.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

[Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία   [Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 29, 2014 4:06 pm

Όνομα Χαρακτήρα: Genrei Shen
Παράταξη: Πολίτης
Bounty:
Story of the month:
Φήμη:
Τίτλος Ιστορίας: Μια Πρώτη Γνωριμία
Προηγούμενη Ιστορία(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7313-topic#234176
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία   [Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 30, 2014 12:00 am

Και έτσι, η ιστορία μας ξεκινάει...

Ήταν μια ήρεμη, συνηθισμένη μέρα με τον ήλιο να λάμπει και να κάνει την άμμο να καίει. Οι κάτοικοι του νησιού -οι λίγοι φιλήσυχοι χωριάτες που ζούσαν εκεί- διαρκώς έψαχναν έναν ίσκιο να ξαποστάσουν, να δροσιστούν. Ο ιδρώτας έτρεχε στα πρόσωπα τους και εξαιτίας της ζέστης η δουλειά τους γινόταν όλο και πιο δύσκολη. Οι μόνοι που φάνηκε να μην είχαν επηρεαστεί καθόλου από τις καιρικές συνθήκες ήταν τα μικρά παιδιά, τα οποία έτρεχαν ανέμελα παίζοντας ένα σωρό παιχνίδια. Στο μικρό αυτό χωριουδάκι πλησίαζε ένας αρκετά ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος άντρας του οποίου το δεξί χέρι ήταν γεμάτο αίματα. Νικημένος, πλέον, από την πείνα, τη δίψα και τις κακουχίες αυτός ο άνθρωπος γονάτισε στα όρια του χωριού και δευτερόλεπτα αργότερα λέγοντας με αδύναμη φωνή: "Βοήθεια, παρακαλώ!" λιποθύμησε αφήνοντας την τύχη του στα χέρια του πρώτου, τυχόντα περαστικού. Αυτός ο άντρας ήμουν εγώ...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία   [Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία I_icon_minitimeΣαβ Απρ 05, 2014 4:24 am

Μετά από άγνωστο για μένα χρονικό διάστημα άνοιξα τα μάτια μου και βρισκόμουν. ξαπλωμένος, σε ένα ωραίο, μεγάλο δωμάτιο. Στην απέναντι γωνία στεκόντουσαν δύο ξένοι που ψιθύριζαν κάτι ο ένας στον άλλον. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά δυστυχώς το σώμα μου  ήταν αρκετά αδύναμο για να τα καταφέρει. Αυτό με θύμωνε όλο και περισσότερο καθώς γνώριζα πως δεν μπορούσα να ξοδέψω άλλο χρόνο εδώ. Οι δύο ξένοι, τότε, με πλησίασαν με γοργό βήμα και όταν έφτασαν δίπλα μου, με κράτησαν στο κρεβάτι λέγοντας μου πως χρειαζόμουν ανάρρωση προτού είμαι έτοιμος να φύγω. Η μία από αυτούς ήταν μία υπέροχη γυναίκα. Είχε φανταχτερά, καστανά μαλλιά και απίστευτα όμορφα, γαλανά μάτια. Μία ουλή κάτω από το δεξί της μάτι -αν και ήταν κάτι που χάλαγε την τελειότητα της- της προσέδιδε μια μοναδικότητα. Ένα, μέχρι το γόνατο, γαλάζιο φόρεμα με χρυσά σχέδια από δαντέλα και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες αποτελούσαν την εμφάνιση της. Δύο ασημένια σκουλαρίκια και ένα πρωτότυπο, μεγάλο δαχτυλίδι πρόσθεταν μια πινελιά ομορφιάς σε αυτή, τη μέτρια σε ύψος, κοπέλα...

[Αρχή]Μια Πρώτη Γνωριμία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή] Η πρώτη μου μάχη με Boss [Τέλος]
» [Αρχη] Πρωτη επαφη με τον κοσμο των μαχων
» [ΑΡΧΗ]Πρωτη αποστολη και μια νεα φιλια-part 2[ΤΕΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ]Η πρωτη μαχη με τους Μαρινς...[ΤΕΛΟΣ]
» [ΑΡΧΗ]Πρωτη αποστολη και μια νεα φιλια-part 1[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ :: NORTH BLUE SEA :: ASUKA ISLAND-
Μετάβαση σε: