Gazapo D. Beytle η αλλιώς Gaz είχε πάντα μανία με τα σπαθιά από μικρός πάντα θα ήθελε να ήταν ξιφομάχος,άλλα οι γονείς του ο Iasuki D.Beytle και η μητέρα του Yamahuchi Beytle δεν τον άφηναν να γίνει .Ο πατέρας του ο Iasuki δεν τον άφηνε να γίνει ξιφομάχος γιατί αυτός ήταν στρατιώτης ξιφομάχος που υπηρετούσε στο ναυτικό και ήξερε ότι ο γιος του ο Gazapo D. Beytle(Gaz) θα ήθελε να γίνει πειρατής !
-Δεν σε αφήνω να γίνει ξιφομάχος δεν έχεις την εμπειρία που έχει ο κάθε στρατιώτης στο Ναυτικό,όταν μάθεις με το κάλο πως να χειρίζεσαι το σπαθί θα σε κάνω στρατιώτη του Ναυτικού!Και δεν σε επιτρέπω να γίνεις πειρατής!
Αλλα εγω σε καποια φαση λεω απο μεσα:
Δεν ειμαι σε φαση να γινει στρατιωτης του Ναυτικου,και θελω απο μικρος να ειμαι ελευθερος να κανω οτι θελω και να μην με διαταζει κανενας και να μην εχω ανωτερους πανω στο κεφαλι μου!
-Δεν θελω να γινει στρατιωτης του Ναυτικου στο ειχα πει πολλες φορες θελω να γινω πειρατης δεν θελω να υπηρετω το Ναυτικο...δεν ειμαι εγω για τετοια να εχω αφεντικα και ανωτερους πανω στο κεφαλι μου..εγω απο εδώ και στο εξής θα ξεκινήσω να μαθαίνω μόνος μου πως να χειρίζομαι το ξίφος!
Την επομενη μερα ο Gaz αποφασισε να βρει εναν καθηγητη τον ειχει γνωρισει απο τον γιο του ου κανει παρεα τον Asuki Tsin ειναι κολλητοι απο μωρα παιζανε μαζι μπαλα στο προαυλιο καθοντουσαν στο ιδιο θρανιο στο σχολειο.Ο Gaz ηξερε οτι ο μπαμπας του ειναι καθηγητης στο μαθαινει στους μαθητες πως να χειριζονται το ξιφος!