.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

[Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 11:59 am

Έκλεισα το δεξί μου μάτι και άνοιξα το άλλο ώστε πλέον να πολεμούσα με όσα ήξερα. Ο Youichi πήρε θέση μάχης και επιτέθηκε πρώτος. Λογικά θα είχε απενεργοποιήσει την ιδιότητά του. Το σπαθί του έφτασε πολύ κοντά στο στήθος μου αλλά το απέφυγα λίγο δύσκολα και έφερα το μαχαίρι μου στον λαιμό του. Με μία επιδέξια κίνηση έκανε ανάποδη κωλοτούμπα και στον αέρα μου έριξε κλωτσιά στα μούτρα. Πετάχτηκα αρκετά πίσω. Ήταν η σειρά μου να επιτεθώ. Shadow Step αλλά εκείνος το περίμενε και είχε ήδη γυρίσει την πλάτη του. Πήγα να τον βαρέσω αλλά απέκρουσε με το σπαθί. Γέλασε και τότε το μαχαίρι μου έσπασε από την μέση και πάνω...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 12:05 pm

-Τί?!
-Φαίνεται πως το μαχαιράκι σου είναι πολύ αδύναμο για να αναμετρηθεί με το δικό μου σπαθί.
-Τί έκανες? Δεν μπορεί να έσπασε έτσι από μόνο του!
-Κι όμως όταν περιμένεις μία επίθεση θα μπορείς να δράσεις και ανάλογα. Στην δική μας περίπτωση είχα συνηθίσει την χαζοκίνηση σου και σε απέκρουσα με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχω το μόνο σημείο που μπορεί να έσπαγε το μαχαίρι σου.
-Δεν απενεργοποίησες την ιδιότητά σου ε? Μα φυσικά! Δεν μπορείς να δεις αν ο άλλος την έχει ενεργοποιημένη ή όχι!
-Επιτέλους το βρήκες!
-Τότε...
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 12:22 pm

Άνοιξα κατευθείαν το δεξί μου μάτι αλλά με το που το έκανα ευχήθηκα να μην είχε συμβεί ποτέ. Ένας τρομερός πόνος με έπιασε στο μάτι αυτό τόσος που μετά μεραφέρθηκε και στο υπόλοιπο κεφάλι μου. Έπιασα το μάτι μου και ένιωσα λίγο υγρό. Κοίταξα το χέρι μου και είδα αίμα. Έτρεχε πολύ αίμα. Μάλλον το χρησιμοποίησα αρκετά ή η ιδιότητά μου κράτησε απλά τόσο. Φοβήθηκα τόσο πολύ που δεν ήξερα τι να κάνω. Ήξερα πως τώρα είμαι πολύ αδύναμος μιάς και ο αντίπαλος θα ξέρει κάθε κίνηση που θα κάνω. Τον κοίταξα. Ερχόταν με φόρα πάνω μου με το σπαθί να με σημαδεύει στο στήθος. Είχα γονατίσει και είχα αποδεχτεί την ήττα μου. Ήρθε το τέλος μου.... Ακούστηκε τότε σιγά σιγά ο ήχος που κάνει το σπαθί όταν μπαίνει μέσα σε σάρκα... αλλά δεν ένιωσα τίποτα.
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 12:29 pm

Άνοιξα με φόβο τα μάτια μου και είδα τον Sato να έχει στραφεί προς το μέρος μου και να με κοιτάζει. Λίγο πιο κάτω, στην κοιλιά του είδα το σπαθί του Youichi να τον έχει διαπεράσει. Με προστάτεψε την στιγμή που είχα χάσει ψυχολογικά και σωματικά.
-Μα τι κάνεις εκεί? Εσύ? Από όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω τα παρατάς? Σε υπερτίμησα Jellal. Έχεις την δύναμη να τον σταματήσεις αλλά δεν το έχεις καταλάβει και κάθεσε και σκέφτεσαι...
Εβηξε και αίμα έπεσε στο έδαφος από το στόμα του.
-Μην ξεχνάς ότι είσουν ο μόνος μέχρι πριν λίγο που με έχει νικήσει. Μην είσαι έτσι και σήκω. Πιστεύω σε εσένα φίλε. Θα γίνεις πολύ δυνατός... Αντίο........
-......S-sato? S-s-ato?...............
-Α,α ήταν ακόμα ζωντανό αυτό το σκουπίδι? Τζάμπα δύναμη χάλασα και το σπαθί μου γέμισε αίμα. Αλλά τώρα πέθανε.
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 12:38 pm

-Σκουπίδι?
-Φυσικά! Δεν μπόρεσε να κρατηθεί ούτε 1 δευτερόλεπτο σε μάχη μαζί μου.

Ο Sato έπεσε στο έδαφος και αίμα πλυμμίρισε το πάτωμα. Αγνόησα τον πόνο του ματιού μου και το άνοιξα. Προς μεγάλη μου λύπη η θερμοκρασία του έπεφτε κατακόρυφα μέχρι που έφτασε στο τέλος. Σηκώθηκα και κοίταξα τον Youichi. Όλοι γύρω είχαν παγώσει από όλα τα γεγονότα που είχαν συμβεί.
-Ομάδα Assassin! Πιάστε όσους Revos μπορείτε. Εγώ θα τελειώσω με αυτόν.
-Θα τελειώσεις με εμέν--

Πριν τελειώσει την πρότασή του είχα εμφανιστεί πίσω του και δεν φάνηκε να με κατάλαβε. Τον βάρεσα με την λαβή του μαχαιριού στα πλευρά σπάζοντας ένα. Φώναξε από τον πόνο και γύρισε αμέσως αλλά είχα εξαφανιστεί και είχα εμφανιστεί πάλι από πίσω του κάνοντας την ίδια κίνηση και σπάζοντας άλλο ένα πλευρό.
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 12:48 pm

Αυτή τη φορά όμως τον έσκισα με όση λεπίδα είχε απομείνει στο μαχαίρι μου. Τρείς πληγές σε αυτό το Shadow Step. Εμφανίστηκα μπροστά του και του έκανα άλλες 3 και μετά πήδηξα στο κεφάλι του και του έριξα διπλή κλωτσιά ρίχνοντάς τον κάτω. Φώναζε συνεχώς από τον πόνο και με κοίταζε απορημένος. Δεν ήξερε πως είχα πάρει τόση δύναμη και από που.
-Θα πεθά--
Οι κινήσεις μου σταμάτησαν. Ένιωσα πολύ βαρύς και μου ερχόταν εμετός. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι ποτέ.
-Ποτέ δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Με απογοήτευσες Youichi! Αλλά θα σου δώσω άλλη μιά ευκαιρία. Τώρα είναι ώρα να φύγουμε. Δεν έχουμε χρόνο και αποτύχαμε στην αποστολή μας. Jellal... ελπίζω να συνεχίσεις να δυναμώνεις. Θα ήταν κρίμα να έμενες έτσι.
Ήταν ο υποτιθέμενος αρχηγός των Marine του νησιού. Ή μάλλον ο πλέον στρατηγός των Revolutionary. Η παρουσία του και μόνο με έκανε να τρέμω. Όμως για καλή μου τύχη πήρε τον Youichi και εξαφανίστηκε.
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 12:57 pm

Εκείνη τη στιγμή λιποθύμισα. Ξύπνησα στο νοσοκομείο μετά από 3 μέρες.

(3 Μέρες Μετά την Μάχη)

-Σήμερα επιτέλους βγαίνω από εδώ μέσα.
-Ναι αλλά να προσέχεις. (είπε ο γιατρός)
-Τελικά... ο Sato?
-Μεταφέραμε το πτώμα του στο κεντρικό αρχηγείο για ταφή. Θα βρεθεί ανάμεσα στους μεγαλύτερους Marine όλων των εποχών.
-Ναι... και με το μάτι μου? Έχει τίποτα?
-Το δηλητήριο από το σπαθί που σου έκανε τη σχισμή είχε μείνει στο μάτι σου και προκάλεσε αυτή την ιδιότητα. Αρκετά χρήσιμη. Και από ότι είδα τώρα το δηλητήριο έχει υποχωρίσει αρκετά. Σε τέτοιο βαθμό που να βλέπεις κανονικά. Όμως κάτι με προβληματίζει.
-Τι?
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 1:02 pm

-Μία μικρή ποσότητα έχει αποθηκευτεί σε ένα επικίνδυνο σημείο του ματιού σου και δεν πρόκειται να φύγει. Επίσης μπορεί να σου ξαναπαρουσιαστεί η ιδιότητα. Αλλά μην φοβηθείς. Θα περάσει μετά από 1-2 ώρες.
-Εντάξει! Ας βγάλω το προστατευτικό!

Έβγαλα το κάλυπτρο και πρόσεξα πως έβλεπα κανονικά. Είμουν αρκετά χαρούμενος. Και επίσης μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου κανονικότατα.
-Είσαι έτοιμος να φύγεις!
Ντύθηκα και πήρα την λαβή του μαχαιριού μου μαζί με το μαχαίρι που άφησε πίσω ο Sato. Θα το κρατούσα μέχρι το τέλος! Βγήκα από το νοσοκομείο και είδα μπροστά στην είσοδο ένα μπουλούκι κόσμο να περιμένει και να έχει ανοίξει δρόμο να περάσω.
Phoenix Marco
Administrator
Administrator
Phoenix Marco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 06, 2011 1:31 pm

Με το που πέρασα όλοι ζητοκραύγασαν και μου πετούσαν λουλούδια φωνάζοντας ευχαριστούμε και τέτοια. Στο τέλος του δρόμου βρίσκονταν 3 Marine.
-Jellal Nortrom! Θέλουμε να σου ζητήσουμε να μείνεις στο νησί και να συνεχίσεις το καλό σου έργο. Εκτιμούμε αυτό που έκανες και θέλουμε να εκφράσουμε την ευχαρίστησή μας!
-Συγγνώμη! Έχω πολλά να κάνω τώρα. Πολλές δουλειές να τελειώσω και επίσης έχω στους ώμους μου ένα όνειρο ενός άλλου προσώπου. Πραγματικά συγγνώμη και ευχαριστώ αλλά πρέπει να φύγω.

Μου έκαναν δρόμο και πέρασα. Όπως έφευγα σταμάτησα από έναν σιδερά και του έδωσα το κατεστραμμένο μαχαίρι μου για να το φτιάξει μιάς και το νησί φημιζόταν για τα όπλα του. Μόλις τελείωσε πήγα κατευθείαν στο λιμάνι όπου είδα πως με περίμενε ένα πλοίο των Marine. Μου το έδωσαν ως δώρο. Η ουλή στο μάτι μου πλέον δεν φαινόταν γιατί έκανα τατουάζ σε εκείνο το σημείο. Ένα ωραίο σχέδιο το αντικατέστησε. Είμουν έτοιμος για νέα περιπέτεια. Και μετά... είσαι ο επόμενος Youichi!

Τέλος A New Ability! The Struggle Is Finally Over!
Armageddon
Administrator
Administrator
Armageddon

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!   [Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over! - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Φεβ 10, 2011 11:12 pm

Όνομα: Jellal Nortrom
Haki Points: 10
Player of the Week Points: 9
Beli: 40.000
Fame Points: 5,000,000

Πολυ καλη ιστορια. Μου αρεσε το τριπτυχο Sato-youichi-Jellal. Το μονο που με παρεξενεψε ηταν η ανεξηγητη ιδιοτητα. Κατα τα αλλα Μπραβο!

[Τέλος]A New Ability! The Struggle Is Finally Over!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Finally Holidays... or Not!?[Τέλος]
» [Τέλος]The Assault Begins! The Truth Is Finally Uncovered!
» [Αρχή] Finally at the next island... What kind of adventure is it?(Part I)[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχή] Finally at the next island... My first fight with marines[Part II][ΤΕΛΟΣ]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: