Θέμα: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Τετ Απρ 27, 2011 11:47 pm
Καθός έφυγα και άφησα μόνο του τον Yastora στο Gecko Island με τους μαρίν , είχε πολύ κακοκαιρία... Έτσι άρχισα να κάνω όσο ποιο γρήγορα κουπί μπορούσα... Πρωχορούσα προς το Baratie... Ο δρόμος μου ήταν ο σωστός , μέχρι που είχα δεί το Baratie... Απο λεπτό σε λεπτό , λίγα μέτρα μακρυά έχοντας το Baratie , εμφανίστηκε ένα τσουνάμι... Με παρέσυρε και εγώ νόμιζα πως θα πέθενα εκείνη την στιγμή , αφού είμουν χρήστης φρούτου του διαβόλου... Άρχισα να φωνάζο... Το Baratie , πράγματι δεν είχε πάθει τίποτα... Εγώ όμως παρασερνόμουν για ώρες με το τσουνάμι μαζί με την βάρκα μου... Έπειτα απο πολλές ώρες τυραννίας , έπεσα σε ένα κατεστραμένο σχεδόν νησί... Ω... Μα πού είμαι? Ωχχχ!! Όχι πάλι!... Σε ποιο νησί βρέθηκα? Είναι έρημο και... Και σχεδον κατεστραμένο... Για περίμενε ένα λεπτό!... τότε θυμήθηκα το Organ Island... Ήταν ένα έρημο νησί , που ήρθαν οι μαρίνς και το κατέστρεψαν για να πιάσουν τον Buggy... Επείσης , ο δήμαρχος ο Boodler , είχε αυτοκτονήσει... Πήδηξε απο το ποιό ψηλό σημείο της πόλης... Ώχ όχι θέε μου!! Όχι πάλι στο Organ Island!!!! Μη φοβάσαι Black Sun... Θα σε φτιάξω αργότερα... είπα στο πλοίο μου , που είχε σχεδόν χαλάσει εντελός λόγο του τσουναμιού... Βρισκόνταν στην ακτή , σπασμένο και σκεπασμένο απο άμμο... Τότε το άφησα εκεί και θα το επισκεύαζα ποιο μετά.... Έτσι λοιπόν , έφυγα για το χωριό , να δώ μήπως έχει κάτι να φάω και να φύγω.. Πήγα λοιπόν στο σπίτι-μαγαζί του Boodler και είχα τρομάξει.. Ο Chu-Chu , ο σκύλος , στεκόταν ακόμη όρθιος μπροστά απο το μαγαζί , ακόμα και όταν οι μαρίνς επιτέθηκαν , ακόμα και όταν οι Βuggy Pirates επιτέθηκαν .... Ήταν ένας σκύλος με μεγάλη περηφάνεια... Toν κοίταξα με γουρλωμένα τα μάτια.... Έτρεξα κατα πάνω του και είπα : CHU-CHU!! ΖΕΙΣ !!!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Τετ Απρ 27, 2011 11:53 pm
ΜΑ!! ΜΑ πώς!!! Είσαι ένας τέλειος σκύλος !!! Είπα χαϊδεύοντάς τον στο κεφάλι... Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα ακούστηκε μία φωνή... Και δέν ζεί μόνο αυτός... Χεχε... Γυρνώντας απότομα , είδα τον Boodler... Παρόλο που ήταν σε χάλια κατάσταση , στεκόταν όρθιος με ένα χαμόγελο στο στόμα... Είχε μία μεγάλι γρατζουνιά , που περνούσε απο το μέτωπο , απο το μάτι και έφτανε στο μάγουλό του.. Είχε γεμήσει αίματα και παρόλα αυτά , ζούσε για να υπηρετεί το νησί του... Έτσι λοιπόν , μου λέει : Τι λες.. Θα κάτσεις εδώ για λίγο καιρό? Φυσικά! Φυσικά Boodler!!!!! ΜΑ εσύ δεν είχες πέσει απο το άγαλμα? Ναι αλλά... Αλλα βλέπεις είμουν τυχερός... Μα τί είχε γίνει? Χεχε... Ξέρεις... Όταν έπεσα , είχα χτυπίσει πολύ άσχημα... Δές λοιπόν εδώ τι έγεινε : Είμουν γεμάτος αυτές τις πληγές που βλέπεις τώρα , είμουν γύρω στην φωτιά , και εκείνη την στιγμή με πλησίασαν μαρίνς... Κύριε τον βάζουμε στο πλοίο.. Είναι ο τραυματισμένος δήμαρχος...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Πεμ Απρ 28, 2011 12:00 am
Τότε είμουν ανήμπορος να κουνηθώ... Δέν μπορούσα ούτε να σηκωθώ.. Με βάλαν στο πλοίο και είπα : -ΟΧΙ!!! ΑΦ..ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΥΣΗΧΟ!! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΣΩ ΩΣ ΔΥΜΑΡΧΟΣ..ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ!!! Οι μαρίνς με τραβούσαν αλλα κανένας δεν κατάφερε να με κρατήσει... Έτσι εγώ τραυματισμένος βαρυά , πρωχορούσα ετοιμοθάνατος... Επείσης , όλη αυτή η καταστροφή απο αυτό το πλοίο , είχε γίνει για το τίποτα αφού ο Buggy τριγυρνάει ακόμα στο νησί... Σ..Σοβαρά!? Χεχεχε... Είπα κάνοντας κράκ τα δάχτυλά μου... Τότε πρωχόρησα προς τον δήμαρχο... Μα..Μα πού πας? Ήπες πως ο Buggy ζεί ε? Και... Και είπες πως τριγυρνά εδώ έ? Και κάτι ακόμα.. Οτι .. Οτι όλα αυτά έγιναν εξαιτίας του.... Λοιπόν.. Ο φόνος του Buggy θα γίνει εξαιτίας μου.. Αχαχαχαχα.... Μα εσύ δεν είπες οτι... Ξανα θυμήσου.. ΕΙΠΑ... Όχι λέω... Να φανταστείς , σκώτοσα όλους τους Black Cat Pirates στο Gecko Island... Έχω δυναμώσει πολύ περισσότερο.. Αχαχαχα...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Πεμ Απρ 28, 2011 12:06 am
Τ..Τους Black Cat Pirates? Mε τον κάπταιν τους τον Κuro? Χμμ.. Δύσκολο να νικήσεις τον κούρο... Τ..ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ!? Ο Jango ΉΤΑΝ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥΣ!!! Χμμ.. Πρέπει να κάνω λάθος αλλα στα παλιά τα χρόνια ήταν αυτός ο καπετάνιος τους απόσο ξέρω.. Τέλος πάντων.. Τώρα είναι νεκρός.. Τον σκώτοσαν οι μαρίνς... Τότε θυμήθηκα τα λόγια του Buchi : <<Ο καπετάνιος μας , ο κ.. Ούπς.. Είναι απόρρητος ο καπετάνιος μας....>> Όχι Boodler... Έχεις δίκιο.. Αυτός είναι ο καπετάνιος τους... Θα πάω να τον βολέψω λοιπόν... Αφού σκωτόσω τον Buggy... Αχαχαχαχα... Χεχε.. Μου φένεται δεν φοβάσαι τίποτα εε? Έτσι δεν είναι? Ναι.. Ναι όντως δεν φοβάμαι τίποτα και ούτε θα φοβηθώ... Τώρα αναλαμβάνω δράση... Κάτσε εσύ με τον σκύλο και εγώ πάω να τον βρώ.. Ώρα για λίγο αίμα.. ΧΕχε... Πρωχόρησα λοιπόν για να βρώ τον Buggy... Στον δρόμο μου συνάντησα το καπέλο του.. Το πήρα , το σήκωσα και το πέταξα στον αέρα.... Πρωτού πέσει , πέταξα μία κοφτερή λεπίδα και το έκοψα.... Τότε πρωχόρησα στην αναζύτησή του...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Πεμ Απρ 28, 2011 12:15 am
Καθός πρωχορούσα , σκέφτηκα να πάω προς την αποθήκη του... Έτσι λοιπόν και έκανα.. Έτρεχα και είδα εκεί τον Buggy με τους λίγους Nakama του που έζησαν , να μαζεύουν τα πράγματά τους... ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΟΙ ΜΑΡΙΝΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!! ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑ! Δέν θα έρθουν οι μαρίνς.. Μήν φοβάσαι.. Θα έρθει ο Ryo D. Amidamaru... Για την ακρήβεια.. Ήρθε για να σε σκωτόσει Buggy!!! ΧΕχεχε.. Παιδιά καθήστε πίσω.. Το αναλαμβάνω εγώ...! Είπε στους νάκαμά του... τότε έστηλε το χέρι του καταπάνω μου... Έτσι εγώ είπα : Kama Kama No ... Strike!!! του πέταξα μία κοφτερή λεπίδα και κόπηκε... Είχε δεί πως τελικά μπορούσα να τον βαρέσω.. Έκανα ένα μικρό γέλιο και είπε : ΜΑ ΜΑ ΠΩΣ ΜΕ ΧΤΥΠΑΣ!? ΔΕΝ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑΘΙ Η ΚΟΦΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ! Εκτός απο το δικό μου.. Τo κοφτερό αντικείμενο χάρη στον αέρα.. Αυτός είναι ο λόγος που μπορώ να σε χτυπίσω... Τότε επιτέλους μια μάχη μετά απο τόσα χρόνια... Μία σωστή μάχη!!! Και έτσι η μάχη ξεκινά.. (*Η μάχη θα γίνει στο μπός)
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 4:39 am
Tέλος , έπειτα απο ώρα , ο Buggy βγήκε ηττημένος... Είμουν ετοιμοθάνατος... Δέν είχα δύναμη να περπατίσω.. Παρόλο που μπόρεσα και τον νίκησα , είχα πολλές σοβαρές πληγές.. Ο Buggy , είχε πέσει στο πάτωμα νεκρός... Σε δευτερόλεπτα άκουσα μία άγνωστη φωνή να φωνάζει <<Πύρ!!>> ... Γύρισα και είδα μαρίνς να με στοχεύουν με όπλα... Πρωτού προλάβω να μιλήσω , οι σφέρες με χτύπησαν... Εκείνη την στιγμή είμουν ανήμπορος...
Σπόιλερ:
πετάχτηκα απο τις σφαίρες πάνω σε ένα δέντρο... Έπεσα κάτω γονατισμένος... Ένα σπαθί , στόχευε κατα πάνω μου και άπεχε μόνο λίγα εκατοστά... Πειρατή Ryo... Συλαμβάνεσε για τους φόνους που έχεις κάνει στην East Blue... Όλα τελειώνουν εδώ απο το ταξίδι σου.. προσπάθησα να σηκωθώ... Πιάστηκα απο δύο κλαδιά... Τότε , πιάνει το σπαθί του με τα δύο χέρια και με κόβει με πολύ δύναμη στην κοιλιά διαγωνίος... Εκεί , είχα μία μεγάλη πληγή απο τις μάχες μου... εκείνη την στιγμή , γούρλωσα τα μάτια μου , γωνάτισα και έπεσα κάτω λέγοντας <<ΤΙ!?>> απο μέσα μου... Είχα μία τεράστια πληγή , μερικούς μαρίν απο γύρο μου και μία τεράστια πληγή , που ίσως και να μήν έκλεινε ποτέ.... Ένας μαρίν , με ένα γαλάζιο σακάκι , έφτασε εκεί... Είμουν σκημένος και έβλεπα μόνο τα πόδια του... Σήκωσα το κεφάλι μου και άρχισα να ζαλίζομαι... Έβλεπα λίγο θολά... Είμουν έτοιμος να πεθάνω... Μπόρεσα και είδα το πρόσωπό του... Ήταν ένας χοντρός τύπος , με ένα πούρο στο στόμα , μία θήκη πιστολιού , ένα αμάνικο μπλουζάκι ... Βγάζει το όπλο του... Τότε χτυπά με το πόδι του κάτω.. Οι μαρίνς , έβαλαν το χέρι στο μέτωπο , κοιτάζοντας ευθεία , σηκώνοντας τις καραμπίνες τους και λέγοντας : Καλημέρα σας κ. Gozoru...!!!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 4:45 am
Σήκωσε λίγο το όπλο που είχε... Ωστε εσύ είσαι ο Ryo D. Amidamaru εε? ανήμπορος τότε να μιλήσω , το μόνο που μπόρεσα να πώ , καθός είμουν έτοιμος να πέσω νεκρός κάτω ήταν : Ν..Ναι... Σ..ΣΕ παρακαλώ .. Χεχε... Άρχισαν τα παρακάλια.. Δέν θα σε αφίσω ζωντανό , όσο και αν με παρακαλέσεις.. Όχ..ΌΧι.. Δέν ενν..εννωούσα αυτό.. εννωούσα.. Σε παρακαλώ δώσε μου τον .. Τον χάρτη για .. Για να πάω στο Baratie... T..To εστιατόριο-πλοίο.. Χεχε... Τι φαντασιώσεις είναι αυτές που κάνεις..? Ακόμα και αν υπάρχει αυτό το μέρος... θα πεθάνεις... Θα πεθάνεις εδω πέρα... Αααααααχαχαχα... Όχι.. Όχι δεν θα πεθάνω... είμουν εντελώς ανήμπορος εκείνη την ώρα.. Χαχα.. Και τι σε κάνει να το λές αυτό...? Αυτ..Αυτό που με κάνει να το λέω είναι οτι.. Είναι οτι Εγώ.... ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ!!! (Ore Wa Kaizoku-o Ni Naru Otoko Da!) Εκείνη την στιγμή κατευθείαν λυποθήμησα...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 4:54 am
Στο μεταξύ , αφού λυποθυμήσω.. : ένας τύπος , εμφανίζετε... Αργά αργά πρωχοράει και όταν φτάνει κοντά μου , λέει : Χεχε.. Καλή δουλειά Ryo... Όλοι τότε γυρνάν και τον κοιτάν.. Ποιός είσαι εσύ ανόητε? Χεχε.. Ο ανόητος που θα σας σκωτόσει όλους.. Είμαι φίλος του ρίο... Τίποτα δεν με σταματά να τον βοηθίσω... Με φωνάζουν MVP... Tο όνομά μου είναι απόρρητο.. Γνωστός ως MVP... Χεχε. Κύριε Gozoru!! Είναι ένας απλός πειρατής.. Αδύναμος απ'όσα λέν' τα χαρτιά... Έχει 14.500.000 εκατομμύρια επικύριξη στο κεφάλι του... Στοχεύοντάς τον τότε με το πιστόλι του , λέει : Χμμ.. Για να δούμε πώσο δυνατός είσαι! ... Gozoru Secretary Pistol Attack! το πιστολάκι του άρχισε να πέρνει φωτιά και να πετάει πολύ γρήγορα σφέρες απο φωτιά... Πέρασαν ανάμεσα απο το σώμα του MVP χωρίς να πάθει καμιά ζημιά ... Τότε σταματάει ο Gozoru το πιστολάκι του και λέει : Εεχ?... Τί έγεινε..? Φρούτο του διαβόλου ή σαμποτάζ στα όπλα μου..?
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 5:11 am
Έχω το φρούτο του διαβόλου , οπου μου επιτρέπει να περνάω ανάμεσα απο άψυχα αντικείμενα χωρίς να πάθω ζημιά... Το δικό μου άψυχο αντικείμενο θα σε σκωτόσει!!! Αααααα! είπε ο τύπος που με χτύπησε με το σπαθί , πηγένοντας να τον κόψει.. Τίποτα πάλι δεν έγεινε και πέρασε ανάμεσα απο το σώμα του MVP(το σπαθί...)... Τότε ο Gozoru είπε : Φυγέτε όλοι στο καράβι... Τον αναλαμβάνω... Gozoru Punch Cannon... Tότε με μία γρήγορη κίνιση , έβαλε κάτι στο χέρι του , που έμιαζε με μικρό κανόνι... Τότε άρχισε να πέρνει φωτιά και είπε : Για να δούμε... Heat Up!!! Fired Punch!! Τότε , έσκυψε γιατί θα τον πετύχενε το χέρι του , ένα έμψυχο αντικείμενο... Βγάζει ένα μικρό σπαθάκι , γνωστό ώς dagger και αρχίζει να καρφώνει τον μαρίν με δύναμη... Έπεσε κάτω γεμάτος πληγές στην κοιλιά... Τότε , με πήρε στους ώμους του και άρχισε να τρέχει , για να πάμε στο σπίτι του Boodler , που μόλις πρίν λίγα λεπτά τον είχε γνωρίσει , πρωτού έρθει να με βρεί... Mε πήγε εκεί και έβαλα μερικές γάζες ... αργότερα ξύπνησα και είπα : Εε? π..Που είμαι? Πού είναι οι μαρίνς..
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 5:19 am
Ο MVP μου πέταξε μία εφημερίδα.. Διάβασέ την λίγο... Νέος κύνδινος για τους πειρατές.. Ο Ryo D. Amidamaru.... Είναι ο πειρατής με τα 9.000.000 bounty... Αυτήν την στιγμή , το Organ Island έχει απελευθερωθεί... Απ'όσο ξέρουμε όμως , βρίσκετε εκεί ο ταραξίας που τραυμάτησε τον ναύαρχο Gozoru.... Πολλοί λένε πως δέν το έκανε αυτός αλλα ο μυστιριώδεις πειρατής , χαμένος τα 3 τελευταία χρόνια , ο πειρατής MVP... Τ..Τ..ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ! BouuuuuuntyyYY!! <3!!!!! Τότε , ο Boodler , είπε : Και κάτι καλύτερο.. Βγές λίγο και πάνε στο κέντρο της πόλης....!!! Χεχε... Επιτέλους το όνειρό μου έγεινε πραγματικότητα...
Σπόιλερ:
Τότε , έτρεξα και ανοίγοντας την πόρτα , είδα χιλιάδες ανθρώπους να κυκλοφορούν με ξύλα... Προσπαθούσαν να ξαναφτιάξουν την πόλη... Τότε έτρεξα και είδα ένα σορό ανθρώπους!!! S..S..SUGOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! (ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!) όλοι γύρησαν και με κοίταξαν... Τα μάτια μου έλαμπαν , είχαν γίνει αστέρια , επείδη είχα μίνει έκπληκτος...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 5:29 am
Έτρεξαν κατα πάνω μου και άρχισαν να λένε ευχαριστώ , επειδή τους απελευθέρωσα το νησί... Τότε άρχισα να τρέχω προς το σπίτι του Boodler... Όι !! Boodler!!! Έλα να σου πώ...!! Μόλις χτίστηκε το πρώτο κτίριο.. Πρέπει να έρθεις να το δείς... αρχίσαμε να τρέχουμε προς την πόλη... Αφού φτάσαμε μετά απο ώρα , το είδε , έμεινε κόκκαλο και άρχισε να δακρύζει.. Ε..Ε..ΕΝΑ Δημαρχείο!? καταπίνωντας τοτε γύρισε και είπε γεμάτος δάκρυα , σκήβοντας στο πάτωμα :
Σπόιλερ:
ΑRIGATOOOOOOO!!!!!! ARIGATO!!!! (Αριγκατο = Ευχαριστώ...) άρχισε να στάζει δάκρυα φωνάζοντας ευχαριστώ όλη την ώρα... Τότε , ακούμπησε μία κολώνα του δημαρχείου και είπε : ΚΑΙ ΠΑΛΙ!...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Χεχε.. .Boodler εσύ έκανες τόσα για εμάς.. μας απελευθέρωσες... Δέν έπρεπε να κάνουμε κάτι και για εσένα..? μόλις άκουσε το απελευθέρωσες , είπε : Ναι αλλα όχι.. τον διέκοψα καθώς με κοίταξε...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 5:39 am
Εε.. Ήθελε να πεί οτι τα έκανε όλα μόνος του για εσάς.. Χωρίς καμία βοήθεια.. Το μόνο που έκανα εγώ , ήταν να σκωτόσω τον Buggy.. Αυτό... Γιαυτόν τον λόγο , ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον δήμαρχο της πόλης , τον κ . Boodler...!!!! Άρχισε τότε να κλέει και να φωνάζει <<ευχαριστώ>>... Όλοι τον χειροκροτούσαν... Είχε γεμίσει δάκρυα... Εκείνη την στιγμή εγώ έφυγα στο λιμάνι , κρυφά κρυφά , ωστε να μήν με δούν... Πήγα και είδα το καράβι μου ... Το χάιδεψα λίγο εκείνη την στιγμή που είχε καταστραφεί... Οφ... Black Sun...Θα σε επισκευάσω όταν μπορέσω... Ένα δάκρυ έσταξε απο το μάτι μου... Τότε , ο MVP μαζί με άλλα 5 άτομα με ακολούθησαν χωρίς να το ξέρω.. Εγώ τότε έφυγα και λέει ο MVP : Λοιπόν παιδιά.. Ας του φτιάξουμε το καράβι .. Είστε μέσα? Όλοι τότε φώναξαν <<Ναιιι!!>> Πάμε λοιπόν να στροθούμε στην δουλειά!! Γρήγορα!!! όλοι , άρχισαν να μου ετοιμάζουν το καράβι.. Εγώ , πήγα να γιορτάσω με το υπόλοιπο χωριό... Τότε το καράβι ήταν έτοιμο... Το άφησαν δεμένο στο λιμάνι... Έφυγαν τότε και ερχόντουσταν προς την γιορτή.... Όι Boodler? Πού είναι ο MVP? Eδώ είμαι!.. Χεχε...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 5:52 am
A.. Kαι γιατί είσαι ιδρωμένος.?? Εμμ.. Να... Έκανα μία δουλειά.. Δηλαδή βοηθούσα να φτιάξουν ένα ακόμα κτίριο... Κατάλαβες? Έτσι δεν είνε? Τέλος πάντων... Εγώ σε λίγο θα φύγω... Θα πάω στο Baratie... Για την ακρίβεια θα κάτσω λίγο καιρό για να επισκευάσω το πλοίο μου... Τότε , ο MVP , έκανε ένα γέλιο , λές και ετοίμαζε να κάνει κάτι.. Το προσπέρασα και πήγα να φάω.. Έφαγα , ήπια , κοιμήθηκα και μετά σηκώθηκα το άλλο πρωί να πάω να βοηθίσω τους πολίτες να φτιάξουν ξανά το νησί.... Φτάνοντας εκεί , είδα τους πολίτες κουρασμένους , να κουβαλάν βαρυιά ξύλα... Χεχε.. Καλημέρα σας... Καλημέρα Ryo... Πως πάει η δουλειά? Καλά.. Μόλις χτίσαμε ένα ακόμα κτίριο... Πόσα έχετε χτίσει μέχρι στιγμής... Γύρο στα 20... Ήταν και άλλα λίγα χτυσμένα... Τέλος πάντων.. Καλημέρα.. Πρέπει να δουλέψουμε... Και'γώ ήρθα να πάρω λίγα εργαλεία...
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 5:59 am
Εργαλεία? Τί να τα κάνεις? Πρέπει να ξανααχτίσω το πλοίο μου.. Για την ακρίβεια βάρκα είναι... Μα δέν χρειάζετε... Μιά χαρά είναι το πλοίο σου... Για πάνε δές το.. Μπορεί να εννωείς κάποιο άλλο.. Το δικό μου έχει σκεπαστεί κάτω απο την άμμο , σπασμένο σχεδόν στα 2... Για πάνε ρίξε μία ματιά... Λες γιαυτό ο MVP Να ήταν ιδρωμένος? Χμμ... Έρχομαι σε 5 λεπτά!... Μόλις πήγα στο λιμάνι , είδα την βάρκα μου αναβαθμισμένη και φτιαγμένη... Ανέβηκα πανω , και μπήκα στο μικρό καλυβάκι που είχε.. Ανοίξα την πόρτα και είδα μέσα μία κουζίνα , κρεβάτι , ψυγείο και την βαλίτσα μου τακτοποιημένη , μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα... Το πάτωμα ήταν ξύληνο.. Επείσης , είχε και ένα παραθυράκι , μαζί με ένα πατζούρι... Ήταν στρόγγυλο παράθυρο , που απο γύρω γύρω ήταν σιδερένιο .... Το άνοιξα και φενόταν όλη η θάλασσα.. Ήταν σαν να βρισκόμουν στον παράδεισο... Άνοιξα το ψυγείο και είδα ένα τεράστιο σπάνιο ψάρι , την Tuna... Είχα μίνει έκπληκτος.. Έτρεξα αμέσως να βρώ τον MVP.... Ήταν στο σπίτι του Boodler και κοιμόταν.. Άρχισα να τον κουνάω , μέχρι που ξύπνησε... Όι! MVP!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ!!!!
Ryo D. Amidamaru Pirate
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Δευ Μάης 02, 2011 6:07 am
Όι δεν κάνει τίποτα.. Απλά καλυνήχτα... Ξές.. Πρέπει να φύγω τώρα για το επόμενο νησί... Αντίο! Χεχε.. Οκ φίλε μου... Ελπίζω να ξανασυναντιθούμε.. Αντίο!!!!... Τί άκουσα.. Φεύγεις? Ναι .. ΑΝτίο Boodler! Πρέπει να βιαστώ αφου ο καιρός είναι καλός... Πρωτού χαλάσει.. Αντιο χάρηκα για την γνωριμία μας... Ryo D. Amidamaru... στάζοντας ένα δάκρυ τότε είπε : ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!! ΑΝΤΙΟ!!!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Δέν κάνει τίποτα.. Αντίο.. Ελπίζω να ξανασυναντιθούμε... έτρεξα τότε , χερέτησα όλους τους εργάτες , και έφυγα στο λιμάνι.. Έλυσα το σκοινί που έδενε την βάρκα μου και ανέβικα πάνω ξεκινόντας να κάνω κουπί... Ξάπλωσα κάτω και απολάμβανα τον ήλιο μαζί με το αεράκι που ερχόταν κατα πάνω μου... Η βάρκα συνέχιζε μόνη της να πρωχορά προς το επόμενο νησί..
TEΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ! ! !
lalios Civilian
Posts : 1797 Join date : 28/11/2010 Age : 35 Location : Eveywhere and nowhere
Θέμα: Απ: [AΡΧΗ] Back To Organ ... Buggy's Murder Παρ Μάης 06, 2011 7:38 am
Όνομα: Ryo D. Amidamaru Haki Points: - Player of the Week Points: 3 Beli: 5.000 Bounty/Fame Points:-