| [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tzeik Civilian
Posts : 421 Join date : 25/03/2010 Age : 30 Location : Στο παγκάκι μου
| Θέμα: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Κυρ Ιαν 02, 2011 12:46 pm | |
| Είναι Ιούλιος. Το κλήμα είναι καυτό. Για τους κατοίκους είναι ένας από τους χειρότερους μήνες γιατί έχει πολύ ζέστη και δυσκολεύονται να κάνουν διάφορα πράγματα. Οι ποιό νέοι πηγένουν για μπάνιο στην θάλασσα ενώ οι ποιό γέροι κάθονται στα σπίτια του με αναμένω έναν ανεμυστήρα για να τους χτυπάει και λίγο κρύος αέρας. Τα μικρά παιδιά παίζουν ασταμάτητα στις αυλές και στους κήπους χωρίς να τους νοιάζει η ζέστη. Το μεσημέρι είναι το χειρότερο κομμάτι της ημέρας για όλους τους κατοίκους. Η ζέστη γίνετε ανυπόφορη. Αγκίζει σχεδόν τους 40 βαθμούς. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κλειστούν στα σπίτια τους και να ανάψουν τους ανεμυστήρες, ξαπλώνοντας για να ξεκουραστούν. Μόλις έρθει το απόγευμα και περάσει ο καύσωνας όλες οι πόρτες των σπιτιών ανοίγουν. Όλοι οι κάτοικοι βγαίνουν στο χωριό για βόλτα, ψώνια, συζήτηση, καφέ και άλλα πολλά. Τα παιδιά συνεχίζουν ότι κάνανε το πρωί και γενικά ότι κάνουν όλες τις ημέρες, να παίζουν ασταμάτητα. Μόλις φτάσει το βραδάκι οι περισσότεροι μαζεύονται με γείτονες στα μπαλκόνια τους και τρώνε ή συζητάνε. Τα παιδιά μαζεύονται σε σπίτια με τους φίλους τους και συνεχίζουν το παιχνίδι άλλα σε εσωτερικό χώρο. Μετά από λίγες ώρες, o καθένας πηγένει στο σπίτι στο σπίτι του και το χωριό ηρεμεί...... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Κυρ Ιαν 02, 2011 12:49 pm | |
| Ξημερώνει. Οι ακτίνες του ήλιου περνάνε από τα παραθυρόφυλλα του δωματίου μου και με χτυπάνε στα μάτια. Νιώθω μία ενόχληση στο πρόσωπο και ανοίγω τα μάτια. Το φώς του ήλιου είναι δυνατό. Χασμουργιέμαι και τεντόνομαι. -Άλλη μία ωραία μέρα ξημέρωσε. Για να δούμε τι θα κάνω σήμερα. Βάζω τα χέρια πίσω από το κεφάλι μου και χαλαρώνω..... Λίγα λόγια για εμένα και την ζωή μου μέχρι τώρα. Με λένε Tzeik και είμαι 17 χρονόν. Ζω με τους γονείς μου σε ένα μικρο σπίτι λίγο ποιο έξω από το χωριό. Είμαι μοναχοπαίδι αλλά δεν μετανιώνω. Τα κύρια ενδιαφέροντα μου είναι το ποδόσφαιρο, Kickboxing, Karate και ξιφομαχία. Είναι πολλά αλλά τα προλαβαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Ποδόσφαιρο παίζω με τους φίλους μου σχεδόν κάθε πρωί αλλά μονο το καλοκαίρι επειδή δεν έχουμε σχολείο. Όταν έχουμε δεν παίζουμε και πολύ συχνά. Kickboxing, Karate και ξιφομαχία κάνω σε dojo. Και τα τρεία τα άρχισα αυτήν την χρονιά οπότε δεν ξέρω και πολλά για κανένα από τα τρεία. Το όνειρο μου είναι να γίνω πειρατής και να γυρίσω τον κόσμο με ένα μικρό πλήρωμα. Να πολεμάω στο όνομα του καπετάνιου και στο πλάι των συντρόφων μου. Θέλω απλός να είμαι δυνατός για να μπορώ να αναμετριέμε με δυνατούς αντιπάλους έτσι ώστε να μην απογοητεύσω τους συντρόφους μου. Έχω σκοπό να προπονηθώ σκληρά και σε ένα χρόνο από τώρα να βγώ στην θάλασσα.......
| |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Κυρ Ιαν 02, 2011 1:02 pm | |
| Σηκόνομαι από το κρεβάτι και με χαρά κατεβαίνω κάτω. Βλέπω την μητέρα μου να μαγειρεύει και τον πατέρα μου να τρώει στο τραπέζι. Στην διπλανή την θέση έχει ένα μπόλ δημητριακά. Μάλον για εμένα θα είναι. -Καλημέρα πατέρα και μητέρα. Το μπόλ στο τραπέζι για εμένα είναι? -Καλημέρα. Ναι, για εσένα είναι. Πώς κοιμήθηκες? -Μία χαρά μάνα. Τι μαγειρεύεις? -Κοτόπουλο με πατάτες. Τι θα κάνεις σήμερα το πρωί? -Σε κανένα εικοσάλεπτο θα πάω να πάρω τα παιδιά για να πάμε για μπάλα. -Σήμερα έχεις προπονήσεις? -Ναι. Και τα τρεία. Κατά τις 4 έχω Καράτε. Στις 7 έχω Kick Boxing και στις 9 ξιφομαχία. Θα είναι ωραία μέρα. -Καλά να περάσεις. Θα γυρίσω αργά το βράδυ. Θα πάμε στα διπλανά χωριά για να ελένξουμε κάποιους ασθενής. Πρέπει να φύγω. Αντίο. Ο πατέρας μου είναι γιατρός και δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα. Δεν τον βλέπω συχνά. -Αντίο πατέρα. Καλά να περάσεις και εσύ. | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 03, 2011 1:19 am | |
| Σηκώνομαι από το τραπέζι και ανεβαίνω επάνω για να ντυθώ. Βάζω τα αθλιτικά μου και κατεβαίνω κάτω για να αποχεραιτίσω και την μην μητέρα μου. -Ώρα να την κάνω. Τα λέμε μετά. -Να προσέχεις παιδί μου. Τι ώρα περίπου θα γυρίσεις? -Χμ.....κατά τις 2 θα είμαι πίσω πιστεύω. Αντίο. Ξεκινάω τρέχοντας για το σπίτι ενώς από τους φίλους μου. Συνολικά έχω 7 φίλους. Τα ονόματα τους είναι: Jacky,Chan,Boika,Bruce,Lee,Tsak,Noris. Θα πάω πρώτα στον Boika. Μόλις φτάνω ανοίγει η πόρτα του σπιτιού του και βγαίνει αυτός με μία μπάλα στο χέρι. | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 03, 2011 1:25 am | |
| -Καλημέρα Boika. Τι λέει? -Καλημέρα. Όλα καλά. Σήμερα θα παίξουμε με την μπάλα μου. Πείρα καινούργια και θέλω να την δοκιμάσω. -Ωραία. Άντε πάμε να πάρουμε και τους άλλους έξι. Ξεκινάμε με γρήγορο βήμα για να πάρουμε και τους υπόλοιπους. Μετά από είκοσι λεπτά φτάνουμε στο γήπεδο αφού τους μαζέψαμε όλους. -Λοιπόν παιδιά, ώρα για μπαλίτσα. Εάς το ευχαριστηθούμε και σήμερα. -Ναί. Οι ομάδες θα είναι Jacky,Chan,Boika,Bruce και Lee,Tsak,Noris,Tzeik. Σύμφωνοι? -Ναι. Κανένα πρόβλημα. Εάς ξεκινήσουμε. Και ο αγώνας ξεκινάει. Το γηπεδάκι είναι από χόρτο και ίσα ίσα μας χωράει και τους 8. Εγώ και ο Bruce είμαστε οι καλήτεροι από την παρέα μας. | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 03, 2011 5:07 am | |
| Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται στο γηπεδάκι 6 παιδιά μεγαλύτερα από εμάς και μας κοιτάνε γελώντας. Από την παρέα μου εγώ, ο Jacky και ο Tsak ξέρουμε πολεμικές τέχνες και μάλιστα σχετικά καλά. Πάμε όλοι μαζί KickBoxing και Καράτε με διαφορά ότι εγώ κάνω και ξιφομαχία. Σταματάμε να παίζουμε μπάλα και μαζευόμαστε στο κέντρο του γηπέδου κοιτάζοντας τα 6 παιδιά. Χαμογελάω εγώ κοιτάζοντας τον ψηλότερο από αυτούς που φαίνετε και ο δυνατότερος. -Τι θέλετε? Δεν βλέπετε ότι παίζουμε? -Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Είσαστε εδώ πολύ ώρα και εμείς θέλουμε να παίξουμε, οπότε ήρθε η ώρα να φύγετε. -Χαχαχαχα....πολύ αστείο. Μάλλον εσείς θα φύγετε. Άντε τα λέμε ψευτόμαγκες. Ελάτε παιδιά, εάς συνεχίσουμε το παιχνίδι. Ο ψυλότερος σηκώνει τα μανίκια και ξεκινάει να προχωράει με γρήγορο βήμα προς το μέρος μας. Ξανά χαμογελάω και σηκώνω και εγώ τα μανίκια μου......
| |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 03, 2011 5:26 am | |
| -Ποιούς αποκάλεσες ψευτόμαγκες σπόρε? -Μάλλον εσάς και συγκικρημένα αυτόν που με είπε σπόρο χωρίς να ξέρει τι του γίνετε. -Θες να σου συμβεί και εσένα το ίδιο? Με μεγάλη ταχύτητα πάει να με βαρέσει μπουνιά αλλά το συνηδιτοποιήσα γρήγορα και κάνοντας ένα βήμα προς τα πίσω αποφεύγω την μπουνιά του. Χωρίς να χάνω χρόνο τον βαράω με Front Kick στην κοιλιά και πέφτει στα γόνατα. Αμέσως τον βαράω και μία μπουνιά στο δεξί μάγουλο και πέφτει κάτω πιάνοντας την κοιλιά και το μάγουλο του. -Από ότι φαίνεται ξέρω μία χαρά τι μου γίνεται. Οι άλλοι 5 ξεκινάνε να τρέχουν προς το μέρος μας θυμομένοι. -Καλά τον κανόνισες αυτόν. Ώρα να δείρουμε και τους υπόλοιπους. Έτσι παιδιά? Ο Jacky και ο Chak φαίνονται λίγο ανύσυχοι και κάνουν ένα βήμα πίσω. Ο Boika, ο οποίος πρότεινε το ξύλο και στους υπόλοιπους χαμογελάει και ετοιμάζετε για ξύλο. Το ίδιο κάνω και εγώ. -Παιδιά μείνετε πίσω, θα τους κανονίσουμε εγώ και ο Boika. -Δεν χρειάζετε να βοηθήσεις, κανόνισες τον έναν. Άσε τα κανονίσω τους υπόλοιπους. -Σιγά μην χάσω την δόξα. Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα καταφέρεις. Φτάνουν πολύ κοντά μας και εμείς ορμάμε καταπάνω τους..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 03, 2011 6:10 am | |
| Επιδή είναι 5 άτομα χάνονται λίγο για το ποιός θα επιτεθεί πρώτος. Έτσι εγώ πρώτος ορμάω με Air Kick σε έναν και τον χτυπάω στο στήθος. Πετάγετε λίγα μέτρα μακριά. Ο Boika βλέποντας με επιτίθεται με Uppercut σε έναν και τον βγάζει αμέσως Knock Out. οι άλλοι τρείς τα έχουν παίξει και χωρίς να πολυσκέφτονται επιτίθοντε με απλές μπουνιές καταπάνω μας (ένας σε εμένα και δύο στον Boika). Απεκρούω με τα χέρια μου την μπουνιά του αντιπάλου μου και με γρήγορη δεξιά μπουνιά τον πετυχένω στην δεξιά πλευρά του προσώπου. Ματώνει το πρόσωπο του και πέφτει κάτω ψιλοζαλισμένος. Ο Boika Βαράει μπουνιά πάνω στην μπουνιά του ενώς και αποφεύγει την μπουνιά του άλλου. Ο πρώτος πιάνει το χέρι του πονώντας και ο δεύτερος ξαναεπιτίθετε με μπουνιά. Ο Boika ψύχραιμος αποφεύγει την μπουνιά και ξεκινάει τις πολλαπλές μπουνιές και στους δύο. Τελικά τους βγάζει και τους δυο Knock Out..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 03, 2011 1:26 pm | |
| -Καλή δουλειά Tzeik. -Το ίδιο και εσύ Βoika. -Καλή δουλειά παιδιά. Είσαστε πραγματηκά και οι δύο τέλειοι αν και ο Tzeik πιστεύω ότι είναι ποιό καλός. Έτσι πιστεύω εγώ που σας έχω δεί και σε προπονήσεις. Ο Βoika πηγένει μόνο Kickboxing αλλά τρεία χρόνια και ξέρει αρκετά πράγματα για τις μάχες. Αλλά εγώ έχω ταλέντο στις πολεμικές τέχνες και μαθαίνω και γρήγορα, έτσι είμαι λίγο ποιό δυνατός από τον Boika. Δεν έχουμε πολεμήσει ποτέ για να το δυαπιστώσουμε αλλά ούτε έχουμε τέτοιο σκοπό. -Ο Tzeik όμως έχει ποιό πολύ ταλέντο από εμένα γιαυτό και μπορεί να είναι λίγο δυνατότερος. Αλλά γιατί την άνοιξες αυτή την συζήτηση Norris? Για να μου την μπείς ε? -Τουλάχιστον τα πιάνεις γρήγορα, χεχε. -Ναι, και θυμώνω επίσης και εύκολα.....πλάκα κάνω φυσικά.....χεχε. Ο πρώτος που έδειρα σηκόνεται σιγά σιγά από το έδαφος. Το ίδιο και οι υπόλοιποι, οι οποίοι ο ένας βοηθάει τον άλλο για να σταθούν όρθιοι. Δεν μπορούν όμως να συνεχήσουν την ''μάχη'' έτσι όπως είναι..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Τρι Ιαν 04, 2011 4:37 am | |
| -Λοιπόν παιδιά από ότι φαίνετε νικήσαμε, οπότε ξεκουμπιστήτε από εδώ και λίγο γρήγορα για να συνεχήσουμε το παιχνίδι μας. -Είσαστε τυχεροί που δεν κάναμε προθέρμανση. Αλλά δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Θα σας διαλύσουμε με κάποιο τρόπο και με λίγη βοήθεια. -Φέρτε όσους θέλετε. Θα είμαστε πανέτοιμοι για τα πάντα. Σωστά παιδιά? -Ναι, σωστά. Ιδικά εσύ και ο Boika θα τους δώσετε να καταλάβουν όπως τώρα. Αλλά θα βοηθήσουμε και εμέις αυτή την φορά. Θα είμαστε ποιό προετοιμασμένοι. -Κάντε όνειρα μικρά. Θα πονέσετε. Φεύγουν σιγά σιγά από το γηπεδάκι μας και χωρίς να χάνουμε χρόνο συνεχίζουμε το παιχνίδι που αφήσαμε στην μέση. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσουν να φέρουν βοήθεια και σε κανα δύο μέρες θα έχουμε μεγάλη και δύσκολη μάχη υποθέτω. Αλλά δεν με κάνει να λυγίζω ούτε με ανχώνει. Θα είμαι πανέτοιμος για όλα το ίδιο και ο Boika. Όσο για τους άλλους έξι με λίγη προπόνηση θα είναι έτοιμοι για μάχη, έστω και για λίγο, όσο αντέξουν. Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η μάχη, οπότε το μόνο που θα κάνουμε μέχρι τότε είναι πρπόνηση..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Τετ Ιαν 05, 2011 3:40 am | |
| Μετά από καμία ώρα τελειώνει το παιχνίδι μας και νικητές είναι η ομάδα μου. Εγώ έβαλα 6 goal και το σκόρ έλειξε 13-10. Σκουπιζόμαστε, αλλάζουμε, πίνουμε νερό και ξεκινάμε για τα σπίτια κατακουρασμένοι. -Πρέπει να προαιτημαστούμε για την μάχη με τα παιδιά. Έχετε καμία ιδέα πώς θα γίνει αυτό. O Tzeik και ο Boika έχουν προπονήσεις οπότε είναι βολεμένοι. Εμείς τι θα κάνουμε. -Μην ανοισηχήτε. Όσο παίζαμε σκέφτηκα έναν έξυπνο τρόπο. Θα έρθετε μαζί μας στην προπόνηση Kickboxing και αφού σας δείξουμε τα βασικά θα προπονήστε μεταξύ σας, αφού είσαστε 6 άτομα. -Καλό. Αλλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η μάχη, οπότε δεν ξέρουμε πόσο να προπονηθούμε. -Γιαυτό θα σας δείξουμε τα βασικά και μέχρι την μάχη θα προπονήστε μεταξύ σας χωρίς να μαθένετε καμία καινούργια τεχνική, απλός να τις εφαρμόζετε. -Καλή σκέψη Tzeik. Εμείς οι δύο θα κάνουμε μαζί προπόνηση? -Ναι. Εμείς οι δύο, αφού τους δείξουμε ότι πρέπει να μάθουν, θα προπονηθούμε μαζί. -Μιά χαρά. Και πότε ξεκινάμε? -Αφού πάμε σπίτι και φάμε, θα συναντιθούμε έξω από το γυμναστήρειο για να ενημερώσουμε τον δάσκαλο ότι θα είσαστε και εσείς. [Στο γυμναστήρειο υπάρχουν και τάξεις όπου δειδάσκονται Kickboxing,Karate,Ninjutsu και άλλα. Στο συγκεκρημένο οι τάξεις είναι στους κάτω ορόφους. Στους πάνω ορόφους είναι ο χώρος σωματικής εξάσκησεις με όργανα γυμναστικής. Τα κτήρια συνήθως είναι τρείς με τέσσερις ορόφους] | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Κυρ Ιαν 09, 2011 2:50 am | |
| Φτάνουμε μετά από λίγα λεπτά περπάτημα και εγώ με τον boika μπαίνουμε πρώτοι. Κατεβαίνουμε στον κάτω όροφο και μπαίνουμε στην αίθουσα. Οι φίλοι μας είναι ανχωμένοι και τρέμουν από τον φόβο όπως κατάλαβα. Δεν ξέρω εάν έπεσα μέσα αλλά τους βλέπω λίγο νευρικούς. Λογικό γιατί δεν έχουν κάνει πολεμικές τέχνες πολύ καιρό (Όλοι από τους φίλους μου έχουν κάνει μερικές πολεμικές τέχνες αλλά σταμάτησαν μετά από λίγο καιρό). Το kincboxing θα τους ενθουσιάσει αφού μάθουν τις βασικές κινήσεις και αφού νικήσουμε την παρέα των νταήδων. Μόλις μπαίνουμε βλέπουμε τα έξι παιδιά, που είναι μαζί μας στην τάξη, και τον δάσκαλο να κάνουν προνθέρμανση. -Γεία σε όλους. Δάσκαλε, γίνετε να φέρουμε έξι φίλους μας και να τους κάνουμε προπόνηση γιατί μπλέξαμε κάπου και θέλουνε να είναι έτοιμοι για μάχη. Δεν είναι σοβαρό μπλέξιμο. Απλός ένας καβγάς. Ο δάσκαλος είναι καλός και έξυπνος άνθρωπος. Είναι 45 χρονών και κάνει από τα 15 πολεμικές τέχνες. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μας αφήσει γιατί μας συμπαθεί πολύ εμένα και τον Boika. -Ok. Κανένα πρόβλημα. Εγώ θα κάνω προπόνηση με τους άλλους μαθητές και εσείς εκπεδεύσται τους φίλους σας. -Ευχαριστούμε δάσκαλε.Πάω να τους φωνάξω.... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Κυρ Ιαν 09, 2011 11:37 am | |
| Βγαίνω έξω και φωνάζω τα παιδιά για να μπούνε μέσα. Τους είδα περισσότερο νευρικούς από πριν και λίγο ανχωμένους. -Μην ανχώνεσται παιδιά. Μαζί μας θα κάνετε προπόνηση και μετά μεταξύ σας 3ν3. Εκτός εάν αλλάξατε γνώμη και δεν θέλετε να παλέψετε. Δεν θα μας πειράξει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας. -Όχι όχι.....δεν αλλάξαμε γνώμη. Απλός είναι η πρώτη μας φορά που θα παλέψουμε με πολλά άτομα και πρέπει να προπονηθούμε σκληρά. Γιαυτό ανχωνόμαστε. Αλλά δεν θέλουμε να μίνουμε απέξω. Θα παλέψουμε. Το είδα στο βλέμμα τους, ότι ήταν όντος αποφασησμένοι να προπονηθούνε σκληρά. Χαμογελάω και ανοίγω την πόρτα του γυμναστηρίου. -Άντε....αργήσαμε. Μας περιμένουν κάτω..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 10, 2011 6:33 am | |
| Κατεβαίνουμε κάτω και τους δείχνουμε που να σταθούνε. Εγώ με τον boika ξεκινάμε να τους δείχνουμε τις βασικές κινήσεις του KickBoxing σιγά σιγά. Τα παιδιά προσπαθούν να τις κάνουν στον αέρα και κοιτάνε με μεγάλη αφοσίωση και προσοχή αφού τους είναι κάτι καινούργιο. Μία μία βγάζουν τις βασικές κινήσεις στον αέρα και το άνχος και αγωνία σβήνονται σιγά σιγά από τα πρόσωπα τους. Μία αίσθηση ανακούφισης διακρίνεται στα πρόσωπα τους και το χαμόγελο δεν αργεί να φανεί από τα χείλη τους. Εγώ με τον Boika κοιταζόμαστε και χαμογελάμε, συνεχίζοντας να κάνουμε τις βασικές κινήσεις, τις οποίες γνωρίζουμε απέξω. Μετά από ένα μισάωρο τελειώνουμε το μάθημα και ο καθένας διαλέγει από ένα άτομο για να εξασκήσει τις κινήσεις. Εγώ με τον Boika ετοιμαζόμαστε για μία φιλική μάχη την οποία και οι δύο θέλαμε εδώ και καιρό. Οι άλλοι έξι ξεκινάνε την εξάσκηση των κινήσεων και εμείς οι δύο ξεκινάμε την μάλλον χαλαρή μας μάχη...... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Δευ Ιαν 10, 2011 10:59 am | |
| Στα γρήγορα, επιτίθομαι πρώτος με Air Kick μήπως και τον πιάσω στον ύπνο. Φυσικά και την αποφεύγει με ένα γρήγορο βήμα προς τα αριστερά. Μου επιτίθετε με γρήγορη γροθιά αλλά με την μεγάλη μου αντίληψη και την καλή μου ταχύτητα, καταφέρνω να την αποφύγω κουνόντας το κεφάλι προς τα δεξιά. Συνεχίζει με γροθιές και εγώ συνεχίζω τις αποφυγές. Η ταχύτητα του αυξάνετε οπότε ξεκινάω τις ποιό γρήγορες και ολοκλιρομένες αποφυγές έτσι ώστε να μπορώ να αντεπιτεθώ. Πηδάω πρός τα δεξιά του και του επιτίθομαι με κλοτσιά στοχεύοντας τα πλευρά του. Βάζει το χέρι μπροστά και καταφέρνει να μου απεκρούσει την δυνατή μου κλοτσιά. Πρέπει να πόνεσε λίγο το χέρι του αλλά δεν το πολυδείχνει και αντεπιτίθετε με δεξιά μπουνιά. Βάζω τα χέρια μπροστά και την απεκρούω. Συνεχίζει με δυνατές μπουνιές και εγώ συνεχίζω τις απεκρούσης με τα χέρια. Πρέπει να βρω άνοιγμα για να αντεπιτεθώ. Τα χέρια μου έχουν αρχίσει να πονάνε και πρέπει να σκεφτώ κάτι όπωσδήποτε. Είμαι καλός σε στρατηγικές και έτσι βρίσκω μία καλή και εύκολη για αρχή. Ώρα να την εφαρμόσω για να δω το αποτέλεσμα...... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Πεμ Ιαν 13, 2011 9:04 am | |
| Πέρνω μια βαθιά αναπνοή και ετοιμάζομαι για την εφαρμογή του δύσκολου σχεδίου μου. Πηδάω πρός τα πίσω και στην συνέχεια κάνω κολοτούμπα προς τα αριστερά. Ο Boika μου ξαναορμάει με κλοτσιά αλλά κάνοντας την κολοτούμπα αποφεύγω την κλοτσιά και βρίσκομαι πίσω του. Με αντιλαμβάνετε λίγο γρήγορα και γυρνάει με γυριστή κλοτσιά. Σκύβω τελευταία στιγμή και την αποφεύγω. Του ορμάω κάνοντας ένα μεγάλο άλμα και πιάνοντας τον από το σώμα πέφτουμε και οι δύο κάτω. Είναι γνωστό ότι οι KickBoxers δεν μπορούν τις τόσο κοντινές μάχες, έτσι, όπως το περίμενα, ο boika ανχώνετε και δεν μπορεί να κουνηθεί. Μόλις πέφτουμε προσπαθεί να συνέλθει και να με σμπρώξει αλλά εγώ μόλις σκάμε κάτω τον αφήνω, σηκόνομαι γρήγορα επάνω και πηδάω στον αέρα έτοιμος να τον βαρέσω κλοτσιά. Ο Boika κατρακυλάει και αποφεύγει την κλοτσιά μου. Σηκόνετε αλλά όχι τόσο γρήγορα. Αμέσως βρίσκω άνοιγμα και του επιτίθομαι με Front Kick στα πλευρά. Όντος τον πετυχένω και τον πετάω έξω από το στρώμα όπου κάνουμε μάχη. Κατρακυλάει πονόντας και στην συνέχεια αφού γλιστράει στο λείο πάτωμα σταματάει γυρνόντας ανάσκελα και πονόντας κρατόντας το δεξί του πλευρό. Χαμογελάω και χαλαρώνω. Επιτέλους βρήκα άνοιγμα και του έδωσα ένα δυνατό χτύπημα. Για να δούμε εάν θα μπορέσει να συνεχήσει....... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Πεμ Ιαν 13, 2011 9:36 am | |
| Καθώς πονάει και βρίσκετε στο πάτωμα πιάνοντας το πλευρό του, χαμογελάει και με μία χαλαρώτητα ξεκινάει να σηκόνετε από το πάτωμα. -Ώστε τελικά μπορείς να συνεχήσεις ή θα καταρεύσεις μόλις φτάσεις κοντά. -Για τόσο αδύναμο με έχεις? Μπορώ να συνεχίσω και θα το κάνω. εάς πάμε στον δεύτερο γύρω. Βρήκες ένα καλό ανοιχτό σημείο και το εκμεταλεύτηκες. Είσαι καλήτερος από ότι νόμιζα. -Φταίει και το καράτε που κάνω και τα βιβλία που έχω διαβάσει πάνω στις πολεμικές τέχνες (Πρίν από δύο χρόνια ξεκίνησα να πορόνομαι με τις πολεμικές τέχνες και διαβάζοντας βιβλία με διάφορες από αυτές, οδηγήθηκα σιγά σιγά στον κόσμο των πολεμικών τεχνών και την βίας. Έχω διαβάσει πάνω από εφτά βιβλία με πολεμικές τέχνες και το καθένα διαφορετικό. Έτσι έχω καταλάβει πολλά πράγματα για την κάθε μία πολεμική τέχνη και έχω μάθει σχεδόν όλες τις αδυναμίες τους). -Αυτή την φορά όμως δεν θα με βρείς σε τέτοια αδυναμία. Μπαίνει στον χώρο μάχης και ετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο. Το ίδιο κάνω και εγώ. | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Παρ Ιαν 14, 2011 5:04 am | |
| Μου επιτίθεται με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας ταυτόχρονα άμυνα, βάζοντας τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο. Ελένχω την κίνηση του και εοτιμάζομαι για επίθεση. Όταν φτάνει κοντά μου μου ορμάει με μπουνιά. Την αποφεύγω κουνόντας το κεφάλι μου πρός τα δεξιά. Με το άλλο του χέρι πάει να με βαρέσει στην κοιλιά. Το συνηδητοποιώ και γυρνάω όλο μου το σώμα πρός τα δεξιά. Με τον αγκώνα μου πάω να τον βαρέσω στο πρόσωπο αλλά τελευταία στιγμή μου πιάνει τον αγκώνα με το χέρι του. Ξαναγυρνάω όλο μου το σώμα προς την αριστερή πλευρά, περνάω το πόδι μου ανάμεσα από τα πόδια του και το τοποθετώ πίσω από το αριστερό του πόδι. Πάει να με βαρέσει μπουνιά αλλά του πιάνω το χέρι και στην συνέχια πιάνω και το άλλο του το χέρι. Τον βαράω στα γρήγορα κεφαλιά και τραβάω το πόδι που έχω από που πίσω του με αποτέλεσμα να πέσει. Τεντόνονται τα χέρια του και κρατώντας τα τον βαράω και μία κλότσιά στο στήθος. Αφήνω τα χέρια και πέφτει κάτω. Η μύτη του έχει ματώσει και πονάει στο στήθος. -Μάλλον τώρα η μάχη τελείωσε. -Δεν το νομίζω...... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Σαβ Ιαν 15, 2011 4:02 am | |
| Σηκόνεται και σκουπίζει τα αίματα από το πρόσωπο του. Μου επιτίθετε με δεξιά γροθιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την απεκρούω με το χέρι μου. Συνεχίζει τις μπουνιές και εγώ συνεχίζω τις αποκρούσεις. Τελικά αποφασίζω να ξεκινήσω και εγώ τις επιθέσεις και όντος το κάνω. Και οι δύο επιτεθόμαστε και ταυτόχρονα αμυνόμαστε. Με πετυχένει μία μπουνιά στο πρόσωπο αλλά δεν χάνω τον ρυθμό μου. Τον πετυχένω και εγώ μία μπουνιά στον λαιμό αλλά δεν τρώει πολύ Damage. Με ξαναπετυχένει μία μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ματώσω. Θυμώνω και κάνω ένα γρήγορο άλμα προς τα πίσω και στην συνέχεια τον βαράω με front kick πετυχένοντας τον στην κοιλιά. Δεν πρόλαβε να αμυνθεί γιατί είναι και ψυλοζαλισμένος. Μου ορμάει με γροθιά. Την αποφεύγω σκύβοντας στα πλάγια και με μία γρήγορη κίνηση του πιάνω το χέρι. Με το άλλο πάει να με βαρέσει μπουνιά αλλά με το άλλο μου το χέρι του την σμπρόχνω και στην συνέχια με το ίδιο χέρι του κάνω ένα όχι και πολύ δυνατό Uppercut πετυχένοντας τον στο πιγούνι. Κρατώντας του το άλλο χέρι τον τραβάω και πριν πέσει κάτω τον βαράω και μία κλοτσιά στο στήθος. Πέφτει κάτω μισολυπόθυμος. Η μάχη έχει τελειώσει στα σίγουρα...... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Σαβ Ιαν 15, 2011 4:12 am | |
| -Τα πήγες πολύ καλά Boika αλλά νομίζω ότι ήμουν ποιο γρήγορος. Δεν περίμενα να τα πάω τόσο καλά. Γυρνάω προς του φίλους μου για να δω τι κάνουν και τους βλέπω να κοιτάνε προς το μέρος μας. Κοιτούσαν τόση ώρα την μάχη μας. Γυρνάω λίγο ακόμα για να δω τους συμμαθητές και τον δάσκαλο μου και τους βλέπω να κοιτάζουν και αυτοί προς τα εμάς. Τόσο σημαντική και ενδιαφέρουσα ήταν η μάχη μας?. -Ωραία προπόνηση κάνατε όλοι σας. Ιδικά εσείς παιδιά. -Ποια προπόνηση. Εδώ είδαμε την μάχη του αιώνα. Μόνο εσείς οι δύο τους έχετε έτσι όπως σας είδαμε. Πλησιάζω στον Boika και του δίνω το χέρι για να σηκωθεί. -Πολύ καλή μάχη Boika. Μου δίνει το χέρι χαμογελόντας μου και τον βοηθάω να σηκωθεί.Τα παιδιά μας δίνουν πετσέτες για να σκουπίσουμε τα αίματα και λίγο νερό για να βρέξουμε τις πληγές μας. -Τελειώσαμε εμείς. Ώρα για την δικιά σας προπόνηση παιδιά. Θα σας βοηθάω παράλληλα. Άντε ξεκινήστε. Ξαναπαίρνουν τις θέσεις του και συνεχίζουν την μεταξύ τους προπόνηση..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Σαβ Ιαν 15, 2011 4:21 am | |
| Ο Boika κάθετε κάτω έχοντας πάγο στο πρόσωπο για τις πληγές του. Το ίδιο κάνω και εγώ αλλά είμαι όρθιος επιβλέποντας τους φίλους μου στην προπόνηση. Φαίνονται ποιο αποφασισμένοι, γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για προπόνηση. Φαίνεται, μετά την μάχη μου με τον Boika του ξύπνησε το ενδιαφέρον και βλέποντας σε τι επίπεδο είμαστε θέλησαν να προπονηθούν σκληρά για να μπορέσουν να φανούν έστω και λίγο χρήσιμοι. Αυτό πιστεύω εγώ και μάλλον αυτό θα έγινε. Το βλέπω στα πρόσωπα τους και τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν τις κινήσεις. Θυμούνται πολλές από τις κινήσεις που τους δείξαμε και τις κάνουν και σωστά. Μετά από καμιά ώρα τελειώνουν την προπόνηση και αφού ετοιμαζόμαστε όλοι ξεκινάμε για τα σπίτια. Μόλις ανοίγουμε την κεντρική πόρτα του γυμναστηρίου για να βγούμε και να φύγουμε, βλέπουμε μία παρέα αγοριών να μας κοιτάνε με μίσος. Αμέσως καταλαβαίνω ποιοι είναι και χαμογελάω..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Κυρ Ιαν 16, 2011 11:46 am | |
| -Γεια σας βλαμμένα. Τελικά εμφανιστήκατε. Νομίζαμε ότι θα καθόσασταν για όλη σας την ζωή μέσα. -Βλαμμένα είσαστε μάλλον εσείς που μας κατασκοπεύατε. -Το ίδιο αναρωτιόμουν και εγώ. Εάν τελικά θα έρθετε. Αλλά τελικά ήρθατε για να τις φάτε και να φύγετε, όπως την προιγούμενη φορά. Είναι 16 αγόρια. Οι έξι είναι οι ίδιοι που ήταν εχθές ενώ οι άλλοι είναι μεγαλύτεροι περίπου 18-20 χρονόν. Είμαστε όλοι εξουθενομένοι από την προπόνηση και δεν θα αντέξουμε πολύ. Ο Boika ιδικά δεν είναι πολύ καλά. Οι υπόλοιποι δεν είναι και στα καλύτερα τους αλλά μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Από την άλλη, εγώ είμαι στην καλύτερη κατάσταση γιατί δεν έφαγα αρκετό ξύλο από τον Boika και στην συνέχεια δεν έκανα πολύ προπόνηση. Οπότε μπορώ να αντέξω πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν τα καινούργια αγόρια ξέρουν να μάχονται και αυτό δεν με ευχαριστεί. Θα πρέπει να το μάθω μόνος μου. Ο Boika βγάζει την μπλούζα και ετοιμάζετε για μάχη. Ακολουθάω και εγώ κάνοντας το ίδιο. Κάνουμε λίγα βήματα μπροστά σαν να είμαστε οι αρχηγοί της ομάδας. Οι φίλοι μου βγάζουν επίσης τις μπλούζες και κάνοντας λίγα βήματα μπροστά έρχονται από πίσω μας. Είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη..... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Παρ Ιαν 21, 2011 11:19 pm | |
| -Και νομίζετε ότι επεδή βγάλατε τις μπλούζες θα αλλάξει τίποτα. Το ίδιο ξύλο θα φάτε απλός οι πληγές θα γίνουν ποιο γρήγορα γιατί δεν φοράτε μπλούζες. -Κάντε όνειρα. Εάς ξεκινήσουμε για να δούμε ποιος θα φάει ξύλο. Ξεκινάω να τρέχω πρός το μέρος τους. Δεν ξέρω τι θέλω να πετύχω αλλά ξέρω ότι εάν θέλουμε να νικήσουμε πρέπει να θυσιαστώ νικώντας πολλούς και τρώγοντας αρκετό ξύλο. Ο Boika χωρίς να περιμένει άλλο ξεκινάει να τρέχει και αυτός προς το μέρος του ακολουθόντας με. Οι φίλοι μου έχουν μήνει με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντικρήσαν. -Θα σας φωνάξω για να ξεκινήσετε παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Στο μυαλό μου έχω μία νέα στάση μάχης που έκανα εξάσκηση μόνος μου. Ρώτησα και τον δάσκαλο μου και μου εξήγησε κάποια βασικά μέρη αυτής της στάσης. Είναι επικύνδινη αλλά πρέπει να το ρισκάρω. Δεν θα αφήσω να κανέναν από τους φίλους μου θα πάθει κακό και πάνω από όλα δεν θα επιτρέψω να χάσουμε. Αυτό είναι το πνεύμα του αρχηγού. | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Σαβ Ιαν 22, 2011 3:31 am | |
| Μόλις τους πλησιάζω ορμάω με AirKick σε έναν. Βάζει τα χέρια μπροστά για άμυνα αλλά η κλοτσιά είναι τόσο δυνατή που πέφτει στον πίσω του με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο κάτω. Μου ορμάνε τρείς με μπουνιές. Με το ένα μου χέρι σμπρόχνω την μία μπουνιά και με γρήγορο βηματισμό αποφεύγω τις άλλες δύο. Βαράω μπουνιά τον έναν και κλοτσιά στο καλάμι τον άλλο. Ο τρίτος πάει να με ξαναβαρέσει μπουνιά αλλά του πιάνω το χέρι, το σπάω και με το άλλο χέρι τον βαράω μπουνιά στο πρόσωπο. Άλλοι δύο μου ορμάνε με μπουνιές αλλά βάζοντας τα χέρια μου μπροστά τις αποκρούω. Με περικυκλόνουν άλλοι τέσσερις. Οι υπόλοιποι στέκονται πίσω και βλέπουν. Ξαφνικά πετάγεται ο Boika με AirKick και χτυπάει έναν στην πλάτη με αποτέλεσμα να του την σπάσει. Συνεχίζει με έξι μπουνιές σε άλλους δύο. Με πλησιάζει και πέρνει στάση άμυνας. Μας επιτίθοντε και οι άλλοι από πίσω. Το καλό είναι ότι όταν είναι μπούγιο δεν μπορούν να εστιάσουν σε εμάς και μπερδεύονται στις επιθέσεις. Ιδικά σε εμάς τους δύο που είμαστε σχετικά μικρόσωμοι. Ξεκινάμε την άμυνα με τα χέρια και τις αποφυγές. Σμπρόχνουμε τις μπουνιές τους, τις αποφεύγουμε κουνόντας κεφάλι και σώμα. Μόλις ήμαστε έτοιμοι θα ξεκινήσουμε την αντεπίθεση...... | |
|
| |
Tzeik Civilian
| Θέμα: Απ: [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure Κυρ Ιαν 23, 2011 1:53 am | |
| Μέχρι τώρα έχουμε αποκρούσει όλες τις μπουνιές τους επιτυχώς. Όπως ανέφερα παραπάνω ο αριθμός αυτών που επιτίθονται είναι μεγάλος και μπερδέυονται. Αυτό το κάνει εύκολο για εμάς γιατί μπορούμε να διακρίνουμε ποιός θα βαρέσει και ποιός θα μίνει πίσω. Τελικά μας επιτίθονται και από τα πλάγια αλλά με κλοτσιές. Τώρα ξεκινάει το δύσκολο. Σοικόνοντας τα πόδια και βάζοντας λίγο τα χέρια στα πλάγια αποκρούμαι τις κλοτσιές. Δεν θα συνεχιστεί όμως αυτο για πολύ. Ο Boima χάνει τον ρυθμό και τρώει δύο μπουνιές στο πρόσωποαλλά δεν πέφτει κάτω. Στέκετε όρθιος, κάνει λίγα βήματα πίσω και πέρνει πάλι στάση άμυνας. Χάνω και εγώ τον ρυθμό και τρώω μία μπουνιά στο πρόσωπο και μία στο στήθος. Δεν πέφτω κάτω αλλά πηδάω προς τα πίσω πέρνοντας επίσης στάση άμυνας. Μας ξαναπερικυκλόνουν και ξεκινάνε τα ίδια. Μπουνιές από μπροστά και κλοτσίες από τα πίσω. Δεν θα αντέξουμε για πολύ ακόμα...... | |
|
| |
| [Αρχή] The Beggining Of A Big Adventure | |
|