.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 10 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

[Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

[Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1   [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 30, 2012 11:52 pm

Μετα από λίγο είχε έρθει η μάνα του με φαγητό και εγώ έκανα μια δοκιμή μπας και έχουν ρίξει τίποτα μέσα επειδή μάλλον ξέρουν ότι ξέρω αυτό που έκαναν. Όταν είχε έρθει το φαγητό είχα πάρει το πιρούνι και πήγα να φάω ένα κομμάτι αλλά δεν το έφαγα έκανα και καλά ότι μου είχε πέσει κάτω και από κάτω υπήρχε ένα σκυλί μάλλον δικό τους . Αν ήταν δηλητηριασμένο θα πέθαινε.
-Α μου έπεσε συγνώμη ένα λεπτό.
-Δεν πειράζει
,πριν προλάβω να το πιάσω το κομμάτι το είχε φάει ήδη το σκυλί.
-Α δεν πρόλαβα να το πιάσω βρε Jhon το έφαγε το σκυλί, όταν το είπα ξαφνιάστηκε.
-Τι πράγμα,και μετά με κοίταξε με άγρια μάτια.Μετα από λίγο έβλεπα το σκυλί να αρχίζει να πέφτει κάτω λες και είχε κάτι και μετά από λίγο είχε πέσει κάτω και έβγαζε άσπρους αφρούς από το στόμα του.
-Ώστε εσύ ήσουν ε?
-Μπράβο το βρήκες φαίνεται,θες να σου δώσω και βραβείο.
-Ώστε ειρονευεις κιόλας ε?
του απάντησα και μετά έκατσε σε απόλυτη ησυχία
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1   [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 01, 2012 12:52 am

Μετα από την απόλυτη ησυχία πήγε να πει κάτι.
-Αφού το βρήκες δεν μένει τίποτε άλλο να κάνουμε παρά να σε σκοτώσουμε, έτσι μητέρα πατέρα?
-Ναι αν το μάθει έστω κάποιος τι κάναμε μπορεί να φάμε φυλακή για μια ζωή δεν είναι καιρός ακόμη για αυτό το πράγμα.

Μετα είχαν βγάλει κάτι όπλα και ήρθαν και μου έκαναν επίθεση.
-Μα γιατί το κάνεις αυτό το πράγμα όμως? Καθώς μου κάνανε επιθέσεις εγώ τις απέκρουσα αλλά δεν μπορούσα να τον βαρέσω επειδή ήταν φίλος μου ότι και να είχε κάνει αλλά έπρεπε επειδη έκανε έγκλημα και αυτό δεν είναι οποιοδήποτε παρά λίγο να σκοτώσει έναν σημαντικό άνθρωπο για μένα.
-Γιατί λέει για τα λεφτά βέβαια, πλούσιος δεν είναι?
-Και τι θα χρησιμέψει εσένα αυτό μου λες?
-Τι άλλο όταν αυτός θα ψοφήσει και οι άλλοι θα στεναχωριούνται θα είναι σε κατάσταση θλίψης όλοι και μετά εμείς θα πάμε να κλέψουμε την περιούσια του.
-Και νομίζεις ότι θα σε αφήσω εγώ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????????
Μετα αφού έμαθα ότι δεν πρέπει να το αφήσω έτσι από αυτό που είπε πήγα μπροστά του και του έδωσα μια δυνατή μπουνιά στην κύλια του.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1   [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 01, 2012 1:11 am

Μετα από την μπούνια αυτή είχε πέσει κάτω και φαινόταν να ήταν σε πολύ πόνο αλλά έπρεπε κιόλας και ένιωθαν και ενοχές κιόλας επειδή το έκανα αυτό σε έναν φίλο, αλλά από τι φαίνεται δεν τον είχε επηρεάσει.
-Phhhh Νομίζεις μπορείς να γίνεις πειρατής αν η δύναμη σου είναι μόνο αυτή ούτε καν που το ένιωσα τι ήταν αυτό γιατί δεν βάζεις όλη την δύναμη σου εεε??
-Γιατί λες???Πως μπορώ να το κάνω αυτό σε έναν φίλο
, του φώναξα δυνατά.
-Φίλος εγώ ποτέ δεν είχα κάτι τέτοιο αυτό ήταν παράσταση,παρα-στα-ση με καταλαβαίνεις.
-Παράσταση?
Μου την είχε δώσει τώρα πια και είχα γίνει σοβαρός.
-Τελείωσε φίλος ξε φίλος αν κάνεις παράσταση ότι είσαι φίλος μου σαν φίλος θα σε εξουδετερώσω.
-Αν μπορείς ΚΑΝΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα ήρθε κατά πάνω μου και έκανε επιθέσεις αλλά είχα βάλει τα χέρια μου για να αμυνθώ και είχα βρει έτσι όπως μου έκανε πολλαπλές επιθέσεις ένα άνοιγμα στα πλευρά του και του έδωσα εκεί μια μπουνιά.
-ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Τώρα μιλάς σωστά
, φαίνεται τον είχα πετύχει σωστά αυτή την φορά και έπεσε κάτω αλλά δεν σηκωνόταν αυτή την φορά.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1   [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 01, 2012 1:28 am

Μετα από την μπουνιά αυτήν δεν είχε ξανασηκωθεί πια άλλο μάλλον θα τον είχα νικήσει και ξαφνικά φτύνει από το στόμα του αίμα και μου λέει κάτι.
-Είσαι καλός φαίνεται θα φύγουμε από το νησί αυτό και θα σου δωρίσουμε το αντίδοτο για να γίνει καλά ο πλούσιος.
-Τι λες Jhon?Θα κάτσουμε να πάρουμε την περιούσια του μόνο ένας είναι μπορείς να τον σκοτώσεις
, όταν το είπαν αυτό οι γονείς του ο Jhon είχε γεμίσει γεμάτο οργή.
-ΜΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΠΙΑ.
-Δίκιο έχει πρέπει να φύγουμε.
-Αλλά θέλω να σου πω ένα πράγμα μόνο Rikuo μπορεί να με κέρδισες αλλά έξω στην θάλασσα υπάρχουν πιο σκληροί άνθρωποι από μένα αν θες να βγεις στην θάλασσα καλό θα ήταν να γίνεις πιο δυνατός αλλιώς θα πεθάνεις.
-Περίμενε πως ξέρεις ότι θέλω να βγω για να γίνω πειρατής?
-Η μητέρα σου και ο πατέρας σου μου το είπαν
, αφού μου το είπε αυτό τον πήραν οι γονείς του και έφυγαν.
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1   [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 01, 2012 2:02 am

Είχαν φύγει μετά αυτοί και εγώ έφυγα από το σπίτι τους και πήγα προς το σπίτι του Enwine όταν έφτασα χτύπησα την πόρτα και με ρώτησαν πάλι ποιος είμαι απάντησα ότι ήμουν ο Taketoshi D. Rikuo και με άφησαν να μπω μέσα αφού είχα έρθει και την προηγούμενη φορά.
Όταν μπήκα μέσα έτρεξα αμέσως πάνω και πήγα στο δωμάτιο του και με είχαν αφήσει να μπω μέσα οι μπράβοι του χωρίς να με σταματήσουν η να με φωνάξει ο Enwine.
-Κοίτα έχω το αντίδοτο για το δηλητήριο που έχεις μέσα σου.
-Πως το βρήκες το αντίδοτο αυτό?
-Βρήκα ποιος σου το έκανε ,τους έδωσα ένα μάθημα και μετά με του έδωσαν.
-Και τι έγιναν μετά αυτοί?
-Το έσκασαν αυτοί
,το είχαν ακούσει οι μπράβοι του και είχαν τσαντιστεί.
-Τι πράγμα γιατί τους αφίσες να ξεφύγουν.
-Δεν πειράζει δεν πειράζει, αφού έφερε το αντίδοτο ότι και να έγινε δεν πειράζει.
-Αλλά
, μετά είχαν καθησυχάσει και έφυγαν πήγαν έξω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rikuo στις Κυρ Ιουλ 01, 2012 2:22 am, 1 φορά
Rikuo
Civilian
Civilian
Rikuo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1   [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 01, 2012 2:21 am

Όταν είχα φύγει μετά ο Enwine ήπιε το αντίδοτο και ξαφνικά άρχιζε και φερόταν περίεργα και μετά από λίγο έπεσε στο κρεβάτι. Πέρασαν 10 λεπτά και αμέσως σηκώθηκε πάνω και είχε πολύ ενέργεια.
-Δούλεψε γιατρεύτηκα ,όταν το είπε αυτό όλοι χάρηκαν το ίδιο και εγώ και αφού όλα πήγαν καλά εδώ η δουλειά μου τελείωσε και πήγα εγώ σπίτι μου μετά. Καθώς ήμουν στον δρόμο μου για το σπίτι σκεφτόμουν αυτό που μου είχε πει και πάντα ήθελα να γίνω πειρατής αλλά δεν τον ήξερα ότι ήταν τόσο δύσκολο και επικίνδυνα . Είχα φτάσει σπίτι μου και το είχα αποφασίσει.
-Μανα πατέρα συγνώμη αλλά θα πάω στο δάσος μέσα και θα προπονηθώ ώστε να γίνω αντάξιος πειρατής.
-Τι πράγμα?
Όταν το είπα αυτό παρα λίγο να με σκοτώσει.
-Δεν μπορείς να με σταματήσεις το αποφάσισα.
-Αστον δεν μπορείς να τον σταματήσεις όταν ένας άντρας αποφασίζει κάτι δεν το παρατάει
,με καταλάβαινε ο πατέρας,και μετά σταμάτησε η μάνα να προσπαθεί να με σταματήσει να πάω στο δάσος ώστε να γίνω δυνατός για να γίνω πειρατής.
-Καλά τότε αλλά θα ερχεσαι που και που έτσι?
-Ναι εντάξει
, αφού είπα αυτό έφυγα και πήγα στο δάσος μέσα για εκπαίδευση ώστε να γίνω δυνατός πειρατής.

τελος

"Link επόμενης ιστορίας":

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rikuo στις Παρ Ιουλ 06, 2012 9:33 pm, 1 φορά
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1   [Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1 - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 01, 2012 4:38 am

Όνομα: Taketoshi D. Rikuo
Haki Points: -
Player of the Month Points: 6
Beli: 43.000 + 2.000 (παρελθόν)
Bounty/Fame Points: 1.000.000
Παρατηρήσεις: Αξιολογη προσπαθεια, διορθωσες καποια πραγματα οπως σου ειπα, αν και δεν χρειαζεται να βαζεις τοσο πολλες επεξηγησεις, γινονται λιγο κουραστικες ανα ωρες...

[Τέλος-Παρελθόν] The Adventure Begins Part 1
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος] The Adventure Begins Part 2
» [Τελος]The Adventure Begins
» [ΤΕΛΟΣ] Lost in the sea. A new adventure begins!
» [Τέλος] Adventure at Centaurea, my journey begins!
» A new adventure.....[Part 3][ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: