| [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gohan Marines
Posts : 4023 Join date : 08/11/2010 Age : 29 Location : Wait What!?
| Θέμα: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Κυρ Ιουν 19, 2011 6:40 am | |
| -2 μερες πριν-
Ναι,εδω Apprentice Sam Gilfartz...
Sam σε καλουμαι απο τα κεντρικα.
Μαλιστα!
Sam o Fleet admiral σου εχει ανεθεσει μια αποστολη.Θελει να πας στο big Bird Island,σε αυτο το νησι ζουνε πουλια τα οποια οι αναπτυξη τους ειναι περιεργη κ γινονται μεγαλα σε υψος δν ξερουμε ακριβως το λογο για τον οποιο γινεται αυτο γι' αυτο θα πας στο νησι κ θα πιασεις ενα μωρο Big Bird κ να το μεταφερεις στα κεντρικα οσο πιο γρηγορα μπορεις.
Μαλιστα!Click!
-Τωρα-
Ετσι λοιπον εχοντας την πρωτη αποστολη απο τον fleet admiral ειμαι εδω στο νησι Big Bird Island για να βρω κ να πιασω ενα μωρο Big Bird....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:51 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Τρι Ιουν 21, 2011 2:28 am | |
| Σιγα σιγα το πλοιο εφτανε ολο κ πιο κοντα στο νησι,απο μακρια φενοταν ενα μικρο νησι με μετρια βλαστηση στο κεντρο του νησιου υπηρχε 1 τεραστιο δεντρο κ απο μακρια φενοταν οι φωλιες των πουλιων που ζουσαν εδω,ομως ηταν πολυ τεραστιες κ με παρεξενευσε αυτο.Μολις το πλοιο επιασε στερια κατεβηκα αμεσως κ αρχησα να ψαχνω για 1 μωρο Big Bird.Αμεσως μπροστα μου βρηκα 1 δασος κ ετσι αποφασισα να ξεκινησω να ψαχνω απο εκει.Καθως προχορουσα εβλεπε μονο δεντρα ηταν τοσο πυκνο το δασος που δν ηξερα αν πηγαινα σωστα η ειχα χαθει τελειως!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Κυρ Ιουλ 10, 2011 11:57 am, 1 φορά | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Τρι Ιουν 21, 2011 2:34 am | |
| Μετα απο αρκετη ωρα ειχα βγει απο το δασος ομως ειχα βρεθει στην αλλη ακρη του νησιου,για την ακριβεια ειχα βρεθει σε γκρεμο.... Κοιταξα πισω μου κ ειδα που ηταν το μεγαλο δεντρο ετσι αποφασισα να κατευθηνθω προς τα εκει αν ανεβαινα πανω σε εκεινο το δεντρο τοτε θα μπορουσα να δω ολο το νησι,επισης θα ειχα την ευκαιρια να πιασω κ 1 μωρο Big bird.Ετσι ξαναμπηκα μεσα στο δασος κ αρχισα να κατευθυνομαι βορεια. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Τρι Ιουν 21, 2011 2:40 am | |
| Μετα απο αρκετη ωρα καταλαβα οτι ειχα βρεθει παλι σε αδιεξοδο...Ημουν παλι πισω στο πλοιο Μα πως γινεται αυτο?Αφου Ακολουθουσα την πορεια που ηταν το μεγαλο δεντρο.Ετσι ξαναμπηκα μεσα στο δασος για να προσπαθησω ξανα...Περασαν αρκετες ωρες κ ειχα κανει τουλαχιστον 3 φορες τις ιδιες διαδρομες,ειχα πια εξαντληθει Μεχρι που μου ηρθε η ιδεα στο μυαλο μου....μπρουσα να χρησιμοποιησω την ιδιοτιτα του φρουτου μου κ να αιωρηθω στον αερα κ να μπορεσω να παω στο μεγαλο δεντρο τελικα ειμαι πολυ χαζος... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Κυρ Ιουλ 10, 2011 12:04 pm | |
| Χωρις να χασω χρονο αιρωθηκα στον αερα ομως δν αργησα να προσεξω 1 σπιτι που υπηρχε στον προποδα ενος απο τα 4 βουνα που υπηρχαν στο νησι,ετσι κατευθηνθηκα απευθειας προς τα εκει με την περιεργια να δω αν κατοικουσε κανεις εδω.Μολις εφτασα στο σπιτι δν δυστασα να χτυπισω την πορτα,ομως δν υπηρχε ανταποκριση εσμπρωξα λιγο την πορτα κ αυτη ανοιξε λες κ το σπιτι ηταν εγκαταλελειμμενο...Εψαξα τριγυρω να δω μηπως κ βρω τιποτα γι' αυτο το νησι,αμεσως βρηκα πολλες σημειωσεις για το νησι πανω σε 1 τραπεζι.Διαφασα μερικες απο της σημειωσεις,ολες ελεγαν διαφορα πραγματα,που δν μπορουσα να καταλαβω,για τα πουλια εδω.Διαφοροι λογοι που γινονται τοσο μεγαλα που ζουνε αρκετο καιρο κλπ. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Κυρ Ιουλ 10, 2011 12:22 pm | |
| Αφου ειχα ερθει εδω για να πιασω ενα Baby Bird θα ηταν καλη ιδεα να διαφασω ολες αυτες της σημειωσεις μηπως κ μπορεσω να ξεγελασω τα αλλα πουλια κ να πιασω το μωρο χωρις μεγαλη φασαρια.Αρχισα να διαβαζω σημειωση μετα την σημειωση χωρις να καταλαβω ο χρονος περνουσε ειχε ειδη αρχισει να βραδιαζει εξω αλλα εγω συνεχισα,φενοταν λες κ αυτες οι σημειωσεις ηταν ατελειωτες.Ξαφνικα εκει που διαβαζα ακουστηκε ενας ηχος σαν βαδισμα,αμεσως ακουστηκε ενας ηχος κ μετα μια κραυγη,γυρισα πισω μου κ ειδα μια γυναικα στην πορτα. Ποιος εισαι?Τι κανεις εδω?Σε παρακαλω μην με πειραξεις! Μην ανυσηχεις δν προκειτε να σε πειραξω...ειμαι ο Apprentice Sam Gilfartz,οπως βλεπεις ειμαι marine... Κ τι θες σε αυτο το νησι!?Ελπιζω να μην ηρθες να κανεις κακο στα πουλια του νησιου! Βασικα ναι...αλλα κ οχι...Ηρθα εδω για να πιασω 1 Baby Bird. Οχι,δν θα σε αφησω να πειραξεις τα πουλια αυτου του νησιου! Συγνωμη αλλα θα το κανω ειτε μου το επιτρεπεις ειτε οχι.Παρεπιπτοντος πως ειπαμε οτι σε λενε? Azmaria,αλλα δν προκειτε να αλλαξω γνωμη..δν θα σε αφησω να πειραξεις τα πουλια εδω. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Πεμ Ιουλ 14, 2011 8:57 am | |
| Αφου ειχα αυτη την οχι κ τοσο καλη συζητηση με την Azmaria εφυγα απο το σπιτι κ κατευθυνθηκα προς την παραλια οπου ηταν η βαρκα μου.Μολις εφτασα στην βαρκα πειρα τα πραγματα μου κ αποφασισα να παω μέσα στο δασος να παρω μερικα ξυλα κ να αναψω μια φωτια.Αφου μπορεσα να βρω αρκετα ξυλα μαζεψα κ μερικα φρουτα κ μουρα που βρηκα στον δρομο,μολις τα πειρα κ αυτά αποφασισα να επιστρεψω πίσω στην παραλια.Απευθειας εστησα τα ξυλα κ τα εβαλα φωτια,μετα πειρα τα μουρα κ τα φρουτα κ τα επλεινα μολις τα είχα πλεινη καλα τα εφαγα,μιας κ είχα αρκετο καιρο να φαω κάτι,εβαλα μερικα ξυλα στην φωτια για να κρατισει λιγο την νυχτα κ στην συνεχεια επεσα για υπνο. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Πεμ Ιουλ 14, 2011 9:07 am | |
| Το βραδυ εκεί που κοιμομουν,ξαφνικα ακουστηκε ενας ηχος αμεσως ξυπνησα κ χωρις να πανικοβληθω σηκωθηκα κ εψαξα τριγυρω,όμως ήταν πολύ σκωτεινα για να μπορεσω να δω τι ήταν αυτό που προκαλεσε αυτόν τον ηχο.Αφου δν μπορεσα να βρω κάτι ξαναεπεσα για υπνο,όμως αυτος ο ηχος δν αργησε να ακουστει ξανα αμεσως αρπαξα τις 2 πετρες που είχα αναψει φωτια πιο πριν κ απευθειας προσπαθησα να αναψω μια άλλη με τα λιγα ξυλα που μου εμειναν.Μερικες σπιθες καταφεραν να πανε στα ξυλα κ ετσι σιγα σιγα η φωτια που δημιουργηθηκε αρχησε να γινεται ολο κ πιο δυνατη,όμως πριν προλαβει να φωτισει το μέρος κ να δω τι είναι αυτό το πραγμα που εκανε τους ηχους κάτι με χτυπησε στη πλατη. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Πεμ Ιουλ 14, 2011 9:14 am | |
| Ευτηχος το χτυπημα δν ήταν πολύ σοβαρο για να χτυπισω,όταν η φωτια δυναμωσε αποκαλυψε επιτελους αυτό το ζωο,ήταν ένα μεγαλο καβουρι,μαλλον αυτή η παραλια θα ήταν η περιοχη του ετσι μολις ειδε το φως από την φωτια προσπαθησε να προστατεψει την περιοχη του αλλα κ τον ευατο του.Οταν προσπαθησα να φυγω από εκεί χωρις να δημιουργησω περισοτερα προβληματα,αυτό το καβουρι προσπαθησε να μου επιτεθει ξανα όμως γρηγορα κυλισα προς τα πισω κ μπορεσα κ να αποφυγω την επιθεση.Χωρις να προλαβω να φυγω ξανα το καβουρι προσπαθησε να με χτυπησει όμως τοτε χρησιμοποιησα την δυναμη του φρουτου μου κ του εριξα μερικα από τα φλεγομενα ξυλα όμως λογο του μεγαλου μeγεθους του δν ειχε κανενα αποτελεσμα…Δυστηχως το καβουρι νευριασε που του πεταξα τα ξυλα κ ετσι αρχισε να επιτιθεται πιο μανιακα γι’ αυτό επρεπε να αντεπιτεθω.Επιτεθηκε κ με τις δυο δαγκανες του αλλα τις απεφυγα με μια μανουβρα κ στην συνεχεια το χτυπησα με τα ποδια μου αρκετα δυνατα,όμως δν καταλαβε κ τιποτα…αμεσως το καβουρι γυρισε την δαγκανα του κ με χτυπησε στο προσωπο,λιγο αιμα αρχισε να σταζει απο το στομα μου,αμεσως επιασα το σπαθι μου κ ορμησα στο καβουρι προσπαθουσα να το μαχαιρωσω αλλα εκανα μονο μερικες γρατζουνιες… | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Πεμ Ιουλ 14, 2011 9:22 am | |
| Η νυχτα ειχε περασει με μια δυσκολη μαχη εναντιων του γιγαντιου καβουριου,είχα αρκετα τραυματα κ αρκετες πληγες από τις οποιες ετρεχε αιμα.Αφου επρεπε να φυγω από την παραλια σε περιπτωση που με επιτεθει το καβουρι ξανα αναγκαστηκα να να κρυφτω στο δασος εκεί που περπατουσα όμως αρχησα να νιωθω αδυναμος…το ποδια βαρυναν ολο κ περισοτερο κ αρχησα να τα βλεπω ολα θολα μεχρι που τελικα λιποθυμησα.Οταν ξυπνησα βρισκομουν μέσα σε μια καλυβα σηκωσα τα χερια μου κ τα κοιταξα κ τα ειδα γεματα επιδεσμους,οταν σηκωθηκα προσεξα οτι κ το σωμα μου ήταν καλυμμενο με επιδεσμους όμως δν πονουσε καθολου αναρωτιομουν τι ειχε γινει….σηκωθηκα κ κοιταξα λιγο την καλυβα,απευθειας καταλαβ πως ήταν η καλυβα της Azmaria μολις ειδα τα χαρτια με τις σημειωσεις για τα Big Bird στο νησι.Εκεινη την στιγμη η πόρτα ανοιξε κ μπηκε η Azmaria Δν θα επρεπε να εισαι ορθιος!Πρεπει να ξαπλωσεις κ να ξεκουραστεις αυτές η πληγες μπορει να ανοιξουν! Καλα…κ ευχαριστω που με εσωσες… Ησουν τυχερος που περνουσα από εκει αλλιως θα πεθαινες με αυτές τις πληγες. Κ παλι ευχαριστω αλλα θελω να μου πεις πως γινεται να μην πονανε οι πληγες μου? Αυτό το νησι εχει καποια φυτα τα οποια εχουν θεραπευτικες ικανοτιτες ετσι μπορω να κανω δυνατα φαρμακα. Μηπως μπορεις να μου δωσεις μερικα η να μου πεις που βρισκονται θα μου ήταν αρκετα χρησιμα. Βρησκονται κοντα στις φωλιες τον πουλιων,κ δν προκειτε να σου δωσω αν δεν αποφασησεις να παρατησεις την αποστολη σου! Συγνωμη αλλα αυτό δν προκειτε να γινει,ευχαριστω για την πληροφορια παντως…πρεπει να πηγαινω. Περιμενε που θα πας,ελπιζω να μην εννοεις να παρεις αυτό το φυτο δν εισαι σε θεση να το κανεις! Λυπαμαι αλλα δν θα αποφασισεις εσυ για εμενα,γι’ αυτό κανε στην ακρη σε παρακαλω.Κ αφου φορεσα τα ρουχα μου ξανα εφυγα για το μεγαλο δεντρο στο οποιο ζουσαν τα πουλια πρωτα όμως επρεπε να φτιαξω κάτι σαν κλουβι για να μπορεσω να πιασω 1 baby big bird κ να ολοκληρωσω την αποστολη μου.
| |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Σαβ Ιουλ 16, 2011 2:44 am | |
| Το πρωτω πραγμα που θα χρειαζομουν ηταν τα υλικα για να φτιαξω ενα προχειρο κλουβι ετσι επρεπε να παω πισω στην βαρκα μου κ να παρω λιγο σχοινι.Μολις πειρα οσο σχοινι χρειαζομουν επρεπε να βρω μερικα γερα ξυλα για να ειναι τα καγκελα απο το κλουβι.Μετα απο αρκετο ψαξιμο κ αφου τα βρηκα κ αυτα εφτιαξα το καταληλο κλουβι κ αφου το δοκιμασα φενοταν αρκετα γερο,ετσι εφυγα για το μεγαλο δεντρο οπου κατοικουσαν τα μεγαλα πουλια.Μολις εφτασα στο μεγαλο δεντρο επρεπε να κινηθω ησυχα για να μην με καταλαβουν τα πουλια κ μου επιτεθουν.Αφου περνουσα μια μια της φωλιες καταφερα να βρω μια φωλια στην οποια υπηρχε 1 μωρο Big Bird ετσι αποφασισα να το αιχμαλωτισω. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Κυρ Ιουλ 17, 2011 10:50 am | |
| Χρησιμοποιωντας την δυναμη του φρουτου μου μετακινησα το κλουβι προς το μωρο Big bird κ ετσι το αιχμαλωτησα ομως απευθειας η μητερα του μωρου με καταλαβε κ αφου εμφανηστηκε απο το πουθενα μου επιτεθηκε μανιακα.Αντεδρασα γρηγορα κ ετσι εκανα μια μανουβρα προς τα δεξια κ μπορεσα να αποφυγω τα νυχια του πουλιου ομως επρεπε να το πολεμισω καθως το Big Bird θα ηθελε πισω το μωρο του το οποιο δν θα εδινα πισω.Ετσι εβγαλα το σπαθι μου απο την θηκη του κ προσπαθησα να αμυνθω οσο περισοτερο μπορουσα τα νυχια του Big Bird.O ηχος των νυχιων που συγκρουονταν με τη λεπιδα του σπαθιου ηταν πολυ δυνατος κατι το οποιο εκανε τα υπολοιπα Big Bird να τρωμαζουν με αυτην την μαχη.
Στο μεταξυ την ωρα που παλευα η Azmaria με ειχε ακολουθησει κρυφα κ αφου ημουν απασχολημενος απο με την μαχη μου ειχε την ευκαιρια να σωσει το Baby Big Bird. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:17 am | |
| Εμπρος φυγε,εισαι ελευθερο!
Μολις ακουσα αυτα τα λογια κοιταξα προς το κλουβι κ ειδα οτι το μωρο Big Bird ηταν ελευθερο κ διπλα του στεκοταν η Azmaria...Καθως ολοι αυτη η σκηνη μου ειχε αποσπασει την προσοχη το Big Bird βρηκε την ευκαιρια κ με χτυπησε με το ραμφος στην κοιλια,αμεσως η Azmaria μπηκε μπροστα μου να με υπερασπιστη.
Σε παρακαλω σταματα,το μωρο σου ειναι ασφαλες τωρα ασε αυτον τον ανθρωπο να φυγει!Ομως το Big Bird δν ακουσε την Azmaria κ επιτεθηκε κ σε αυτην χτυποντας την με τα φτερα του στο κεφαλι της η Azmaria επεσε λιποθυμη.Μολις μπορεσα να σηκωθω ειδα το Big Bird να χτυπαει την Azmaria,εκεινη την στιγμη δν ηξερα τι ενιωθα λυπη,θυμο...Αμεσως πηγα προς το μερος κ ειδα πως ειχε λιποθυμησει.
Ει πτεροφατσα αυτη η γυναικα δν φτεει σε τιποτα για πιο λογο λοιπον την χτυπησες!?Αυτη η μαχη ειναι μονο μεταξυ μας δν εχει απολυτως καμια αναμιξη!
Αμεσως χρησιμοποιησα την δυναμη του φρουτου μου,σηκωσα στον αερα μια πετρα,αρκετα μεγαλη κ σκληρη,που βρισκοταν κοντα μου κ την πεταξα στο σωμα του Big Bird η προσκρουση ηταν μεγαλη κ το Big Bird επεσε κατω,πιθανον λιποθυμο.Το baby Big Bird φενοταν αρκετα φοβισμενο κ ετσι δν μπορεσε να δραπετευση,οπως του ειπε η Azmaria,ετσι το αιχμαλωτισα παλι μεσα στο κλουβι,εχοντας επιτελους ολοκληρωσει την αποστολη μου... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:30 am | |
| Μετα την αιχμαλωσια του Baby Big Bird πειρα την Azmaria στα χερια μου κ την μετεφερα στο σπιτι της.Αμεσως εψαξα στις σημειωσεις της μηπως κ βρω τιποτα για να φροντισω το χτυπημα της,ευτυχως ειχε καθαρες οδηγιες για το πως θα μπορουσα να την φροντισω ετσι ημουν σιγουρος οτι θα γινοταν καλα,ομως η ωρα μου για να αποχωρισω απο το νησι ειχε φτασει...επρεπε να φυγω πριν ξυπνησει η Azmaria κ με παρακαλουσε να αφησω το μωρο big Bird...Αμεσως εφυγα για την παραλια στην οποια μολις ετοιμασα την βαρκα μου εφυγα,πλεον οτι ειχε γινει στο νησι αυτο θα μεινει στο παρελθον.... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Κυρ Ιουλ 17, 2011 11:40 am | |
| Μετα απο αρκετες ωρες στην θαλασσα ειχα βρει 1 νησι στο οποιο κ ελπιζα να εβρισκα μια βαση μας κ να του παραδωσω το Baby Big Bird.Καθως περνουσα μεσα απο την πολυ του νησιου ολοι οι ανθρωποι με κοιτουσαν περιεργα καθως ειχα στο κλουβι αυτο το πουλι μαζι μου.Αφου δν μπορεσα να βρω μια βαση αναγκαστηκα να ρωτισω αν υπαρχει εδω καμια κ που,ευτηχος ενας καλος κυριος μου ειπε πως υπηρχε μια βαση βορεια του νησιου,ετσι λοιπον κατευθυνθηκα προς τα εκει.Μολις βρηκα την βαση τους παρεδωσα το μωρο Big Bird,τους ειπα πως πρεπει να το στειλουν στο Marineford κ να το εξετασουν αμεσως.Αφου η αποστολη μου πλεον τελειωσε πληρως ημουν ετοιμος για να φυγω για το επομενο νησι μου...κ την επομενη περιπετεια μου... | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird Δευ Ιουλ 18, 2011 10:10 am | |
| Όνομα: Sam Gilfartz Haki Points: - Player of the Month Points: 3 Beli: 9.000 Bounty/Fame Points: -
Παρατηρήσεις: Το νησί που περιγράφεις και τα πουλιά αυτά είναι όλα στο Torino Kingdom (νησί της South Blue). Αυτό το λάθος σου στοίχησε πάρα πολύ. | |
|
| |
| [Τελος-Αποστολη]Πιανοντας το Baby Bird | |
|