.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

[Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot   [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 10:19 am

Τρεχουν πολυ γρηγορα και το μονο που σκεφτεται ειναι αν θα προλαβουν να φτασουν εγκαιρα.Mετα απο αρκετη ωρα ασταματητου τρεχαλητου το λιμανι αρχιζει να φαινεται μπροστα τους.Ξαφνικα κανονιες ακουγονται και σταματανε και οι δυο τρομαγμενες.Οι κανονιες ακουγονται απο το λιμανι.Προσπαθουν να καταλαβουν τι συμβαινει και μονο ασχημες σκεψεις περνουν απο το μυαλο τους.Ξεπερναν το σοκ και συνεχιζουν με ακομα μεγαλυτερη ταχυτητα τωρα.Φτανουν τελικα και αφου πρωτα βρισκουν μια καλη κρυψωνα παρατηρουν οσα συμβαινουν γυρω τους προσπαθωντας να καταλαβουν τι εχει γινει.Τα πλοια των marines μαζι με ολους τους ναυτες βρισκονται στην θαλασσα και πολεμουν εναντια σε πειρατικα πλοια ενω στην στερια εχουν μεινει μονο ο Sigi,o Leonardo και οι δυο αντρες που ηρθαν για να παρουν την μικρη.Κανεις τους δεν τις εχει καταλαβει.Λεει στην Mika να παραμεινει κρυμμενη οτι και να συμβει και υστερα,οταν βρισκει την καταλληλη ευκαιρια φευγει απο την θεση της και επιτιθεται.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot   [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 10:42 am

Tωρα
Eμεινα να κοιταζω αφωνος την Shana η οποια ως απο μηχανης θεος,ειχε εμφανιστει απο το πουθενα και ηταν ετοιμη να μας ελευθερωσει.
-Μα,μα,μα πως?καταφερα να ψελισω τελικα.
-Αστα αυτα για αργοτερα μου απαντησε επιτακτικα και υστερα σκυβωντας μπροστα,πηρε τα χερια μου στα δικα της.Εβαλε το κλειδι που ειχε αποσπασει λιγο πριν απο το πτωμα του Leonardo,στις χειροπεδες και υστερα απο ενα δευτερολεπτο το οποιο μου φανηκε σαν αιωνιοτητα τα χερια μου απελευθερωθηκαν.Υστερα ελευθερωσε και τον Lacos ο οποιος αφου πρωτα την ευχαριστησε θερμα,λιποθυμησε.Αντιθετα εγω,ενιωσα την δυναμη μου να επανερεται σιγα σιγα.Τα χερια μου,σαν απο μονο τους εψαξαν τις λαβες των σπαθιων μου.Με μια πολυ γρηγορη κινηση εβγαλα δυο απο αυτα και εσκισα τον αερα.Απολαυσα το συναισθημα για λιγο και υστερα επανηλθα στον πραγματικο κοσμο.Ειδα τον Sigi μερικα μετρα μακρια μου να φωναζει απτοητος διαταγες στο Den Den.Η ωρα που αυτος και οι marines του θα πληρωναν για οσα μας ειχε κανει ειχε φτασει.Σηκωθηκα ορθιος και κινηθηκα προς το μερος του.Τον προσπερασα με μεγαλη ανεση και τον ειδα με την ακρη του ματιου μου να με κοιταει με το πιο ηλιθιο υφος στον κοσμο.Προσπαθησε να πει κατι αλλα τελικα το μονο που καταφερε να κανει ειναι να δειξει ακομα πιο ηλιθιος καθως μονο σαλια ετρεξαν απο το στομα του.Δεν του εδωσα σημασια και σταθηκα στην ακρη του λιμανιου.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot   [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 1:35 am

H μαχη μπροστα μου εξελισοταν με αμειωτη ενταση.Κανεις απ'οσους πολεμουσαν στην θαλασσα δεν εδινε σημασια σε οτι συνεβαινε στην στερια.Τα πλοια του ναυτικου ειχαν το πανω χερι αλλα αυτο θα αλλαζε συντομα.Δυο πλοια τους βρισκοντουσαν πολυ κοντα στην στερια και δεν ειχαν αναμιχθει ιδιαιτερα στην μαχη.Η καταστροφη τους θα ειναι ενας καλος τροπος να ξεκινησω την εκδικηση μου σκεφτηκα και σηκωσα το δεξι μου χερι.Το τραβηξα πισω σαν να ετοιμαζομουν να βαρεσω μπουνια καποιον αορατο εχθρο πο βρισκοταν μπροστα μου.Συγκεντρωθηκα και μετετρεψα το χερι μου σε φως και υστερα με μια αποτομη κινηση εστειλα μια τεραστια ακτινα φωτος προς τα δυο πλοια.Την επομενη στιγμη μια τεραστια τρυπα "διακοσμουσε" τον σκελετο και των δυο και σιαγα σιγα αρχισαν να βυθιζονται.Τα υπολοιπα πλοια σταματησαν τις κανονιες και ολοι,marines και πειρατες κοιταξαν προς το μερος μου με φανερη απορια.
-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??!!!ουριλαξε απο πισω μου ο Sigi.Γυρισα προς το μερος του και χωρις να πω τιποτα τραβηξα το ενα αγαπημενο μου σπαθι απο την θηκη του και τον πλησιασα.Με κοιτουσε τρομαγμενος.Ετρεμε για την ακριβεια.Κολλησα την αιχμη του κατανα μου στον λαιμο του.
-Διεταξε τους αντρες σου να παραδωθουν αμεσως.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot   [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 2:36 am

Στην αρχη προσπαθησε να φερει αντιρρησεις αλλα οταν πιεσα λιγο παραπανω την λεπιδα στον λαιμο του,αμεσως ενεδωσε.Τον ενδιεφερε πολυ περισσοτερο η ζωη του απο το να εκτελεσει το καθηκον του.Αρπαξε το Den Den και εδωσε διαταγη σε ολα τα καραβια να σταματησουν τα πυρα και να παραδωθουν.Μολις το καταλαβαν αυτο οι πειρατες βγαλαν κραυγες χαρες και πολλοι απο αυτους πεταξαν τα καπελα τους στον αερα.Πηδηξαν στα πλοια του ναυτικου και πιασαν ολους τους αντρες αιχμαλωτους.Υστερα αγκυροβολησαν τα πλοια τους και ολοι μαζι ηρθαν με βαρκες στην στερια.Πρωτος εφατσε ο "αρχηγος τους".Ενας ψηλος αντρας γυρω στα 40,ντυμενος στα μωβ
-Δεν ξερω ποιος εισαι αλλα σε ευχαριστω γιατι εκανες για εμας μου ειπε με το που με ειδε.
-Ονομαζομαι Swiftblades Jim και για να ειμαι ειλικρινης δεν το εκανα τοσο για σας οσο για μενα.Παραλιγο να αθετησω μια υποσχεση που εδωσα σε μια φιλη εξ'αιτιας αυτου εδω ειπα δειχνωντας τον Sigi τον οποιο η Shana ειχε δεσει σε ενα δεντρο.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot   [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ Απρ 30, 2012 4:05 am

-Εσεις ομως δεν μου ειπατε ποιοι ειστε και τι δουλεια εχετε εδω.
-Ειμαστε οι παραναμοι της North Blue που ενωθηκαμε εναντια στον Barbarosa Maxneel.Λεγομαι Κai και κατα καποιο τροπο ηγουμαι της συμμαχιας μας αν και στην πραγματικοτητα ολοι ειμαστε ισοι.Ελπιζουμε οταν μαθευτουν τα νεα της σημερινης νικης μας να ερθουν κι'αλλοι και να μας ενισχυσουν.
-Για να καταφερε να ενωσει τους πειρατες και τους παρανομους γενικοτερα μιας ολοκληρης θαλασσας αυτος ο Maxneel πρεπει να ειναι πραγματικο τερας. του ειπα.
-Οσο δεν φαντασεσαι φιλε μου.Δεκαδες συντροφοι μας εχουν πεσει θυματα του και οσοι την γλιτωσαν τιμωρουνται με τρομερα βασανιστηρια στο Blue Island.Για αυτο και εμεις αποφασισαμε οτι πρεπει να ενωθουμε εναντιον του και να τον χτυπησουμε.Θα ανασυνταχθουμε και σε πεντε μερες και με επειπλεον δυναμεις ελπιζω θα συναντηθουμε και θα επιτεθουμε στην βαση του.Ελα μαζι μας!!!Απ'οτι καταλαβαινω εχεις μεγαλη δυναμη και σιγουρα θα μας ενισχυσεις πολυ!!!
-Η αληθεια ειναι οτι εχω και εγω να πω μερικα πραγματα στον Barbarosa αλλα πρωτα εχω να τελειωσω μια αλλη δουλεια.Θα σας προλαβω παντως.Και μαζι θα ριξουμε την τυρρανια των marines στην North Blue.Στις τελευταιες μου λεξεις μια ιαχη ακουστηκε απο ολους τους πειρατες.
-Με αυτους ομως τι θα κανουμε?με ρωτησε ο Kai δειχνωντας τους αιχμαλωτους marines.
-Χμμ...Βαλτε τους σε ενα πλοιο και αφηστε τους να επιστρψουν πισω.Βυθιστε ολα τα υπολοιπα.Ας δειξουμε στον κοσμο οτι δεν ειμαστε εμεις τα τερατα που μας παρουσιαζει η Παγκοσμια Κυβερνηση.Ετσι και εγινε.Οι πειρατες επεστρεψαν στα πλοια τους και αφου βυθισαν ολα τα καραβια των marines εκτος απο ενα του φορτωσαν στο μονο που μπορουσε ακομα να πλευσει και τους αφησαν ελευθερους.Και οσο για μενα,μαζι με τον Lacos,την Shana και την Mika επιστρεψαμε στο πλοιο μου και βαλαμε πλωρη για το Αsuka Island.

Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot   [Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 2:11 pm

Όνομα: Swiftblades Jim
Haki Points: 2
Player of the Month Points: 9
Beli: 52.000
Bounty/Fame Points: +3.000.000
Παρατηρήσεις: Καλη πλοκη, καλη εξελιξη...ωραια συνεχεια προβλεπω...

[Tελος]The Cursed Sword Part 2:The Plot
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος]The Cursed Sword Part 1
» [Τελος]The Cursed Sword Part 3:Back to Asuka,The Final Battle
» [Τέλος]Where did he go? Pirate hunt in Cursed island! (Hunt for the sword part 1)
» [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter.
» [Τέλος]Le wild OP cursed sword! (better nerf it!)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: