Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 12:41 am | |
| Αφού έφυγε ο Robby (απο την 4η στόρυ μου) , εγώ κάθισα στο λιμάνι και σκεφτόμουν με τις ώρες.. Μετά απο λίγο άκουσα δυνατά μία φωνή : ΜΠ*******ΔΕ RYO !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΔΙΚΙΣΗ! πλησίασα προς την φωνή και είδα 2 νάκαμα του Higuma μπροστά απο το πλοίο να κλένε και να λένε για εμένα... Μόλις φανερώθηκα τους όρμισα ΝΑ ΤΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ Αχαχα... Και εσείς σαν τους μαρίν.. Kama Kama No Chaotic Strike Τότε έπεσαν και οι δύο κάτω... Είχαν πολλές πληγές μόνο που ο ένας αιμοραγούσε... Ο ένας σηκοθηκε και μου ξαναόρμησε... Λίγα δευτερόλεπτα πρίν με χτυπίσει το σπαθί του , το έπιασα , το έκοψα στα 2 και μετα έκανα το ίδιο και σαυτόν... Λίγο αργότερα πήγα στο ποτάμι να πλυνω τα αίματα... έβγαλα τις γάζεις και μόλις αντίκρισα το μέρος που είχα την μεγάλη πληγή απο τον Higuma και τον Μαριν που μου είχε επιτεθεί , είχα τρομάξει... ήταν τεράστια πληγή και ήταν μές τα αίματα... Πήγα πλύθηκα και έπληνα και τις πληγές μου... Αργότερα , έκοψα ένα λουλούδι και πήγα στα νεκροταφία.. Μόλις είδα τον τάφο που έγραφε Yoru Hitatsu 24 ετών έριξα το λουλούδι εκεί και μετά προχώρισα προς το μπάρ... Καθός έφευγα απο το νεκροταφείο , πέρασα απο το εστιατόριο να φάω κάτι... Πήγα στο γωνιακό τραπέζι.. Μεσα σε 5 λεπτά άκουσα κάποιον μαρίν που κρατούσε ένα πόστερ να φωνάζει : ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!? ΕΙΝΑΙ Ο Ryo D. Amidamaru... Τότε φώναξα και εγώ : Εγώ τον είδα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ryo D. Amidamaru στις Δευ Απρ 04, 2011 8:06 am, 1 φορά | |
| | | Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 12:48 am | |
| Π..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!? Επειδή είμουν στο σκωτάδι , δέν φενόταν το πρόσωπό μου.. Τότε έκανα 2 βήματα μπροστά ωστε να φανεί... Εδώ είναι... Ο..Ο RYO D. AMIDAMARU ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ BOUNTY !! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ! Σας παρακαλώ όχι εδω μέσα ... Τρώμε.. Συχενόμαστε το αίμα... είπε ένας πελάτης του μαγαζιού... Εντάξη...Τότε άνοιξα μία τρύπα στον τοίχο και βγήκα απο εκεί.. Είχα σκαρφαλώσει πάνω στην οροφή του μαγαζιού... Δέν ήθελα να τα βάλω με τους μαρίν.. Θα είχα τεράστιο Bounty...Μόλις εγκατέληψαν το εστιατόριο , ξανα μπήκα μέσα... Έφαγα και μετά πήγα στο μπάρ... Λίγο προτού μπώ , ένας άντρας με κουκούλα με φώναξε Eσύ είσαι ο Ryo? Ναι.. Ναι εγώ είμαι... Τι θες? Ηρέμισε.. Είμαι φίλος σου... Το καλό σου θέλω... Για πές.. Τι θές απο εμένα... Στο νησί αυτό υπάρχει ένας πολύ δυνατός Bounty Hunter... Εσύ θές να νικήσεις τον Ηiguma έτσι? ν..Ναι... | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 12:57 am | |
| Λοιπόν , δέν πρέπει να το κάνεις αυτό... Απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να έρθει να σου ορμίξει και αν χάσεις... Αν χάσεις θα σε μεταφέρουν στο Impel Down... Αυτός πιάνει πειρατές... Εγώ θα σκωτώσω τον Higuma ότι και αν γίνει... δέν με ενδιαφέρει αν πάω στο Impel Down ή όχι... Έτσι και αλλιώς και απο εκεί θα δραπετεύσω.. Τίποτα δεν με σταματά... Είμαι ο άνθρωπος που θα γίνει βασηλιάς των πειρατών.. Μα... Μα γιατί όλα αυτα!? Ρισκάρεις την ζωή σου για ποιόν λόγο? Για έναν 3ο γύρο.. Ρισκάρω την ζωή μου για έναν άνθρωπο.. Τον Yoru που μπροστά στα μάτια μου τον σκώτοσε ο Higuma... Τι εννοείς 3ο γύρο!? Ενωώ οτι 2 φορές έχασα και αυτή θα είναι η 3η... Η θα πεθάνω ή θα νικίσω... Το ποιο πιθανό ειναι να νικήσω... Αφού έχασες τις 2 φορές.. Περιμένεις την 3η να νικήσεις?! Έκανα σκληρή προπόνηση απο τότε... Μοshi Moshi... Παρακαλώ κ. Kakumeika... Τι θα θέλατε!? Θα σου δώσω μία αποστολή για την East Blue... Στο Shell Town.. Μάλιστα... Φίλε μου πρέπει να φύγω.. Και κάτι ακόμα.. Πρόσεχε αυτήν την Roko απ'το μπάρ... Είναι επικύνδινη.. Αντίο.. Τι εννοεις? | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 1:08 am | |
| Έτρεξε χωρίς να μου απαντήσει.. Τότε εγώ προχώρησα προς το μπάρ και σκεφτόμουν.. Γιατί να μου είπε να την προσέχω!? Ήταν αντίπαλη μου!? Υπήρχαν στοιχεία που την έκαναν εναντίον μου.. το 1ο ήταν , οτι ο Higuma ποτέ δέν έκλεψε το μπάρ... το 2ο ήταν οτι οι μαρίνς , αφού με βοηθούσε , δέν της κάναν τίποτα... το 3ο ήταν , οτι άφησε έτσι απλά τον Yoru να πεθάνει... Σκεφτόμουν συνεχόμενα τα λόγια του άντρα αυτού με την κουκούλα... Καθός έφτασα στο μπάρ , άρπαξα ένα ρούμι και το ήπια μονορούφι... Τι κάνεις εκει!? Πίνω... Δεν θα σε ρωτίσω... Τότε μόλις το ήπια , το πέταξα κάτω και έσπασε το μπουκάλι... Έφυγα απο εκεί και πήγα στο λιμάνι να δώ αν ο άντρας αυτός ήταν ακόμα εκεί.. Έψαξα απο εδώ , έψαξα απο εκεί ... Μα πουθενά... Τέλος , τον είδα να κουβαλά ένα ράφτ με έναν πολιτή πλοίων... τον φώναξα και είπα : Εει! Περίμενε.. Γιατί μου είπες να προσέχω την Roko?! Γιατί αυτή η Roko είναι φίδι.. Πρόσεχέ την... μπορεί να σου κάνει την καλή αλλα είναι εναντίον σου.. Παρακολουθούσα τις τελευταίες μέρες.. | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 1:15 am | |
| Δηλαδή τί έκανε!? Πρέπει να φύγω τωρα... Ένα θα σου πώ... Ήταν τυχαιο που μαζεύονταν οι μαρίν στο μπάρ? Τι εννωείς!? Περίμενε... Το ράφτ του έφυγε και εγώ έμεινα με απορίες... Υπήρχαν ακόμα εκρεμμότητες που έπρεπε να λυθούν , γιατί δεν εμπιστευόμουν την Roko ... Τότε έφυγα και πήγα έκατσα στην πλατεία του χωριού , κάτω απο ένα δέντρο... Εκεί κοιμήθηκα κιόλας.. Είδα ένα όνειρο με τον Sunny , τον τύπο με την κουκούλα , την Roko και τον Higuma... Όλα ήταν τόσο παράξενα μέχρι που ξύπνησα... Είχα δεί τοι ο τύπος με την κουκούλα , ήταν ο 3ος αδερφός του Sunny και πως η Roko ήταν η γυναίκα του Higuma... Έτρεξα τότε στο μπάρ και είπα να μου δόσει ένα ρούμι... Μόλις ακούμπισε το μπουκάλι στο τραπέζι έπιασα το χέρι τις και είδα μία βέρα... Έμεινα ξαφνιασμένος εκείνη την στιγμή.. λές και ξαφνικά ο χρόνος σταμάτησε... | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 1:21 am | |
| Τι κοιτάς Ryo!? Τελικά το όνειρο ήταν αληθινό... Ποιό όνειρο? Να σου ρωτίσω... Μήπως ο Sunny και ο Yoru , έχουν κι άλλο αδερφό? Ναί.. Έναν που έχω πάρα πολύ καιρό να τον δώ... Συνεχώς φοράει μία κουκούλα και είναι ένας απο τους επαναστάτες... Τότε ρώτησα την Roko : Και να σου πώ... Τον Higuma πόσο καιρό τον ξές!? Τι ερωτήσεις είναι αυτες!? ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!? Τότε ήταν σαν να καρφώθηκε.. Το είχα καταλάβει πως όλα ήταν αληθινά... Τότε μίσησα την Roko... Eισαι παντρεμένη με τον Higuma ε?! Εεε?ΕΕ... Ε!? Τι ειναι αυτά που λές? Είχε πολύ μεγάλη αμηχανία μόλις της το είπα ... Αμέσως την χτύπησα και άρχισα να σπάω τα μπουκάλια... Τα πάντα... Όλα είχαν γίνει μπάχαλο εκει μέσα... Άρχισε να μου ρωτά ποιος μου τα είπε αυτά... Τότε έτρεχα προς το χωριό να βρώ τον Higuma... Εκεί είδα τον τύπο με την κουκούλα για μιά ακόμα φορά... ΕΕΙ! ΕΣυ! ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ! | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 1:27 am | |
| Ναί ... Ξαναγύρισα .. Ζήτησα απο τον Kakumeika άδεια γιατί έματα οτι ο αδερφός μου πρίν λίγες μέρες σκωτόθηκε απο έναν πειρατή.. Απο τον Higuma... Ο..Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ!? Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Υoru Hitatsu!? ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΣ!? είπε πιάνοντάς με απο τον γιακά... Αυτός ήταν ο Yoru που σε έλεγα..! Αυτός θυσιάστηκε για εμένα... επείσης ο αδερφός σου ο Sunny θυσίασε το χέρι του για εμένα... ΤΙΙΙΙΙ!? Δίνοντάς του τότε το χέρι μου του είπα : Θες να γίνουμε σύμμαχοι εναντίον του Higuma!? Όλοι του χρωστάμε απο κάτι... Τότε με δισταγμό , μου έδωσε το χέρι του.... Σύμφονοι... Πάμε να τον βρούμε... Προχορώντας ο ένας δίπλα στον άλλο , ο καθένας με τον δικό του λόγο να βρεί τον Higuma , γίναμε σύμμαχοι... Δέν μου είπες το όνομά σου... Με λένε... Hogy Hitatsu... Ωστε η οικογένιά είναι : Sunny Hitatsu , Hogy Hitatsu και Yoru Hitatsu ε? Έτσι... Καλύτερα να χωριστούμε... όποιος τον βρέι τον σφάζει... Όκ... | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 1:38 am | |
| Χωριστήκαμε απο την πλατεία.. Ψάχναμε και οι δύο απεγνοσμένα... Πήγα στο εστιατόριο μα δέν ήταν κανείς.. Πήγα στο βουνό απ'το χωριό και κανείς δεν ήταν ούτε εκεί... Κατεβένοντας απο το βουνό , πήγα προς το ποτάμι.. Ούτε εκεί δεν είδα κάποιον... έφυγα στο καράβι του Higuma , οπου ήταν παρατημένο και βρήκα μία βέρα που έγραφε "Roko"... Τότε εξηγίθηκαν όλα... Άρχισα να τρέχω και να ψάχνω... Πουθενά δεν ήταν κανείς.. Βρήκα τον μοναδικό του νάκαμα και πιάνοντάς τον απο τον γιακά του είπα : ΠΟΥ ΕΙΝΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΟΥ !? Στ...ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! τοτε τον έσπρωξα και επεσε κάτω.. συνέχισα να τρέχω... έψαχνα απεγνοσμένα... μέχρι που άκουσα μία φωνή σε ένα εγκαταλελημένο σπίτι.. πήγα εκεί και μπένοντας μέσα , δέν είχε τίποτα , παρά σκοτάδι και πεσμένα ξύλα , ντουβάρια και πολλά άλλα... Είδα ένα μπαούλο εκεί μέσα... το άνοιξα και ήταν γεμάτο μπέλι... Δέν είχα ώρα για να μετράω και έτσι πήρα μερικά και άρχισα να τρέχω να βρώ την Roko και τον Higuma... Ξαναάκουσα την φωνή αυτήν στο εγκαταλελημένο και γύρισα και είδα κάποιον πολίτι κρεμασμένο.. Τον έσωσα και του είπα : Ποιός στο έκανε αυτο!? | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 1:44 am | |
| Να σε καλά που μ'εσωσες! Χίλια ευχαριστώ... Λοιπόν... Ποιός στο εκανε .. Ξανα ρωτάω... Ο Ηiguma επειδή δεν του έδωσα τα μπέλι μου... Εδώ συγκεντρόνετε με τους νάκαμά του και κοιμούντε , κρύβουν τα μπέλι τους και κάνουν οτιδήποτε άλλο.. Πρίν δέκα λεπτά έφυγε με μία ψηλή γυναικα.. Αυτή που έχει το μπάρ κοντά στην πλατεία... Εντάξη.. Ευχαριστώ... Τότε άρχισα να τρέχω για να τους βρώ... Στο μεταξύ ο Hogy , ψάχνει παντού και καθός ψάχνει , μπένει στο νεκροταφείο και βλέπει τον τάφο του αδερφού του... Αρχίζει να κλαίει και πετάει ένα λουλούδι εκει... Ανάβει ένα κεράκι και συνεχίζει το ψάξιμο.. Ο Higuma έχει πάει στο μπάρ , οπου κανένας μας δέν σκέφτηκε να ψάξει εκεί , αφού το κατέστρεψα απο τα νεύρα μου... Ο Higuma νευριάζει που κατέστρεψα το μπάρ της γυναίκας του.. ΣΥγκεντρόνουν σχέδιο για το πώς να υποκρίνονται μπροστά μου και πώς να σκωτόσουν τον Hogy... Και εμένα μαζί του... Επείσης βάζουν σχέδιο πώς θα κλέψουν το νησί και θα το λεηλατίσουν... | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 1:52 am | |
| Τότε εγώ αρχίζω να συγκεντρώνω στοιχεία για την Roko όσο προχοράω... Εκείνη την στιγμή σκέφτικα το πού θα βρισκόταν.. Πήγα στην καλύβα της , στο βουνό , αλλα ούτε εκεί βρισκόταν... Στο μεταξύ , ο Hogy , βρίσκει λίγους νάκαμα του Higuma , και αποκαλύπτει το φρούτο του.. Το Choki Choki No mi , οπου μετατρέπει να άκρα του σε ψαλίδια... Ωστε δεν μου λέτε που είναι ο αρχηγός σας ε? Keep Out! εκείνη την στηγμη , τους τραυματίζει σοβαρά και εκείνοι του λένε για το αρχηγείο τους , το εγκαταλελημένο σπίτι.. Όταν πάει εκει ο Hogy , αρχίζει να μοιράζει τον θυσαυρό στον κόσμο... Μόλις τελειώνουν τα μπέλι στο σεντούκι , βρίσκει ένα χαρτί με τα σχέδια του Higuma... Εγώ βρίσκω πάλι τον μαρίν με το φρούτο που γίνετε ατσάλινος... Ωστε εδώ είσαι ε? Steel Punch τότε βάζω τα νύχια μου μπροστά και καθώς σταματώ την μπουνιά του με τα νύχια , σέρνομαι πίσω... Σε παρακαλώ , κάνε στην άκρη.. Βιάζομαι! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ! Εκείνος χωρίς να μου δώσει σημασία , αρχίζει να γελά και να προσπαθεί να μου επιτεθεί | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 2:00 am | |
| Αυτές οι δικαιολογίες δέν θα με σταματήσουν.... Θα σε σκωτόσω άθλιε πειρατή Ryo D. Amidamaru... εκείνη την στιγμή , με ψάχνει ο Hogy για να μου πεί τα νέα... Με βλέπει να πολεμάω και λέει : Θα σε σταματήσω εγώ άθλιε μαρίν... Soru! τότε εξαμφανίστηκε και ο μαρίν είπε στοχεύοντάς τον : Steel Punch! Τekai! ο Hogy δέν ένιωσε τίποτα , αντιθέτος όμως , ο μαριν πόνεσε ... Τότε ξαναλέει ο Hogy : Rankyaku πετώντας του μία λεπίδα... Τότε ο μαρίν σκίστηκε στο στήθος.. Τον πιάνει ο Hogy και του λέει τεντόνοντας το δάχτυλό του.. Sigan! Εκείνη την στιγμή , λές και το δαχτυλο ήταν καρφί , τον κάρφοσε και άρχισε να στάζει αίμα ο μαριν.. Καθός στεκόταν ο μαρίν όρθιος , χωρίς να τον ακουμπίσει , λέει : Sai Dai Rin: Rokuogan και τον χτυπά τόσο δυνατά , που τον έριξε κάτω γεμάτο αίματα.. Ο μαρίν σχεδόν ήταν πεθαμένος... | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 2:06 am | |
| ARIGATOO HOGY! (Ευχαριστώ ΗΟGY!) Δέν κάνει τίποτα.. Πάρε αυτά τα χαρτιά , εγώ θα αποτελειώσω αυτόν... Sigan!... πιάνοντας τα χαρτια , τα είδα και παρατήρησα οτι έλεγε το σχέδιο του Higuma με την Roko.. Το νησί θα λεηλατόνταν και όλοι όσοι δέν θα έδιναν τα λεφτά τους , θα πέθεναν... Το να τα βάλουμε μαζί τους θα ήταν δύσκολο , αφού είχε ένα πολύ δύσκολο σχέδιο , που ακόμα και αν το ήξερα , δέν μπορούσα να βρώ λύση... Έτρεχα να τους βρώ.. Δέν ήταν πουθενά... Μήπως είναι στο μπάρ.... αφού το κατέστρεψα... Τότε έτρεξα προς το μπάρ... Κι όμως ήταν εκει και ο Higuma και η Roko... Ο Higuma , έπιασε την Roko απο τον λαιμό , δήθεν για να μην καταλάβω τίποτα... Παλιο-Higuma!Ασε με! Βοήθα με Ryo! Την κοιτούσα με ένα αγριεμένο πρόσωπο... Της πέταξα μία κοφτερή λεπίδα και την έκοψα στην κοιλιά... Έπεσε κάτω και αιμοραγούσε.... Εκείνη την στιγμή την άρπαξε ο Higuma και είπε : ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!? | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Σαβ Απρ 02, 2011 2:14 am | |
| Τώρα εξηγούντε όλα...Ε..ΕΕ?! Σήκωσα τότε τα χαρτιά με το σχέδιό τους... Δικά σας είναι αυτα!? ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΦΕΡΤΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥΥ! ΦΕΡΤΑ ΑΜΕΣΩΣ! Ωστε δέν έχεις άλλο αντίγραφο ε? Τότε τα πέταξα στον αέρα και όπως έπεφταν αργά αργά , άρχισα με κοφτερές λεπίδες να τα κόβω... Τα είχα κάνει κομματάκια... Με ένα πολύ έκπληκτο πρώσοπο ο Higuma , είπε : ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ!!!! Εκείνη την στιγμή μου όρμηξε και εγώ είπα : Καιρός για την εκδίκιση που περίμενα τόσο καιρό Higuma..Τώρα.. Τωρα.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ! Τότε τρέξαμε ο ένας προς τον άλλο με φόρα για να επιτεθούμε... *η μάχη θα γίνει στο μπός μέχρι να διαβαστεί η άλλη ιστορια , ωστε να πάρω μπέλια και να αγοράσω επιθετικες | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Απρ 03, 2011 12:17 am | |
| Στο μεταξύ ο Hogy , πολεμάει με τον ατσάλινο μαρίν ... Εκείνος όταν βλέπει πως χάνει αρχίζει να τρέχει μακρυά απο τον Hogy ... Soru! λέγοντας αυτή την λέξη εξαμφανίζετε και βρίσκετε λίγα εκατοστά μακρυά απο τον μαριν... Τ..ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!? Rokushiki User... Sigan! τότε τον ξανατρύπησε με το δάχτυλό του... Ο μαρίν ήταν ετοιμοθάνατος... Τότε λέει : Ultimate Demonic Steel PUNCH! Tekai Gou! απαντάει ο Hogy... τότε δέν ένιωσε τίποτα απο τον μαρίν παρά να πεταχτεί λίγα χιλιοστά ποιο πέρα... Rankyaku του είπε πετώντας του μία λεπίδα απ'τα πόδια του.. Τότε ο μαρίν είπε : Steel Steel No Gattling Gun! άρχισε να βαράει πολύ γρήγορα με ατσάλινες μπουνιές αλλα καμία δέν πέτυχε τον Hogy αφού είπε : Kami-e τέλος τον αποτελείωσε λέγοντας : Sai Dai Rin: Rokuogan ο μαρίν έπεσε κάτω , γεμάτος αίματα , τρύπες και πεθαμένος.. | |
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:04 am | |
| Mετά απο λίγη ώρα , τελείωσα και εγώ την μάχη μου με τον Higuma.. Είχα πλέον πάρει την εκδίκισή μου και νίκησα... Ξαφνικά εισέβαλαν μαρίνς στο μπάρ... Τι γίνετε εδώ!? O RYO D. AMIDAMARU! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ! ΣΚΩΤΟΣΕ ΤΟΝ Higuma! Τότε άρχισαν να τρέχουν.. Έκανα ένα μικρό χαμόγελο και βγήκα έξω... πήρα ένα μπουκάλι ρούμι και κάθισα πίνοντάς το δίπλα απο το γκρεμισμένο μπάρ ... Έξω στην πόρτα... Φτάνοντας εκεί ο Hogy είπε : Τί έγεινε !? ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ! ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΜΕΣΑ! Περίμενε... Τελείωσε ... Είμαι νικιτής χαχα... KANPAII! είπε τσουγκρόντας ένα μπουκάλι με το δικό μου... Μετά αφού του εξήγισα την όλη υπόθεση , πήγαμε στο λιμάνι.. Ετοίμασα ένα ράφτ που μου έκανε δώρο ο Hogy , επειδή σκώτοσα τον Higuma... Έβαλα τα πράγματά μου , το έλυσα και ανέβικα πάνω για τον επόμενο προορισμό... Είδα κάτι μαρίνς να ετοιμάζουν ένα Marin Battleship... Tότε ξάπλωσα χωρίς να δόσω σημασία και άφησα το ράφτ να ταξιδεύει μόνο του , όπου πάει... Επείσης , ο Hogy , μου είχε πεί πως δέν χρησιμοποίησε το φρούτο του στην μάχη με τον ατσάλινο μαρίν , διότι τα ψαλίδια δέν θα μπορούσαν να κόψουν τον μαρίν... Έτσι χρησιμοποίησε τεχνικές που μάθενε εδώ και χρόνια...
ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ | |
| | | lalios Civilian
Posts : 1797 Join date : 28/11/2010 Age : 35 Location : Eveywhere and nowhere
| Θέμα: Απ: [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] Τετ Απρ 06, 2011 12:34 am | |
| Όνομα: Ryo D. Amidamaru Haki Points: - Player of the Week Points: 3 Beli: 10.000 Bounty/Fame Points:-
Παρατηρησεις: Οι επαναστατες δεν γνωριζουν Rokushiki τεχνικες, μονο οι marines εχουν αυτο το προνομιο και πιο συγκεκτιμενα οι CP9. | |
| | | | [AΡΧΗ]3rd Round... Risking My Life for Just a Man...[ΤΕΛΟΣ] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|