Παρόντες χρήστες | 45 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 45 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Περιπετεια στους κακτους[Τελος] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Περιπετεια στους κακτους[Τελος] Κυρ Φεβ 06, 2011 9:01 am | |
| - Νομιζες οτι θα σκοτωνες εναν απο τους δικους μας και θα γλυτωνες ετσι ευκολα? ειπε τριβοντας τα χερια της. Ετοιμασου να νιωσεις ενα φρικτο πονο. Τον πονο που νοιωθει καποιος οταν σπανε τα κοκκαλα του. - Νομιζεις οτι εισαι δυνατη? Θα σε σκοτωσω οπως και τον φιλαρακο σου. - Ακομα και αν με σκοτωσεις θα σε καθυστερησω οσο χρειαζεται για να σε προλαβουν οι αλλοι και να σε πιασουν. ειπε αποφασισμενη. - Δεν θα αφησω κανεναν να μπει εμποδιο στο ονειρο μου! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? της ειπα και αφου εγινα ολοκληρος ατσαλι της ορμηξα. | |
| | | teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Περιπετεια στους κακτους[Τελος] Κυρ Φεβ 06, 2011 9:07 am | |
| Πηγα να την χτυπησω με μια ατσαλινη μπουνια. Ομως εβαλε την δικη της γροθια στην μεση και οι 2 γροθιες χτυπησαν μεταξυ τους ενω κανεις δεν ηταν διαθετιμενος να υποχωρησει. Ετσι για καποια δευτερολεπτα μειναμε ακινητοι προσπαθοντας ο ενας να σπρωξει τον αλλο. Τελικα αποφασισα να επιτεθω με πιο σκληρο τροπο. Ηταν πολυ δυνατη για να την νικησω μονο με μπουνιες και κλοτσιες. Ετσι εκανα το αλλο χερι μου λεπιδα και της επιτεθηκα και με αυτο. Εκεινη μολις το ειδε εκανε μερικα βηματα πισω για να το αποφυγει. | |
| | | teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Περιπετεια στους κακτους[Τελος] Κυρ Φεβ 06, 2011 9:40 am | |
| Η μαχη ειχε κριθει απο οταν ξεκινησε. Το κακο ηταν ομως οτι πετυχαινε μεχρι τωρα αυτο που ηθελε, με καθυστερουσε και θα εφταναν και οι υπολοιποι. Ετσι, αρχισα να τρεχω παλι προς το μερος της εχοντας και τα χερια μου σε μορφη λεπιδων. Εκεινη επιασε εναν βραχο και τον σηκωσε προς μεγαλη μου εκπληξη. Επειτα τον πεταξε πανω μου. Οταν με χτυπησε ο βραχος, πεταχτηκα μερικα μετρα πισω, ομως επειδη ειμαι απο ατσαλι δεν επαθα ουτε γραντζουνια. Αντιθετα ο βραχος μολις ακουμπησε στο εδαφος με δυναμη κοπηκε στα 2. | |
| | | teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Περιπετεια στους κακτους[Τελος] Κυρ Φεβ 06, 2011 10:04 am | |
| Επρεπε να τελειωσει ολο αυτο και μαλιστα γρηγορα. Για αλλη μια φορα με τα χερια λεπιδες ετρεχα κατα πανω της. Αυτη την φορα δεν ειχε τιποτα να προστατευτει. Η μαχη τελειωσε και ηταν και αυτη βαμμενη με αιμα. Επεσε κατω προσπαθοντας να σταματησει την αιμορραγια. - Κανεις δεν σπαει το ατσαλι ετσι απλα της ειπα και την αφησα μεσα σε μια λιμνη με αιμα. Αν δεν την εσωζε καποιος γρηγορα ηταν σιγουρο οτι θα πεθαινε... Κοιταξα γυρω γυρω για να δω αν ειμαι ασφαλης η με ειχε αντοπισει κανενας. Σιγουρευτηκα οτι δεν ηταν κανεις και εφυγα τρεχοντας απο το μερος. | |
| | | teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Περιπετεια στους κακτους[Τελος] Κυρ Φεβ 06, 2011 10:11 am | |
| Κατευθηνθηκα προς τον κολπο που ειχα αφησει το πλοιο. Ημουν σιγουρος οτι ολο και καποιος θα το φιλαγε για να φωναξει τους υπολοιπους σε περιπτωση που την γλυτωνα. Τελικα εκανα λαθος. Οταν εφτασα στο πλοιο δεν ηταν απολυτος κανεις εκει. Το ετοιμασα για ταξιδι οσο πιο γρηγορα μπορουσα και σαλπαρα για καποια αλλη πλευρα του νησιου, τουλαχιστον μεχρι να ειναι ετοιμη η Log Pose. Κατεθηνομουν περιμετρικα του νησιου και ολη την ωρα του ταξιδιου κοιτουσα ποτε την Log Pose και ποτε την ακτη για να δω αν με εχουν εντοπισει. | |
| | | teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Περιπετεια στους κακτους[Τελος] Κυρ Φεβ 06, 2011 10:48 pm | |
| Τελικα βρηκα εναν αλλο οκολπο και αραξα το πλοιο μου, ακριβως απεναντι απο το σημειο που βρισκοταν το χωριο. Ετσι καθησα εκει ολη την νυχτα μεχρι το επομενο πρωι. Το κεφαλι μου πηγαινε να σπασει απο τον πονοκεφαλο. Κατι οι 2 μαχες κατι το πολυ κρασι, το ενοιωθα ετοιμο να εκραγει. ουτε να κοιμηθω μπορουσα ουτε να κανω τιποτα αλλο. Ετσι το μονο που εκανα ειναι να περιμενω ποτε θα ερθει η στιγμη που θα ηταν ετοιμη η Log Pose και θα σηκωνομουν να φυγω απο αυτο το νησι. Τελικα, κατα το μεσημερι, περιπου την ιδια ωρα μια μερα μετα που πλησιασα στο νησι, ηταν ετοιμη. Χωρις να χασω χρονο ανοιξα τα πανια και σαλπαρα για τον προορισμο που μου εδειχνε. | |
| | | Armageddon Administrator
Posts : 895 Join date : 30/12/2010 Age : 34 Location : Heaven
| Θέμα: Απ: Περιπετεια στους κακτους[Τελος] Σαβ Φεβ 12, 2011 1:32 am | |
| Όνομα: Messi D. Teo Haki Points: 0 Player of the Week Points: 7 Beli: 35.000 Fame Points: 0 Post: 12.400
Μια κλασσσικη καλη ιστορια. | |
| | | | Περιπετεια στους κακτους[Τελος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|