.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
15 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 15 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

[ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:04 pm

Οι μικροί στρατιώτες έχανε αρχίσει να μου σπάνε τα νευρά και η υπομονή μου δεν ήταν και μια από τις αρετές μου.
- Δεν νομίζω να είστε ικανοί να του το παραδώσετε. Αφορά εμένα, αυτόν και το όπλο μου. Αυτό με το όποιο θα τον σκοτώσω, και έβγαλα το όπλο μου από την πλάτη μου και το παρέταξα μπροστά τους.
- Ακίνητος μην κουνηθείς. Θα σε μαχαιρώσουμε. Κάνεις δεν πλησιάζει τον Morgan και ειδικά για να τον σκοτώσει. Θα σε συλλάβουμε στο όνομα τις δικαιοσύνης.
- Ουφ….ανίδεα στρατιωτάκια. Aniv μεγέθυνση.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:12 pm

Ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει κάνεις η μπάλα από το όπλο μου άρχισε να μεγαλώνει επικίνδυνα γρήγορα. Αν το παρατηρούσε κάποιος θα έλεγε ότι έμοιαζε περιέργως σε σκαντζόχοιρο. Και όμως το όπλο μου ήταν εξοπλισμένο με ένα φρούτο του διάβολου. Το Yama Yama No Mi: Model Σκαντζόχοιρος. Ήταν μέρος των Zoan Type φρούτων που αρχικά επέτρεπε στον χρηστή του να παίρνει την μορφή ενός ζώου. Εγώ όμως είχα εξοπλίσει το όπλο μου με αυτό το φρούτο και έτσι του είχα δώσει την δυνατότητα να μεταμορφώνετε σε ζώο αυτό αντί για εμένα και έτσι αρκετές φόρες μου έδινε πλεονέκτημα σε μάχες Ένας εναντίον Ενός. Και το όνομα του όπλου μου: Aniv. Ήταν πιστός σε εμένα από την εποχή που ακόμα ζούσα με τους δικούς μου πίσω στο Organ Island.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:19 pm

O Aniv μεγάλωσε σε μέγεθος και μπήκε μπροστά μου με αποτέλεσμα να με προστατεύει από κάθε είδος επίθεσης. Οι φρουροί της πύλης δεν ήξεραν τι να κάνουν και απλά κοιτούσαν έκπληκτοι. Αμέσως διέταξα τον Aniv να γίνει μια μπάλα και να κυλήσει για να σπάσει την κεντρική πύλη που θα μου επέτρεπε να εισχωρήσω στην βάση του Morgan. Η πύλη έγινε αμέσως κομμάτια χωρίς καμία δυσκολία και έτσι είχα επιτέλους εισβάλει στην βάση του Morgan. Ένας από τους 2 φρουρούς της πύλης πρόλαβε και έφυγε από το πεδίο βολής του Aniv και αφού έφτασε αρκετά μετρά μέσα στο προαύλιο πήγε στην είσοδο του φρουρίου και σήμανε τον συναγερμό. Τώρα είχα καταλάβει ότι είχα μπλέξει αρκετά. Όλοι οι φρουροί της βάσης μαζί και ο Morgan θα βρίσκονταν σε λίγες στιγμές αντιμέτωποι μπροστά μου. Ήταν ώρα να δείξω την πραγματική μου δύναμη.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:25 pm

Μέσα σε λίγες μονό στιγμές είχαν κατέβει σχεδόν όλοι οι φρουροί της βάση στο προαύλιο και παραταχτήκαν μπροστά μου σε σχηματισμό. Καθώς έπαιρναν θέσεις μάχης και ετοίμαζαν τα όπλα του ανάμεσα τους εμφανίστηκε και ένας πιο μεγαλόσωμος άντρας από το κανονικό. Είχε μια σιδερένια μάσκα στο πρόσωπο του για το κάτω μέρος του σαγονιού του και το δεξί του χέρι αντικαθιστούσε ένα μεγάλο τσεκούρι με μια λαβή να εξέχει από το σώμα του. Όλοι φαίνονταν να τον φοβούνται και να διστάζουν μπροστά του. Μάλλον είχα βρει τον Morgan.
- Πως τολμήσατε και αφήσατε ένα μικρόβιο σαν και αυτόν να εισβάλει στην βάση μου. Κάνεις σας δεν είναι άξιος να ζει, είπε και πιάνοντας το τσεκούρι , που ήταν ενωμένο με το χέρι του, έκοψε στην πλάτη τους 2 φρουρούς που βρίσκονταν πριν λίγες στιγμές στην πύλη.
- Τι νομίζεις ότι κάνεις?! Δεν έχεις δικαίωμα να παίρνεις την ζωή αθώων ανθρώπων τόσο εύκολα.
- Έεε?! Και ποιος είσαι εσύ που θα μου κάνεις παρατήρηση για το πώς θα κάνω την δουλεία μου. Αυτοί ήταν άχρηστοι από την στιγμή που δεν μπόρεσαν να σταματήσουν ένα μικρόβιο σαν εσένα όποτε δεν είχα καμία χρησιμότητα γι’ αυτούς. Σύντομα θα ακολουθούσης την ιδία μοίρα με αυτούς. Άντρες!!!!! Ετοιμαστείτε να πυροβολήσετε!!!!!
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:31 pm

Δεν μπορούσα να αποφύγω μονό με την ευκινησία μου τόσες πολλές σφαίρες προερχόμενες από τόσα άτομα. Έπρεπε να προφυλαχτώ από τα πυρά μέχρι να βρω μια ευκαιρία να αντεπιτεθώ.
- Aniv μορφή όπλου. Μεγάλωσε και μπες μπροστά μου να με προφυλάξεις!
- Μην τον αφήσετε να ξεφύγει σκουλήκια. Πυρ κατά βούληση!!!!
Ο Morgan μην διστάζοντας διέταξε τους στρατιώτες να πυροβολήσουν. Ευτυχώς ο Aniv είχε προλάβει να πάρει την μορφή μια μεγάλης μπάλας και είχε μπει μπροστά μου για να με προφυλάξει. Το σκληρό του δέρμα σε συνδυασμό με τα ατσάλινα αγκάθια που προεξέχον από την πλάτη του ήταν αρκετά ώστε να με προφυλάξουν από την βροχή πυρών που μου έριχναν οι άντρες του Morgan. Το μονό που έμενε τώρα ήταν να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να αντεπιτεθώ.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:37 pm

Μετά από μερικούς γύρους πυρών άκουσα τους πυροβολισμούς να σταματάμε. Οι σφαίρες των οπλής έχανε τελειώσει όποτε έπρεπε να ξαναγεμίσουν τα όπλα τους. Αυτή ήταν η ευκαιρία που έψαχνα.
- Aniv, επιμήκυνση κονταριού. Τρύπησε τους όλους με τα αγκάθια σου.
Ο μηχανισμός που είχα προσθέσει μετά το Mirror Ball Island στο κοντάρι του όπλου μου φαίνονταν πως τελικά θα μου ήταν χρήσιμος. Σηκώθηκα από το έδαφος και αφού πλησίασα λίγο πιο κοντά προς τους στρατιώτες επιμήκυνα το κοντάρι μου και σε συνδυασμό με τα αγκάθια που εξείχαν από την πλάτη του Aniv και το μεγάλο του μέγεθος κατάφερα να χτυπήσω τους περισσότερους από τους στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί. Μόλις αντίκρισαν τον συνδυασμό κινήσεων μου και την δύναμη των χτυπημάτων μου οι υπόλοιποι από τους άντρες του Morgan έγιναν αμέσως πιο επιφυλακτικοί και δίσταζαν πλέον να πλησιάσουν σε απόσταση βολής.
- Βλέπω έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε την διάφορα στην δύναμη μας έτσι. Morgaaaaaaaaan!!!! Είσαι ο επόμενος όποτε ετοιμάσου.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:43 pm

Ο Morgan δεν πίστευε στα μάτια του. Ένα μικρόβιο είχε εισβάλει στην βάση του και μάλιστα είχα καταφέρει να νικήσει το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτών του. Πλέον τον κατάλυε ο θύμος και η οργή, Φαινότανε ότι ήταν έτοιμος να εκραγεί από θυμό και δεν μπορούσε πλέον να κρατηθεί.
- Ααααα…. Άχρηστοι όλοι σας!!! Θα διατάξω να εκτελεστείτε μόλις τελειώσω με αυτόν. Εσείς θα έχετε χειρότερη μοίρα μιας και ντροπιάσατε το όνομα μου. Δεν αξίζετε να είστε μέλη των Marines.
- Δεν νομίζω ότι είναι δίκια τους ευθηνή αλλά δίκια σου. Με την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό δεν θα βγάλεις το καλύτερο από τους στρατιώτες σου και το μονό που θα καταφέρεις είναι να έχεις είναι έναν στρατό από φοβισμένους στρατιώτες που σε ακολουθών από φόβο και όχι σεβασμό. Δεν αξίζεις ούτε εσύ να είσαι μέλος των Marines. Ήρθε η ώρα να πληρώσεις για τον θάνατο του Genpou. Θα σε σκοτώσω με τα ιδία μου τα χεριά.
- Genpou? Ποιος είναι αυτός?
- Ήταν ο δάσκαλος μου και τον δολοφόνησες επειδή πλήρωσε το χρέος ενός αλλού.
- Αααα αυτόν τον άθλιο μεθύστακα γέρο εννοείς. Ναι τον θυμάμαι. Προσπάθησε να το παίξει γενναίος με το να πληρώσει το χρέος κάποιο αλλού αντί για το δικό του και αφού δεν είχε το δικαίωμα να τον προστατεύω πια έπρεπε να πέψη να έχει και το δικαίωμα να ζει. Αυτό ήταν και το σωστό γιατί χωρίς εμένα αυτό το μικρό νησί θα είχε καταλειφθεί από πειρατές πριν από χρόνια και θα το είχαν για κρησφύγετο τους. Κάνεις δεν εναντιώνετε στις διαταγές μου. Όλοι θα υπάκουνε σε εμένα και το ίδιο θα κάνεις και εσύ αφού τελειώσω μαζί σού.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:49 pm

Το σκηνικό ήταν πλέον έτοιμο για την τελική μάχη. Εγώ αντιμέτωπος απέναντι στον Morgan. Μπορεί να τον φοβούτανε όλοι τους αλλά εγώ δεν είχα αυτό το προνόμιο. Είχα απαρνηθεί τον φόβο από μέσα μου την στιγμή που πήρα την απόφαση να εκδικηθώ τον δάσκαλο Genpou. Θα αποδείξω σε όλους ότι δεν ήσουν αδύναμος. Θα δείξω σε όλους πως ότι μου έμαθες με έφερε ως εδώ και θα με οδηγήσει στην κορυφή του κόσμου. Θα διαλύσω το σαπισμένο σύστημα των Marines και θα φέρω την αλήθεια στο φως.
- Morgan!!! Εσύ είσαι απλά η αρχή του μεγάλου έπους μου. Μπορεί να ξεκινήσω από κάποιον τόσο ασήμαντο όσο εσύ αλλά στο τέλος θα φτάσω ως το κέντρο των Marines και θα κατατρέχω το σύστημα κυριαρχίας σας.
- Χα χα!!! Νομίζεις ότι έχεις ότι χρειάζεται. Ούτε εγώ δεν είμαι αρκετά δυνατός για να τα βάλω με τα μεγάλα κεφάλια που βρίσκονται στα κεντρικά στο Marineford και υπάρχουν ακόμα πιο δυνατοί αντίπαλοι στην Grand Line και στο New World που ούτε φαντάζεσαι την δύναμη τους.
- Δεν με ενδιαφέρει. Όλοι από κάπου ξεκινάμε, Και η δική μου αρχή θα είσαι εσύ.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09, 2011 6:56 pm

Σήκωσα στον αέρα το όπλο μου και έδειξα προς την σημαία που βρίσκονταν στην κορυφή του φρουρίου. Σημάδεψα καλά και εκτόξευσα μερικά αγκάθια από την πλάτη του Aniv προς αυτήν με αποτέλεσμα να την διαπεράσουν και να την κάνουν κομμάτια.
- Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι. Θα βρεθείς αντιμέτωπος με όλους τους Marines που υπάρχουν στο κόσμο πλέον. Δεν θα γλυτώσεις πλέον θα σε κινάγανε όλοι.
- Ωραία. Αυτό είχα σαν σκοπό.
Πήρα στο χέρι μου το όπλο μου ξανά και ετοιμάστηκα για την μάχη μου με τον Morgan. Ο Morgan κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να του επιτεθώ έτσι βγήκε πιο μπροστά από τους στρατιώτες του και αφού έβγαλε το πουκάμισο που τον εμπόδιζε στις κινήσεις του έμεινε σε στάση μάχης περιμένοντας να κάνω την πρώτη κίνηση. Η μάχη μας είχε πλέον ξεκινήσει.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 6:59 pm

Τελικα ο Morgan ητανε πιο δυνατος απο οτι περιμενα και καταφερε να μου προκαλεσει αρκετη ζημια. Ημουν γεματος ουλες και πληγες γεματες αιμα πανω στο σωμα μου απο την αμχη αλλα ειχα ακομα αρκετες δυναμεις για να στεκομαι ορθιος. Γυρισα προς το μερος του για να δω την κατασταση του και προς εκπληξη μου παρατηρησα οτι ητανε ακομα ζωντανος. Απο οτι φαινετε η τελικη μου επιθεση δεν σε σκοτωσε αθλιε Marine.
- Αυτο ειναι το τελος σου. Θα πληρωσεις για ολες σου τις πραξεις εδω και τωρα
Σηκωσα το οπλο μου το οποιο ητανε εμποτισμενο με το αιμα του Morgan και ημουν ετοιμος να δωσω το τελειωτικο χτυπημα, ωσπου ξαφνικα ακουω απο πισω μου μια γνωριμη φωνη.
- Mephisto, Mephisto...Μην το κανεις Mephisto!!
Προς εκπληξη μου ητανε η Ririka. Μα γιατι ειχε ερθει εδω. Κανονικα ακομα δεν θα ειχε παει στο μπαρ οποτε επρεπε να ηταν σπιτι της. Πως ηξερε οτι ημουν εδω.
- Mephisto, διαβασα το γραμμα σου και καταλαβαινω πως νοιωθεις ομως δεν πρεπει αν το κανεις αυτο. Οι πραξεις σου δεν συμβαδιζουνε με αυτα που σου εμαθε ο Genpou. Πρεπει να τον αφησεις να τον αναλαβουνε οι ιδοι οι Marines για τις αποτροπαιες πραξεις του. Θυμησου τις σου εμαθε όλα αυτά τα χρόνια ο Genpou. Ειμαι σιγουρη ότι αν σε εβλεπε τωρα δεν θα ηθελε να κανεις αυτά τα πραγματα και θα λυποταν πολύ. Δεν είναι αυτό που πραγματικα θελεις να κανεις.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:08 pm

Αμεσως καταλαβα τι εννοουσε η Ririka και ειχε δικιο. Δεν ητανε αυτό που θα ηθελε ο δασκαλος Genpou να κανω. Μαζεψα το οπλο μου και κοιταξα λιγακι γυρω μου. Τα σημαδια της μαχης μου ητανε παντου σκορπισμενα στο φρουριο. Είχα προκαλεισει αρκετες υλικες ζημιες και ολοι οι στρατιωτες που υπακουσανε τον Morgan εδειχναν εκπληκτοι με την ηττα του.Δεν είχα σκοπό να προκαλεσω αλλα προβληματα απλα ηθελα να φυγω οσο πιο γρηγορα γινονταν από το νησι και χωρις να με ενοχλησει κανεις.
- Μαζεψτε τον Morgan και στειλτε τον εκεί που του αξιζει. Είναι καλυτερο να ζεις με την παρηφανια σου και την τιμη σου ψηλα παρα κατω από καθεστως βιας και φοβου. Πιστευω ότι ο Morgan δεν ητανε ο καλυτερος αξιωματικος και ότι του αξιζε ότι επαθε. Ελπιζω να φυγω ανενοχλητος από το νησι και να μην αναγκαστουμε να εμπλακουμε σε ασκοπες μαχες. Πιστευω ειδατε ένα μεριδιο της δυναμης μου και δεν θελετε να τα βαλετε μαζι μου.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:17 pm

Εβαλα το οπλο μου στην πλατη μου και αφου μαζεψα και το σακιδιο μου τοτε πηρα την Ririka και κατευθηνθηκαμε κατω από τον λοφο και προς την πολη. Είχα σκοπό να φυγω γρηγορα από την πολη και χωρις να προκαλεσω άλλες φασαριες αλλα δεν ηθελα να μπλεξει η Ririka. Πρωτο μου μελημα όμως ήταν να περιποιηθω τις πληγες που είχα αποκομισει από την μαχη με τον Morgan. Τελικα ητανε πιο σκληρος από οσο περιμενα και καταφερε να μου κανει μερικες αρκετα βαθειες ουλες. Τιποτα όμως που να μην διωρθωνετε με το περασμα του χρονου. Σε ολη την διαρκεια της διαδρομης από το φρουριο μεχρι το μπαρ δεν μιλησαμε καθολου με την Ririka. Δεν ηξερα πώς να της μιλησω. Είχα προδωσει την εμπιστοσυνη της με το να φυγω κρυφα και να της κρυψω τις προθεσεις μου. Μπηκαμε μέσα στο μπαρ κ εκατσα σε μια καρεκλα περιμενοντας την Ririka να φερει τους επιδεσμους. Οσο μου εδενε το χερι μου, μου ειπε:
- Mephisto δεν σε κατηγορω για τις πραξεις σου απλα πιστευα ότι θα μπορουσες να μου το ειχες πει. Γνωριζομαστε τοσα χρόνια οποτε δεν θα σε εκρινα αλλα θα σε βοηθουσα να το ξεπερασεις με έναν πιο ηρεμο τροπο. Δεν ητανε σωστο αυτό που εκανες αλλα χαιρομαι που το εκανες γιατι ο Morgan ητανε μια μεγαλη πληγη για αυτήν την πολη. Πιστευω ότι θα το εκτιμησουνε και οι υπολοιπο ακομα και αν δεν σε γνωριζουνε.

Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:22 pm

Χαρικα αρκετα με τα λογια της Ririka και αυτό φαινόταν και στο προσωπο μου αλλα και παλι. Δεν προκειτε να ξεφευγα από αυτήν την κατασταση χωρις καποια τιμωρια και χωρις να με κυνηγησουνε. Και σε αυτό δεν ηθελα να μπλεξω την Ririka. Ητανε κάτι που η οικογενεια της και το παιδι της δεν μπορουσανε να αναλαβουνε και ήταν ένα βαρος που επρεπε να το κουβαλησω μονος μου. Αφου τελειωσε με το δεσιμο των πληγων μου σηκωθηκα από την καρεκλα που καθομουνα και κατευθηνθηκα προς την μπάρα. Αρπαξα 2 μπουκαλια σακε και αλλα 2 μπουκαλια με το καλυτερο κρασι που μπορουσα να βρω και τα εβαλα στο σακο μου. Εβαλα τα λεφτα που αξιζαν πανω στον παγκο και κατευνθηνθηκα προς την πόρτα. Αφου πηρα στο άλλο μου χερι και τον άλλο σακο με τα πραγματα μου γυρισα προς την Ririka και της ειπα:
- Μπορει να κανω αρκετο καιρο να σε ξαναδω αλλα ελπιζω να εισαι καλα μεχρι τοτε. Συγνωμμη αν σου προκαλεσα καποια προβληματα αλλα υποσχομαι θα εναπορθωσω καποια στιγμη. Τωρα το καλυτερο που μπορεις να κανεις για εμενα είναι να προσποιηθεις ότι δεν με ξερεις και να μου δωσεις αυτά τα μπουκαλια αλκοολ. Θα είναι τελεια συντροφια για οσο καιρο θα ειμαι μονος περιπλανιομενος στην θαλασσα. Ελπιζω να σε ξαναδω συντομα αλλα εχω ένα προαισθημα ότι τα πραγματα δεν θα εξελιχθουνε όπως τα υπολογιζε κανενας μας. Αντιο σου!!
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:27 pm

Εκλεισα την βαρια ξυλινη πόρτα πίσω μου και αφου με δυσκολια κρατουσα τα δακρυα στο προσωπο μου πηρα τον δρομο που οδηγουσε προς το λιμανακι της πολης και στο σημειο που είχα δεσει την βαρκα μου όταν είχα πρωτοφτασει στο νησι πριν 2 μερες. Τα βηματα μου καθώς πλησιαζα στην βαρκα μου γινονταν ολο και πιο βαρια και ενιωθα το σωμα μου να αντιστεκετε. Κατά βαθος ηθελα και ο ιδιος να μεινω σε αυτό το νησι. Στο νησι που περασα όλα τα εφηβικα μου χρόνια και που εμαθα όλα οσα γνωριζω σημερα. Εδώ που εκανα πολύ καλους φιλους και συμμαχους για το μελλον και που ηξερα ότι παντα θα είχα έναν δικο μου ανθρωπο να με στηριζει και να με βοηθαει. Λυπομουνα μονό που δεν προλαβε να ζησει αρκετα ο δασκαλος Genpou ώστε να δει την εξελιξη μου και το ποσο πολύ αλλαξα. Ηξερα όμως ότι όλα οσα μου εμαθε και μου διδαξε ζουσανε ακομα μέσα μου και θα μεταβιβαζα και σε αλλους ανθρωπους οι οποιοι θα εκπληρωναν το ονειρο του. Να δει έναν κοσμο διαφορετικό απαλαγμενο από την διαυθορα και να ξερει πως και αυτος συνεβαλε με τον δικο του μοναδικο τροπο ώστε να γινει αυτή η αλλαγη.
Iron Nicκ
Marines
Marines
Iron Nicκ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 11, 2011 7:34 pm

Ξεδεσα το χοντρο σκοινι από τον μολο και ετοιμασα τα πανια για αναχωριση. Ακουμπησα τους σακους μου και το οπλο μου σε μια γωνια της βαρκας μου και ξεκινησα τις προετοιμασιες για την αναχωριση μου από τη Shell Town. Δεν ηξερα ακομα που θα με βγαλει το κυμα και ο ανεμος αλλα σιγουρα μετα από αυτήν την εμπειρια μου όλα πλεον τα εβλεπα διαφορετικα. Είχα αλλαξει αυτές τις 2 μερες που είχα περασει σε ένα γνώριμο περιβαλλον για εμενα. Εριξα μια τελευταια ματια πίσω στο νησι που ειχε τοσες πολλες αναμνησεις μου πριν χαθω στο γαλαζιο της θαλασσας. Εκεί όμως στην ακρη του μολου στο μικρο λιμανακι στεκονταν η Ririka κρατωντας ένα μπουκαλι κρασι στο δεξι της χερι. Ειχε ερθει τελικα για να με αποχαιρετισει. Αφου προσεξα το μπουκαλι με το κρασι εβγαλα και εγω ένα από το σακο μου και το σηκωσα στον αερα αποχαιρετωντας την μεχρι την επομενη φορα που θα με εφερναν πίσω στην Shell Town η θεληση της θαλασσας.
BadBoy
Civilian
Civilian
BadBoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]   [ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 18, 2011 12:55 pm

Όνομα: Mephisto
Haki Points: -
Player of the Month Points: 4
Beli: 40.000
Bounty/Fame Points: 4.000.000

[ΑΡΧΗ] Επισκεψη στον τοπο αναπαυσης [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ]η επίθεση στον Higuma μερος Α[Τελος]
» [Τέλος-Παρελθον] Επιστροφη στο τοπο της καταστοφης
» Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει, να εχει τετοια τυχη[Τελος]
» [Τέλος] Επίσκεψη στη βάση των Marine!
» [ΑΡΧΗ]η επίθεση στον Higuma μερος Β

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: