.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
12 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 12 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

(Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

(Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 10:52 pm

Ειμαι ετοιμος να κανω τον Αrlong κομματια.Καθως παω να τον χτυπησω με ποιανει απο το κεφαλι και αρχιζει να μου το σφυγγει αμ ολλη του την δυναμη.

-Θα σε κανω σκονη μηδαμηνη σαυρα!!!

-Εχει τοσο πολυ δυναμη που νομιζω πως το κεφαλι μου θα σπασει.Ααααααα!!!

-Πονας ε???Ετοιμασου αν νοιωσεις οσο πονο δεν εχεις νιωσεισ ε ολλη σου τη ζωη!!!

Με συκωνει και χτυπαει δυνατα στην κυλια.Απο το χτυποιμα τυναζομαι και σκαω πανω ενα φυνικα.Ο πονος στο στομαχι μου ειναι τρομερος.

-Τι παω να κανω.Δεν εχω ελπιδες.Οχι,δεν πρεπει αν σκεφτομαι ετσι.Μπορω να τον νικησω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira96 στις Τρι Μάης 01, 2012 2:41 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 10:56 pm

Μαζευω τοις katana μου απο κατω και τρεχω πρως το μερος του.

-Αυτη την φορα θα σε πετυχω!!!

-Ελα λοιπον να μου διξεις αν μπορεις εστω να με ακουμπισιες!!!

-ΝITORYU STRIKE!!!

Περναω αναμεσα απο τον Arlong και του βγαινω απο πισω.

-Θελω να πιστευω πως τον πετυχα.

Μετα απο λιγο βλεπω να ανοιγει μια πληγη πανω στο σωμα του ακι να πεταγετε αιμα.

-Ωραια καταφερα και τον πετυχα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira96 στις Τετ Μάης 02, 2012 5:32 am, 1 φορά
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 11:10 pm

-Ωστε θες να πολεμισουμε με σπαθια ε????Μου φενετε πως ηρθε η ωρα να δεις το δικο μου σπαθι!!!

-Σπαθι???Εχει καια αυτος σπαθι???Μα που ειναι δεν βλεπω να φορασει ενα πανω του????

Ξαφνηκα ο Αrlong σπαει τον τοιχο του κτηριου και ανοιγει μια τρυπα.Μπενει μεσα.Καθως βγενει εξω βλεπω να κραταει ενα τεραστιο σπαθι με πολλα εξογκοματα να εξεχουν.Αν με πετυχενε αυτο θα με εκανε κομματια.

-Αυτο ειναι το Kiribachi μου.Ετοιμασου να πεθανεις ανθρωπε!!!
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 11:18 pm

Συκωνει το Kiribachi ψυλα και με συμαδευει.Καθως αποφασιζει που θα με χτυπησει το κατεβαζει με τεραστια δυανμη και καταφερνει να κανει κοψιμο στο πατωμα.

-Ευχως δεν με πετειχε το χτυπημα.Τελευταια στιγμη καταφερα κια γλυτωσα.

-Χαχαχαχα.Πολυ καλα καταφερες να ποφυγεις το πρωτο χτυπημα για να δουμε αν μπορεις να κανεις το ιδιο και με το δευτερο.

Συκωνει το Kiribachi και ερχεται πρως το μερος μου πιδαει στον αερα και πιανει το Kiribachi με τα δυο του χερια και προσπαθει να με πετιχει στο κεφαλι.Με δυσκολια αποφευγω το χτυπημα ομως αυτος συνεχειζει αν επιτηθετε.Αποφευγω τα περισσοτερα χτυπηματα του ομως με βρησκει η ενα χτυπημα του πανω στον αγκωνα εκει οπου με ειχε χτυπησει ο προηγουμενος ψαρανθρωπος.

-Να παρει!!!Ανοιξε η πληγη.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 11:25 pm

Καθως προσπαθω να αποφυγω και ατ υποληπα χτυπηματα δεχομαι ζημια στο δεξι μου ποδι και πεφτω κατω.

-Που να παει η ευχη το ποδι μου.Δεν μπορω αν τον νικησω ειναι εν μακραν δυνατοτερος απο εμενα.

Ο Αrlong ερχετε απο πανω μου καθως ειχα πεσει κατω και αρχιζε να με χτυπαει με δυναμη στα πλευρα με το ποδι του.

-Θα σε διαλεισω μηδαμινο ον.

-Αααααααα!!!Να παρει δεν μπορω να κουνηθω απο τον πονο, πρεπει να φυγω απο εδω οσο ποιο γρηγορα μπορω.Δεν μπορω να τον νικησω,ακομα τουλαχιστον.Αν πεθανω σε αυτη την μαχη δεν θα μπορεσω να απελευθερωσω το νησι και δεν θα μπορεσω να κρατησω τον λογο που εδωσα στον γεροντα.Πρεπει αν βρω εναν τροπο για να φυγω.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 11:33 pm

Ο Arlong σταματαει να με βαραει στα πλευρα.Με πιανει απο τον γιακα και με συκωνει επανω.

-Ακουσε με προσεκτηκα μικρε αδυναμε ανθρωπε.Θα σου χαρισω την ζωη μονο για εναν λογο.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.Θα σε αφισω λοιπον να φυγεις.Μηδαμινο σκουλικι τι ειχα να κερδισω αν πολεμουσα μαζι σου.Δεν ξερω τι σκεφτομουνα εκεινη την ωρα.Ελα ξεκουμπισου πριν αλλαξω γνωμη ακι σ εκανω κομματια.

-ARLONG!!!ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ!!!ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΚΙ ΑΘ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ.

-Μαλον δεν μπορεις να κατλαβεις ετσι.Δεν μπορεις να γινεις ποιο δυνατος απο εμενα.Δεν θα τα καταφερεις ποτε και ξερεις γιατι???Γιατι εχεις αδυναμη καρδια και αδυναμο σωμα.ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 11:37 pm

Μετα απο οσα ειπα με τον Ψαρανθρωπο εφειγα απο το Αrlong Park.Επρεπε να παω να γιατρεψω τοις πληγες μου.Ετσι πηγα πρως την ταβερνα του γεροντα.Μπενω μεσα και βλεπω τον γεροντα στο μπαρ.

-Τhunder εσει εισε????Τι επαθες???

-Μολης γυρισα απο την μαχη μου με τον Αrlong.Αυτες ειναι η πληγες απο την μαχη,μπορεις να κανεοις κατι και να με βοηθησεις να τοις κλοισουμε???

-Ναι εχω κατι επιδεσμους στο συρταρι και οινοπνευμα.Παω να τα φερω.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 11:47 pm

Καθως ο γεροντας ελκεινε τος πληγες μου αρχηζα να του λεω οτι συνεβηκε κατα την διαρκεια της μαχης.

-Δηλαδη δεν μπορεις να νικησεις ακοαμ τον Αrlong.

-Ετσι ειναι γεροντα.Πρεπει αν γινω ποιο δυνατος για να νικησω αυτον τον τυρανο.Θα με περιμενεις να γυρισω απο το επομενο ταξιδι μου????Σου δινω τον λογο μου πως με το που τελειωσω το επομενο ταξιδι μου θα ερθω και θα απελευθερωσω το νησι.Τι λες λοιπον θα κανεις υπομονη????

-Ναι Τhunder πιστευω πως μπορω να κανω υπομονη λιγο καιρο ακομα.Θα σε περιμενω λοιπον.

-Σε ευχαριστω για την κατανοηση σου γεροντα.Δεν θα σ απογοητευσω.Λοιπον φευγω θα τα πουμε συντομα.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 12:08 am

Kαθως εφευγα απο το ξενοδοχειο του γερου ανοιξα τον χαρτι για να αποφασεισω ποιο νησι θα επισκευθω στην συνεχεια.

-Πρεπει σε ενα απο αυτα τα νησια να συναντισω αρκετα δυαντους αντιπαλους ωστε να μπορεσω να γινω ποιο δυνατος.Ααααα,αυτες οι αναθεματισμενες πληγες με πεθενουν.Ποιο νησι αν επισκευθω αραγε????Αυτο ειναι θα παω στο Gecko Island!!!Ειχα ακουσει πως εκει βρισκεται ενας αρκετα δυνατος πειρατης ονοματι Kuro.Αξιζει τον κοπο να παω να ριξω μια ματια.Πολυ καλα το μονο που πρεπει να κανω τωρα ειναι να επιβηβαστω στο Raft μου κια να θεσω πλορη για το Gecko Island!!!

Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 12:13 am

Βρηκα λοιπον το Raft μου,επιβηβαστηκα και τωρα πλεον βαζω πλορη για το Gecko Island.

-Πρεπει να γινω ποιο δυνατος για να αντιμετοπεισω και αν νικησω τον Arlong εδωσα ουτος η αλλος τον λογο μου.Θα αλπελυεθερωσω αυτο το νησι ακοαμ και αν ειναι και το τελευταιο πραγμα που θα κανω,ως τοτε αντιο Commi Island θα τα ξαναπουμε συντομα.Ευτιχως που ειναι ακοαμ πρωι,ετσι εχω ολλη την μετρα μπροστα μου για να φτασω στο νησ μεχρι το βραδι.Θελω να πιστευω πως αυτος ο Kuro θα ειναι αξιος αντιπαλος για μαχη.

Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 12:26 am

...Στο Raft...

-Δεν εχω φαει τιποτα απο το πρωι.Ας φαω λιπον λιγο rammen που εχει περισεψει απο την προηγουμενη φορα.Α ωραια εχει περισεψει και λιγο sake!!!Μια χαρα θα την βγαλουμε σημερα.

Καθως ετρωγα αρχηζα να σκεφτομαι διαφορα πραγματα οπως τον Sensei,την μαχη μου με τον Arlong και αλλα διαφορα.Η ωρα περνουσ εκαι αρχιζε αν νυχτωνει.Λιγο μετα την δυση του ηλιου ειχα φτασει στο νησι.

-Θα κοιμηθω στο Raft το βραδι και αυριο το πρωι θα παω να βρω και να νικησω τον Kuro.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 1:30 am

Αυτα ειπα και επεσα κατευθιαν για υπνο.Ξυπνησα το πρωι απο φροιχτους πονους.Οι πληγες φενεται ακομα δεν ειχαν κλεισει.Πειρα λιγο οινοπνευμα εβαλα στοις πληγες μου και αλλαξα και επιδεσμους.Να ναι καλα ο γεροντας που μου τους εδωσε.

-Καταραμενε ψαρανθρωπε,ποσο βαθιες ειναι αραγε αυτες οι πληγες???Τελος παντων πρεπει να παω να βρω τον Kuro.Πριν κανω οτιδηποτε ομως πρεπει αν παω και να φαω ενα καλο πρωινο σε καποια καλη ταβερνα.

Αυτα ειπα και ξεκινησα για το χωριο.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 1:43 am

Μεσα στο χωριο εβλεπα αρκετο κοσμο.Ειχε ωραιο κλημα.Επρεπε na βρω μια καλη ταβερνα για να φαω ενα καλο πρωινο και να εχω δυναμεις για την μαχη μου με τον Kuro.Eψαξα καλα και βρηκα μια ταβερνα.Μπηκα μεσα και ειχε αρκετο κοσμο.Εκατσα σε ενα τραπεζι και περιμενα να μου παρουν παραγγελια.Ερχετε κωντα μου ο μπαρμαν.

-Τι θα ΄παρετε κυριε???

-Φτοιαξε μου μια ομελετα με 4 αυγα και τυρι και φερε μου μια πορτοκαλαδα.

-Μαλιστα.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 2:29 am

Kαθως περημενα το πρωινο μου μπηκαν μεσα στο μαγαζι 3 ανδρες.Εκατσαν σε ενα τραπεζι και αρχησαν να μειλανε.

-Μαθατε τι εγινε εχτες???

-Τι εγινε???

-3 Bounty Hunter πηγαν στο λημερη του Kuro για αν τον σκοτωσουν.

Και τι εγινε καταφερανε και τον πιασανε???

-Οχι αντιθετος σκοτωσε και τους τρεις και εστειλε τα κεφαλια τους στην παγκοσμια κυβερνηση!!!
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 2:41 am

Τι ειπες???

Μπηκα ξαφνηκα στην συζητηση με το που ακουσα το ονομα Kuro.

-Ποιος εισαι κυρις και τι θες????

-Σε παρακαλω πες μου οτι ξερεις για τον Kuro.Ειναι τοσο δυνατος οσο λετε???

-Ειναι πολυ δυνατος και γρηγορος.Εχει αναπτυξη μια δικια του τεχνικη.Ετσοι αμς ειπαν οσοι εχουν παει αν τον αντιμετοποισουν και επιβυωσαν.

-Που ειναι το λημερη του???

-Αν θες να τον πολεμησεις σου λεω απο τωρα οτι δεν εχεις καμια ελπιδα να τον νικ...

-ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΗΜΕΡΗ ΤΟΥ!!!

Εχω στρεψει τοις katana μου πρως το λαιμο του.

-Μενει σε μια σπυλια εξω απο το χωριο τωρα σε παρακαλω κατεβασε τα σπαθια σου απο τον λαιμο μου.

-Σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη που σε απηλησα αλλα ηταν ο μονος τροπος για να μαθω αυτο που ηθελα.Αντιο Τωρα!!!

-Να παρει ειναι τοσο δυνατος ωστε να σκοτωσει 3 bounty hunter τοσο ευκολα και εχει και το θαρος να στιλει τα κεφαλια τους στην παγκοσμια κυβερνηση???Πρεπει να βρω το λημερι οπωσδηποτε και αν πολεμεισω με αυτον τον τυπο.Ακουγετε αρκετα δυνατος,αν καταφερω και τον νικησω θα γινω ακομα ποιο δυαντος και θα μπορεσω να αντιμετοπισω τον Arlong εναν πρως εναν.

Ειπα τα παραπανω και αρχιζα να ψαχνω για το λημερι του Kuro εξω απο το χωριο.

Τελος
Η συνεχεια στο 2ο μερος
Heiwajima
Civilian
Civilian
Heiwajima

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1   (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 2:20 pm

Όνομα: Thunder D. Mike
Haki Points: 0
Player of the Month Points: 5
Beli: 16.000
Bounty/Fame Points: 1.000.000
Παρατηρήσεις: Ενώ ξεκίνησες καλά στο τέλος μου τα χάλασες! Παρόλα αυτά καλή προσπάθεια.

(Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Tελος - Παρελθον] The sky is .... red !!! ( PART 1 )
» [Tελος-Παρελθόν] The assasin Part 1
» [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot
» [Τέλος] Επίδειξη δύναμης!
» [ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: