.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

the new member (TEΛΟΣ)

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

the new member (TEΛΟΣ) - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: the new member (TEΛΟΣ)   the new member (TEΛΟΣ) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 5:05 am

ένιωθα χαρούμενη που ένα ακόμη άτομο δέχτηκε να γίνει μέλος του πληρώματός μου! ο χερβάντες ήταν αστείος και πραγματικά κάτι τέτοιο χρειαζόμασταν μετά τον θάνατο του κρις.βέβαια δεν ήθελα να τον θέσω σε κύνδηνο και έτσι -όπως και με την αννιε και τον μπιλλ- του ζήτησα να χωριστούμε για να την ώρα.
<χερβάντες κοίταξε. αυτή την στιγμή με ψάχνουν όλοι οι μαρινς στην ιστ μπλου...καλό λοιπόν θα ήταν να μην έρθεις μαζί μου αυτή την στιγμή, έτσι δεν θα θέσω σε κίνδυνο την ζωή σου...όμως θα έρθουν οι μέρες που θα ξαναβρεθούμε. στην μεγάλη γραμμή,. εκεί θα βρω όλο το πλήρωμά μου. σε 6 μήνες λοιπόν να είσαι στο Vira Island...> του είπα εγώ. φάνηκε η απογοήτευση στο πρόσωπό του...
<μάλλον θα θες να με ξεφορτωθείς και να βγάλεις την υποχρέωση.> είπε εκείνος απαξιωτικά. ένιωσα άσχημα.
<ωραία θα σου αποδείξω πως δεν λέω ψέματα και πως δεν σε αποφεύγω....> με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια γεμάτα απορία. εγώ είχα τραβήξει το μαχαίρι που είχα κλέψει απο τον μπάγκυ και χάραζα το μπράτσο μου. δημιούργησα ένα καλλιγραφικό ''I'' με μία τελεία στα δεξιά και μία στα αριστερά ενδιάμεσα απο τις γραμμές που έφευγαν απο το γράμμα, σε κάθε πλευρά. ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που ήταν ζωγραφισμένο στο κρανίο της σημαίας του πληρώματός μας.
<ορίστε. αυτό είναι το μονόγραμμα των incompatible pirates....δώσε μου το χέρι σου.> του είπα καθώς σκούπιζα τα αίματα απο το δικό μου. μετά έπιασα το χέρι του και δημιούργησα ακριβώς το ίδιο σύμβολο . εκείνος το επεξεργάζονταν καθώς με ένα πανί σκούπιζε απαλά τα αίματα.
<τώρα υποθέτω πως είμαι επίσημα μέλος?> απάντησε και χαμογέλασε.
<κοίτα, η άννιε και ο μπιλλ, τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος δεν το έχουν αλλά σκέφτηκα πως έτσι θα καταλάβουν πως μπήκες στο πλήρωμα στην πορεία , αφού χωριστήκαμε....σκοπεύω να το κάνω και σε αυτούς. τώρα θα έχουμε μια ουλή στο μπράτσο μας με το μονόγραμμα του πληρώματός μας.!!!> του είπα και χτυπήσαμε τα χέρια μας στον αέρα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: the new member (TEΛΟΣ)   the new member (TEΛΟΣ) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 10:36 am

Η χαρά μου σύντομα χάθηκε καθώς η Sakura μου είπε πως δεν θα μπορούσα να ταξιδέψω μαζί της για την κυνηγάνε οι marines.Αμέσως αισθάνθηκα βλάκας καθώς μάλλον αυτη ήταν μια δικαιολογία για να με ξεφορτωθεί.Αμέσως όμως άλλαξα γνώμη όταν χάραξε στο μπράτσο της το σήμα του πληρώματος, τον Incompatible Pirates, και στο δικό μου.Στην συνέχεια η Sakura μου είπε πως το πλήρωμα είχε και άλλα 2 άτομα εκτός απο εμένα και αυτήν.Εναν ονόματι Bill και κάποια ονόματι Annie.Δεν τους ήξερα αυτούς τους πειρατές όμως σίγουρα θα τους συναντούσα κάποια μέρα.Τότε χτυπήσαμε και οι 2 τα χέρια μας στον αέρα σαν ένδειξη φιλίας και ταυτοχρόνως τις υπόσχεσης που κάναμε ο ένας στον άλλον.Η υπόσχεσή μου οτι θα την βοηθήσω να βρει την μητέρα της, και η υπόσχεση να βρεθούμε στο Vira Ιsland σε 6 μήνες στην μεγάλη γραμμή.Μετά απο όλα αυτά ένα πράγμα κάναμε όλοι.Πήραμε το μπουκάλι με ρούμι και αρχίσαμε να πίνουμε εις υγείαν των Incompatible Pirates!Καθώς γλεντούσαμε ούτε μια φορά δεν σταμάτησα να σκέφτομαι πως ήμουν πιο κοντά στην εκπληρώσει τις επιθυμίας της μητέρας μου.Οτι οι φίλοι μου θα με βοηθήσουν να εκδικηθώ για τον πατέρα μου...Όμως ακόμα δεν είχα καταλάβει πως θα γινόταν αυτό.Η Sakura μου είχε πει πως θα συναντηθούμε σε 6 μήνες στην μεγάλη γραμμή.Αυτούς τους 6 μήνες προφανώς δεν θα συναντήσω κανέναν απο τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος οπότε πως!?Πως ακριβώς θα έπαιρνα την εκδίκηση για τον πατέρα μου!?
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: the new member (TEΛΟΣ)   the new member (TEΛΟΣ) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Φεβ 06, 2012 2:01 pm

αφού ήπιαμε αρκετά για να γιορτάσουμε υποτίθεται (αν και εγώ ανέκαθεν έπινα ωσάν μπεκροκανάτας που ήμουν) αποφασίσαμε πως είχε έρθει η ώρα να χωριστούμε και εγώ να συνεχίσω το ταξίδι μου... μια ανατριχίλα με είχε καταβάλλει για κάποιο άγνωστο λόγο καθ όλη σχεδόν την διάρκεια που περπατούσαμε προς την παραλία που είχαμε μπαρκάρει.
η νύχτα είχε απλώσει τον αστροφώτηστο μανδύα της και φυσούσε απαλά κάνοντας τα μαλλιά μας να ανεμίζουν ελαφρώς. αυτό το ήπιο δροσερό αεράκι έκανε τα χέρια μου να ανατριχιάζουν ελαφρός οδηγώντας με στην ζεστή και τρυφερή αγκαλιά του αγαπημένου μου. στα δασάκι υπήρχε σχετική ησυχία.. ήταν η ώρα που τα ζώα παρέδωσαν με την σειρά τους τα σώματα τους στην αγκαλιά του Μορφέα κάνοντάς με να νοσταλγώ το άνετο ύπνο στην καλύβα μου , τότε που ήμουν μακριά απ όλους και απ όλα προστατευμένη μέσα στην κάσκα μου...που με κρατούσε μακριά απο την τελικά ανούσια εκδίκηση που επέλεξα τότε να πάρω... η μισή μου ζωή ήταν λουσμένη στην αμαρτία και στο ψέμα κάνοντάς με να ζω σε χάρτινα κάστρα που τα έβλεπα σαν το πιο αδιαπέραστο οχυρό. και έτσι ξαφνηκά εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αποδεικνύοντας μου πως ακόμα και ένα κομμάτι της ζωής μου ήταν ψεύτικο...άραγε να ήταν γιος του και ο κιντ? ποιος ήξερε....πριν καλά καλά το καταλάβω είχαμε βρεθεί στην παραλία. ο χερβάντες φαινόταν σκεπτικός αλλά δεν ήθελα να τον ρωτήσω τι έπαιζε καθώς ήξερα...και θα έκανε την όλη κατάσταση χειρότερη.
<χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!και σε ευχαριστώ.....θα τα πούμε ξανά σύντομα όμως...φρόντισε να μην αργήσεις στο ραντεβού μας!> του είπα καθώς τον αγκάλιασα αφήνοντάς τον άναυδο.λίγα δευτερόλεπτα μετά ένιωσα τα χέρια του να ακουμπούν την πλάτη μου.
<θα τα ξαναπούμε σύντομα, λοιπόν σάκουρα!> μου απάντησε εκείνος και στραφήκαμε ο καθένας προς το μέρος που είχε μπαρκάρει.
Gohan
Marines
Marines
Gohan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: the new member (TEΛΟΣ)   the new member (TEΛΟΣ) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 07, 2012 10:28 am

Το βράδυ ακολούθησε μεγάλο γλέντι μεταξύ μας.Η Sakura έπινε το ρούμι λες και ήταν νερό.Μόλις τελειώσαμε το γλέντι μας αποχαιρετήσαμε τον Gaimon και αυτός με την σειρά του μας ευχαρίστησε ξανά που σώσαμε αυτών τα ζώα και το ίδιο το νησί.Στον δρόμο μας προς την παραλία που βρίσκονταν τα καράβια μας το σκοτάδι είχε απλωθεί παντού στο νησί.Αν κοιτούσες τον ουρανό φαίνονταν τα αστέρια πάρα πολύ καλά και η θέα ήταν καταπληκτική.Όλα τα ζώα κοιμούνταν και τα μόνα ξύπνια ήταν αυτά τα παράξενα που έμοιαζαν με νυχτερίδες και πάντα.Μετά απο λίγα μέτρα οι δρόμοι μας έπρεπε να χωριστούν καθώς το δικό μου πλοίο βρισκόταν νότια του νησιού ενώ της Sakura δυτικά.Πριν φύγω προς το πλοίο μου η Sakura τότε μου είπε καθώς προχώρησε προς το μέρος μου και με αγκάλιασε.

Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!και σε ευχαριστώ.....θα τα πούμε ξανά σύντομα όμως...φρόντισε να μην αργήσεις στο ραντεβού μας!Δεν περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο..όμως ήμουν χαρούμενος που βρέθηκα και έγινα φίλος με ένα τέτοιο άτομο.Της απάντησα καθώς έβαλα τα χέρια μου στην πλάτη της.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, λοιπόν σάκουρα!Της είπα και στην συνέχεια ο καθένας μας στράφηκε προς τον δρόμο του...Αφού έφτασα στην βάρκα μου την μετακίνησα και την έβαλα μέσα στο νερό έπειτα μπήκα και εγώ μέσα με την σειρά μου και σάλπαρα για το επόμενο νησί και την επόμενη περιπέτειά μου.
Elé Blackheart
Story Teller
Story Teller
Elé Blackheart

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: the new member (TEΛΟΣ)   the new member (TEΛΟΣ) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Φεβ 07, 2012 1:07 pm

o κενσίν με κοίταξε με ένα όμορφο βλέμμα γεμάτο αγάπη που έκανε την ψυχή μου να αναγαλλιάσει κατέβασε απαλά το χέρι του απο την μέση μου και έμπλεξε τα δάχτυλά του με τα δικά μου. δεν μιλούσε γιατί δεν χρειαζόταν. ήξερα τι ήθελε να μου πει...το έβλεπα στα μάτια του...
<παιδιά ηρεμήστε. φτάνουμε στο πλοίο λίγη υπομονή!> είπε η μάγια και μας χάλασε την στιγμή αλλά κάνοντάς με παράλληλα να γελάσω.
όπως ακριβώς είπε, λίγα λεπτά αργότερα φτάσαμε στο όμορφο πλοίο μας και αφού ανεβήκαμε επάνω, σαλπάραμε. καθόμουν μόνη μου αυτή την φορά , στην πρύμνη και κοιτούσα την απέραντη θάλασσα που απλώνονταν μπροστά μου, μαύρη με την παιχνιδιάρικη αντανάκλαση του φεγγαριού στα πόδια της, δίνοντάς την εντύπωση στους επίδοξους θαυμαστές της πως μπορούν να περπατήσουν επάνω στην υπέροχη λάμψη του νερού και παρασέρνοντας τους για να τους καταπιεί εν τέλει στο βάθος της...

ένα ακόμη ανούσιο ταξίδι τελείωσε... δημιουργώντας για άλλη μια φορά δεσμούς....εκθέτοντας την ασφάλεια του οχυρού μου...κάνοντάς με ακόμα πιο ευάλωτη. τι όμως με έκανε πιο δυνατή? ή μάλλον καλύτερα, τι ΘΑ με έκανε πιο δύνατη? ναι..ήξερα τι....η φιλία. η πραγματική φιλία θα με βοηθούσε να αντιμετωπίσω ολοένα και περισσότερο τους εχθρούς μου....τον ίδιο μου τον εαυτό.... όλα επιτέλους είχαν αρχίσει να φαίνονται καλύτερα και πως μια νέα ελπιδοφόρα εποχή ξεκινούσε, και εγώ μη ξέροντας τι μου επιφύλασσε το μέλλον, απλά ήλπιζα όλα να πάνε καλά....είχαμε αρχίσει να γινόμαστε πολλοί....και ίσως να μπορούσαμε να γίνουμε ακόμα περισσότεροι!!! αρκεί να είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. και τότε ίσως καταφέρναμε να κατακτήσουμε την ύστατη ευτυχία, όποια για τον καθένα είναι αυτή...

ΤΕΛΟΣ
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: the new member (TEΛΟΣ)   the new member (TEΛΟΣ) - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Φεβ 08, 2012 7:06 am

Όνομα: Sakura/Cervantes D. Leon
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 8/7
Beli: 28.000/26.000
Bounty/Fame Points: ---
Παρατηρήσεις:Παρα πολυ καλη ιστορια. Μου αρεσε η εξελιξη που τις δωσατε. Ειδικα εσυ Σακουρα εχεις χτισει εναν πολυ ενδιαφερον χαρακτηρα.
Υ.Γ Δεν βαζω Bounty γιατι δεν πηρε κανεις πρεφα τι κανατε
Υ.Γ2 ο "χερβαντες" πηρε λιγοτερα οχι επειδη ειναι μεξικανος αλλα επειδη η ιστορια αφορουσε κυριως την Σακουρα.

the new member (TEΛΟΣ)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Maya's rescue [TEΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ] Το νέο ταξίδι και η νέα πόλη.. Part 1 (TEΛΟΣ)
» watashi wa sakura desu..ένα αναπάντεχο νέο[TEΛΟΣ γ' μέρος]
» [ΑΡΧΗ]Lets Dance At Devils Land[TEΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ]The new member of my crew.....[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: