.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΣαβ Απρ 21, 2012 1:56 am

-Captain Rob, σας ζητούν απ'τα κεντρικά. Έχουμε απευθείας σύνδεση μέσω του den den mushi.
Η Άννα ήρθε τρέχοντας στα αμπάρια του πλοίου όπου έκανα την καθημερινή μου επιθεώρηση. Ήταν λαχανιασμένη απ'το τρέξιμο κι ο ιδρώτας έσταζε αργά και αισθησιακά απ'τον λαιμό της στο στενό της μπλουζάκι όπου αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το πλούσιο μπούστο της.
-Τελειώνω από δω κι έρχομαι. [mor102]
Της απάντησα ευγενικά.
-Σας ζήτησαν αμέσως!
Επέμενε εκείνη, κοιτάζοντας με στα μάτια.
-Είπα...Τελειώνω κι έρχομαι!! 575675
Την κοίταξα με μία άγρια ματιά και ο τόνος της φωνής μου δεν ήταν πια τόσο ευγενικός όσο πριν. Απ'ότι φάνηκε πήρε το μήνυμα, μιας κι έγνεψε καταφατικά.
-Όπως διατάζετε! [mor3]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Απρ 23, 2012 2:59 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 8:41 am

Γύρισα και πάλι προς τον μηχανικό του πλοίου μου για να συνεχίσουμε την δουλειά μας.
-Υπενθύμισε μου τι έλεγες...
-Οι προπέλες χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. Κάναμε χαρτί και ζητήσαμε απ'τα κεντρικά να μας χορηγήσουν τα απαραίτητα υλικά, αλλά αυτά που μας έστειλαν δεν κάνουν. Είναι για μεγαλύτερα πλοία.
-Και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε?
-Μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή το πλοίο μας θα μείνει χωρίς προπέλες και η κίνηση θα γίνει δυσκολότερη.
-Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με τα υλικά που έχουμε στη διάθεση μας?
-Θα μπορούσα να κάνω εκ νέου κάποια πατέντα αλλά για πόσο ακόμα? Αν πάθουν περαιτέρω ζημιά το κόστος επισκευής τους θα ανέβει κι άλλο.
-Προσπάθησε να μας κάνεις να κινούμαστε μέχρι να έχουμε τα σωστά υλικά στα χέρια μας. Αν χρειαστεί ας μην λειτουργούν και οι δύο προπέλες ταυτόχρονα. Ας δουλεύουν εναλλάξ.
-Αυτό θα αυξήσει την διάρκεια ζωής τους, ελπίζω να μας δώσουν το γρηγορότερο τα υλικά για να κάνουμε τη δουλειά μας.
-Μην ανησυχείς θα το φροντίσω προσωπικά!!
Είπα με σιγουριά κάτι που χαροποίησε τον μηχανικό μου, αν έκρινα απ'την αντίδρασή του.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 8:56 am

Αφού τελείωσα με την δουλειά μου στο μηχανοστάσιο, κινήθηκα προς την γέφυρα δίνοντας πρώτα κάποιες ακόμα οδηγίες για κάποιες λεπτομέρειες που ήθελα να γίνουν. Μόλις έφτασα στην γέφυρα κάθησα στην καρέκλα μου και πήρα τον den den mushi που υπήρχε εκεί, ζητώντας να με συνδέσουν μ'αυτόν που ήθελε να μου μιλήσει.
-Lieutenant Commander Rob Greywind, με ποιον μιλάω?
-Commodore Grey, στην γραμμή...
-Καλημέρα σας...
-Καλημέρα...Έχουμε λάβει τις αναφορές σου απ'τις τελευταίες αποστολές που σου είχαμε αναθέσει και τολμώ να πω ότι οι περισσότεροι έχουμε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι απ'τις ενέργειες σου...
-Οι περισσότεροι είπατε? Δηλαδή υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι ευχαριστημένοι?
-Χεχεχε...Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω ε? Πρέπει να ξέρεις πως πάντα υπάρχουν κάποιοι, που ακόμα όταν γίνεται το παν, ζητούν το κάτι παραπάνω. Δεν βγάζεις άκρη μ'αυτούς! Χεχεχε!!
-Μάλιστα!
-Λοιπόν, για να μην μακρηγορούμε! Η δουλειά σου, είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει ακόμα πιο ψηλά. Έχεις όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να εξελιχθείς και είμαι σίγουρος πως θα δικαιώσεις όσους πιστεύουν σε σένα!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 9:05 am

-Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά δε νομίζω να με καλέσατε γι'αυτό σωστά?
-Χεχεχε...Είσαι αρκετά οξυδερκής κι αυθεντικός!! Μ'αρέσεις!! Έχεις δίκιο, δεν σε κάλεσα για να σε γεμίσω με φιλοφρονήσεις. Σε κάλεσα για να σου δώσω μία ακόμα αποστολή την οποία πρέπει να φέρεις εις πέρας!
-Σας ακούω κύριε...
-Στο Namakura Island οι πολιτες μαστιζωνται απο την φτωχεια. Σαν να μην εφτανε αυτο ομως εχουμε πληροφοριες οτι μια ομαδα ατομων επισκεφτεται συχνα το νησι και ζητα φορο ωστε να τους αφηνουν ησυχους. Η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο. Πηγαινε στο νησι και δωσε ενα τελος στο μαρτυριο των πολιτων.
-Γνωρίζουμε τίποτα άλλο γι'αυτήν την ομάδα?
-Για να είμαι ειλικρινής όχι. Δεν έχουμε επαρκείς πληροφορίες. Το συγκεκριμένο νησί, δεν αποτελεί και μεγάλη προτεραιότητα της Κυβέρνησης εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης της οποίας βιώνει, αλλά το Ναυτικό δεν μπορεί να μην ασχοληθεί άλλο με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σε εξουσιοδοτώ να κάνεις ότι θεωρείς απαραίτητο για να λύσεις το πρόβλημα των κατοίκων του νησιού.
-Όπως διατάζετε!
-Καλή τύχη!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 9:27 am

Η συνομιλία μου με τον Commodore Grey είχε λάβει τέλος. Είχα πάρει τις διαταγές μου και ήταν η ώρα να τις εκτελέσω όσο πιο πιστά μπορούσα.
-Χαράξτε πορεία για το Namakura Island! Προς ολοταχώς!!
-Μάλιστα Καπετάνιε!! [mor19]
Φώναξε με δύναμη και ενθουσιασμό ο Wailord, ξεσηκώνοντας και το υπόλοιπο πλήρωμα. Το ταξίδι μου για μία νέα περιπέτεια είχε μόλις ξεκινήσει κι ανυπομονούσα να τα καταφέρω για μία ακόμα φορά. Ήθελα να δείξω σ'όλους πόσο πολύ είχα εξελιχθεί και πόσο δυνατός είχα καταφέρει να γίνω με το πέρας του χρόνου. Μια αύρα αισιοδοξίας με περιτριγύριζε και δεν ήθελα όλο αυτο να χαλάσει με μία αποτυχημένη αποστολή. Η πορεία μας κράτησε δύο μερόνυχτα και το Namakura Island ξεπρόβαλε μπροστά μας, έτοιμο να υποδεχτεί το μεγαλείο μου!
[mor27]
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 9:40 am

Το Namakura Island είναι ένα καλοκαιρινό νησί της Grand Line. Ο ήλιος ήταν αρκετά δυνατός και η θερμοκρασία υψηλή. Διέταξα να δέσει το πλοίο στο λιμάνι και αποβιβάστηκα έχοντας μαζί μου τον Ματ και μια μικρή ομάδα δέκα ατόμων για συνοδεία. Δεν ήθελα να προκαλέσω μεγάλη αναστάτωση με την πρώτη μου επίσκεψη στο νησί. Το νησί ήταν αρκετά όμορφο και όλη αυτή η ατμόσφαιρα μου έφτιαχνε το κέφι.
-Το τοπίο είναι γεμάτο λοφίσκους και δασάκια.
Είπε με θαυμασμό ο Ματ.
-Και λοιπόν?
Απάντησα αδιάφορα.
-Να σκεφτόμουν....Όταν πάρω σύνταξη, να ερχόμουν σ'ένα τέτοιο μέρος. Νομίζω θα μου ταίριαζε απόλυτα. Τι λες εσύ Ρομπ?
-Λέω πως ένας τύπος σαν κι εσένα δεν θα έβγαινε ποτέ στην σύνταξη. Δεν θα άντεχες όλη αυτή την απραξία.
-Είναι στιγμές που το σκέφτομαι...
-Λογικό είναι αφού έχεις ξεπεράσει τα εβδομήντα!! 543534
-Εξήντα είμαι!! 125
-Και πάλι....Πολλά είναι.... 119

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:05 am

Καθώς προχωρούσαμε μπροστά μας υπήρχε μία ταμπέλα για ένα μπαρ.
-Τι λες Ματ πάμε για κανένα ποτό?
-Λίγο ρούμι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, η αλήθεια είναι.
Έτσι λοιπόν πήγαμε στο μπαρ για να χαλαρώσουμε. Πιάσαμε δύο μεγάλα τραπέζια μαζί με τους άντρες που ήταν μαζί μας και έπειτα παραγγείλαμε τα ποτά μας.
-Τι άλλο γνωρίζουμε για το νησί Ματ?
-Λοιπόν....Σε αυτό το νησί εδρεύει η χώρα της φτώχειας, η Harahettania. Η περιοχή είναι διαλυμένη, το τοπίο μοιάζει με βομβαρδισμένο και τα σπίτια είναι παράγκες ετοιμόρροπες.
-Αυτό το είδα και μόνος μου. Πώς έγιναν όλα αυτά όμως?
-Αποτέλεσμα λεηλασιών από πειρατές και την φυλή των Longarm.
-Longarm??
-Μια φυλή με μεγάλα χέρια.
-Λες αυτοί να ευθύνονται για την φοροεπιδρομή.
-Θα σου πω σε λίγο....
Είπε ο Ματ και κατευθύνθηκε προς τον μπαρμαν....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 10:16 am

Πέρασαν λίγα λεπτά και ξαναγύρισε πίσω στη θέση του μ'ένα αυτάρεσκο χαμόγελο.
-Θα μου πεις τι έγινε?
-Έμαθε κανά δύο πραγματάκια που ίσως σε ενδιαφέρουν... 081
-Σ'ακούω...
-Οι Longarm έρχονται από το Kenzan Island απαιτώντας φόρο από τους φτωχούς πολίτες του νησιού.
-Άρα βρήκαμε την άγνωστη ομάδα που ψάχναμε..Ωραία!
-Έχω κι άλλα...Οι κάτοικοι της πόλης Harahettania απελπισμένοι κατέφυγαν στην μαύρη μαγεία και με διάφορα τελετουργικά προσπαθούν να καλέσουν τον ίδιο το Satan, ώστε να τους βοηθήσει να νικήσουν τους τραμπούκους που λυμαίνονται την περιοχή τους.
-Μαύρη μαγεία?? Τι άλλο θα ακούσω?? Όχι, όχι, μη μου πεις....Έπιασε???
-Δεν ξέρω...Μόλις άκουσα αυτά ήρθα πάλι εδώ... 5345436
- 1211 ....Ναι....Καλώς....Τίποτα άλλο??
-Ο Δήμαρχος της Χώρας και δημιουργός των τελετουργικών καλέσματος του Satan, ονομάζεται Amlet. Κι ο αρχηγός των Longarm που έρχονται στο νησί ζητώντας φόρο από τους κατοίκους και προκαλώντας φθορές, ονομάζεται Managoo.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 5:04 am

-Τουλάχιστον έμαθες κάτι χρήσιμο. Το που θα βρούμε τους μακρυχέρηδες το ρώτησες?
-Φυσικά. Δυστυχώς ο μπάρμαν δεν γνώριζε! Θα πρέπει να τους βρούμε μόνοι μας.
-Λοιπόν αρκετά ξεκουραστήκαμε. Ήρθε η ώρα για δουλειά!!
Είπα μ'ένα περίεργο χαμόγελο στα χείλη.
-Τι σκέφτηκες? Την ξέρω αυτή την έκφραση καλά....
-Ειδοποιήστε το πλοίο. Θέλω κι άλλους άντρες εδώ. Μια ισχυρή παρουσία μας εδώ τελικά είναι ότι χρειάζεται.
-Προηγουμένως έλεγες ότι μια ισχυρή παρουσία μας, ίσως προκαλέσει πανικό. Τώρα τα αλλάζεις?
-Τα νέα δεδομένα απαιτούν νέες λύσεις. Θέλω όλους τους κατοίκους της πόλης στην κεντρική πλατεία σε μία ώρα ακριβώς. Θα τους δώσω αυτό που θέλουν.
-Ακόμα δεν κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις και το τι ακριβώς θα πετύχεις μ'αυτόν τον τρόπο αλλά δεν έχω άλλη επιλογή απ'το να υπακούσω.
-Σε μία ώρα στην πλατεία. Θέλω να στήσεις περιμετρικά όλους μας τους άντρες και να σχηματίσεις ένα κλοιό. Θέλω να γίνει εμφανής η δυναμική μας σ'όλους τους κατοίκους του νησιού!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 10:23 am

Πράγματι μία ώρα αργότερα στην κεντρική πλατεία της πόλης, όλοι οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί, περιμένοντας να μάθουν τι επρόκειτο να γίνει. Η αγωνία τους ήταν έκδηλη μιας και κανείς δεν γνώριζε τι ήθελα να πω. Οι άντρες μου είχαν στηθεί στις θέσεις τους με τα όπλα ανα χείρας και η εικόνα που απέπνεε δέος. Στο μπαλκόνι του δημαρχείου, διέταξα να στήσουν μικρόφωνα και να βάλουν μεγάφωνα περιμετρικά του χώρου έτσι ώστε να ακούγομαι ξεκάθαρα. Όλα αυτά είχαν γίνει και ήταν η ώρα για μένα να ανέβω στο βήμα και να απευθύνω το μήνυμα μου στους πολίτες του βασιλείου.
-Πολίτες της Harahettania, ονομάζομαι Rob Greywind!! Έχω έρθει στο νησί σας εκπροσωπώντας την Παγκόσμια Κυβέρνηση, με μία και μόνο αποστολή. Να σας απαλλάξω απ'αυτούς που σας εκμεταλλεύονται. Να σας βοηθήσω να βρείτε και πάλι την χαμένη σας αξιοπρέπεια και να σας δώσω πίσω την χώρα σας!!! Είμαι η απάντηση στις προσευχές σας!!! Ζητούσατε την βοήθεια του Satan, αλλά μπροστά έχετε κάτι πολύ καλύτερο!!!!!
Με την τελευταία αυτή ατάκα, άρχισα να βγάζω λάβα απ'όλα μου το σώμα και να δίνω μία γεύση της δύναμης μου στους πολίτες!!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 10:38 am

Οι πολίτες κοιτούσαν άναυδοι το θέαμα δίχως να μπορούν να σταυρώσουν λέξη. Είχαν χάσει τη λαλιά τους!! Μετά από αρκετή ώρα σιγής, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!!!!
-Επιτέλους!!! Ζήτω!! [mor135]
-Ζήτω η Κυβέρνηση!! [mor149]
-Θα μας σώσει απ'τους Longarm!!! [mor204]

Και διάφορα παρόμοια γίνονταν κάτω στην πλατεία μεταξύ των πολιτών. Στο μεταξύ είχα στείλει τον Ματ μαζί με μία μικρή ομάδα να εντοπίσουν το άνδρο των Longarm όσο εγώ θα έδινα την παράσταση μου. Και πράγματι η αποστολή τους πέτυχε. Αμέσως έστειλαν σήμα με τη θέση τους. Η παράσταση μου είχε ολοκληρωθεί και έτσι ξεκίνησα για το σημείο που μου υπέδειξε ο Ματ.
-Όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα. Τώρα θα έρθει η ώρα για τους μακρυχέρηδες να κόψουν την κακή τους συνήθεια και να συμμορφωθούν στους νόμους!! Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου χαλάσει την καλή φήμη που έχτισα με τόσο κόπο!!! Death is coming!!!
423
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 11:51 am

Μερικά χιλιόμετρα αργότερα συνάντησα επιτέλους τον Ματ, ο οποίος με περίμενε καρτερικά λίγο έξω απ'την βάση των ληστών. Η βάση των ληστών δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Εμείς βρισκόμασταν σ'ένα μικρό ύψωμα που μας έδινε την πλήρη εικόνα. Τρεις σκηνές και καμιά εικοσαριά μακρυχέρηδες έξω απ'αυτήν ήταν το όλο θέαμα.
-Αυτοί είναι?
-Ναι όλοι τους!
-Ωραία. Περιμένετε εδώ. Πάω...........
-Μισό λεπτό θα πας μόνος?
-Γιατί Ματ, φοβάσαι μήπως πάθω τίποτα??
-Φυσικά και όχι...Να απλά εγώ.... 058
-Ναι..?? 083
-Να ήθελα να ξεμουδιάσω λίγο. Είναι καλή ευκαιρία για να πιει αίμα το σπαθί μου!! 048
-Χαχαχαχα!! Καλά δεν θα στο χαλάσω...Έλα κι εσύ μαζί...Οι υπόλοιποι να είστε έτοιμοι να ρθείτε για να μαζέψετε τα υπολείματα!
081
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 2:28 pm

Μαζί με τον Ματ προχωρήσαμε έως την βάση των αντιπάλων μας. Εγώ προχωρούσα μπροστά και ο Ματ με ακολουθούσε λίγο πιο πίσω, κρατώντας το μεγάλο του σπαθί. Οι Longarm με το που μας είδαν άρχισαν να φωνάζουν και όλοι όσοι ήταν μέσα στις σκηνές βγήκαν έξω. Συνολικά σαράντα άτομα πάνω κάτω, ήταν εκείνη την ώρα μαζεμένα μπροστά μας. Χωρίς να τους κοιτάξω καν μίλησα...
-Ποιος από σας είναι ο Managoo??
-Εγώ είμαι!! Κι εσύ είσαι??
-Η κόλαση.............
Με το τέλος της φράσης μου ο Ματ όρμισε βγάζοντας το σπαθί του κα κόβωντας τους δύο πιο κοντινούς μας μακρυχέρηδες!!!
-Μην τους κοιτάτε ανόητοι!! Πιάστε τους!!
Φώναξε ο Managoo και οι άντρες του μας επιτέθηκαν. Κάποιοι προσπάθησαν να με πυροβολήσουν από μακριά αλλά οι σφαίρες περνούσαν από μέσα μου!!
-Αξιοθρήνητο!!
Είπα κι έριξα ένα κύμα λάβας πάνω τους κάνοντας τους να λιώσουν σαν κεριά!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 2:44 pm

-Χτυπήστε τον με τα μπαζούκα!! Μην τον αφήσετε να μας κοροϊδέψει άλλο!!! Σκοτώστε τον!!!
Τότε ένα μπαράζ από μπαζούκα άρχισε να με χτυπάει χωρίς να δείξει το παραμικρό έλεος!! Όταν η επίθεση τους τελείωσε η περιοχή γύρω μου είχε γεμίσει φλόγες!!
-Αυτά παθαίνει όποιος τα βάζει μαζί μας!! Με την περήφανη φυλή των Longarm!!
-Ρομπ, όχι....
-Χαχαχα!! Φαίνεται πως ο φίλος σου είναι πλέον μακαρίτης!! Τώρα ήρθε η σειρά σου γέρο!!!
Ο Ματ αγριοκοίταξε τον αρχηγό των Longarm και έσφιξε την γροθιά του γύρω απ'την λαβή του σπαθιού του.
-Ελάτε αν τολμάτε!! Μόνο θάνατος σας περιμένει εδώ!!
-Μεγάλα λόγια γέρο!! Ήρθε η ώρα για να πάρεις το μάθημα σου!!!
Την ώρα που ο Managoo ήταν έτοιμος να διατάξει την επίθεση κατά του Ματ ένας απ'τους μακρυχέρηδες φώναξε με τρόμο!!
-Ααααααααα, αφεντικό!! Κοίτα!!!
Έδειξε με το δάχτυλο το σημείο που βρισκόμουν και που μου είχαν επιτεθεί!!
-Δεν...δεν μπορεί......

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 2:58 pm

Βγήκα απ'τις φλόγες που με περιτριγύριζαν με αργό βηματισμό και έχοντας υπεροπτικά το τζόκει μου κατεβασμένο για να μην μπορούν να δουν το βλέμμα μου. Αφού βγήκα απ'τις φλόγες, σταμάτησα μπροστά απ'τους πρώτους longarm που υπήρχαν στο διάβα μου. Τότε σήκωσα απότομα το κεφάλι μου ψηλά κι άρχισα να γελάω!!
-Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε?? 423
Είπα κι αμέσως μεταμορφώθηκα σ'ένα πελώριο κύμα λάβας και έπεσα επάνω στους αντιπάλους μου. Μέσα σε λίγα λεπτά οι περισσότεροι ήταν νεκροί και ο Ματ συνέχιζε να καθαρίζει ότι άφηνα εγώ!!
-Αυτό που έκανες ήταν τρομερό!!
-Έχω κι άλλα τέτοια να σου δείξω στο μέλλον!
-Ανυπομονώ...Για δες εδώ...Ο τρομερός αρχηγός τους...Να του κόψω το λαιμουδάκι??
-Όχι...Συνέλαβε τον! Θα τον δώσω στον δήμαρχο να τον κάνει ότι νομίζει...
Οι άντρες μου ήρθαν και μάζεψαν τον Managoo και τον παρέδωσαν στον δήμαρχο...Εκείνος έμοιαζε να τα έχει χαμένα!!
-Τελείωσε!! Μας γλίτωσες!!! Σ'ευχαριστώ!!
-Δεν χρειάζεται...Αυτή είναι η δουλειά μου...Άντρες τα μαζεύουμε!!! Όλοι στο πλοίο!!
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector   [Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 1:46 pm

Όνομα: Destro
Haki Points: -
Player of the Month Points: 8
Beli: 26.000 + 8.000
Bounty/Fame Points:
Παρατηρήσεις:
Ωπ,ξέχασα να το γράψω.Με κάλυψες στην ιστορία αυτή καθώς και ήταν πολύ λογικό έτσι όπως το έγραψες.Σίγουρα είναι μικρή ιστορία και πάλι αλλά με κάλυψες για την αποστολή.
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τέλος-Αποστολή] Tax-Collector
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος - Αποστολή] Η 1η μου αποστολή
» [Τέλος-Αποστολή] Uncharted
» [Τέλος-Αποστολή]The Get Away Failure
» [Τέλος-Αποστολή] Another mission!
» [Τέλος-Αποστολή] Strange Box

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: