.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Change of plans[ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

Change of plans[ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 02, 2011 3:45 pm

Περασαμε μια εβδομαδα ταξιδευοντας προς την West Blue και ειδαμε το πρωτο της νησι.. Δεν γνωριζαμε το ονομα του ουτε που αλλου να πηγαιναμε αφου δεν ειχαμε χαρτες τις θαλλασας με τα νησια της.. Ηλπιζα οτι στην πολη αυτου του νησιου να βρω οτιδηποτε μπορει ν μας χρειαστει για τα ταξιδια μας σε αυτην την θαλασσα...
Δεν ξερουμε τιποτα για αυτο το νησι? Ουτε καν αν εχει βαση Μαριν εδω περα?
Οχι δεν ξερω τιποτα.. Ας ελπισουμε οτι δεν εχει..
Και περιμενεις ετσι απλα να κατεβουμε βολτα στην πολη για ψωνια?
Οχου μην αρχιζεις παλι με την γκρινια.. Αν θες κατσε στο πλοιο...
Ναι,θα κατσω !!
Οπως θες...
Ρυχνω αγκυρα και κατεβαινω απο το πλοιο εχοντας μονο το κατανα μου και μερικα μπελλι.. Εδεσα και το πλοιο,ημουνα ετοιμος...
Maya,μηπως θες να παρω τιποτα?
Να παρεις κανενα απορυπαντικο,εχουμε πιασει μουχλα !!
Εεερε που καταντησαμε... Πειρατες και να τρεχουμε να αγοραζουμε απορυπαντικα... Εγνεψα και εφυγα για την πολη.. Διπλα παρατηρησα ενα περιεργο,σχετικα μικρο πλοιο...

Μικρη συνεχεια της ιστορια εδω --> http://www.onepiecegr-rpg.com/t2603-topic#78607

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannakos92 στις Κυρ Μαρ 13, 2011 3:43 pm, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 10:54 am

Βγαινοντας απο το πλοιο θυμηθηκα τα ψωνια οπου επρεπε να κανω !! Αν γυρναγα χωρις καθαρηστικο μου ζητησε η Maya θα με αποκεφαλιζε !! Κανοντας το πρωτο βημα ενοιωσα σαν το ποδι μου να εχει μουδιασει.. Η πληγη ηταν ακομα ανοιχτη και παρολο που δεν ενοιωθα πονο δεν επρεπε να την αφησω ετσι...
Δεν μπορουσα να παω για ψωνια με μια τετοια πληγη ανοιχτη,ετσι αποφασησα να γυρισω στο πλοιο να την περιποιηθω και αυριο το πρωι να πηγαινα στην πολη αφου τωρα ειναι και βραδυ,τα μαγαζια θα εχουν κλεισει...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 11:01 am

Προχωροντας μεσα στο πλοιο η Maya πεταγεται εξω αφου ακουσε βηματα ψυλοφοβισμενη.. Με κοιταξε με ανακουφηση και μου ειπε ..
Ουφ,εσυ εισαι? Με κοψωχολιασες... Γιατι γυρισες τοσο νωρις?.. Υστερα κοιταει τα χερια μου..Που ειναι τα ψωνια ?!
Δεν πηγα καθολου στην πολη..
Γιατι?! και της δειχνω την πληγη στο ποδι..
Τι ειναι αυτο? που το επαθες?!
Σε μια συμπλοκη με εναν μαριν ...
Και εκατσα να της περιγραψω ολο το σκηνικο με το περιεργο πλοιο,τον μαριν ντυμενο με πολιτικα και την μαχη μας ...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 11:55 am

Αφου ηρθες σε εμπλοκη με μαριν μπορει να υπαρχουν και αλλοι !! Αυριο πρωι παμε να ψωνισουμε οτι χρειαζομαστε και φευγουμε αμεσως!
Καλα ενταξι ....
Τι καλα ενταξι? Δεν σε ακουω να το λες εντονα !!
Πωπω γαμωτο !! Ορεξη εχεις νυχτιατικα ?! Τι θες δηλαδη να πω ?!
Γιατι μου φωναζεις?και δακρυα αρχσαν να πλυμηριζουν τα ματια της ..
Συγνωμη μωρο μου ...και προσπαθω να την παρω αγκαλια και ν την καθησυχασω..
Οχι ασε με ..ειπε,σηκωθηκε και εφυγε...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 12:07 pm

Εκατσα για λιγο εκει μονος μου και θυμωμενος παω προς το πηδαλιο οπου ειχα ενα κουτι πρωτων βοηθειων ... Καθως εβγαζα τους επιδεσμους και τους εδενα στην πληγη αφου πρωτα την καθαριζα σκεφτομουν την ολη συμπεριφορα της Maya και εμενα... Ζηταει και μιλαει χαζα .. Αλλα ετσι ειναι !! Εγω σκεφτομουν οτι πρεπει να ειμαι ο χαζος που αντιδραω.. Αφου την λατρευω αυτην την κοπελα γιατι να ενοχλουμαι απο κατι τοσο χαζα θεματα?.... Η εκφραση στο πρσωπο μου μαλακωσε και τα χερια μου περναγαν τους επιδεσμους γυρω απο το ποδι μου πιο αργα..
Επρεπε μολις τελειωνα να παω κατω και να της ζηταγα συγνωμη για την συμπεριφορα μου .... ΕΙναι τοσες μερες στην θαλασσα και απο τοτε που φυγαμε απο την East Blue εξαιτιας των μαριν δεν μπορεσε να δει τον πατερα της ... Το τελευταιο πραγμα που χρειαζεται αυτην την στιγμη ειναι να της φερνω ολο αντιρησεις ...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 12:23 pm

Κατεβηκα προς τα κατω και παρατηρησα φως στο δωματιο μας... Σταματησα ακριβως απο εξω και χτυπαω την πορτα... Εκεινη ηταν με γυρισμενη την πλατη ξαπλωμενη πανω στο κρεβατι ...
Τι θελεις?με ρωτησε εντελως ξερα..
Εγω δεν απαντησα και πλησιασα προς το μερος της. Εκατσα στο κρεβατι διπλα της χωρις να βγαλω αχνα. Εκεινη κοιταζε στον τοιχο και παρατηρωντας καλυτερα θα ελεγα οτι εκλαιγε ...
Απλωνω το χερι μουυ προς το μερος της και της χαιδευω τα μαλλια..
Ηρθα να σου ζητησω συγνωμη..της ειπα οσο πιο γλυκα και απαλα μπορουσα.. Εκεινη δεν απαντησε ουτε γυρισε..
Ηταν βλακεια μου να σου φωναξω.. Καταλαβαινω οτι αφου φυγαμε απο την East Blue εχασες την ευκαιρια σου να δεις τον πατερα σου και να περασεις λιγο χρονο μαζι του εδω και χρονια οπως και οτι δεν εχεις συνηθησει τα ταξιδια στην θαλασσα για πολυ καιρο... Ηθελα να σου πω μονο συγνωμη.. Και οτι σε καταλαβαινω τωρα..και τοτε επιτελους την βλεπω να αντιδραει..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 12:43 pm

Οχι Chris ...Εγω ειμαι αυτη που πρεπει να ζητησω συγνωμη ... Εκανα ολο χαζες ποαρατηρησεις και γινομουν υπερβολικη... Ξερω οτι και εσυ δεν εισαι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο εμενα αλλα παρολα αυτα αντεχεις ενω εχεις και εμενα πανω απο το κεφαλι σου ...
Οχι μα τι λες τωρα βρε αγαπη μου ?! την επιασα απο τον ωμο και την γυρισα προς το μερος μου ωστε να μπορουσα να δω το πρσωπο της ..
Ποτε δεν το σκεφτομουν ετσι ...και την φιλαω.. Εκεινη μου χαμογελαει και της ειπα ..
Μολις περασαμε απο το πρωτο μας καυγαδακι .. Αυτο σημαινει οτι εχουμε μια υγιεστατη σχεση ! Πως σου φαινεται?
Αστο καλο,βλακα !ειπε και με χτυπαει ελαφρα με το μαξιλαρι χαμογελωντας.
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 1:02 pm

ΟΟοοοο αυτο ηταν υπουλο.. Εχεις ορεξη για μαχη?
Let's see you big boy... και με το που το λεει αυτο τρωει ενα μαξιλαρι στην μαπα...
ΗΗηηηη τολμησες και το εκανες αυτο σε εμενα ?! Θα σε ξεσκισω ρε !!
Και εγω αυτο ομως θελω !! Ξεσκισε με !!

-Οι επομενες σκηνες κρινονται ακαταληλες για ανηλικους κατω των 18 χρονων.. Παρακαλουνται οσοι εμποκητε να διαβασουν τα επομενα λογια θα ατυχησουν διοτι δεν θα τους κανω την χαρη. Ευχαριστω-[mor006]

Υστερα απο ολη αυτην την ερωτικη πραξη πεφτουμε και οι 2 ξεροι για υπνο.. Στο μυαλο μου το μονο που τριγυρναγε ηταν το ποσο ωραιο και μαλακο αισθανομουν το κρεβατι..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 1:12 pm

Chris .... Chris .... Chris ... σε χρειαζομαι....
Τι ειναι αυτη η φωνη?? ... Μου φαινεται γνωστη ... Τοτε η εικονα της Sakura εμφανηζεται μπροστα μου μεσα σε μια φυλακη αλυσοδεμενη και να ψιθυριζει... Ξαφνηκα κοιταει προς το μερος μου.. Πως γινεται να με κοιταει,αφου δεν βρισκομαστε στο ιδιο μερος.. Η οχι.... Ειμαι σε ονειρο τωρα??
Chris βοηθησε με...λεει μια ακομα φορα και κλεινει τα ματια της.. Τοτε το μερος γυρω μου αρχισε να σκοτηνιαζει και να διαλιετε αφηνοντας με να πεσα μεσα στην απεραντι μαυρη αβυσσο...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 1:27 pm

Ξυπναω καταιδρωμενος και με δυσκολια ανασενα.. Πεταω τα σκεπασματα στο πλαι και καθομαι στην ακρη του κρεβατιου προσπαθοντας να ανασανω.. Σκουπιζω το μετωπο μου και παρατηρω οτι ο ιδρωτας παραηταν υπερβολικα πολυ ...
Τι επαθες.. μφφφμμμμ.... Πεσε παλι στο κρεβατι..
Δεν ξερω.. Κατι περιεργο συμβαινει και εχω ενα παρα πολυ κακο συναισθημα...
Η Maya σηκωνεται και κοιταει εξω απο το παραθυρο που βρισκοταν λιγο πιο πανω απο το κρεβατι με μισοκλειστα ματια..
Chris ειναι νυχτα ακομα.. Πεσε για υπνο..
Κατι δεν παει καλα Maya... Κατι τρεχει με την Sakura...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 1:36 pm

Τι ενοεις με αυτο?τοτε η Mayaσηκωνεται απο το κρεβατι και ανοιγει κανονικα τα ματια της...
Ειδα στον υπνο μου οτι ηταν φυλακισμενη και χρειαζοταν βοηθεια.. Δεν ξερω... Ηταν ενα απλο ονειρο αλλα.. δεν ξερω.. μου φαινοταν πολυ αληθινο ....και τοτε αρχισα να τρεμω.. Περναω τα χερια μου πανω απο το κεφαλι μου και κοιταζα το πατωμα.. Ολες αυτες οι εικονες στο ονειρο μου φαινονταν τοσο αληθινες αλλα επισης διαφορετικες.. Λες και κατι τετοιο συναιβενε.. Δεν μπορουσα να ησυχασω.. Τοτε η Maya ερχεται και με αγκαλιαζει απο πισω..
Ηρεμησε.. Σςςς... Ολα ειναι ενταξη τωρα...
Η φωνη της με καθυσηχαζε και χαλαρωνε τοσο πολυ που ολα εξαφανηστηκανε.. Ειχε παντα αυτο το ταλεντο,να με ηρεμει οταν πρεπει ..
Σε πιστευω στο οτι το εβλεπες σαν αληθεια.. Για να μην μεινεις με τους φοβους σου προτεινω αυριο αφου παρουμε προμηθειες απο το νησι να ξεκινησουμε για East Blue..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 1:49 pm

Μαα μολις ηρθαμε στην West Blue ...
Ναι αλλα αν ειναι το προαισθημα σου αληθινο και οντως η Sakura κινδυνευει?
Ουτε καν που ξερω σε ποιο νησι κιολασ μπορει να βρισκεται...
Απλα θα παμε στο πιο κεντρικο και θα ρωτησουμε...
Την συμπαθεις πολυ βλεπω την Sakura...
Δεν ειναι μονο αυτο Chris... Επισης θελω και εγω να γυρισω στη East Blue..
Γιατι?
Γιατι εκτος οτι θελω να βοηθησω την Sakura θελω να ξαναδω τον πατερα μου...

Ετσι εξηγουνται ολα...
Καθησα και το σκεφτηκα λιγο απο μονος μου.. Γυρνοντας πισω για να σιγουρευτω την ασφαλια της Sakura και την χαρα της Maya δεν εχω να χασω τιποτα παρα να κερδισω..
Λοιπον,αυριο μολις παρουμε τις προμηθειες ξεκιναμε για την East...
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 2:00 pm

Αφου συμφωνισαμε και οι 2 συνεχιζουμε τον υπνο μας.. Μολις αποκοιμηθηκα οι ιδιες εικονες συνεχισαν να ερχονται.. Παντα η Sakura μεσα σε ενα κελι αλυροδεμενη ψιθυριζοντας βοηθεια...

Δεν αντεχα να την βλεπω ξανα και ξανα με καταληξη να σηκωθω απο το κρεβατι ησυχα χωρις να ξυπνησω την Maya και να βγω εξω.. Σταθηκα στο καταστρωμα αγνατευοντας την απεραντι θαλασσα,γυρισμενος συγκεκριμενος προς την East Blue... Μπορει να μην ηξερα την σημασια αυτων των εικονων αλλα ανυσηχουσα πραγματικα οτι κατι κακο θα συνεβαινε στην Sakura.. Βγαζω ενα τσιγαρο,το αναβω και καθησα στο πατωμα κοιταζοντας τον ηλιο σιγα σιγα να ανατελει.. Σκηνικο οπου δεν το ειχα παρακολουθησει πολες φορες στην ζωη μου..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 2:14 pm

Καθως εβλεπα τον ηλιο να ανατελει και τα παντα γυρω μου να αλλζουν χρωμα ταξιδεψα πισω στο Tequila Wolf... Τι να κανει αραγε η ξαδερφη μου και ο αντρας της.. Μηπως να τους εκανα μια επισκεψη?.... Αμα εχω καθολου κεφια ισως... Απο την αλλη μου ηρθε στο μυαλο ο Τεο... Εχει περασει παρα μα παρα πολυ καιρος και ακομα δεν τον εχω δει.. Δεν ξερω αν ζει η αν εχει πεθανει.. Ουσιαστικα δεν ξερω αν ανοικω πια σε πληρωμα.. Εχω πολυ καιρο να διαβασω καποια εφημεριδα και γενικως να μαθω τα νεα του... Ισως να εχει παει μεγαλη γραμμη,λογικα να μην με περιμενει.. Αλλα ωστοσο αφου δεν ξερω αν ζει η εχει πεθανει εγω δεν ανοικω πια στους Undead Pirates ....
Καλημερα καλημερα... ακουω την Maya να λεει απο πισω μου... Γυρναω και την βλεπω μισοκοιμησμενη φοροντας μονο ενα φανελακι και ενα σορτσακι ...
Γιατι σηκωθηκες απο τοσο νωρις και εφυγες απο το κρεβατι?
Εχω φυγει εδω και ωρα αλλα δεν ηθελα να σε ξυπνησω.. Ειχα το ιδιο ονειρο ολη την ωρα και δεν μπορουσα να κοιμηθω αλλο..
Καταλαβαινω... Μεινε τοτε εσυ καλυτερα εδω,πηγαινε κατω και ξεκουρασω. Θα παω εγω για τα ψωνια στην πολη..
WhiteTrash
Bounty Hunter
Bounty Hunter
WhiteTrash

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 13, 2011 2:30 pm

Δεν της εφερα καμοια αντιρηση διοτι γνωριζα.. Αμα η Maya πει κατι δεν αλαζει με το πισμα που εχει.. Επισης δεν ηθελα να της παω κοντρα λογω των γεγονοτων του πρηγουμενου βραδιου..
Πηγα κατω στην καμπινα και ξαπλωσα χωρις να κλεισω τα ματια,ακομα φοβομουν οτι αμα κοιμηθω οι εικονες της φυλακης θα γυριζαν πισω.. Οποτε απλα ξαπλωσα να ξεκουραστω.. Στο μυαλο μου γυρισαν ολα αυτα που σκεφτομουν για τον Τεο πιο πριν.. Μπορει να μην ηξερα την κατασταση του πια και αν ανοικε σε πληρωμα η οχι αλλα μεσα μου ενοιωθα οτι χρειαζομουν μια παρεα.. Εκτος απο την Maya,που ηταν κατι τελειως διαφορετικο,ηθελα να ανοικω καπου.. Σε μια συμαχια.. Μια ομαδα.. Ενα πληρωμα..
Με αυτες τις σκεψεις αποκοιμηθηκα,μονο που αυτην την φορα δεν εβλεπα εφιαλτες με φυλακες αλλα το τιποτα... Απλα ξεκουραζομουν βλεποντας κατι αλλα χωρις σημασια,η απολυτη χαλαρωση..
Οι ωρες περασανε χωρις να της καταλαβω.. Αφου κοιμηθηκα λιγο το βραδυ,με δυσκολια κιολασ τωρα συμπληρωσα ολες τις ωρες οπου χρειαζομουν. Αλλα ενοιωθα καπως περιεργα,σαν να πηγαινω δεξια και αριστερα.. Κοιταω εξω απο το παραθυρο και βλεπω οτι ειμαι στα ανοιχτα της θαλασσας.. Τρεχω στο καταστρωμα και βλεπω την Maya στο πηδαλιο..
Καλα ξυπνητουρια υπναρα!! Ειμαστε στον δρομο για την East Blue!!!λεει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.. Χαμογελαω και κοιταω την θαλασσα.. East Blue λοιπον... Σου ξαναρχομαι !
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Change of plans[ΤΕΛΟΣ]   Change of plans[ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 18, 2011 6:28 am

Όνομα: Giannakos92
Haki Points: -
Player of the Week Points:8
Beli:20.000
Bounty/Fame Points:-
http://www.onepiecegr-rpg.com

Change of plans[ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 1/2)
» [Τέλος] The change of an era
» [Τέλος]The Change Of A Human part1[Αλλαγή Παράταξης]
»  [Τέλος- Αλλαγή Παράταξης] Marines should change (part 2/2)
» [Τέλος]The Change Of A Human part2[Αλλαγή Παράταξης]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: