| [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Phoenix Marco Administrator
Posts : 4130 Join date : 05/03/2010 Age : 29 Location : Jigoku
| Θέμα: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Τετ Φεβ 23, 2011 6:03 am | |
| Φοβάμαι... Πλέον έχω καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά. Και συνειδητοποίησα ότι αυτό που δεν πάει καλά είναι ο εαυτός μου. Τελευταία, πράγματα έγιναν που δεν έπρεπε να είχαν συμβεί και τα προκάλεσα εγώ όλα. Αντί να παραδώσω ήρεμα κάποιον πειρατή στους Marine έκανα το αντίθετο και ξέσκισα το σώμα του με τα όπλα μου... χωρίς λόγο. Χάνω τον εαυτό μου πολλές φορές μετά τον θάνατο του Sato και αυτό με φοβίζει γιατί ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις την επόμενη κίνηση που θα κάνεις. Θα μπορούσα να σκοτώσω κάποιον αθώο από στιγμή σε στιγμή. Έπρεπε να κάνω κάτι γι'αυτό αλλά δυστηχώς δεν μπορούσα γιατί δεν έβρισκα διέξοδο σε αυτόν τον λαβύρινθο. Ήλπιζα ότι εδώ στο Dawn Island θα έβγαζα κάποια άκρη τελικά...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jellal Nortrom στις Σαβ Φεβ 26, 2011 4:31 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Τετ Φεβ 23, 2011 1:15 pm | |
| Το ποτό με αυτές τις σκέψεις που είχα δεν είχε γεύση και δεν ένιωθα τίποτα. Έπινα σε εκείνο το μπαράκι ασταμάτητα μέχρι που όταν παρήγγειλα για άλλη μία φορά με σταμάτησε η κοπέλα στον πάγκο. -Μην πίνεις άλλο! Θα διαλύσεις το σώμα σου. Δεν πρέπει να χαλάσεις τέτοιο όμορφο παιδί που είσαι. Από ότι πρόσεξα είσαι Marine έτσι δεν είναι? -Ναι... -Υποθέτω πως κάτι δεν πήγε καλά έτσι? Δεν δείχνεις να είσαι στα κέφια σου. Κάτι σκέφτεσαι πολύ βαθιά. Δεν σου δίνω να πιείς άλλο. -Μα-- -Δεν έχει "μα" ούτε τίποτα. Έχεις σπίτι να μείνεις? Δεν φαίνεσαι κακό άτομο και θα χαιρόμουν να σε φιλοξενήσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Τετ Φεβ 23, 2011 1:22 pm | |
| -Δεν μπορείς να προσκαλείς τον καθένα και να του δίνεις κατοικία έτσι? Πώς ξέρεις πως δεν είμαι κανάς δολοφόνος ή κλέφτης? Θα μπορούσα να σε πληγώσω ή και να σε σκοτώσω. -Μην φοβάσαι... ξέρω να ξεχωρίζω έναν καλό άνθρωπο από κάποιον κακό... και πίστεψέ με, όλες τις φορές έχω πέσει μέσα. Μην ντρέπεσαι. Ο δεύτερος όροφος του μπαρ είναι για επισκέπτες. Και δεν θα σε χρεώσω. Άρα πήγαινε τώρα και κοιμήσου. Είσαι πολύ κουρασμένος, θα μιλήσουμε αργότερα. Το δωμάτιό σου είναι το δεύτερο δεξιά. Υποσυνείδητα την άκουσα και σηκώθηκα. Πήγα να πέσω κάτω αλλά τελικά με μία γρήγορη κίνηση στάθηκα στα πόδια μου. Ανέβηκα τα σκαλιά και κατευθύνθηκα στο δωμάτιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Τετ Φεβ 23, 2011 1:28 pm | |
| Άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα. Την έκλεισα και περπάτησα προς το κρεβάτι μου το οποίο ήταν πολύ περιποιημένο. Έπεσα πάνω στο στρώμα και κοιμήθηκα. Δυστηχώς το βάσανο δεν τελείωνε εκεί και φυσικά πάντα έτσι γίνεται. Ο ύπνος ήταν και αυτός κουραστικός και πάνω από όλα τρομαχτικός. Εφιάλτες για άλλη μία φορά εισέβαλαν στο μυαλό μου και στοίχιωσαν τον ύπνο μου. Αυτή τη φορά είμουν και πάλι σε εκείνο το μέρος όπου είχα δει και την πρώτη φορά όταν πάλευαν ο Sato και ο Youichi. Όμως κάτι ήταν διαφορετικό. Γύρω αντί να στέκονται όρθιοι οι Marines, ήταν στο έδαφος με πολλά μέλη των σωμάτων τους να λείπουν. Το σκηνικό ήταν φρικιαστικό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Πεμ Φεβ 24, 2011 5:26 am | |
| Εγώ είδα πως το δεξί μου χέρι είχε σηκωθεί και είχε στραφεί προς έναν τυχαίο Marine. Είχε τρομοκρατηθεί τόσο που λίγο έλειπε να λιποθυμίσει. Το σάλιο του έτρεχε ενώ δεν κατάπινε. Είχε πέσει κάτω και πήγαινε λίγο λίγο προς τα πίσω. Μετά από ένα δευτερόλεπτο έκανα μία παράξενη κίνηση με το χέρι μου και τα δάκτυλα και τότε το κεφάλι του Marine κόπηκε. Δεν ήταν κόψιμο από σπαθί ούτε από τίποτα. Απλά έτσι όπως ήταν τρομοκρατημένος το κεφάλι του έπεσε στο έδαφος. Είχα τρομάξει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κουνηθώ. Τότε γύρισα το κεφάλι και είδα τον Sato να με κοιτάζει με έκπληξη και λίγο τρόμο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 1:02 am | |
| Από όλα αυτά συμπαίρανα πως εγώ τα είχα κάνει. Είχα ιδρώσει και οι πληγές που έβλεπα στο σώμα μου δεν φαίνονταν να με πονούσαν ή να με επιρέαζαν καθόλου. ο Raziel δίπλα μου έκανε ένα βήμα και... -Στο είπα... θα τραβηχτείς στα βάθη του σκότους! Οι Marines δεν κάνουν το σωστό, απλά βασανίζουν τους ανθρώπους και διαστρεβλώνουν την πραγματική δικαιοσύνη... Εσύ βλέπω μόλις διάλεξες τον σωστό δρόμο... του αίματος...
Πετάχτηκα αμέσως από το κρεβάτι μου τρομαγμένος. Το κρεβάτι μου είχε μουσκέψει από τον ιδρώτα μου. Αμέσως έπιασα το μαχαίρι μου και κοίταξα από το παράθυρο δίπλα μου. Είχε βραδιάσει και το φεγγάρι έφεγγε φωτίζοντας το μισό δωμάτιό μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 1:21 am | |
| Θα έφευγα και την επόμενη μέρα κιόλας. Είδα κάτι σημαντικό πίσω από τον Sato καθώς τον κοιτούσα. Είχε πέσει στο έδαφος μία τεράστεια ταμπέλα που έγραφε πάνω "Loguetown"! Αυτό και μόνο μου είπε ότι χρειαζόταν για να συνεχίσω το ταξίδι μου. Είχα ένα κακό προαίσθημα ότι κάτι πολύ σοβαρό και μεγάλο θα συμβεί. Σηκώθηκα και ετοιμάστηκα. Έφτιαξα το κρεβάτι και πήγα στο μπάνιο να πλυθώ. Βγήκα από το δωμάτιο γενικά και άρχισα να προχωράω στον διάδρομο μέχρι τις σκάλες. Τις κατέβηκα γρήγορα και βρέθηκα μπροστά στην όμορφη και ευγενική κοπέλα που μου έδωσε μέρος να μείνω. Την κοίταξα και την ευχαρίστησα γρήγορα. Της άφησα μερικά χρήματα και έφυγα. Κάτι μου έλεγε όμως ότι σε λίγο θα επιστρέψω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 1:34 am | |
| Καθώς άνοιξα τις πόρτες για να φύγω είδα ένα τσούρμο από άντρες να μπαίνουν μέσα και να με κοιτάζουν άγρια. Όλοι είχαν μαχαίρια και πιστόλια είτε στα χέρια τους είτε σε θήκες. Μπροστά μπροστά ο αρχηγός τους μου έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα αλλά μετά με άφησε και μπήκε μέσα. Εγώ δεν τους πολυέδωσα σημασία και συνέχισα προς το πλοίο. Έτσι όμως όπως προχωρούσα άκουσα έναν πυροβολισμό ο οποίος ερχόταν από το μπαρ που βγήκα. Έδιωξα όλες τις σκέψεις του Loguetown από το μυαλό μου και γύρισα προς το μπαρ. Μπήκα γρήγορα μέσα και βρήκα το τσούρμο να έχει περικυκλώσει την κοπέλα που σέρβιρε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 2:41 am | |
| -Δεν έχεις άλλο? Μα σου είπαμε να παραγγείλεις αμέσως! Έπρεπε να έχεις φέρει κι άλλο σακέ από την προηγούμενη βδομάδα! Τώρα να υποστείς τις συνέπειες γλυκιά μου... -Σας παρακαλώ ηρεμήστε! Είναι δύσκολο να κρατήσω μόνο και μόνο για σας σακέ! Σκεφτείτε πως έχω κι άλλους πελάτες! Κάντε υπομονή! Ο αρχηγός τους σήκωσε το σπαθί του ψηλά και το έφερε με δύναμη προς την κοπέλα. Ενεργοποίησα Shadow Step και εμφανίστηκα μπροστά του. Έβγαλα γρήγορα το μαχαίρι μου και απέκρουσα την επίθεσή του. Του έριξα μία κλωτσιά στην κοιλιά και τον πέταξα πίσω στα τσιράκια του. Πολλοί έπεσαν κάτω ενώ άλλοι έβγαλαν τα σπαθιά τους και μου όρμησαν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 3:02 am | |
| Οι 2 πρώτοι φάνηκαν αδύναμοι. Έστρεψαν τα σπαθιά τους προς τα εμένα αλλά τα απέφυγα με τεράστεια ευκολία και τους κάρφωσα και τους 2 στο στομάχι. Πήδηξα ψηλά και έπεσα πάνω σε 2 άλλους οι οποίοι εκείνη τη στιγμή έβγαζαν τα μαχαίρια τους. Δεν πρόλαβαν να τα βγάλουν και κατέντησαν και εκείνοι με τρύπες στο σώμα τους. Κοίταξα πίσω μου και είδα έναν ο οποίος με σημάδευε με το όπλο του. Δεν θα με πετύχαινε όμως. Έκανα Shadow Dance και ενώ πέρασα από πίσω του και τον έριξα αναίσθητο με ένα χτύπημα στον σβέρκο συνέχισα στον επόμενο. Καθώς έτρεχα γύρω γύρω έβγαλα ενστικτωδώς το μαχαίρι του Sato. Πάλι εκείνη τη στιγμή ένιωσα παράξενα. Σήκωσα τα μαχαίρια και έσκισα τον καιμένο ληστή μπροστά μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 3:47 am | |
| Ξανά όμως πριν πέσει νεκρός στο έδαφος έπιασα πιο γερά τα μαχαίρια μου και τον αποκεφάλισα. Ένας ληστής φώναξε από τον φόβο του και αυτό με ξύπνησε κάπως. Δεν το πίστευα αλλά για άλλη μία φορά με είχε πιάσει το ίδιο πράγμα. Είχα βγει για άλλη μία φορά εκτός εαυτού και σκότωνα χωρίς δισταγμό. Ευτυχώς που περιορίστηκα μόνο σε έναν αυτή τη φορά. Πολλοί τρομοκρατήθηκαν. Τότε από το πουθενά πετάχτηκε ένα μαχαίρι προς τα πάνω μου. Γύρισα το χέρι μου πίσω στην πλάτη μου και το απέκρουσα. Έστριψα το κεφάλι μου και είδα τον αρχηγό τους ο οποίος είχε σηκωθεί όρθιος και με κοιτούσε άγρια. -Θα πεθάνεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 3:58 am | |
| Έτρεξε με μανία πάνω μου αλλά πρόσεξα πως οι κινήσεις του είχαν γίνει πολύ αργές! Επίσης διέκρινα και έναν φόβο στο πρόσωπό του καθώς έτρεμε το σώμα του γενικά. Φώναζε καθώς γυρνούσε χωρίς σταματημό το σπαθί του από εδώ κι από εκεί! Έλεγε πως ήταν ο πιο δυνατός ληστής και ανέφερνε συνεχώς το Bounty του για να με κάνει να φοβηθώ. Όμως τίποτα δεν μπορούσε να με φοβήσει πλέον αφού είχα κάποιον στόχο και είμουν λίγο μακριά για να τον σκοτώσω. Δεν θα σταματούσα εδώ με έναν άχρηστο ληστή που νόμιζε πως θα κατακτήσει τα πάντα. Έπρεπε να βρω τον Youichi! Μόλις τον θυμήθηκα απέφυγα μία κίνηση του ληστή και τον κάρφωσα στο χέρι. Ούρλιαξε από τον πόνο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 4:05 am | |
| -Να θυμάσε το όνομά μου... είμαι ο Higuma!!! Φεύγουμε προς το παρόν! Θα δει τι θα πάθει σε λίγη ώρα. Είσαι καινούριος εδώ ε? Μάλλον δικό σου είναι το πλοίο. Χαχαχα! Αυτά είπε και έτρεξε με όσους μπορούσαν να περπατήσουν ακόμα. Δεν νομίζω να έκανε κάτι σοβαρό ξανά. Του είχα δώσει να καταλάβει πως δεν μπορούσε να με νικήσει. Όμως κάτι σχεδίαζε. Η κοπέλα από το μπαρ ήρθε και με περιεργάστηκε για να δει μήπως είχα χτυπήσει. Όταν βεβαιώθηκε πως όλα ήταν εντάξει με ευχαρίστησε και με φίλησε στο μάγουλο. Τότε θυμήθηκα τί είπε ο Higuma πριν φύγει. Μίλησε για το πλοίο μου. Κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και έτρεξα έξω από το μαγαζί αφήνοντάς την μόνη για άλλη μία φορά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 4:11 am | |
| Το καράβι μου βρισκόταν σε κίνδυνο. Είμουν πλέον σίγουρος ότι κατευθυνόταν εκεί. Το λιμάνι δεν είχε μεγάλη απόσταση από το μπαρ και έτσι θα έφτανα γρήγορα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα τρεξίματος πρόσεξα πως οι ληστές είχαν μαζευτεί στο πλοίο μου και κάτι έκαναν. Ο Higuma μαζί με άλλους 2 είχε ανέβει πάνω και κρατούσε ένα βαρέλι με κάτι που δεν μπορούσα να δω καλά. Μόλις με είδαν οι ληστές ειδοποίησαν τους υπόλοιπους και ετοιμάστηκαν για μάχη. Όμως 5 άτομα δεν μπορούσαν να μου κάνουν τίποτα. Με ένα εύκολο και γρήγορο Shadow Dance έβγαλα 2 από τον δρόμο μου. Οι άλλοι 3 έμειναν ακίνητοι από τον φόβο και έτσι μου έδωσαν την ευκαιρία να τους νικήσω. Δεν τους σκότωσα και ούτε τους έκανα θανάσιμα τραύματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 4:30 am | |
| Τέλος έμεινε ο Higuma με τους 2 ληστές πάνω στο πλοίο μου. Ο άνεμος φύσηξε και τότε ένιωσα μία γνωριμη μυρωδιά. Στο βαρέλι είχε πυρίτιδα και έριχναν σε όλο το καράβι για να το διαλύσουν. Με το που ανέβηκα βρήκα τον πρώτο ληστή να με περιμένει αλλά με ένα άλμα βρέθηκα από πίσω του. Τον έπιασα και τον πέταξα στην θάλασσα. Ο δεύτερος τρόμαξε και έπεσε μόνος του από κάτω. -Πάλι εσύ ε? Καταραμένε Marine! Όχι μόνο σκοτώνετε αθώους άδικα αλλά και βάζετε την Δικαιοσύνη σας στην μέση χρησιμοποιώντας την ως δικαιολογία όταν κάνετε κάτι απάνθρωπο. Για άλλη μία φορά κάποιος αμφισβήτησε τους Marine. Φαινόταν πως τελικά δεν μπορεί όλοι να έλεγαν ψέματα. Μάλλον οι Marines ήταν και εκείνοι ίδιοι με τους πειρατές... -Σκάσεεεεεεεεε!! Θα πεθάνειςςςςςςς!!!!!!!
Τέλος Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! | |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 6:16 am | |
| Όνομα: Jellal Nortrom Haki Points: 0 Player of the Week Points: 9 Beli: 22,000 Fame Points: 2,000,000 | |
|
| |
Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! Σαβ Φεβ 26, 2011 6:25 am | |
| - Armageddon έγραψε:
- Όνομα: Jellal Nortrom
Haki Points: 0 Player of the Week Points: 9 Beli: 22,000 Fame Points: 2,000,000 Καλη ιστορια μου αρεσε και ιδιαιτερα η εσωτερικη σου μαχη. Μια ερωτηση ομως? Σκοπευεις να αλλαξεις παραταξη? Γιατι αν ναι νομιζω οτι πρεπει να το βαζεις στον τιτλο της ιστοριας... | |
|
| |
| [Τέλος]Darkness Is Drawing! Justice Is Fading! | |
|