.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality....

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

[ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality.... - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality....   [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality.... - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ Απρ 14, 2011 2:59 pm

Στην συνεχεια ντυθηκαμε και πηγαμε στο σαλλονι, οπου εκει βρικαμε τον Dalton και μερικους απο τους ανδρες του και τους εδινε εντολες.Αφου τελειωσε μαζι τους μας εκανε νοημα να ερθουμε προς το μερος μας....
-Εκανες καλη δουλεια επαναστατη....και χαρης σε εσενα αυτη την στιγμη ολοι οι αρρωστοι του χωριου ειναι σε καλυτερη κατασταση.Τους ειχα ξεχασει τελειως και μου εδωσες ενα πολυ καλο μαθημα...
-Μην ανησυχεις Dalton....πηρα και εγω πολλα μαθηματα...ειδικα απο αυτο το νησι....
-Χαιρομαι...και εχεις πολλα ακομα να μαθεις....ελατε τωρα να φαμε πρωινο γιατι πεθαινω της πεινας....και μπηκαμε ολοι μαζι στην κουζινα οπου μυριζε υπεροχα...
-Καλημερα στα πιτσουνακια του χωριου...ειπε γελωντας η γιαγια του Dalton και αρχησαμε με την σειρα μας να γελαμε....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality....   [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality.... - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ Απρ 14, 2011 3:04 pm

Αφου φαγαμε το πρωινο μας ετοιμαστηκαμε και φυγαμε ολοι μαζι για να παμε στο ορφανοτροφειο.Φυσικα το τσουχτερο κρυο μας ξυπνησε για τα καλα πριν κανουμε πολλα βηματα.Μπροστα στον δρομο περπατουσε ο Dalton ο οποιος ελεγε καλημερα σε οποιον πολιτη εβρισκε μπροστα του.Το κλιμα ειχε αλλαξει εδω περα και δεν εννουσα αλλαγη απο θεμα θερμοκρασιας.Πλεον ολα ηταν πιο ηπια σε αυτο το μερος και μπορουσα να δω αυτη την διαφορα πολυ ευκολα.Οταν φτασαμε μεσα στο ορφανοτροφειο επικρατουσε ενα χαος και πολλα χαμογελα.Καταλαβα οτι ο χθεσινος μου κοπος απεδωσε καρπους και αυτο μου εδωσε μεγαλη χαρα.Η Βιολεττα συγγινηθηκε αλλα την κρατησα στην αγκαλια μου για να νοιωσει καλυτερα....
-Σκεφτομαι οτι πλεον ολα θα ειναι καλυτερα...
-Για αυτο να εισαι συγουρη χαζουλα μου.Αλλα ειλικρινα δεν μπορω να μεινω για πολυ εδω.Χαιρομαι με την χαρα τοτς ομως....μου δινει νοημα για ζωη....
Zakeriel
Civilian
Civilian
Zakeriel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality....   [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality.... - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ Απρ 14, 2011 3:11 pm

Οταν φυγαμε απο εκει πηγαμε και παλι στο σπιτι για ετοιμασουμε τα πραγματα μας.Ηταν η ωρα να δωσω την αναφορα μου στον Kakumeika σχετικα με την αποστολη μου και να περιμενω για το επομενο ταξιδι μου.Οταν ετοιμασαμε τα πραγματα μας , μας περιμεναν στην πορτα ο Dalton και η γιαγια του με 2 μεγαλες τσαντες τροφιμα.Τους αποχαιρετισαμε και πηγαμε προς το πλοιο.Οταν φτασαμε στο πλοιο βαλαμε μπρος στις μηχανες τους και πηγαμε στην καμπινα μας για να αφησουμε τα πραγματα μας.Φυσικα εκανε αρκετο κρυο γαι αυτο και αναψα το τζακι του δωματιου μας και της κουζινας....
-Ειδες που ολα πηγαν καλα τελικα....Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι....
-Ενταξ απλα ηταν η πρωτη μου αποστολη...νοιωθω πολυ καλυτερα τωρα....απλα τωρα περιμενω την επομενη αποστολη....και γυρησα το βλεμμα μου προς το παραθυρο.Μια περιπετεια ειχε τελειωσει και ειχα μαθει πολλα.... αλλα τι θα γινοταν στην συνεχεια?
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality....   [ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality.... - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ Απρ 18, 2011 10:27 am

Όνομα: Black Luster
Haki Points: -
Player of the Week Points: 9
Beli: 120.000 +8.000
Bounty/Fame Points:-

Υ.Γ Είμαι περήφανος για σένα επαναστάτη!
Κατάφερες και καθάρισες όλους τους ανόητους αυτού του νησιού που πέρασε όλο αυτό το βάσανο χάρης τον πανίβλακα τον Wapol...
Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της αποστολής!

http://www.onepiecegr-rpg.com

[ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ]Come back to cruel reality....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
 Παρόμοια θέματα
-
» Back to homeland....[ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Back to Base
» take what's you can....give nothing back[ΤΕΛΟΣ]
» Destro is back!!![Τέλος]
» [Τέλος] Dave back...What??

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: