.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

[Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?   [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 09, 2012 11:00 am

Πάνω που κόντευα να απελπιστώ στην ιδέα ότι δεν μπορούσα να βρω λύση, η φύση με έσωσε. Ένα από τα Sea Kings που ζούνε στην Calm Belt πήγε να επιτεθεί στην βαρκα με τις 2 αδερφές τις Boa. Αμέσως σταμάτησε να προσέχει εμένα και αφού πήδηξε στο πλοίο της, διέταξε να βάλουν πλώρη για εκείνο το σημείο και τα φίδια που κουβαλούσαν το πλοίο της να πολεμούσαν με το Sea King. Ήταν σαν να ξέχασε τελείως ότι υπήρχα και όσο και αν δεν το έβρισκα σωστό αν την χτυπήσω έτσι στα μουλωχτά, πετάχτηκα από πίσω της και με το χέρι μου σε μορφή ατσαλιού και ενισχυμένο με χάκι της έριξα μια μπουνιά στο κεφάλι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?   [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 09, 2012 12:35 pm

Όλες οι γυναίκες του πληρώματος τα έχασαν. Η καπετάνιος τους είχε πέσει και αυτή θύμα μου. Τα δύο φίδια γύρισαν και αυτά με επιθετικές διαθέσεις προς τα εμένα. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα μου επιτέθηκαν και τα δύο ταυτόχρονα. Εγώ έκανα ένα άλμα στον αέρα και εκείνα χτύπησαν στο κατάστρωμα του πλοίου κάνοντας μια μικρή λακούβα. Οι γυναίκες τους φώναξαν να πάνε να βοηθήσουν τις 2 αδερφές και να αφήσουν την κατάσταση στο πλοίο σε αυτές. Έτσι κι έγινε. Μέσα σε 1-2 λεπτά τα φίδια είχαν αφήσει το πλοίο να πλέει μόνο του με προορισμό την βάρκα που δεχόταν επίθεση και οι γυναίκες που βρίσκονταν στο πλοίο ετοιμάστηκαν να μου επιτεθούν.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?   [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 09, 2012 1:30 pm

Μπορεί να νίκησες στην μάχη την Sandersonia αλλά την Hancock-sama την άφησες αναίσθητη ύπουλα! Δεν σε φοβόμαστε! είπε μία από αυτές και όλες οι άλλες άφησαν μια κραυγή, που παραλίγο να μου τρυπήσει τα τύμπανα, συμφωνώντας μαζί της. Έπειτα μου όρμηξαν. Άρχισα μία μία να της αποφεύγω. Μερικές από πίσω πετούσαν βέλη και εγώ σε μορφή ατσαλιού πίστεψα ότι θα ήταν συνετό να τα αγνοήσω. Μέγα λάθος. Μόλις με πέτηχε ένα έγινε κάτι σαν μια μικρή έκρηξη και πέθανα στον πόνο παρόλο που δεν με τρύπησαν λόγω του ατσαλιού. Αμέσως μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να τα αοφεύγω και αυτά αν ήθελα να τις νικήσω.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?   [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 09, 2012 1:35 pm

Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς έκαναν τόση ζημιά αυτά τα βέλη. Έτσι έπιασα ένα από αυτά ανάμεσα στις επιθέσεις που δεχόμουν και το περιεργάστηκα για λίγο. Αφού δεν βρήκα τίποτα το αξιοσημείωτο, το κάρφωσα στον ώμο μιας άλλης, όμως δεν έγινε καμιά έκρηξη ή κάτι παρόμοιο όπως όταν με είχε πετύχει το άλλο βέλος. Μια από τις πολεμίστριες με είδε που έψαχνα τι έφταιγε και μου είπε:
- Μην νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις haki, πειρατή της κακιάς ώρας!
- Πειρατής της κακιάς ώρας με haki... Δεν ακούγεται λογικό αλλά το κατανοώ... Είσαι στις δύσκολες μέρες σου! είπα της τύπισσας που μου μίλησε και αφού εξαγριώθηκε και άλλο μου επιτέθηκε. Καθώς έφτασε μπροστά μου έκανα ένα βήμα προς το μέρος της και έπεσε αιμόφυρτη στο κατάστρωμα.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?   [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 09, 2012 1:42 pm

Μετά από λίγη ώρα η μάχη είχε τελειώσει. Όλες τους βρίσκονταν στο πάτωμα, είτε με βαθιές πληγές από κοψίματα, είτε νεκρές. Καθώς κοιτούσα τι είχα προκαλέσει, βαριανασαίνοντας από την υπερπροσπάθεια, γύρισα το βλέμμα μου να δω τι είχε γίνει με την βάρκα και τα τέρατα. Τα 2 φίδια είχαν καταφέρει να σκοτώσουν το Sea King αλλά δεν είχαν προλάβει να σώσουν την βάρκα και αφού είχαν πιάσει τις πολεμίστριες που βρίσκονταν μέσα σε αυτήν τις μετέφεραν προς την στεριά. Αμέσως, χωρίς να χάσω χρόνο, άρχισα να ψάχνω το πλοίο για προμήθειες. Ύστερα από 2-3 λεπτά βρήκα το δωμάτιο με τα τρόφιμα. Για τόσα άτομα που βρίσκονταν πάνω στο πλοίο δεν θα έφτανε ούτε για 1 μέρα αλλά για ένα άτομο, όπως στην περίπτωσή μου, τόσο φαγητό θα έφτανε για τουλάχιστον 2 βδομάδες.
teomessi10
Pirate
Pirate
teomessi10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?   [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 09, 2012 1:48 pm

Άρχισα να μετακινώ τα κιβώτια με το φαγητό και μετά από λίγα λεπτά τα είχα περάσει όλα στο πλοίο μου. Θα ήθελα πολύ να κατέβω στο νησί των γυναικών αλλά από την μία τα φίδια, σε συνδυασμό με την κούρασή μου, και από την άλλη η δίψα μου για εκδίκηση δεν με άφηναν ούτε καν να το σκεφτώ. Έτσι, άνοιξα και πάλι τις μηχανές του πλοίου με προορισμό το Dawn Island. Όσο απομακρυνόμουν από το νησί τόσο πιο πολύ το μετάνιωνα που δεν έμεινα καθόλου σε αυτό αλλά και τόσο πιο πολύ ανυπομονούσα να πάρω την ακδίκησή μου. Πάντως για να απαλύνω τον πόνο μου σκεφτόμουν ότι μια μέρα ίσως ξανάρθω σε αυτά τα νερά και σταματήσω στο νησί. [mor16]
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?   [Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 10, 2012 8:13 am

Όνομα: Messi D. Teo
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 47.000
Bounty/Fame Points: 2.000.000
Παρατηρήσεις: Αξιολογο... Δεν θα το λεγες... Ξερω ποιος ο λογος που εγινε αυτη η ιστορια και μενω εκει... Δεν εχω καποια παρατηρηση...

[Τέλος]The Island of Women: Paradise or Hell?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος-Αποστολη] Get the hell off the island!!
» [Τέλος] Hell out!!
» [Τέλος] The Hell
» Two steps from hell[ΤΕΛΟΣ]
» Heaven and Hell[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: