| [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gohan Marines
Posts : 4023 Join date : 08/11/2010 Age : 29 Location : Wait What!?
| Θέμα: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τρι Μαρ 27, 2012 9:46 am | |
| Είχαν περάσει αρκετές ημέρες μετά την τελευταία φορά που πάτησα στεριά είχα πια αρχίσει να συνηθίζω στο να βρίσκομαι στη θάλασσα.Ο θαλασσινός αέρας πια με αναζωογονούσε καθώς αυτό σήμαινε πως αργά η γρήγορα θα έρθει μια καινούρια περιπέτεια.Μετά το συμβάν στην Loguetown με τους Moustache Pirates και την σύγκρουση μου με τους marines δεν είχα κανένα νέο για τον έξω κόσμο και ούτε είχε γραφτεί κάτι στην εφημερίδα.Μάλλον φαίνεται πως αυτή η άθλιοι marines θέλουν να κρύψουν πως συνέβη κάτι τέτοιο στην πιο δυνατή βάση των 4ων θαλασσών.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gohan στις Πεμ Μαρ 29, 2012 5:45 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τρι Μαρ 27, 2012 9:58 am | |
| Αν και ήμουν περίεργος γιατί έκρυβαν κάτι τέτοιο η Παγκόσμια Κυβέρνηση δεν με ένοιαζε και πολύ δεν ήθελα να είχα πολλά πλεξίματα με τους marines το μόνο που με νοιάζει αυτήν την στιγμή είναι να φτάσω επιτέλους στη Shell Town και να βρω τις απαντήσεις που επιζητώ.Μέτα απο πολλές σκέψεις αποφάσισα να δω την πυξίδα μου να δω αν συνέχιζα να πήγαινα ανατολικά αλλα μόλις την είδα είχε γυρίσε και έδειχνε προς το βορά.Τότε ήταν που κατάλαβα οτι τόσο καιρό πήγαινα λάθος και γι' αυτό είχα να δω στεριά για μέρες. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τρι Μαρ 27, 2012 10:11 am | |
| Η πρώτη σκέψη που πέρασε απο το μυαλό μου ήταν να γυρίσω πίσω αλλα τόσο καιρό πήγαινα λάθος και ποιος ξέρει πόσο μακριά είχα απομακρυνθεί απο τον προορισμό μου οπότε αποφάσισα τελικά να συνεχίσω την πορεία μου και να ακολουθήσω την πυξίδα μου...Πρόσεξα τον ουρανό και είδα ότι μερικά μαύρα σύννεφα μαζεύονταν άρχισαν να μαζεύονται πάνω απο εκείνο το νησί... ΝΗΣΙ!?!? Είπα με όλοι μου την δύναμη γεμάτος χαρά αφού επιτέλους βρήκα ένα μέρος να ξεκουραστώ. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τρι Μαρ 27, 2012 10:37 am | |
| Το νησί απο μακριά φαινόταν αρκετά μεγάλο.Είχε μεγάλη βλάστηση.Απο εδώ έβλεπες το μεγάλο δάσος που είχε το νησί. Κάλυπτε περίπου το 3/5 του νησιού.Επίσης μπορούσες να δεις το χωριό που υπήρχε στο κέντρο του νησιού.Σίγουρα το νησί δεν φαινόταν και πολύ ενδιαφέρον αλλα η αλήθεια ήταν οτι το νησί αυτό θα άλλαζε πολλά στην ζωή μου...Τα σύννεφα πάνω απο το νησί που σιγά σιγά μαζεύονταν το έκαναν λίγο τρομακτικό αλλά δεν μπορούσα απλά να το προσπεράσω καθώς αυτό ήταν το πρώτο νησί που είδα μετά απο πολύ καιρό! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τρι Μαρ 27, 2012 12:33 pm | |
| Συνέχισα να προχωράω προς το νησί όταν τελικά βρέθηκα σε ένα μονοπάτι και συνέχισα να επιπλέω προς τα εκεί ελπίζοντας να βρω κάτι.Μετά απο λίγη ώρα το μονοπάτι αυτό με οδήγησε σε μία μεγάλη λίμνη.Το νερό γυάλιζε καθώς η ηλιαχτίδες του ηλίου έπεφταν πάνω στο νερό.Όλο το τοπίο περιτριγυριζόταν με δέντρα καθώς η λίμνη αυτή ήταν στο κέντρο του δάσους του νησιού.Πρόσεξα τριγύρω και είδα ένα περίεργο βωμό εκεί βρισκόταν μία κοπέλα και έκανε κάτι αλλα δεν μπορούσα να καταλάβω απο μακριά τι ήταν αυτό.Πλησίασα με την βάρκα μου και την φώναξα.
Ει εσύ!Πως σε λένε?Αμέσως η κοπέλα γύρισε και με είδε τρομαγμένη.Χωρίς δεύτερη σκέψη η κοπέλα άρπαξε ένα σεντόνι που είχε κάτι μέσα και άρχισε να τρέχει. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τρι Μαρ 27, 2012 12:41 pm | |
| Αμέσως κατέβηκα απο την βάρκα μου και άρχισα να τρέχω πίσω απο την κοπέλα.Μέσα σε αυτά τα πολλά δέντρα ήταν πολύ εύκολο να την χάσω και δύστυχος αυτό έκανα.Κοίταξα τριγύρω και δεν φαινόταν κάτι που μπορούσε να με βοηθήσει.Προχώρησα λίγο πιο κάτω και απο εκεί μπόρεσα και είδα το χωριό του νησιού.Υπήρχε μία ανηφόρα που οδηγούσε στο χωριό.Απο το μέρος το οποίο βρισκόμουν μπόρεσα και είδα εκείνη την κοπέλα να τρέχει ανεβαίνοντας την ανηφόρα και να πηγαίνει στο χωριό.Χωρίς να χάσω χρόνο έτρεξα και εγώ πηγαίνοντας προς το χωριό. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τρι Μαρ 27, 2012 12:50 pm | |
| Η κοπέλα είχε είδη φτάσει στο χωριό και άρχισε να προειδοποιεί τους κατοίκους.
Βοήθεια!Γιαγια!Πολίτες!Βοήθεια!Είπε η κοπέλα.
Maya τι συμβαίνει τι έπαθες??Είπε ένας άντρας.
Ένας ξένος έφτασε στο νησί με μια βάρκα και με κυνήγησε μέχρι εδώ!Είπε η κοπέλα.
Ένας ξένος?Περίεργο δεν έχουμε πολλούς ξένους εδώ...Άντρες ετοιμαστείτε αυτός ο άνθρωπος που λέει η Maya-chan μπορεί να είναι κακός!
Εμπρός!!Πάμε!!Είπανε όλοι και έτρεξαν να πάρουν τα όπλα τους και περίμεναν στην πύλη του χωριού. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τετ Μαρ 28, 2012 4:45 am | |
| Μετά απο μερικά λεπτά ανέβηκα την ανηφόρα και έφτασα στο χωριό.Υπήρχε μια μικρή πύλη για να μπεις στο χωριό.Το περίεργο ήταν οτι δεν περιτριγυριζόταν απο τείχη.Μόλις πέρασα την πύλη παραξενεύτηκα.Υπήρχαν περίπου 10 άτομα που περίμεναν μπροστά μου κρατώντας όπλα. Ξένε φύγε αμέσως!Δεν θα σε αφήσουμε να πειράξεις την Maya-chan! Ποια Maya??Για ποια μιλάτε?Μετά θυμήθηκα οτι είχα ακολουθήσει εκείνο το κορίτσι μέχρι εδώ .Maya την λένε..?Ωραίο όνομα... Σκέφτηκα. Σου είπα δεν θα σε αφήσουμε να την πειράξεις!!Είπε και μου επιτέθηκαν και οι 10. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τετ Μαρ 28, 2012 4:59 am | |
| Δεν μπορείτε να με νικήσετε...!Είπα γελώντας.Αμέσως έκανα ένα άλμα προς τα πίσω και έβγαλα τα σπαθιά μου.Για να δούμε πόσο θα αντέξετε!Είπα και όρμισα πάνω τους.Και αυτοι χωρίς να χάσουν χρόνο μου επιτέθηκαν όμως απέκρουσα τις επιθέσεις τους βάζοντας μπροστά τα σπαθιά μου.Με μία κίνηση κάρφωσα μαζί τα σπαθιά μου στα χέρια 2 ατόμων ενω στην συνέχεια πέταξα το ένα σπαθί σε έναν 3ο πετυχαίνοντας τον ώμο του.Θέλετε κι άλλο?Είπα καθώς πήγα και πείρα το σπαθί μου απο τον ώμο του άλλου που φώναζε απο τον πόνο.Τότε πετάχτηκε εκείνη η κοπέλα που ακολούθησα.
Σε παρακαλώ σταμάτα!Μην τους πειράξεις άλλο θα σου δώσω τις σφαίρες απλά μην πειράξεις άλλο τους πολίτες! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τετ Μαρ 28, 2012 5:25 am | |
| Γύρισα την προσοχή μου προς την Maya και αυτή τότε τρόμαξε λίγο.Τότε πετάχτηκε ένας πολίτης. Maya-chan μην ανησυχείς για εμάς εσύ πρέπει να προστατέψεις τις σφαίρες πάσι θυσία εμείς οφείλουμε να σε προστατέψουμε..Δεν καταλάβαινα τι έλεγαν ακριβώς αλλα όταν πήγα να μιλήσω πετάχτηκε ξανά η Maya. Το ξέρω οτι πρέπει να σταματήσουμε την κατάρα του Seven Star Sword αλλά δεν θέλω να πάθετε τίποτα για εμένα! Maya-chan σου είπα σταμάτα θα θυσιάσω και την ζωή μου αν χρειαστεί! Συγνώμη...Πετάχτηκα εγώ καθώς αυτοί μάλωναν... Αλλά για ποιες σφαίρες λέτε!? Τι σφαίρες για να σταματήσουμε την αναγέννηση του Seven Star Sword. Οι ποιες για να σταματήσουμε τι!? Εννοείς οτι δεν ήρθες για τις σφαίρες!? Αν και δν ξέρω την χρησιμότητα αυτών τον σφαιρών που λες όχι..Είμαι ένας πειρατής και απλά έτυχε νε περάσω απο εδώ. ΠΕΙΡΑΤΗΣ!?Είπανε όλοι ταυτόχρονα τρομαγμένη. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τετ Μαρ 28, 2012 5:42 am | |
| Φύγε αμέσως απο εδώ πειρατή!Δεν πρόκειται να σε αφήσουμε να καταστρέψεις αυτό το μέρος ξανά!!Άντε πάλι.. Είπα απο μέσα μου. Αν ήθελα να καταστρέψω αυτό το μέρος θα το είχα κάνει μέχρι τώρα δεν νομίζεις?Και ακόμα και να ήθελα δεν έχετε ελπίδα εναντίων μου είδατε πως σας νίκησα μόνος μου...Αμέσως ένας δισταγμός φάνηκε στα πρόσωπα τους. Τσ..Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τις προσπάθειές μας!Με την δύναμη της Maya δεν θα χάσουμε ποτέ την ελπίδα μας!Αν τολμάς έλα..Δεν θα έχω πρόβλημα να σε σκοτώσω αλλα σκέψου πριν αντιδράσεις..Είμαι εχθρός η φίλος σου..?Είπα καθώς είχα πάρει ένα σοβαρό βλέμμα. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τετ Μαρ 28, 2012 7:58 am | |
| Καθώς μιλούσαμε μέσα σε μερικά δεύτερα πολλοί marines ξεφύτρωσαν απο το πουθενά και άρχισαν να μπαίνουν απο παντού.
Οι marines!!Γρήγορα όλοι πάρτε τα όπλα και πολεμήστε!Αμέσως μόλις είδα τους marines παραξενεύτηκα.Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να επιτεθούν εδώ εκτός κι αν ήξεραν οτι βρισκόμουν εδώ.Αφού ήρθαν περίπου 100 marine και πολεμούσαν με τους πολίτες στην συνέχεια εμφανίστηκε ένα μικρό αγόρι που κρατούσε ένα μεγάλο κατανα.Δεν ενδιαφέρθηκε για τίποτα απλα πλησίασε προς το μέρος μας.
Maya-chan τρέξε γρήγορα!Είπε ένας άντρας αλλα δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι σε αυτό το παιδί.Με μια κίνηση το παιδί έκοψε τον άντρα.
Δώστε μου τις σφαίρες και κανείς δεν θα πάθει κακό...Είπε το παιδί. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τετ Μαρ 28, 2012 8:06 am | |
| Ποτέ δεν θα σου δώσω τις σφαίρες!Είπε η Maya.
Γρήγορα Maya τρέξε.Είπε μια γιαγια που βρισκόταν πίσω απο την Maya.Το παιδί άρχισε να τρέχει και αμέσως πρόλαβε τις 2 γυναίκες.
Ο αφέντης Saga χρειάζεται αυτές τις σφαίρες γι' αυτό ήρθα να τις πάρω και δεν μπορείτε να με σταματήσετε!Τότε το παιδί έβγαλε το σπαθί του και πήγε να κόψει την Maya όμως το χτύπημα αποκρούστηκε απο ένα άλλο σπαθί.Το παιδί τότε κοίταξε με μεγάλη έκπληξη το σπαθί που απέκρουσε την επίθεση του και μόλις κοίταξε ποιος το έκανε είδε εμένα.
Είστε καλά? Είπα Ξε-Ξένε??Μας...Μας έσωσες...Ευχαριστώ...!Είπε η γιαγιά.
Φύγετε εσείς θα τον καθυστερήσω εγώ. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Τετ Μαρ 28, 2012 8:19 am | |
| Χαμπ..Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό...Ετοιμάσου να πεθάνεις!Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει αυτήν την επίθεση!
Για δοκίμασε μικρέ!Είπα και έβγαλα και το 2ο σπαθί μου.Το παιδί τότε έκανε την κίνηση που έκανε και πριν, όταν τραυμάτισε τον τύπο πίσω στο χωριό,όμως την απέφυγα αρκετά εύκολα.Αυτό ήταν όλο μικρέ?
Μα πως...?Αδύνατον!Είπε ο μικρός τρομαγμένος και έκπληκτος μαζί.Δεν θα με νικήσεις εσύ!!Είμαι ένας ξιφομάχος δεν θα χάσω απο έναν άσχετο που δεν αξίζει καν να κρατάει ένα σπαθί!Είπε και μου όρμισε γεμάτος οργή.
Δεν πρόκειται να με νικήσεις μικρέ!Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικές αυτές οι σφαίρες αλλα δεν πρόκειται να σε αφήσω να πειράξεις αθώους πολίτες! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Πεμ Μαρ 29, 2012 4:02 am | |
| Ο μικρός μου επιτέθηκε με το σπαθί του και με ένα άλμα πήγα απο πίσω του και τον έκοψα λίγο στα πλευρά.Φαινόταν ο φόβος στα μάτια του αλλα δεν ήθελε να παραιτηθεί...
Μικρέ καλύτερα να τα παρατήσεις.Αυτή δεν είναι μια μάχη που μπορείς να νικήσεις.
ΠΟΤΕ!Δεν θα παραιτηθώ ποτέ απο καμία μάχη!Ειπε νευριασμένος και μου επιτέθηκε ξανά.Εγώ τότε χρησιμοποίησα και τα δύο μου σπαθιά σε μια επίθεση για να τον αποτελειώσω.Μόλις συγκρούστηκαν η επιθέσεις μας πετάχτηκαν σπίθες απο την σύγκρουση τον λεπίδων μας.Αμέσως με ένα σάλτο στα δεξιά απέφυγα την επίθεση του μικρού και στην συνέχεια τον έκοψα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω αναίσθητος απο το πολύ αίμα που έχασε.
Σε προειδοποίησα...Του είπα και έβαλα τα σπαθιά μου στις θήκες τους.Ξαφνικά άκουσα διάφορες φωνές να έρχονται απο το χωριό και αμέσως έτρεξα προς τα εκεί. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Πεμ Μαρ 29, 2012 4:39 am | |
| Μόλις έφτασα πίσω στο χωριό είδα τους marines να σκοτώνουν τους πολίτες.Μερικοί γενναίοι πολεμούσαν για να σωθούν όμως δεν ήταν αρκετοί ενάντια στους 100+ marines.Αμέσως έβγαλα τα σπαθιά μου και έτρεξα στην μάχη να βοηθήσω τους πολίτες.Βοήθησα στην αρχή όσους είχαν σοβαρό πρόβλημα.Αφού νίκησα τους marines εκείνους και βοήθησα μερικούς απο τους πολίτες χωριστήκαμε να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους πολίτες που είχαν πρόβλημα.Ξαφνικά ακούστηκε μια γυναικεία φωνή.Αμέσως έψαξα τριγύρω να δω ποιος ήταν και προς έκπληξη μου είδα την Maya και περίπου 10 marines γύρω της. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Πεμ Μαρ 29, 2012 5:03 am | |
| Όχι αφήστε με!Δεν θα σας δώσω τις σφαίρες!Ποτέ!!Ειπε η Maya.Ένας marine έβγαλε το σπαθί του και όρμισε πάνω στην Maya.Ξαφνικά πετάχτηκα απο το πουθενά δίνοντας μια κλοτσιά στον marine και στην συνέχεια κόβοντας άλλους δύο.
Ξένε...Είπε η Maya καθώς έκλεγε.
Μην ανησυχείς δεν θα τους αφήσω να σε πειράξουν...
Maya-chan!!Ακούστηκαν μερικές φωνές.Ήταν μερικοί πολίτες που έτρεξαν για να σώσουν την Maya.Μόλις έφτασαν νίκησαν όλοι μαζί τους υπόλοιπους marine.
Lacos!! Είπε η Maya. Maya-chan μην ανησυχείς θα σε προστατέψουμε!
Εσύ!Είπα στον Lacos.Παρε την Maya και φύγετε απο εδώ θα βοηθήσω τους υπόλοιπους πολίτες να τακτοποιήσουν τους υπόλοιπους marine.
Ε-εντάξει..Είπε ο Lacos με ένα δισταγμό αλλα δεν είχε άλλη επιλογή.Αμέσως μετά έτρεξα για να βοηθήσω τους υπόλοιπους πολίτες. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Πεμ Μαρ 29, 2012 5:21 am | |
| Μετά απο 1 ώρα περίπου μαζι με την βοήθεια των πολιτών καταφέραμε και νικήσαμε αρκετούς marine.Όσοι έζησαν έφυγαν πίσω απο όπου ήρθαν.Όλοι οι πολίτες μάζευαν τα σπασμένα πράγματα απο την επίθεση των marine ενώ όσοι ήταν τραυματισμένοι ήτανε στον γιατρό του νησιού για να τους περιποιηθεί.Εγώ καθόμουν σε μια γωνία και κοιτούσα το μέρος που ήταν διαλυμένο.Δεν με ενδιέφερε και πολύ να τους βοηθήσω να το ξαναφτιάξουν αλλα δεν ήθελα να υποφέρει ποτέ κανείς ξανά απο τους marine όπως υπέφερα εγώ...Εκεί που ήμουν χαμένος στις σκέψεις μου με πλησίασε ο Lacos.
Ξενε σε ευχαριστούμε πολύ που μας έσωσες και εμάς αλλα και τις σφαίρες.Ονομάζομαι Lacos εσυ?
Ονομάζομαι Cervantes D. Leon οι φίλοι μου με φωνάζουν όμως Cedon.
Λοιπόν Cedon και πάλι σε ευχαριστούμε που μας έσωσες.
Κανένα πρόβλημα απλά δεν ήθελα κανένα άλλος να υποφέρει απο τους marines όπως και εγώ... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Πεμ Μαρ 29, 2012 5:45 am | |
| Με τον Lacos και του; υπόλοιπους πολίτες συνεχίσαμε να μιλάμε και τελικά κατέληξα να τους βοηθήσω με το χωριό τους.Η επόμενη μέρα έφτασε όμως και εγώ δεν μπορούσα να κάτσω άλλο σε αυτό το μέρος.Είδη απο την αρχή φαινόταν πως δεν υπήρχε τίποτα ενδιαφέρον να κάνω εδώ.Αφού αποχαιρέτησα τον Lacos και τους υπόλοιπους πολίτες έφυγα προς την λίμνη που είχα αφήσει την βάρκα μου.Την ώρα που έφευγα απο το χωριό ακούστηκε η φωνή της Maya.
Cedon περίμενε!Μόλις γύρισα το κεφάλι μου είδα την Maya και η αλήθεια ήταν πως παραξενεύτηκα.Cedon σε ευχαριστώ πολύ που μας έσωσες εμάς και τις σφαίρες.
Κανένα πρόβλημα Maya απλά δεν ήθελα να περάσετε τα ίδια που πέρασα και εγώ όταν ήμουν μικρός.Πρέπει να φύγω όμως...Αντίο!
Αντίο Cedon...Ελπίζω να έρθεις ξανά εδώ...!Είπε απο μέσα της.Εγώ είχα είδη μπει στην βάρκα μου και έπλεα όλο και πιο μακριά απο το νησί...Κανείς όμως δεν ήξερε πως θα εξελισσόταν τα πράγματα στο νησί αυτό... | |
|
| |
Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. Κυρ Απρ 01, 2012 10:58 am | |
| Όνομα: Cervantes D. Leon Haki Points: --- Player of the Month Points: 6 Beli: 24.000 Bounty/Fame Points: +2.000.000 Παρατηρήσεις: Καλη ηταν μωρε...οχι για παραπανω ομως | |
|
| |
| [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter. | |
|