| imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteTrash Bounty Hunter
Posts : 3097 Join date : 30/12/2010 Age : 32 Location : Tartarus
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 6:56 pm | |
| Ειδα την Sakura να σφαζει σαν αρνι,σαν καποιο ζωο την κοπελα.. Δεν ηταν σωστο.. Τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι σωστα.. Οι μαχες γινονται για την επιβιωση αλλα οι σκοτωμοι παρεκτρεπονται σε αλλο θεμα.. Αυτοι οι μαρινς που με περιτρυγιριζανε με κουραζανε.. Ανοιγω το στομα μου και εξαπωλοιω ενα δηλητηριωδες αεριο αφηνοντας του ολους παραλυτους.. Sakura,εισαι ετοιμη να φυγουμε? Αν οχι και παλι φευγουμε γιατι δεν εχω ορεξη να γνωρισω τον Smoker σημερα.. Με περιμενει γυναικα στο κρεβατι !! Αντε βρε βλακα,ολο γκρινια! Αντε,παμε ! Και αρχησαμε να τρεχουμε προς την πολη αφηνωντας την βαση με τους λυποθυμους του μαριν... Καθως φευγαμε εριξα μια ματια στην κοπελα που σκοτωσε η Sakura.. Εικονες με γυμνια ηρθανε στο μυαλο οπου με κανανε να την θυμηθω. ΑΑΑαααα τελικα θυμηθηκα ποια ηταν.. Ποια ηταν? Μια μαριν που παραλιγο να βιασω πιο παλια.. | |
|
| |
Elé Blackheart Story Teller
Posts : 7864 Join date : 09/12/2010 Age : 30 Location : athens
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 7:07 pm | |
| τα τελευταία λόγια του κρίς ήταν σαν να με επανέφεραν απότομα στην πραγματικότητα...μα τι είχα κάνει?ήταν σαν το άτομο που έδρασε πριν να μην ήμουν εγώ, σαν να με κατέκλυσε η κακιά πλευρά του εαυτού μου....ένιωσα μια πολύ περίεργη ανατριχίλα στο κορμί μου και στην προσπάθειά μου να την διώξω απάντησα στον κρις. <μπα? είσαι και βιαστής?>του είπα με ένα πρόστυχο και παράλληλα σαρκαστικό ύφος. <μπαααα ήμουν μεθυσμένος..>απάντησε αυτός και μου έκλεισε το μάτι. τότε σοβάρεψα απότομα. ήθελα να του κάνω μια κρίσιμη ερώτηση. <να σου πω...ήμουν πολύ...βίαιη με την κοπέλα..?>των ρώτησα και εκείνος με κοίταξε με ένα σκοτεινό βλέμμα και μ έκανε νόημα με το κεφάλι του να στρίψουμε μέσα σε ένα σκοτεινό στενάκι, όπως και κάναμε. ακουμπήσαμε τις πλάτες μας σε έναν τοίχο και αρχίσαμε να ανασαίνουμε βαριά. <κοίτα...δεν ξέρω...απλά ήταν σαν να μην ήσουν εσύ...είσαι καλά?>μου απάντησε στην ερώτηση που του έκανα νωρίτερα... <αν είμαι καλά δεν ξέρω...περνάω μια περίεργη φάση...όσον αφορά την κοπέλα ...δεν ξέρω αν την σκότωσα...βασικά μου είχε πει κάποια πράγματα και σε κάποια είχε δίκιο...σε κάποια άλλα όμως άδικο...δεν είμαι άσπλαχνη..επίτηδες δεν την κάρφωσα με τέριο τρόπο ώστε να πεθάνει...αν την προλάβουν θα ζήσει...>του απάντησα εγώ και εκέινος με κοίταξε με ένα περίεργο βλέμμα που με έκανε να ανατριχιάσω. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 7:17 pm | |
| Δεν ειμαι ουτε η μανα σου,ουτε ο πατερας ουτε ο αδερφος σου.. Αλλα ξερω τον αδερφο σου και επισης ξερω οτι αν σε εβλεπε σε αυτην την κατασταση θα ανυσηχουσε.. Δεν ηταν οτι εγινες βιαιη.. Ηταν οτι πηγε να την σκοτωσεις εν ψυχρω! Σκεψου το λιγο καλυτερα,θες να γινεις σαν και αυτους? Διοτι ετσι δεν δειχνεις καμοια διαφορετικοτητα !! Τετοιες συμπεριφορες ειναι που δειχνουν στο κοσμο για τους πειρατες και σχηματιζουν μια αποψη... Ξερω οτι εχεις πολλα προβληματα στο κεφαλι,ξερω οτι εισαι ρακος,ξερω το οτι εχεις καταντησει αλκοολικια αλλα ολα αυτα μπορουν να γινουν αποδεκτα.. Η δολοφονιες ομως εν ψυχρω ειναι κατι οπου πρεπει να το κοιταξεις εις βαθος...της ειπα και κοιταω τον δρομο.. Μαριν τρεχανε απο εδω και απο εκει ψαχνοντας μας.. Ευτυχως που αλλαξα σημαια στο καραβι και ειναι η Maya ekει ωστε να ειμαστε ετοιμη να φυγουμε οποιαδηποτε στιγμη.. Γυρναω το βλεμμα μου παλι στην Sakura και την ειδα να εχει βυθιστει μεσα στις σκεψεις της.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 7:28 pm | |
| ο κρις είχε δίκιο...γινόμουν αυτό που κορόιδευα...τα λόγια του με έκαναν να νιώσω άσχημα.. να νιώσω τύψεις.είχα γίνει ένα τέρας..με ένοιαζε μόνο το πως θα σκοτώσω και τίποτε άλλο..απο τα λόγια του κρις όμως αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ ήταν το οτι ο αδελφός μου με βλέπει και θα ανησυχεί....αναμενόμενο και εγώ θα ανησυχούσα..ένιωθα τα πράγματα να γυρνάνε μέσα στο μυαλό μου...σαν να μην ήξερα ποια είμαι, τι κάνω, τι θέλω ή τι αποζητώ...αλλά μήπως είχα χάσει όντως τον εαυτό μου? μήπως τελικά δεν είμαι αυτή που ήμουν? ή βασικά αυτή που νόμιζα πως ήμουν? μήπως είμαι πραγματικά έτσι?ή αυτό προέρχεται απο τα άσχημα γεγονότα που βίωσα? πολλές τέτοιες σκέψεις περνούσαν συνεχώς απο το μυαλό μου μέχρι που θυμήθηκα πως δεν ήταν η ώρα για τέτοια... <κρις τι κάνουμε τώρα?απότι φαίνεται μας έχασαν...> του είπα και έσκασα ένα χαμόγελο.. <χμμμ...τότε τι θα έλεγες να πηγαίναμε να πιούμε τίποτα?!!>μου πρότεινε εκείνος και εγώ έσκασα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 7:35 pm | |
| Προχωροντας ολο και ποιο μεσα στο σοκακι βρηκαμε ενα μπαρ.. Χωρις να δωσουμε σημασια πως λεγεται και τα λοιπα,μπηκαμε απλα μεσα.. Δεν ειχε καθολου σχεδον κοσμο μεσα,μονο μερικους θαμωνες που παιζανε χαρτια σε ενα τραπεζι και 2 ατομα στον παγκο του μπαρ.. Παμε εμεις και καθομαστε σε ενα τραπεζι καθως παω εγω στο μπαρμαν να ζητησω ρουμι.. Θα μου πιασετε ενα μπουκαλι ρουμι και ενα ποτηρακι παρακαλω.. Χωρις καμοια κουβεντα μου εδωσε και το ρουμι και ενα ψυλοκαθαρο ποτηρι.. Γυρναω πισω στο τραπεζι,καθομαι και γεμιζω το ποτηρι με ρουμι.. Η Sakura χαμογελαγε ολη την ωρα μεχρι που με βλεπει να σπρωχνω το ποτηρι προς το μερος και εγω να αρχισω να πινω απο το μπουκαλι.. Τι ειναι αυτο?! Σφηνακι με εβαλες να πιω ρε? Πριν λιγο συζηταγαμε για καποια προβληματα που εχεις.. !ο βημα.. Να αρχισεις να μειωνεις το ποτο !! Αντι για μπουκαλια ολοκληρα πινε ποτηρια ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 7:44 pm | |
| τι μου έλεγε τώρα? ήθελε να με κάνει να κόψω το ποτό?! με τίποτα <ναι είπαμε...αλλά δεν γουστάρω...στο κάτω κάτω και εσύ αλκοολικός είσαι οπότε κοίτα τα χάλια σου...!!!>είπα και κατέβασα με την μία το ρούμι που μου είχε βάλει να πιω, μετά κατευθύνθηκα προς την μπάρα και ζήτησα απο τον μπάρμαν ένα μπουκάλι ρούμι. 1-2 λεπτά αργότερα είχα ξαναγυρίσει στο τραπέζι μας με ένα υπέροχο λαχταριστό μπουκάλι γεμάτο με ρούμι! <τώρα είμαστε τζετ!! χαχα> του είπα και ήπια μια γουλιά <χαχα δεν μαθαίνεις ποτέ εσύ? μα που θα μου πας?! θα σε στρώσω!>απάντησε αυτός και ήπιε μια γουλιά επίσης. τα επόμενα λεπτά επικράτησε σιγή χωρίς να ξέρω τον λόγο απλά φαινότανε πως ο κρις είχε κάποιο πρόβλημα οπότε αποφάσισα να τον ρωτήσω. <λοιπόν....νομίζω πως δεν είμαι η μόνη σκεπτική εδω πέρα...θέλεις να μου πεις τι έχεις κρις? τι σου συμβαίνει?..>τον ρώτησα και αυτός με κοίταξε στα μάτια. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 7:51 pm | |
| Ειναι η φαση με τον Τεο .. Τον καπετανιο και το πληρωμα.. Εχω τοσο καιρο να μαθω τα νεα που δεν ξερω αν ζει η εχει πεθανει.. Αν ειναι ελευθερος να παω να τον βρω η στην φυλακη !! Νιωθω οτι πια δεν ανηκω σε πληρωμα οτι ειμαι μονος.. Οχι απο αποψη φιλων,αλλα περισοτερο απο συμμαχων.. Πως αλλιως να στο πω.... Θελω να ανοικω σε ενα πληρωμα,για να εχω συμαχους,φιλους,παρεα και με ολα αυτα να νοιωθω ασφαλης.. Με τον Τεο το ενοιωσα αυτο αλλα εχω πολυ καιρο να μαθω τα νεα του,εκοψε και η Παγκοσμια Κυβερνηση την εφημεριδα καιρο τωρα.. Εχω χασει καθε επαφη και απλα..... Δεν θελω να με μονος.. Το εβγαλα απο μεσα μου ολο αυτο το προβλημα και ξαλαφρωσα.. Πινω 3 γερες γουλιες και ακουμπαω το κεφαλι μου πισω.. Θες να φτιαξουμε πληρωμα? Ελα μου?!η ερωτηση οχι απλα με ξαφνιασε αλλα με γεμησε περιεργα αισθηματα μεσα μου.. Ιδιαιτερα απροσμενα... Θες να κανουμε πληρωμα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 7:59 pm | |
| ήθελα να κάνω ένα πλήρωμα...χρειαζόμουν παρέα και σύντροφο...και αφού ο κρις δήλωσε πως ουσιαστικά δεν είναι πια στο πλήρωμα του τεό μέσσι ήταν ο πιο κατάλληλος για να κάνω πλήρωμα μαζί του.εκείνος με κοίταξε και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του, τα μάτια του άστραψαν. <ναι δέχομαι!> μου απάντησε. είχε δεχτεί! δεν θα ήμουν πια μόνη μου!! ένα υπέροχο συναίσθημα ανακούφισης με είχε κατακλύσει!! <τελεια!!!!!καταρχήν χρειαζόμαστε ένα όνομα!!!!> είπα και εκείνος κούνησε το κεφάλι του καταφατικά. εγώ σκέφτηκα για λίγο και μετά του πρότεινα.. <πώς σου φαίνεται το...incompatible pirates?!>του είπα και του έκλεισα το μάτι καθώς έκανα νόημα στο γκαρσόν να φέρει άλλη μια γύρα με ρούμι <μαρέσει!!!> είπε. εκείνη την στιγμή το γκαρσόν έφερε 2 ακόμη μπουκάλια με ρούμι και εμείς φωνάξαμε ΚΑΝΠΑΙ!!!καθώς τα τσουγκρίσαμε και αρχίσαμε να πίνουμε για το νέο μας πλήρωμα. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Κυρ Μαρ 13, 2011 8:12 pm | |
| Συνεχισαμε να πινουμε και να πινουμε και να πινουμε και να πινουμε.... και να πινουμε κιαλλο... Μεχρι που σε καποια φαση θυμηθικα την Mayaκαι καλο θα ηταν να φευγαμε,τωρα το πως ειναι αλλο θεμα.. Πσσιιιιιιιιιιτττ !! Sak..Χικ!!...Sakuraaaa !! Σηκω ειναι καιρος να φυγουμε.. Εχω αφ...μπερπ...εχω αφησει την Maya μονη της στο πλοιο!! ΑΑ ενταξη,ο...Xik! ....οκ ..... Μπορεις να περπατησεις?
Με το ζορι. Καλα ... Πιασε το τελευταιο μπουκαλι και παμε..
Βγαινουμε και οι 2 απο το μπαρ τραγουδοντας καιπαραπατοντας... Πιναμε λιγο λιγο το τελευταιο μπουκαλι για απλα.. ητανε το τελευταιο !! Σε καποια φαση βλεπουμε μια μεγαλη ομαδα ανθρωπων να ερχεται προς το μερος μας και να μας προσπερνανε.. Μεσα σε ολους βλεπω 2 τυπους με μακρια μαυρα μαλλια.. Ο ενας που ηταν ποιο λεπτος καθως μας προσπερναγε με σκουνταει με δυναμη ριχνοντας μου κατω το μπουκαλι.... Το μπουκαλι ...κατω... τον κοιταω καθως προχωραγε και το αρπαζω απο πισω.. ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΡ**** ΜΟΥ ΕΧΥΣΕΣ ΤΟ ΡΟΥΜΙ ΡΕ ΞΕ**** !!! και τοτε γυρναει αυτος νευριασμενος αλλα πριν προλαβει ν κανει οτιδηποτε του ριχνω μια κουτουλια αφηνωντας τον κατω.. Ο αλλος ο φιλος ηταν ετοιμος να μου χωθει αλλα μπηκε η Sakura στην μεση... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 7:18 am | |
| ο ένας στράφηκε προς το μέρος μου. <Ώστε θα αρχίσουμε με εσένα ε? Πολύ ωραία!>είπε. εγώ βρισκόμουν τώρα απέναντί του και εκτός ελέγχου. δεν σκόπευα να αφήσω κανέναν να βλάψει τον κρις αλλά ούτε και να μου ρίξει κάτω το μπουκάλι με το ρούμι!!αυτός είχε κάνει ήδη το ένα και παραλίγο να κάνει και το άλλο...και ακόμα και αν βρισκόμουν σε κατάσταση μέθης δεν σκόπευα να το αφήσω να περάσει έτσι. ένιωσα μία ανακατωσούρα μέσα μου και πραγματικά δεν είχε προκληθεί απο το αλκοόλ αντιθέτως ΄ταν και πάλι αυτό το συναίσθημα...που με έκανε να διψάω για αίμα... ίσως τελικά δεν με ένοιαζε μόνο ο κρις...ίσως ήθελα να ικανοποιήσω και τον ίδιο μουτον εαυτό. ναι μου άρεσε να σκοτώνω και όταν βρισκόμουν σε κατάσταση μέθης μου έβγαινε πολύ πιο εύκολα
<τερμα τα παιχνιδάκια αγοράκι...ετοιμάσου για τα πιο επώδυνα λεπτά της ζωής σου!!>είπα και άρχισα να στριφογυρίζω με μεγάλη ταχύτητα το φλειλ στο χέρι μου, εκείνος χαμογέλασε -προφανώς δεν με είχε πάρει στα σοβαρά και με είχε υποτιμήσει- αλλά εγώ με ένα γρήγορο πήδημα και με μεγάλη ταχύτητα τον χτύπησα με την μπάλα με τα καρφιά στο μπράτσο. τα καρφιά μπήκα βαθιά μέσα στην σάρκα του και αυτός έβγαλε μία υπόηχη κραυγή. μετά με μία απότομη κίνησα τράβηξα πάλι πίσω το φλέιλ ξεσκίζοντας του ακόμα πιο πολύ την σάρκα. απο το χέρι του έρεε το αίμα ποτάμι και μια γλυκιά ευχαρίστηση με πλημμύρισε. <λοιπόν τι θα γίνει θα κάθεσε έτσι και θα με κοιτάς?! χαχα> του είπα και κράτησα το φλέιλ με τέτοιο τρόπο ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορούσα να αμυνθώ. εκείνος με κοίταζε με ένα περίεργο βλέμμα..τον είχα σαστίσει...δεν μου φάνηκε πως φοβόταν αλλά πως σίγουρα είχε αιφνιδιαστεί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 7:37 am | |
| εκείνος με κοίταξε και μου είπε: <Zehahahahaha! Με έπιασες εντελώς απροετοίμαστο, δεν περίμενα να μπορείς να με χτυπήσεις αλλά φαίνεται πως και εσύ έχεις όπλο παρόμοιο με του Smoker. Το χτύπημά σου όμως ήταν πολύ αδύναμο σε σχέση με τα δικά του. Zehahahahaha!
αυτό που έκανε τα επόμενα δευτερόλεπτα με είχε φρικάρει! είχε βγάλει σκοτάδι απο το σώμα του, με το οποίο κάλυψε όλο του το χέρι με αποτέλεσμα η αιμορραγία να σταματήσει!! είχα μείνει και κοιτούσα σαν χαζή πραγματικά!!! και κάτι ακόμα...ήταν χρήστης φρούτου και μάλιστα logia!!! <Zehahahahaha. Το σκοτάδι μπορεί να ρουφήξει τα πάντα!> τον άκουσα και πάλι. έβαλε το χέρι του στο πάτωμα και άπλωσε σκοτάδι παντού τριγύρω. προς στιγμήν τρόμαξα αλλά μετά η αδρεναλίνη μου ανέβηκε στα ύψη. <-Black hole>!!! είπε και ρούφηξε τα πάντα σε ακτίνα μερικών μέτρων <Liberation>ξαναείπε και όλα τα αντικείμενα που είχε ρουφήξει άρχισαν να πέφτουνε τριγύρω μου. ευτυχώς κατάφερα να τα αποφύγω όλα. όπως και ο κρις που κάποια μάλιστα τα έλιωνε.κάποια στιγμή όμως είδα τον τύπο να απλώνει το χέρι του και να φωνάζιε μια επίθεση που δεν κατάφερα να διακρίνω την ονομασία της απλά είχε μαζευτεί σκοτάδι τώρα στο χέρι του. ξαφνικά όλα τα κομμάτια μου πήγαν προς τα πάνω του και εντέλει ενώθηκα επάνω του!!!δυστυχώς βρήκε την ευκαιρία να με χτυπήσει με την μπουνιά του στο στομάχι. αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με πετάξει μακριά. -Zehahahahaha! Το σκοτάδι μπορεί να ρουφήξει τα πάντα! Όπως εσύ μπορείς να με χτυπήσεις με το περίεργο όπλο σου έτσι και εγώ μπορώ να ακυρώσω τις δυνάμεις του φρούτου σου!μου είπε και άρχισε να γελάει. εμένα όμως δεν με ένοιαζε....ούτε φοβόμουν. αντιθέτως!!γούσταρα όλο και ποιο πολύ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 7:41 am | |
| ξαφνικά ο άλλος μου επιτέθηκε και μου έδωσε μια γερή κλωτσιά που με πέταξε σε έναν τοίχο. ο raziel μου είχε χώσει μια γερη αλλά αυτή του merovech πραγματικά με εξόργισε. σηκώθηκα μέσα απο τον τοίχο (στον οποίο είχα αφήσει ένα γερό βαθύ αποτύπωμα!) και στάθηκα όρθια κοιτάζοντας τους δύο εχθρούς μου. τους περιεργάστηκα αρκετα και αυτό σταμάτησε μόνο όταν ο raziel μου φώναξε <έλα να τελειώνουμε Zehahahahaha!>δεν με φρίκαρε αντιθέτως είχα αρχίσει να γουστάρω άγρια.άρχισα να περπατώ αργά προς το μέρος του...όμως στην πραγματικότητα δεν πήγαινα σε εκείνον. όταν έφτασα στο ύψος που βρισκόταν ο merovech φώναξα < bara bara no...deception!!!!>εκείνος σάστισε. πάγωσε. το σώμα μου είχε αρχίσει να περιστρέφεται σε κομμάτια γύρο του με τεράστια ταχύτητα και να τον χτυπάνε επανειλημμένα. αυτό όμως που τον πονούσε πιο πολύ ήταν το stealth katana σε συνδυασμό με το flail που ξέσκιζε την σάρκα του.τον άκουγα να ουρλιάζει μα δεν σταμάτησα την επίθεση μέχρι που τον ανάγκασα να πέσει στα γόνατα. όταν σταμάτησα τον είδα να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του και ήταν παντού με αίματα. άκουσα τον chris να γελά δυνατά από πίσω μου όμως δεν έδωσα σημασία. ένιωθα τον παγερό αέρα που εξέπεμπε ο raziel....μίσος...κινήθηκα προς το μέρος του και του είπα χαμογελώντας στραβά. <χαχαχα!!δεν σου άρεσε τώρα?! ο φίλος σου δεν έπρεπε να δοκιμάσει να μου επιτεθεί.....ούτε και εσύ...!!!!> έτρεξα προς το μέρος του και φώναξα <bara bara no...touch of death!!!!> μόνο που αυτή την φορά δεν η επίθεση δεν ήταν η συνηθισμένη...έκανα την συνηθισμένη επίθεση μόνο που αυτή την φορά επιτέθηκα ταυτόχρονα και με το flail..τότε χτύπησα τον raziel με το flail στην κοιλιά. αυτός έφτυσε αίμα και παράλληλα πετάχτηκε κάμποσα μέτρα μακριά πάνω σε ένα σπίτι. μάλιστα έσπασε τον τοίχο!!ένιωσα ένα τρομερό και απερίγραπτο αίσθημα ικανοποίησης...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 7:56 am | |
| εκείνος όμως σηκώθηκε με κοίταξε και μου είπε <Zehahahahaha. Αυτό ήταν όλο? Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις?> πραγματικά εκείνη την στιγμή βγήκα εκτός εαυτού. έτρεξα κατά επάνω του, αυτός όμως κατεύθυνε τα συντρίμμια που είχε μαζέψει κατά επάνω μου, έτσι εγώ αναγκάστηκα να σταματήσω την επίθεσή μου και τότε αυτός βρήκε την ευκαιρία να μου επιτεθεί. μεταμορφώθηκε σε σκοτάδι ώστε να μην το καταλάβω -και το πέτυχε- και ήρθε απο πίσω μου πιάνοντας με απο τον λαιμό. με πίεζε τόσο που δεν μπορούσα ούτε καν να διαμελιστώ !τότε άρχισα να ουρλιάζω στην προσπάθειά μου να καλέσω τον κρις για βοήθεια.τον χρειαζόμουν. ένιωθα πως η ζωή μου θα τελείωνε εδώ. το μόνο που κατάφερα όμως ήταν να τον αποσπάσω με αποτέλεσμα ο αντίπαλός του α τον χτυπήσει. τότε ο ραζιελ με άφησε ,απομακρύνθηκε λίγο και εγώ αυτομάτως έπιασα τον λαιμό μου και άρχισα να βήχω. ο ανόητος παραλίγο να με πνίξει. πήρα μια βαθιά ανάσα,σήκωσα το κεφάλι μου και τον κάρφωσα. εκείνος σάστισε και πριν καλά καλά το καταλάβει του επιτέθηκα. είπα και του επιτέθηκα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσω αρκετά. μόλις τελείωσα την επίθεση, αυτός σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου <δεν θα την βγάλεις καθαρή τόσο εύκολα!!!zehahahaha>μου είπε και μου επιτέθηκε <Kurohitsugi!!!!>είπε και η επίθεση του δεν κατάλαβα απο που μου ήρθε. εγώ όμως διαμέλισα το σώμα μου αποφεύγοντας την και παράλληλα εκτόξευσα το ένα μου χέρι που κρατούσε το flail και αφού του έδωσα φόρα στριφογυρίζοντας το τον χτύπησα με δύναμη στον ώμο. εκείνος έπεσε κάτω πιάνοντας τον ώμο που αιμορραγούσε. δεν σφάδαζε απο τον πόνο απλά έκανε ένα μορφασμό και με κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο κακία .
σκούπισε το αίμα που έτρεχε απο τα χείλη του και σηκώθηκε όρθιος βγάζοντας ένα βογκητό. <θα μου το πληρώσεις αυτό κάποια μέρα κοριτσάκι!!!!!!θα φύγω τώρα...αλλά σου υπόσχομαι πως την επόμενη φορά που θα σε συναντήσω δεν θα τα παρατήσω!!!!>είπε αυτός και εγώ πραγματικά ξενέρωσα. <έλα τώρα κοτούλα!!!μην με ξενερώνεις!!!έλα έχω όρεξη για ξύλο!!>του απάτησα εγώ με ένα παραπονιάρικο ύφος -πως φαινόταν πως ήμουν ακόμη μεθυσμένη-
<λυπάμαι αλλά βιάζομαι δεν έχω χρόνο για σένα!!>είπε αυτός και εγώ ένιωσα το αίμα να μου ανεβαίνει στο κεφάλι.τον άφησα όμως...και πραγματικά ανυπομονούσα να έρθει η επόμενη φορα!! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:02 am | |
| Πισω, ηυρνοντας στο σημειου της κουτουλιαςΒλεπω τον τυπο να πεφτει κατω και να τρεχει αιμα απο την μυτη του.. Βαζει το χερι του κατω απο την μυτη,κοιταει το αιμα του και σηκωνονεται... Εκεινη την στιγμη φανηκε λες και εξαφανηστηκε απο μπροστα μου και βρεθηκε ακριβως δεξια και ριχνοντας μου μια μπουνια .. Πεφτοντας κατω,εντελως ξαφνιασμενος απο το χτυπημα τον κοιταω.. Τι ταχυτητα ηταν αυτη?! Σιγουρα καποιος χρηστης φρουτου.. Δυστυχως για εσενα δεν εχουμε χρονο να παιξουμε..μου λεει βγαζει ενα μαχαιρι κρατωντας το απο την λεπιδα ετοιμο να το πεταξει πανω μου.. Εγω σηκωνομαι και τραβαω το κατανα μου,ο τυπος το πεταει το μαιχαιρι και φερνω το κατανα μου σε θεση ωστε να το απεκρουσω.. Λιγο πριν το χτυπησω το μαχαιρι σταματησε σχεδον με αποτελεσμα να σχιζω τον αερα και να μεινω ανοιχτος ... Τοτε η ταχυτητα του του μαχαιριου ξαναυξανεται τραυματιζοντας μου τα πλευρα... Και δυστυχως για εσενα δεν ..... ........φτου....φτου....εκει που μιλαγα σκυβω και αρχισα να ξερναω στο πατωμα.. Κοιταζα τον εμετο μου στο πατωμα και λιγα δευτερολεπτα.. Η μαχη της Sakura με τον αλλο σταματησε για μια στιγμη κοιταζοντας με..... Φτυνω μερικες φορες ακομα να φυγει αυτη η ξυνογευση του εμετου απο το στομα μου και γυρναω στον αντιπαλο μου... Πιανω το μαχαιρι και το βγαζω απο τα πλευρα μου,ευτυχως δεν τραυματιστηκε ο πνευμονας,πετωντας το κατω... Υστερα εβγαλα λιγο πυχτο δηλητηριο να επικαλυψω την πληγη μου και να μειωσει την αιμοραγια.. Γυρναω το βλεμμα μου στον αντιπαλο μου.. Ααααχχχ... Τωρα νοιωθω πολυ καλυτερα !! Τι λες να ξεκινησουμε την αληθινη μαχη? | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:14 am | |
| Τοτε ξαφνηκα βλεπω πανω απο το κεφαλι μου ενα μαυρο πραγμα να αιωρητε και να πεφτουν απο μεσα του καθε λογης αντικειμενα !! Βαρελια,ξυλινα κιβωτια,πετρες απο συντριμια και πολλα αλλα.. Κοιταξα τον αντιπαλο μου και εκεινος επιβραδυνοντας τα περισσοτερα και επιταχυνοντας τον ευατο του τα απεφευγε.. Εγω δεν εκανα ιδιαιτερη προσπαθεια να τα αποφυγω μιας που τα πιο μικρα αντικειμενα οταν ερχονταν σε επαφη με το δηλητηριο που με καλυπτε ελιωναν ενω στα πιο μεγαλα οπου θα μου εκαναν ζημεια τα απεφευγα...Μερικα με χτυπησανε κιολας αλλα οι ζημιες οπου ειχαν δημιουργηθει πανω μου απο την περιεργη δυναμη του αλλου ηταν σχετικης μηδαμινης σημασιας αφου σε οτι πληγες ανοιγανε με ενα μικρο στρωμα δηλητηριου πανω μου σταματουσα την αιμοραγια και κλεινανε πιο γρηγορα τα τραυματα.. Ο αντιπαλος απεναντι μου δεν επαθε απολυτως τιποτα,αφου απεφυγε τα παντα με την δικια του δυναμη, οπως και η Sakura αλλα τα πραματα για εκεινη ειχανε δυσκολεψει παροτι την εβλεπα να το απολαμβανει με ενα σαδιστικο χαμογελο.. Δεν ειναι ωρα αυτη να κοιτας αλλου...ειπε ο αντιπαλος μου και ακουσα ενα μπαμ..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:19 am | |
| Τελευταια στιγμη γυρισα αποτομα στα πλαγια και η σφαιρα περασε ξυστα απο το κεφαλι μου αφηνοντας μια ουτε βαθυ αλλα ουτε ριχο κοψιμο απο δεξι μαγουλο μεχρι λιγο πιο κατω απο το αυτι μου.. Ειχε δικιο,δεν πρεπει να ανυσηχω για την Sakura.. Πρεπει να συγκεντρωθω στην μαχη μου και να βρω εναν τροπο να νικησω την δυναμη αυτου του τυπου... Βαζω το κατανα μου στην θηκη του, αρχισα να πιεζω το σωμα μου ωστε να ασκησω μεγαλυτερη ταχυτητα στην ροη δηλητηριου απο το σωμα μου και να εγρινω τεραστιες ποσοτητες δηλητηριου.. Το σχεδιο μου ηταν να τον περυκυκλωσω ωστε οι δυναμεις να ειναι αχρηστες απο την στιγμη οπου δεν θα μπορει να ξεφυγει και αμα φτασει το δηλητηριο και στον αλλον να επηρεαστει αλλα ... Sakura !!! Πηγαινε σε ψηλοτερο εδαφος !!!της φωναξα καθως τεραστιες μαζες δηλητηριου εβγαιναν απο καθε πορο του σωματος μου και σχηματισαν μια λιμνη γυρω μου..
| |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:25 am | |
| Χεχεχε δεν χρειαζεται να παει πουθενα...Μπορω να ελεγξω ακομα και το δηλητηριο σου! Μου ειπε και επιβραδυνε το δηλητηριο που εβγαινε απο το σωμα μου με αποτελεσμα να εξαπλωνεται υπερβολικα αργα.Εΐχα ξαφνιαστει μπορω να ομολογησω αλλα οχι πολυ.... Μπορω να επιταχυνω η να επιβραδυνω οτιδηποτε αψυχο και δυστυχως το δηλητηριο σου ειναι αψυχο... Μου ειπα χαμογελοντας και επιταχυνοντας τον εαυτο του,πηδαξε στον αερα και βρεθηκε πανω απο το κεφαλι της Sakura.Της εριξε μια γυριστη κλοτσια επιταχυνοντας ταυτοχρονα το ποδι του και την εκτοξευσε σε ενα κτιριο του οποιου τρυπησε ο τοιχος απο την υπερβολικη δυναμη.Ενω ειχε στρεψει την προσοχη του στην Sakura,τον πλησιασα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και του εριξα μια πολυ δυνατη γροθια στο στομαχι. Εσυ δεν μου ειπες να μην κοιταω αλλου? του ειπα γελοντας. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:39 am | |
| Ο Merovech δεν ποκητε για λιγη ωρα να σηκωνοτανε αφου το δηλητηριο ειχε αρχισει να εξαπλωνεται μεσα του και να τον αποδυναμωνει.. Η Sakura ειχε νευριασει απο το προηγουμενο του χτυπημα και κατευθηνθηκε πανω του πετσοκοβοντας τον και γελωντας.. Ειχε βγει σχετικα εκτος ελεγχου αλλα αυτην την μαχη δεν περεπε να την χασουμε.. Υστερα απο πολλες φορες που ειχα ακουσει τα ονοματα τους συνειδητοποιησα ποιους ειχαμε απεναντι μας.. O Raziel ητανε γνωστος για τις πολλες καταστροφες οπου εχει προκαλεσει στην East Blue ενω ο Merovech γνωστος στην West Blue για την γργηορη ανοδο της επικυρηξης του και πολαπλους αρχηγους μαριν και bounty hunter οπου εχει δολοφονησει... Μπορει να ειμαι πειρατης και η κοινωνια να ειναι εναντιον μου αλλα αυτα που κανουν στην κοινωνια αυτη οι 2 ξεπερνανε οσα μπορω να συγχωρεσω σκοτωνοντας αθωους ανθρωπους... Ακουσα τον Merovech να ουρλιαζει απο τις πολαπλες επιθεσεις της Sakura και ενα γελιο αυθορμητο βγηκε απο μεσα μου.. Η Sakura σταματησε την επιθεση της πανω στον Merovech και γυρισε τον βλεμμα της παλι στον Raziel οπου του επιτεθηκε με τετοια δυναμη οπου τον εστειλε στο απεναντι κτηριο σπαζοντας το.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:48 am | |
| Ο Raziel σηκωθηκε λες και δεν ενοιωθε τιποτα.... Ηταν λογικο τα χτυπηματα να τον ειχαν αποδυναμωσει αλλα φαινοταν να εχει αρκετη δυναμη ακομα μεσα του.. Zehahahahaha. Αυτό ήταν όλο? Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις? Η sakura δεν αντεξε και επιτεθηκε πεφτωντας κατευθιαν μεσα στην παγιδα του.. Την τραβηξε πανω του με το χερι και την δυναμη του οπου αρχισε να την πνιγει σφιγκοντας της τον λαιμο ενω με το αλλο χερι του εχωσε ενα κοματι σιδερου στα πλευρα της... Μολις το ειδα αυτο ετρεξα να την βοηθησω αλλα εκεινος την γυρισε προς το μερος μου.. Δεν μπορουσα αυτην την στιγμη να την αγγιξω αλλιως το δηλητηριο μου θα εξαπλωθει μεσα της.. Κοιταζωντας προς το μερος του και μη ξεροντας τι να κανω ειχα πλοκαρει και στεκομουνα ακινητος προσπαθωντας να σκεφτω τι θα κανω.. Απο το πουθενα μου ερχεται μια παραπολυ δυνατη κλωτσια που πεταξε σε εναν τοιχο... Καθως ημουν στο αερα πριν πεσω στον τοιχο διεκρινα τον Merovech... Υστερα απο τοσα πολα χτυπηματα και το δηλητηριο μου μεσα του μπορει ακομα να σταθει στα ποδια του και να με χτυπησει με τετοια δυναμη... Πριν φτασω πανω στον τοιχο μαζεφτηκα ωστε να μην κανω μεγαλη ζημια απο την συγκρουση στον εαυτο μου.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:55 am | |
| Σηκωνομαι απο τα συντριμια και γυρισα το βλεμμα μου στον Merovech..Ριχνοντας και μια δευτερη ματια γυρω ειδα οτι η κατασταση ειχε ανατραπει μεταξυ του Raziel και της Sakura.. Ρε ηξερα πως και ουτε θα ασχολιομουν παραπανω... Πιανω τις γρονθιες μου και κανω κρακ μεταξυ τους μαζι με τον σβερκο μου ... Υστερα λυγισα την μεση με και επιασα τα γονατα του ωστε να ξαναρχισω να ασκω την πιεση στον ευατο μου και να εκρινω δηλητηριο μονο που αυτην την φορα ηταν διαφορετικα.. Παλι τα ιδια? αφου μπορω να ελεγξω ολα τα αψυχα αντικειμενα...ειπε ο Merovech και εκανε μια κινηση με το χερι του... Μετα βλεπω την εκφραση στο προσωπο του να αλλαζει μολις ειδε οτι η δυναμη του δεν επιανε στο δηλητηριο μου.. Χαχαχα... Αυτο ηταν το λαθος σου... Στο δηλητηριο αυτο εγω ενσοματωσει μονοκυττρους οργανισμους.. Με απλα λογια μικροβια! Και απο την στιγμη οπου τωρα δεν προκειτε για κατι αψυχο εγω τον πληρη ελεγχο τους !!τοτε ομως ξαφνηκα ακουγεται ο Raziel nα φωναζει στον Merovech... Merovech, δεν εχουμε αλλο χρονο να παιξουμε μαζι τους !! Παμε να φυγουμε !! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:57 am | |
| Ο Merovech με κοιταξε νευριασμενος και με μισος... Merovech !! Κατι σε διεταξα !!!! Γυρισε το βλεμμα του παλι στον Raziel και μετα σε εμενα λεγοντας μου.. Μην νομιζεις Chris Label οτι αυτο ειναι το τελος.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !! SAKURA,TI KANEIΣ ?!!?! ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ?!εκεινη με κοιταζει απορημενη.. Chris,την κερδισαμε την μαχη.. Για πιο λογο να συνεχισουμε? Εγω δεν της απαντησα καθολου και ενωσα τα χερια.. Χτυπησα υστερα με δυναμη το πατωμα προκαλοντας το δηλητηριο μου να εξαπλωνεται γυρω απο τα παντα.. Περνοντας απο πετρα,ξυλο,απο τα παντα προχωροντας προς το μερος του Raziel και Merovech... Ο Merovech επηταχυνε τον ευατο του ωστε να μην το επηρεαζει το δηλητηριο ενω τον Raziel δεν τον επηρεασε καθολου.. Zehahah,οτι και να κανεις αυτη η συναντηση εχει τελειωσει.. Τωρα με το καλο θα φυγουμε αλλιως θα σταματησω να παιζω μαζι σας.. Ουτε καν που εδωσα σημασια στα λογια του και φωναξα στην Sakura.. Sakura !! To flail !!! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Δευ Απρ 04, 2011 8:59 am | |
| Κοιταζοντας με η Sakura δεν καταλαβε ακριβως τι το ηθελα αλλα μου το πεταξε.. Μολις το επιασα, απο την ειδικη του λαβη ωστε να μην χασω τις δυναμεις μου,το βουτιξα μεσα στην λυμνη δηλητηριου οπου ειχε δημιουργηθει γυρω μου... Ο Raziel μου ειχε γυρισει πλατη και ειχε μετατραπει σε σκοταδι οπου εφευγε.. Εγω σημαδεψα οσο καλυτερα μπορουσα και πεταξα το flail πανω στο σκοταδι... Την ακριβως επομενη στιγμη βλεπω το σκοταδι να σχηματιζει το σωμα του Raziel στην φυσικη του μορφη και να πεφτει στο εδαφος με το flail καρφωμενο στην πλατη του και το δηλητηριο οπου το ραντισα να εξαπλωνεται μεσα στο σωμα του με ταχυτατους ρυθμους.. Καπετανιε !!!φωναζξε ο Merovech και εμφανιστηκε διπλα του.. Κατι του ψυθιρισε ο Raziel και αμεσως μετα του εβγαλε το flail απο την πλατη και τον πηρε στους ωμους του.. Υστερα με κοιταξε και ειπε.. Θα ξανασυναντηθουμε.. Και τοτε θα ευχεσαι να ειχες πεθανει σημερα !! Ο Merovech εξαφανηστηκε απο μπροστα μας κουβαλωντας τον Raziel στην πλατη του.. Γυρισα το βλεμμα μου στην Sakura και τοτε της ειπα.. Τωρα..Sakura.. κερδισαμε την μαχη.. | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Τρι Απρ 05, 2011 12:51 pm | |
| Ωραια... Τωρα μπορουμ..... Γυρισε το κεφαλι της προς το πατωμα και ξερασε... Τελικα το να πολεμας μεθυσμενος δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα.. Τα αντανακλαστικα μου ειχανε μειωθει κατα πολυ με αποτολεσμα να δεχομαι πιο...οχι,απλα ο τυπος ητανε πιο γρηγορος απο εμενα και με χτυπαγε.. Μολις τελειωσεις πες μου για να ξεκινησουμε..Γυρναω απο την αλλη μερια και βλεπω μια ολοκληρη διμοιρια μαρινς να ερχονται κατα πανω μας και να φωναζουν.. DARK ASSASIN SAKURA !! CHRIS LABEL !! ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΣΤΑΙ,ΠΑΡΑΔΩΘΗΤΕ !!Μολις ξεμπερδεψαμε πιθανως απο την πιο δυσκολη μαχη της ζωης μας και τωρα πρεπει να αντιμετωπισουμε και αυτους?!... Δεν ενοιωθα οτι ειχα αλλες αντοχες να πολεμησω τοσους μαρινς.. Sakura !! Ξερνας καθως θα τρεχουμε !! | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Τρι Απρ 05, 2011 1:05 pm | |
| Εκεινη ανασηκωσε για λιγο το κεφαλι της και ειδες την κατασταση μας.. Προσπαθησε να με ακολουθησει αλλα επεσε κατω.. Τα τραυματα της ηταν χειροτερα απο τα δικα μου.. Δεν μπορουσα να την αφησω ετσι... Sakura,μπορεις να περπατησεις? Ειμαι πτωμα... Ποναω παντου... Μολις την ακουσα χωρις να χασω αλλο χρονο την σηκωσα,και την εβαλα στην πλατη μου κρατωντας την.. Εκεινη εσφιγκε τα χειλη της απο τον πονο.. Κρατησου διοτι δεν θα ειναι βολικη διαδρομη...και ετσι αρχισα να τρεχω προς την αντιθετη κατευθηνση οπου μας ερχονταν οι μαρινς... Με το βαρος της Sakura στην πλατη μου,τα τραυματα μου και το μεθυσι δεν μπορουσα να πω οτι τους ξεφευγα αλλα περισσοτερο οτι καθε δευτερολεπτο οπου περναγε κερδιζανε εδαφος... | |
|
| |
WhiteTrash Bounty Hunter
| Θέμα: Απ: imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] Τρι Απρ 05, 2011 1:14 pm | |
| Αν συνεχισουμε ετσι θα μας προλαβουνε.. Επρεπε να σκεφτω γρηγορα τις επιλογες μου.. Τοτε,μολις εστριψα δεξια στο δρομο ακριβως μπροστα μας ειδαμε αλλη μια διμοιρια των μαρινς να ερχεται καταπανω μας.. Γυρισα προς την αριστερη στροφη αλλα και απο εκει ερχονταν μαρινς... Μας ειχανε στριμωξει για τα καλα.. Sakura,θα σε αφησω για λιγο κατω... Μολις την αφησα και κοιταξα η Sakura ειχε λυποθυμησει.. Λογικοτατο... Με τον πονο οπου θα εχει το σωμα της για να την κρατησει ζωντανη ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να κανει.. Γυρισα το μερος μου προς την μια διμοιρια οπου ερχοταν... Αν θελουμε να εχουμε ελπιδες αποδρασης πρεπει να σκοτωσω μερικους.... Αρχισα να τρεχω προς τα δεξια και φωναξα... Venomicius Strike !! H επιθεση μου εριξε αυτους οπου βρισκονταν μπροστα μπροστα.. Το δηλητηριο εξαπλωνοτανε μεσα τους και απελπισμενοι για βοηθεια πιανανε τους συντροφους τους και τους μολυνανε αθελα... Αυτοι που ηταν πισω πισω δεν επηρεαστηκανε απο την επιθεση μου και αφου τους προσπερασανε συνεχισανε να τρεχουν προς το μερος μου... Poison Gas !! | |
|
| |
| imprisonment in loguetown: the crew[ΤΕΛΟΣ] | |
|