| Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Κυρ Φεβ 20, 2011 11:17 am | |
| Οσο βρισκομουν στο Drum Island περιμενα μονο να ειναι ετοιμη η Log Pose και δεν παρατηρησα καθολου την πορεια που εδειχνε. Τωρα ομως που εφυγα απο το νησι και την κοιταξα, παρατηρησα οτι ειχε μια κληση προς τα επανω! Δεν ηξερα αν ειχε χαλασει η μου φαινοταν εμενα ετσι παντως ημουν επιφυλακτικος με την πορεια που ακολουθουσα. Οσες φορες και αν την κοιταξα για τις επομενες 2 μερες, εβλεπα το ιδιο πραγμα. Η κλιση της βελονας να ανοιγει ολο και περισσοτερο και να συμαδευει ολο και περισσοτερο προς τον ουρανο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Τρι Φεβ 22, 2011 11:04 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Δευ Φεβ 21, 2011 2:55 am | |
| Συνεχιζα την πορεια μου και το θεμα με την βελονα της Log Pose με απασχολουσε ολο και περισσοτερο. Ετσι ειχα ξεχασει να βαλω στην θεση του τον θησαυρο που εκλεψα, και τον ειχα παρατησει πανω στο καταστρωμα, απο την στιγμη που εφυγα απο το νησι. Οταν τον θυμηθηκα, φορτωσα τα σακια στην πλατη μου και τα πηγα μεσα στο δωματιο μου. Ξαναβγηκα εξω και καθησα και παλι μπροστα απο το πηδαλιο. Ακομα και αν δεν αλλαζα την πορεια του πλοιου με αυτη την κλιση που ειχε η βελονα ενοιωθα ανασφαλεια μακρυα απο το πηδαλιο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Δευ Φεβ 21, 2011 3:42 am | |
| Καθως συνεχιζα την πορεια μου, κοιτουσα τον ουρανο και σκεφτομουν διαφορα πραγματα. Ξαφνικα ο ουρανος εγινε καταμαυρος λες και επεσε νυχτα... Μονο που ακομα ηταν μεσημερι και δεν μπορουσα να εξιγησω αυτο το φαινομενο. Κοιτουσα γυρω απο το πλοιο για να δω αν υπαρχει κατι που να μου υποδηλωνει την πηγη αυτου του φαινομενου. Ξαφνικα μπροστα απο το πλοιο μου, σε μεγαλη αποσταση, υπηρχαν 3 γιγαντες. Για την ακριβεια δεν ηταν ακριβω γιγαντες, αλλα κατι πλασματα τουλαχιστον 100 φορες μεγαλυτερα απο γιγαντες. Φαινονταν καταμαυρα και ετσι δεν μπορεσα να διακρινω ουτε ενα χαρακτηριστικο τους.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teomessi10 στις Τρι Φεβ 22, 2011 10:26 am, 1 φορά | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Δευ Φεβ 21, 2011 3:42 am | |
| Αυτο ομως δεν με ενοιαζε! Ειχα τρομοκρατηθει τοσο πολυ στην ιδεα οτι μπορουσαν να διαλυσουν το πλοιο μου με μονο μια κινηση και οτι δεν ημουν αρκετα δυνατος για να τα νικησω (και δεν ξερω αν θα γινομουν ποτε τοσο δυνατος) κι ετσι αλλαξα κατευθυνση για να απομακρυνθω οσο περισσοτερο γινοταν απο αυτο το μερος. Καθως απομακρυνομουν ξαφνικα ο ουρανος ξαναγινε γαλανος με τα λιγα συνεφα που ειχε και πριν εμφανιστει αυτο το παραξενο φαινομενο και αυτα τα τεραστια πλασματα. Καθησα στο καταστρωμα να ηρεμησω και να σκεφτω την κατασταση. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Δευ Φεβ 21, 2011 4:40 am | |
| Πρωτα η Log Pose μου δειχνει να παω προς τον ουρανο... Μετα η μερα γινεται νυχτα στα ξαφνικα ενω ηταν μεσημερι... Τελος μεσα σε αυτη την νυχτα εμφανιζονται μερικα τερατα, των οποιων το μεγεθος ξεπερναει καθε φαντασια... Μια παραξενη και συναμα τρομακτικη εμπειρια ηταν αυτη που εζησα σημερα. Ομως δεν προλαβα να τα επεξεργαστω καλυτερα και ειδα συνεφα να μαζευονται στον ουρανο. Ειχα ασχημο προαισθημα γι αυτο! Τα συνεφα γινονταν ολο και πιο πολυ μαυρα και ενας αερας αρχισε να φυσαει απειλιτικα... | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 6:54 am | |
| Τα κυματα μεγαλωναν και το πλοιο εφευγε ολο και περισσοτερο απο την κατευθηνση που ηθελα να παω. Ετσι ξεμπλοκαρα το πηδαλιο και αρχισα να παλευω με τα κυματα. Ψιχαλες αρχισαν να πεφτουν οι οποιες με την ωρα εγιναν μια δυνατη βροχη. Δεν εβγαινα πολυ εκτος πορειας αλλα και αυτο το λιγο δεν ηξερα ποσο μακρυα θα με οδηγουσε απο εκει που ηθελα να παω. Καποια στιγμη, μεσα στην καταιγιδα παρατηρησα οτι η βελονα της Log Pose εδειχνε ακομα περισσοτερο προς τον ουρανο. Μιση ωρα μετα απο αυτο το περιστατικο, η καταιγιδα ειχε σταματησει. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 7:00 am | |
| Μπροστα μου εβλεπα ενα νησι... Επρεπε να ρωτησω καποιον για αυτη την αλλοκοτη συμπεριφορα της Log Pose αλλα δεν ηξερα αν θα αλλαζε το μερος που εδειχνε αν κατεβαινα σε αλλο νησι. Αφου προβληματιστηκα για κανα μισαωρο ακομα αποφασισα οτι επρεπε να ρωτησω καποιον που να ξερει τι γινεται. Αν ηταν σωστο αυτο που εδειχνε η Log Pose τοτε δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια να επισκευτω καποιο νησι στον ουρανο κι ετσι θα εφευγα γρηγορα απο το νησι(αν και μου φαινοταν παραλογο να υπαρχει κατι τετοιο). Ενω αν ηταν χαλασμενη θα αγοραζα μια αλλη και θα τελειωνε η υποθεση! | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 7:05 am | |
| Κατευθηνθηκα προς το νησι και μετα απο μιση ωρα ειχα φτασει στην ακτη. Αφησα το πλοιο σε ενα μικρο κολπο που βρηκα και κατεβηκα στο νησι. Δεν ηξερα ποια κατευθηνση να ακολουθησω για να δω αν θα βρω καποια πολη η καποιο σημειο ζωης κι ετσι ακολουθησα την ακτη προς τα δυτικα του. Καθως προχωρουσα ειδα ενα μικρο σπιτι που ηταν σχεδον ερηπωμενο. Κοβοταν σε ενα σημειο αφου υπηρχε θαλασσα ακριβως διπλα και ο τοιχος που χωριζε το σπιτι απο την θαλασσα ηταν ενα ζωγραφιστο παλατι... Πλησιασα σε αυτο ελπιζοντας να βρω καποιον και να τον ρωτησω. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 7:11 am | |
| Χτυπησα την πορτα αλλα κανεις δεν ανοιξε. Χτυπησα αλλη μια φορα χωρις καμια ιδιαιτερη αλλαγη στο σκηνικο. Μονο ενα πουλι που στεκοταν στην σκεπη εφυγε μακρυα απο το σπιτι πετοντας. - Ειναι κανεις εδω? ειπα ξαναχτυποντας την πορτα.. Αφου δεν πηρα καμια απαντηση αποφασισα οτι επρεπε να συνεχισω επειδη δεν ηξερα ποση ωρα ειχα ακομα μεχρι να αλλαξει η Log Pose κατευθηνση. Καθως εκανα μερικα βηματα για να απομακρυνθω ακουσα θορυβο απο την θαλασσα πισω μου. - Τι θες εδω μικρε? ακουσα μια φωνη να λεει. Ξαφνιασμενος γυρισα και ειδα εναν σχετικα μεγαλο σε ηλικια να βγαινει μεσα απο την θαλασσα. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 7:21 am | |
| Αφου βγηκε ολοκληορς μεσα απο το νερο πλησιασε προς το μερος που βρισκομουν. - Θελω να ρωτησω κατι που εχει σχεση με την Log Pose. ειπα και εκεινος ρωτησε παραξενεμενος: - Τι θες να μαθεις? - Εε.. Η Log Pose μου, δειχνει προς τον ουρανο ειπα δειχνοντας του τη για να δει και ο ιδιος αυτο που του ελεγα. Μηπως ξερετε αν ειναι φυσιολογικο η αν ειναι χαλασμενη? Εκεινος χαμογελασε και απαντησε: - Μια χαρα λειτουργει! Οπου δειχνει εκει πρεπει να πας! Ειμαι 90% σιγουρος οτι λειτουργει σωστα. Ομως αν δεν με πιστευεις και θες να παρεις μια δευτερη γνωμη τοτε ακολουθα την πορεια της ακτης προς την πορεια που πηγαινες να ακολουθησεις πριν σε διακοψω και θα βρεθεις στην πολη! Εκει ρωτα και μερικους "ειδικους". ειπε με ειρωνικο υφος, χωρις να καταλαβω τι ηθελε να πει με αυτο. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 7:28 am | |
| - Ευχαριστω! ειπα Θα ρωτησω και καποιον στην πολη για σιγουρια! - Θα σε μπερδεψουν ακομα περισσοτερο εκει, αλλα αφου το θες τοσο πηγαινε... Να ξερεις οτι σε αυτο το νησι αλλαζει η ενδειξη της βελονας της Log Pose 2 μερες μετα την αφιξη σου εδω. ειπε και ανοιξε την πορτα του σπιτιου του. - Ενταξει! Ευχαριστω!! του ξαναειπα και απομακρυνθηκα. "Τι να εννοουσε λεγοντας οτι θα με μπερδεψουν ακομα περισσοτερο? Αραγε να υπηρχε πραγματικα ενα νησι στον ουρανο η μηπως ηταν χαλασμενη η Log Pose μου και αυτος ηταν ενας γερος που τα ειχε χαμενα?" αυτα σκεφτομουν ολη την ωρα μεχρι να φτασω στην πολη. Οταν εφτασα ηλπιζα οτι θα μαθω οτι χρειαζομαι και θα καταφερω να συνεχισω χωρις προβληματα το ταξιδι μου για την κατακτηση του ονειρου... | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 10:25 am | |
| Η πολη ηταν μικρη και θυμιζε πολυ τις πολεις απο τις ταινειες με καουμποιδες. Περπατουσα στον κεντρικο δρομο και οι περισσοτεροι με κοιτουσαν με ενα παραξενο βλεμμα. Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και μπηκα μεσα σε ενα μπαρ που βρηκα. Ηταν γεματο κοσμο και ολοι μπεκροπιναν και γελουσαν. Αγνοοντας ολον αυτο τον οχλο κατευθηνθηκα προς την μπαρα. - Τι θες να πιεις? μου ειπε ο μπαρμαν. - Βαλε ενα ποτηρι ρουμι. του απαντησα κι εκεινος κανοντας μια κινηση σαν να μην εντυπωσιαστηκε απο αυτο που ζητησα, ειπε: - Τι περιεργο... Αλλος ενας πειρατης... - Ειναι πολλοι οι πειρατες εδω? ρωτησα περιεργος απο αυτο που ειπε - Ολοι οσοι βλεπεις εδω μεσα πειρατες ειναι... Αυτο το νησι "φιλοξενει" πολλους πειρατες τα τελευταια χρονια. | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 10:36 am | |
| Δεν με ενοιαζε αφου οι περισσοτεροι πειρατες που συναντουσα ηταν αδυναμοι κι ετσι πηγα την κουβεντα στα θεμα που με εκαιγε. - Βασικα ηρθα σε αυτο το νησι για να λυσω μια απορια μου... - Ποια ειναι αυτη? ειπε ο μπαρμαν σκουπιζοντας ενα ποτηρι και γεμιζοντας το ρουμι. - Η Log Pose μου λειτουργει σωστα η ειναι χαλασμενη? ρωτησα δειχνοντας την στον μπαρμαν. Εκεινος αφησε μπροστα μου το ποτηρι με το ρουμι και κοιταξε την Log Pose μου. - Χμμ... Απο την εμπειρια που εχω πρεπει να ειναι σωστη... Μεχρι τωρα απο οσα εχω δει, ο,τι δειχνει η Log Pose ειναι απολυτο και δεν μπορει κανεις να το αλλαξει... Το θεμα ειναι οτι η δικη σου δειχνει τον ουρανο! Οποτε δεν ξερω τι να σου πω! Πρεπει να βρεις τροπο να ας στον ουρανο, μικρε... | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 11:02 am | |
| Ξαφνιαστηκα απο αυτο που ακουσα... 2 ατομα μου ελεγαν το ιδιο πραγμα... Αν μου το ελεγε ενας τοτε πιθανοτατα να μην τον πιστευα... Αλλα και δευτερο ατομο το ειπε οποτε επρεπε να το παρω λιγο πιο σοβαρα... - Υπαρχει τετοιος τροπος? ρωτησα τον μπαρμαν. - Πφφ... Πες μου οτι δεν τον πηρες στα σοβαρα.... ειπε ενα ατομο που καθοταν διπλα μου και φαινοταν να ειχε εκνευριστει με αυτο που ακουγε. - Γιατι να μην τον πιστεψω? Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι να κανω? του ειπα ενοχλημενος. - Ειμαι ο Sarquiss! Ειμαι το δεξι χερι του Bellamy... - Ποιος ειναι αυτος?? ρωτησα εχοντας αρχισει να νευριαζω πολυ με τον ηλιθιο που εμφανιστηκε απο το πουθενα και εκανε κυρηγμα... | |
|
| |
teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Τρι Φεβ 22, 2011 11:03 am | |
| - Δεν ξερεις τον Bellamy? Που ζεις? αρχισαν και ελεγαν διαφοροι μεσα στο μπαρ... - Ειναι ο καπετανιος του πληρωματος στο οποιο ανηκω και εχει 55.000.000 bounty στο κεφαλι του. ειπε χαμογελαστος ο τυπος μπροστα μου. Μαλλον εβλεπαν το bouty σαν ενα μετρο συγκρισης δυναμης αλλα δεν υπολογιζαν οτι το δικο μου ηταν σχεδον 8πλασιο του δικου του. - Επειδη βαρεθηκα και επειδη ακουσα πολλες ηλιθιοτητες θα σε κανω κομματια για να διακσεδασουν ολοι εδω μεσα! ειπε ο Sarquiss και εβγαλε 2 μαχαιρια και με συμαδεψε με αυτα. Παιρνοντας λιγη φορα προσπαθησε να με καρφωσει αλλα επεσε κατω με βαθειες πληγες λογω ενος χτυπηματος που του εκανα με το χερι..........(συνεχιζεται) | |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] Παρ Φεβ 25, 2011 2:43 pm | |
| Όνομα: Messi D. Teo Haki Points: 0 Player of the Week Points: 7 Beli: 18,000 Fame Points:- | |
|
| |
| Up? Something is wrong...(part 1)[Τελος] | |
|