.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης.

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

[ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης.   [ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης. I_icon_minitimeΠαρ Ιουλ 29, 2011 2:52 am

Αφού είχα αφήσει πίσω μου την Shell Town ξεκίνησα να πλέω στην θάλασσα με την μικρή μου βάρκα με προορισμό το άγνωστο. Δεν ήξερα που έπρεπε να πάω μετά ή τι ακριβώς έπρεπε να κάνω αλλά ήξερα ότι πλέον θα είχα περισσότερα προβλήματα σε σχέση με πριν. Είχα χτυπήσει 2 βάσεις των Marines και μάλιστα είχα επιτεθεί σε 1 από τους υπευθύνους τους. Μετά την νίκη μου επί του Morgan οι WG δεν θα με άφηνε ήσυχο. Ήμουν σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα είχα ανθρώπους να με κυνηγάν. Περίμενα πως και πως να δω το πρώτο μου Bounty και το ποσό μεγάλη απειλή με θεωρούσαν οι Marines. Ήταν καιρός όμως να αποφασίσω τον επόμενο προορισμό μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

[ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης.   [ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης. I_icon_minitimeΤρι Αυγ 09, 2011 2:35 pm

Έβγαλα την πυξίδα και τον χάρτη και κοίταξα να δω ποια νησιά βρίσκονταν κοντά μου. Και τότε πρόσεξα κάτι που φαινόταν ασήμαντο. Η ημερομηνία. Πλησίαζε «εκείνη» η μέρα. Κάθε στιγμή πλησίαζε σε εκείνη την ημέρα. Έπρεπε να γυρίσω πίσω, όμως πρέπει να ήμουν αρκετά μακριά. Έριξα μια μάτια στον χάρτη και με έκπληξη διαπίστωσα ότι το νησί που έψαχνα βρίσκονταν μερικά μίλια μακριά. Το μονό που με εμπόδιζε ήταν ένα αρκετά μεγάλο νησί στον δρόμο μου. Το Gecko Island βρίσκονταν μπροστά στον δρόμο μου. Το να πάω γύρω του θα μου έπαιρνε 2 μέρες ταξίδι και δεν ήθελα να αργήσω τόσο. Έπρεπε να δαγκάστηκα να προσαράξω και να προσπαθήσω να περάσω από μέσα του. Θα το διέσχιζα και μετά θα έφευγα για τον επόμενο προορισμό μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[ΑΡΧΗ] Το κυνηγι και το πρωτο δειγμα δυναμης.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Το πρωτο αληθινο κυνηγι(Μερος 2ο)
» [Τέλος] Επίδειξη δύναμης!
» [ Αρχή ] Το πρώτο ταξίδι , ο πρώτος φίλος και ο πρώτος εχθρός .
» [Τέλος] "Ένα δείγμα δικαιοσύνης"
» (Tελος) Ελειψη Δυναμης Part 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: