχα αποτυχει,αν δεν μπορω να σωσω εγω αυτα τα ζωα ποιος θα μπορεσει?... Δεν ειχα πια ουτε το κουραγιο η την δυναμη να σηκωσω το κεφαλι μου.. Ειχα αποτυχει... Τοτε ακουω ενα γρυλιζμα απο διπλα μου.. Ο δρακος κοιταζε τον Rockvale επιμονα και εδειχνε τα δοντια του..
Προς τι αυτο το βλεμμα ανεγκεφαλο ζωο?
Τοτε ο δρακος βγαζει εναν βριχυσμο τοσο πολυ δυνατο και εντονο οπου ολοι καλυψανε τα αυτια τους και ουρλιαζανε απο τον πονο που τους προκαλουσε ... Αυτο το καταλαβα απο τις εκφρασεις των προσωπων τους,ενω αντιθετα σε εμενα ακουγοταν σαν μελοδια.. Δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι αλλα μου φανηκε σαν ο δρακος να μου μιλαγε μεσα στο κεφαλι μου..
Σε ευχαριστουμε ανθρωπε για ολη την βοηθεια σου και την καλοσυνη σου προς την μητερα φυση.. Τωρα αναλαμβανουμε εμεις. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 3:50 pm | |
| ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ ΗΛΗΘΙΟ ΖΩΟ !!φωναζει ο Rockvale και καρφωνει ενα δορυ στον θωρακα του δρακου... Ο δρακος σταματαει το βρυχυσμο και κατεβαζει τα σαγονια του οπου πιανει το δορυ και το σπαει.. Στα σαγονια του ακομα κραταγε την μερια μερια οπου και ο Rockvale κρατιοταν. Τραβηξε ο δρακος και τα χερια με χρι τους ωμους του Rockvale ηταν μεσα στο κλουβι. Τοτε με μια αστραπιεα κινηση του δαγκωνει και του κοβει τα 2 χερια..
Ο Rockvale απομακρυνθηκεται εντρομος και φρικαρισμενος απο την αμουσια των χεριων του. Την ιδια στιγμη στον ουρανο φανηκανε καποιες ιπταμενες φιγουρες και ακουγοτανε το ιδιο βρυχυσμνα του δρακου αλλα απο μακρια.. Δεν μου πηρε πολυ ωρα για να καταλαβω οτι πριν ο Δρακος καλεσε τους συντροφους του για να σωσουν τα ζωα ενω ταυτοχρονα με καθυσηχασε..
Οι δρακοι καταφθασανε και ολοι τραπηκανε σε φυγη. Πατησανε πανω στην γη ενω με νυχια και δοντια ξεσκιζανε οποιον βρισκοτανε μπροστα τους. 2 δρακοι σταθηκανε μπροστα απο το κλουβι και το ανοιξανε,ο ελευθερωμενος δρακο σηκωσε το διχτυ απο πανω μου και με κοιταξε στα ματια.. Η ιδια φωνη μεσα στο μυαλο μου ξανακουστηκε..
Μην ανυσηχεις αλλο ανθρωπε,η δικαιοσυνη θα αποδωθει απο την ιδια την φυση. Πηγαινε απλα και ανοιξε τα κλουβια των υπολοιπων ζωων.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 3:59 pm | |
| Ετρεχα γυρω γυρω στον καταβλισμο να βρω τα κλουβια των ζωων μεχρι που τα ειδα στο πισω πισω μερος,κρυμενα κοντα στο δασος. Αρχισα να τα ανοιγω τα κλουβια ενα προς ενα σπαζοντας τα λουκετα. Σε καθε κλουβι που ανοιγα τα ζωα οπου ηταν μεσα ξεχυνονταν και αυτα στο κυνηγη μαζι με τους δρακους...
Ανοιξα ολα τα κλουβια και ειδα οτι ολα ειχανε τελειωσει.. Οι μαρινς/κυνηγοι εκδιωχτηκαν μεχρι τα πλοια τους οπου σαλπαρανε και φυγανε.. Πηγα προς το κεντρο του καταβλισμου οπου εκει ειδα να με περιμενει ο δρακος με τον Rockvale στα ποδια του... Δεν ειχε πεθανει ακομα...
Εσυ αποφασιζεις πως θα ερθει το τελος αυτου του ανθρωπου.. Αποτελεις ποια και εσυ μερος της εκδικησης της φυσης..
Γυρναω το βλεμμα μου απο τον δρακο προς τον Rockvale.. Σκυβω μπροστα του και βαζω την λεπιδα του κατανα μου στον λαιμο του ενω εκεινος αναπνεε ολο και πιο γρηγορα απο τον φοβο του.. Κανω μια αποτομη κινηση να κοψω το λαιμο του.. Εκεινος εκλεισε τα ματια του αλλα καταλαβε οτι απλα εκοψα τον αερα..
Δεν προκητε να ξεφυγεις ετσι απλα για ολα τα εγκληματα που εκανες προς την φυση... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Πεμ Φεβ 03, 2011 4:06 pm | |
| Γυρναω το βλεμμα μου προς τον δρακο και τον ρωταω...
Θα γυρισετε ολα τα ζωα πισω στα νησια τους? Φυσικα..
Γυρναω το βλεμμα παλι στον Rockvale.. Τοτε παρτε αυτον και αφηστε τον σε ενα νησι μονο με ζωα... Ωστε να υποφερει καθε μερα απο την ιδια την φυση για τα εγκληματα του προς αυτην.. Σε καποιο νησι οπου δεν πατανε οι ανθρωποι.. λεω χαμογελωντας... Ο Rockvale ουτε που ειπε τιποτα,απλα αρχισε να κλαιει για την μοιρα οπου τον περιμενε...
Εβλεπα τους δρακους να περνουν ολα τα ζωα ωστε να τα γυρισουν πισω στα νησια τους.. Τους εβλεπα σιγα σιγα στον ουρανο να χανονται και για μια τελευταια φορα την φωνη να ακουγεται μεσα στο μυαλο μου... Σε ευχαριστουμε... Συμαχε της φυσης...
[ΤΕΛΟΣ β μερους] | |
|
| |
WorstΑdmin Civilian
| Θέμα: Απ: The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] Δευ Φεβ 07, 2011 7:14 am | |
| Όνομα: Chris Label Haki Points: 1 Player of the Week Points: 10 Beli: 43.000 Bounty: - Post: 6.600 | |
|
| |
| The wrath of the nature (β μερος)[ΑΡΧΗ] | |
|