-Ανοησιες. Αυτος που θα επρεπε να ευχαριστει ειμαι εγω και ολο το χωριο... Ομως δεν μου ειπες ακομα το ονομα σου.
-Ω μα ναι! Συγνωμη. Ονομαζομαι Sakura Erlic. Δεν ειμαι Μαριν αλλα κατι τετοιους πειρατες τους κυνηγαω για πρωινο!
-Δεν πρεπει να πιεζεις πολυ τον εαυτο σου ομως...
-Μην ανυσηχεις. Και εγω γιατρος ειμαι και ξερω απο αυτες τις συμβουλες και τις ακουω βερεσε.
-Ναι μα.... Χωρις να θελω να σε προσβαλλω, δεν φαινοσουν και τοσο ανετη οταν πολεμουσες τον ψαρανθρωπο χθες...
-Χμμ! Με επιασε εξ απροοπτου! Υπο κανονικες συνθηκες δεν θα τον αφηνα ουτε να με ακουμπησει!
Ειπα και σηκωθηκα απο το κρεβατι. Ειχα καποιους επιδεσμους δεμενους γυρω απο την μεση μου αλλα επειδη ενιωθα καποιες ενοχλησεις, δεν τους εβγαλα, και αρχισα να ψαχνω για τα οπλα μου.
Αφου τα βρηκα αρχισα να τα ζωνομαι και να ετοιμαζομαι
-Τι επαθες? Τι κανεις?
-Τι κανω? Ετοιμαζομαι να παω να ριξω καποια μαθηματακια σε αυτον τον Arlong!
-Εισαι τρελη??!!!!?!?
-Ναι
-Α οκ...
ΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΕΩ!!!!! Δεν γινεται να πας!
-Γιατι δεν γινεται?
-Μα ακομα δεν συνηρθες καλα καλα, θα πας να πολεμισεις τον αρχηγο τους?
-Κοιταξε... Ο Arlong θα εχει μαθει ηδη τα γεγονοτα τι εγινε. Παω στοιχημα οτι θα ειναι εξαγριωμενος. Πιστευεις οτι θα κατσει με σταυρωμενα τα χερια? Αργα ή γρηγορα θα ερθει να με ψαξει και το πρωτο μερος θα ειναι το χωριο. Αν δεν με βρει εδω θα το καταστρεψει και θα σκοτωσει και εσας μαζι. Αν παλι μεινω εδω και τον αντιμετωπισω, η μαχη μπορει να παρει μεγαλες διαστασεις και παλι να καταστραφει το χωριο. Οποτε πρεπει να φυγω απο δω και να παω να τον αντιμετωπισω στην βαση του.
Ειπα και φορεσα την καμπαρντινα μου και βγηκα απο το σπιτι χωρις να αφησω τον γιατρο να απαντησει.